- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Yager01
üzenetére
Nem olvastam nagyon vissza, de elmondom, hogy nálam hogyan működik a wifi kezelés. Még finomítani fogom, de alapvetően most jó.
Felállás:
- nem vagyok otthon, folyamatosan be van kapcsolva a mobil adat és ki van kapcsolva a wifi
- amikor a telefonom érzékeli, hogy a lakás közelében vagyok cellainformációk alapján, akkor
- bekapcsolja a wifit, majd megnézi, hogy sikerült-e csatlakoznia
- ha igen, akkor kikapcsolja a mobil adatot
- ha nem, akkor kikapcsolja a wifit- ha eljövök otthonról és elveszti a telefon a wifi jelet, akkor kikapcsol a wifi és bekapcsol a mobil adat
- ha a lakás közelében vagyok a cellainfók alapján, akkor 10 percenként bekapcsol a wifi (csak ha nincs bekapcsolva) és megpróbál csatlakozni
- ha nem sikerült vezeték nélküli hálózatot találni, akkor kikapcsolEzen kívül minden egyes alkalommal, amikor bekapcsol a kijelző, akkor lefut egy ellenőrzés arra, hogy éppen hol vagyok a cellainfók alapján. Ha valahol otthon körül és nincs wifi bekapcsolva, akkor bekapcs, csatlakozási kísérlet és ha nem sikerült, kikapcs.
Ez így megfelelne neked?
-
Yager01
senior tag
válasz
Yager01
üzenetére
Megőrülök ettől a sz.rtól! Az egyik profilnál csak bekapcsoló taskot adtam. Azaz belépek a cellába elvégzi a feladatot. Kilépő nincs azaz elvileg attól, hogy elhagyom a cellát még nem kéne megváltozni a beállításoknak! Inaktívvá kéne válnia és kész a nékül hogy bármi változna.
A llamaban úgy volt hogy adott feltétel teljesülése estén aktiválta a teendőt ami csak akkor változott ha egy másik feladat azt mondta változzon... úgymond impulzus jelleggel dolgozott....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest