Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
En nem tapasztaltam ezeket a hibákat, de ettől lehet hibás meg. Próbálj meg esetleg egy teljes adattörlést a taskerben hátha segít. (biztonsági menetes utána persze )
Lassan már tényleg jöhetne egy értelmes frissítés, mert nekem a mai napig nem működik a wifi ki be kapcsolása kikapcsolt kijelző mellet.... És még ki tudja mi nem....
-
gery2123
őstag
válasz
Geryke67
üzenetére
Én ilyet csináltam anno, secure Setting kell hozzá csak.
Plusz nekem volt egy olyan is, hogy ha 3x rossz kódot ad meg, akkor csináljon képet és küldje el egy megadott email címre GPS koordinátákkal együtt.
Ujjlenyomat nem tudom, hogy megy e, mert az nekem nincs. A többiben ha gondolod tudok segíteni, de van erre konkrét app is a playen szerintem. -
gery2123
őstag
Na már vissza is tért a tasker a playre

Most már jó lenne egy jó nagy update! -
gery2123
őstag
Hali!
Android 6.0 alatt a tasker nem megy kikapcsolt kijelző mellet. Vagyis egy profil, ami bekapcsolja a wifit ha az adott cellába érek.
Kikapcsoltam az akku kímélő üzemmódot de hiába.
Valami ötlet? Jöhetne már egy nagyobb update a taskerre mert ez így nem az igazi. -
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
üzenetére
"és adatkapcsolatot igénylő alkalmazásoknál ki/be kellene kapcsolni a mobilnetet."
Ezt írta a kolléga. Ezért gondolom azt, hogy nem csak 3 óránként kapcsolja a mobilnetet, hanem ha egy app azt használja akkor ki-be kapcsol.
Nekem is volt hasonló taskom, de nem merült ennyire látványosan. -
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Még most se tudták a Knox eltűntetni? Vagy megkerülni? (legalább vissza állítható nyomtalanul)
Sajnos ezek miatt se gondolkodom Samsungba...... -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
[link] Ezzel, vagy más kernel appal tudsz állítani mindent, amit lehet. Egy ondemand governor csodákra képes.

-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mivel a kernel a rendszer alapja, így elég sok minden ott található különböző engedélyekből ( gyors töltés, rezgés erőssége,......és hát úgy néz ki ez is
)
Ha jó a custom rom, és kernel akkor maradj azon,mert a gyarin nem fog menni úgy néz ki. -
gery2123
őstag
Valakinek van tapasztalata a cell near - el?
Mióta felraktam az 5.1.1 img-ből, azóta azt vettem észre, hogy a wifi folyamatosan kikapcsol a tasker miatt. Hiába volt beállítva, hogy a wifi legyen bekapcsolva az adott cellában de reggelente mindig arra keltem, hogy megy a mibilnet és a wifi ki van kapcsolva! De egész nap meg jó! Néztem és nem találok semmi olyan profilt ami üti......
Kezd elegem lenni már, miért nem jön egy frissítés........... M -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nálam is ez van, Stock 5.1-en. Pedig 5.0 még ment ha jól emlékszem...... Lassan már kezdem unni, hogy a fele feature nem tudom használni 5.1 alatt, és frissítés se érkezik a tasker vagy a secure settings - hez........
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Így van és a 2. Pontot nyugodtan töröld. Aztán mehet a próba!

-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem kell új profil csinálni. Ahol eddig volt a keyguard off annak a helyére rakod a plugin/secure settings - t és azon belül a keyguard off.
Ahol pedig az ön volt oda is ugyanígy csak ugye on kapcsolóval. Ha mindent jól állítottál be akkor menni fog. -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Somatom kolléga jól mondja, egy appot ami a taskerrel együtt tud működni. Tedd fel és élvezd azokat a beállításokat amit az 5.0 nem enged.

-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sajnos az android 5.xxx más biztonsági dolgokat hozott mint a 4.4. Mondjuk nexus alatt már KK-n is voltak gondok a keyguard-al. Ha van root, akkor bizony secure settings plugin kell neki és minden kész is. Ha nincs root akkor vagy rootolsz
vagy megbékélsz a tudattal, hogy ez bizony nem fog menni normálisan. -
-
gery2123
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
-
gery2123
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Hirtelen wifi connect nem tudom kipróbálni de Bluetooth connect és wifi near nekem megy szépen, de nem secure settings pluginnal.
A telefonon beállít, hogy pin kód megadásával lehessen feloldani, és akkor a taskerben simán keyguard off/on kapcsolóval szépen megy. Secure settings nem megy nekem se. -
gery2123
őstag
Na akkor nekem szépen megy a tasker +secure settings pattern Lock kikapcsolás kapcsolódott Bluetooth eszközzel. Wifi nem tudom nem néztem, de az annyira nem is lényeg most. ☺😊
-
-
gery2123
őstag
Ezzel csak az a baj, ha jól olvastam, hogy a %LOCSPD folyamatos figyeléséhez folyamatos GPS használat szükséges, ami egyenlő azzal, hogy pár órás üzemidőre csökken a készüléked akkuja.
Inkább eleve Bluetooth near próbálkoznék. Ha a közelében van a kocsi bt akkor kapcsolódik..... -
gery2123
őstag
Most frissült a tasker és végre megy 5.0 a keyguard kikapcsolás! ☺
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Értem én. Ózd már meg a wifi taskot. Mármint ami alapján kapcsolódik az erősebbhez. Itthon megnézem, addig létrehozok egy másik hálózatot. ☺
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
A harmadik variable nem kell oda. Elég annyi a mibilnet onnal amit csináltál.
Ha jól emlékszem és remélem, akkor létrehoztál egy változót ami a Wifi ugye. És be van állítva, hogy a mibilnet akkor kapcsoljon be, csak ha nincs wifi.
Ha nem így van, akkor javítanak. ☺ kár hogy nem tudom tesztelni mert nem megy a tasker mibilnet állítója nekem 5.0. -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Rakj egy if-et a mobilnet onhoz. mobilnet on és ott if wifi doesn't match 1. Ha minden igaz akkor a mobilnet akkor fog csak bekapcsolni, ha nem csatlakozik wifihez.
Ehhez hozz létre egy variable. így. -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Rakj be egy perc wait parancsot. Vagy fél percet.
Illetve if meg lehet oldani, de abban nem vagyok otthon még. -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
A wifi near nálam se megy, ezért használom a cell near. Az nekem működik rendben, mondjuk 5.0 alatt én nem lepődök meg semmit, hisz valami gubanc van itt a taskerrel.
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
A cell near Ne scanneld újra, hanem add hozzá az új cellákat. A kis nagyító ikont ha megnyomod akkor ott ki fogja dobni, hogy mikor milyen cellában volt, van a készülék. És itt az adott cellára nyomva be fogja rakni a sajátok közé. Én anno kezdtem vagy 3 cellával most pedig van vagy 7.
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Így van.
De amit fent linkelt a kolléga, úgy is menni fog(kell neki)
Én a munka helyen wifi near mellet csináltam, hirtelen és nem ment exit tasként.
Most hirtelen, Bluetooth ki és bekapcsolásához megcsináltam és egy profil alatt megy minden.
Csak már a tasker is frissíthetne már mert van ami megy, van ami nem 5.0alatt nekem. -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Wifi not connected "xy (saját wifi) " és a task pedig display /brightness 255, ez csak akkor megy ha nincs automatikus fenyerő. De ha azon is vagy, akkor elsőnek kikapcsolod egy első taskkal és utána jön a többi.
Ha otthon vagy, akkor is ezt kell csak simán wifi connect xy - hoz, és itt is add meg a fenyerőt. Ezt egyszerűbb két profilként megcsinálni.
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
természetesen külön profilként scannald be a máshová tartozó cellákat. Ha a haverodnál vagy akkor ott scan a profilhoz.
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Teljesen ki lehet kapcsolni. Wifi beállítások ott speciális beállítás és keresés mindig elérhető kikapcsol. Így tényleg ki lesz kapcsolva, és a tasker, a Google se keres. ☺ persze így a wifi near se megy.
-
gery2123
őstag
Nem eszik az semmit szinte, ha amúgy is be van kapcsolva a wifi speciális részben a keresés mindig elérhető. 2 percenként ellenőrzi hogy van e olyan nevű wifi a közelben ha van akkor bekapcsol, ha nincs meg nincs.
Sajnos igen, a cella alapú keresés esetén kell egy két nap amíg minden olyan cellát felveszel amire otthon csatlakozik.
Én is a wifi near használom tegnap óta, és nem vettem észre merülést. -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak simán exit task és itt wifi off.
Szerintem nem jobb az ha rögtön kikapcsol a wifi, mert ha lemész a kisboltba ami úgy pár méter jobb esetben. ☺ és egy perc után mész már vissza is, akkor több akkut fog enni a ki és bekapcsolás mint az az egy vág 5 perc wifi on állapot.
Sajnos a mibilnet pedig még várat magára. -
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Adj egy exit taskot hozzá, ami a wifi kikapcsolja. Tehát n
Ha nem az adott cellában vagy akkor ki fogja kapcsolni. Sajnos azért piros mert az android L, nem támogatja a mibilnet ki és bekapcsolását. Ha van root, akkor a secure settings szerintem jó lesz, ha nincs akkor várunk, hátha a fejlesztő varázsol valamit. -
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
krysn95
üzenetére
Ha az asszisztensben beállítod, hogy "bármelyik képernyőn" akkor menni fog. autovoice sajnos ha elsődleges nyelv angol, akkor bízony angolul ért. A Google voice integration kell be jelölni hozzá és így a Google now indított parancsokat magyarul is fogja tudni.
Tehát tasker+autovoice. -
gery2123
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Bocsi de nem nagyon tudom még megnézni se, mert 5.0 alatt a tasker egyenlőre nem az igaz. Be se rakja silent módba nem kapcsolja ki a netet.... Próbáld meg úgy, hogy a wifi elérhetőségét megfordítod. Tehát ha nem elérhető a wifi xy akkor legyen 7 vokume/default, ha elérhető akkor silent mod. (ugyan ez van most is csak a wifi résznél pipáld be az invert - et, és fordítsd meg az enter task és az end task-ot) remélem érthető voltam. 😀 ezt csak azért, hogy hátha így jó lesz. Nekem látszólag megy, csak nem rakja a fenti okok miatt csak 2 volumenre.
-
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
MikeRenton
üzenetére
Hát valahogy meg lehet oldani, de ne a legegyszerűbb szerintem. Inkább egy olyat kell csinálni mint nekem is van, hogy ha bedugom a jack-et, akkor feldob egy ablakot, hogy melyik zenelejátszót indítsam el.
-
gery2123
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Nem megoldhatatlan, de egy kicsit elvesztettem a fonalat. Prioritást ha átállítod a night profilnak?
A home taskhoz adj hozzá egy olyat, hogy csak akkor érvényes ha a night profil nem fut. Tehát a otthon vagy és wifi akkor 3 hangerő, ha nem vagy otthon akkor 7. De 22-7 között vagy akkor a night profil megy. Ennyi szerintem. Vagy még egy olyat is hozzá tudsz adni, hogy várjon x időt ha a wifi nem csatlakozik, és csak utána menjen a task.
-
gery2123
őstag
Olyan segítség kellene!
VVan egy munka profilom amely idő és hely szerint kapcsol be, ki. Ezt szeretném bővíteni egy ébresztéssel. Tehát csak akkor kapcsoljon ha van aznap xy időben ébresztő! Az még jobb lenne ha ébresztő szerint tudna. Tehát munka nevezetű ébresztőre reagálna. Van esély rá? -
gery2123
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Nekem a nexus 5 nem cserélhető tehát pont jó ez a cucc. Ha nem otthon vagyok akkor pattern Lock van rajta, és ha 4x ront akkor csinál egy képet a tasker amit a GPS és az akku %, el küld nekem. Illetve dob egy üzenetet a kijelző közepén hogy hívd ezt a számot mert ha nem akkor az elkészült fényképpel fordulok a rendőrséghez. Ezért kellet ez az app mert nem mindenki tudja hogy ha 10 másodpercig nyomja a kikapcsoló gombot akkor kikapcsol.
-
gery2123
őstag
Hali! Egy olyan szeretnék, hogy ha a készülék le van zárva (pin, pattern Lock..) akkor a kikapcsoló gomb ne működjön. Mármint ne mutassa a kikapcsolás menüt. Van rá valami mód?
-
gery2123
őstag
válasz
üzenetére
Értem én, hogy ez így van jól, hisz csak az előre definiált hangmintát dolgozza fel. Egyszerű és nagyszerű. Csak jöhetne egy ilyen taskerre is mert az offline beszéd nem lenne rossz.
Mas: a secure Setting pattern lock van úgy hogy megy van úgy hogy nem. Mi lehet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

közben már átbeszéltük a kollégával privátban, hogy lassabban fogtam fel a leírtakat, mint írtam.