- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boost3er
tag
Régi táp most ment tönkre a héten mert volt egy áramszünet és utána már nem bootolt róla a NAS de nem volt a szunetmentesre dugva, mert arról nem ment korábban sem ahogy írtam. Régebben működött a UPS-ről, aztán egyszer leállt rendes le állítással azaz áramszünet volt és szépen lekapcsolta a NAS-t majd utána már hiába indítottam el, bootolt de nem jelenik meg a hálózaton. Azóta 2 táppal próbálkoztam ezzel a régivel ami tönkrement és ezzel a Lenovoval, egyikkel sem indul UPS-ről úgy hogy meg is jelenjen a hálózaton, tehát olyan mintha nem állna fel a rendszer de ugye nem látom így valójában nem tudom meddig jut el. Mert elindulni elindul, hallom, hogy megy csak a hálózaton nem jelenik meg. Kikapcsolom át dugom direkt a hálózatra és hibátlanul indul és megjelenik a hálózaton.
Ezert gondolom, hogy valami UPS hiba lehet de nem értem, hogy mi. Őszintén azt sem tudom, hogy miként lehet az UPS-on bármit beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- JÉG!! EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest