Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Boost3er #24747 üzenetére
Ja, igen látom már, neked a kis eaton van, az enyémen ott egy lcd, amin mindent tudok állítani, a kimenő fesztől kezdve az érzékenységet is, így már nehezebb ügy, de én azért próbálkoznék mág egy harmadik táppal, bár pont úgy mint akolléga, én is rendkívül furcsának találom, nem hallottam még ilyenről, és összefüggéseiben sem értem, egyik gondnak mi köze a másik eszközhöz.
-
válasz
Boost3er #24747 üzenetére
"...egyikkel sem indul UPS-ről úgy hogy meg is jelenjen a hálózaton..."
A UPS-ről való elindulását úgy kell érteni, hogy a UPS még kapja a hálózati betápot, ugye? Mert akkor a jelalaknak nincs jelentősége, az ugyanis csak akkor jelentkezik (akkor kap a NAS szimulált szinuszt), amikor eltűnik a hálózat és beindul a UPS invertere.
Különös szitu, annyi szent.
Próbáld meg a UPS dugóját fordítva bedugni a fali konnektorba, hátha valami fázis-nulla-föld viszony kavar be.
-
Rick4
félisten
válasz
Boost3er #24745 üzenetére
Na itt elvesztettem a fonalat, mikor ment tönkre a régi táp? A lenovoval mióta megy? Most próbálkozol a szünetmentesen keresztül használni, eddig egy percet se ment vele, vagy a régi táp úgy ment tönkre, hogy akkor már megvolt a szünetmentes? Tehát ha a Lenovoval a sima konnektorba dugod, akkor megy? Amúgy maga a táp mindegy, 9-19V között legyen, 5.5X2.5-ös dugója legyen, és a szükséges áramerősség meglegyen, ezzel a dugóm,érettel eleve az erősebbeket tudod megvenni. Ssomó helyen lehet ilyen adaptereket kapni 3-4 ezer forintokért, gondolom neked se ezen múlik.
A csere csak azért kellene, mivel simán lehet otthon másik, és azzal gyorsan ki is tudod a tápegység hibáját zárni.
De ha a másikkal se indulna, és mondjuk sima konnektorba dugva meg menne, az végképp furcsa lenne, mert akkor erősen a szünetmentes felé terelődne a gyanú, bár furcsa az egész, a szünetmentesen keresztük még inkább mennie kellene, jól van beállítva minden paraméter a kimenő részén? -
Rick4
félisten
válasz
Boost3er #24740 üzenetére
Van ilyen nasom, ráadásul most pont egy Eaton 5p1550i szünetmentes van elédugva, igaz itt gépek, tévé, router, switchek, kamerák, pluszt másik nas is erről megy, ami nem könnyíti, hanem nehezÍti a helyzetet. Annyi csak a különbség, hogy a tied aplapi DC csatis, az enyém meg paneltáppal kapja a 24+4 -es soron a feszültséget.
Ez a mentős Q1900-as lapos nast éjfélkor kapcsolja be fő nas WOL segítségével, megtörténik a mentés a megfelelő mappákról, majd kikapcs. Tökéletesen működik minden 4-5 éve, sosem volt ilyen gond.Vagy az adaptered rossz, ami nem tudja kezelni a valós szinuszhullámokat, kissé furcsa, de benne van, vagy az alaplapod vacakol, ere ikevesebb az esély, de ennek kiderítésére én rádugnék egy másik adaptert, egy kis 2A-es már elég.
-
válasz
Boost3er #24742 üzenetére
Indítsd el a NAS-t a UPS-ről, majd húzd ki a UPS-t a konnektorból. Fontos, hogy más ne legyen a UPS-re kötve, csak a NAS. Elvileg így egy szigetüzemű rendszerként fog működni a NAS, tehát elvileg semmilyen hálózati zavar nem szólhat a működésébe (hacsak nem a UPS invertere). Aztán amíg a UPS sípol, teszteld a NAS hálózati elérhetőségét.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest