Hirdetés
Aktív témák
-
pschio
őstag
nekem -miután 15 percig várattak a telefonban- tegnap azt mondták, hogy mikor ma hazajövök a munkából már minden meg lesz javítva. kíváncsi leszek. van egy olyan érzésem, hogy addigra sem csinálják meg.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
pmheros
őstag
szia,
nekem van egy Samsung 2253LW monitorom, 1 pixelhibával.
Az ára ennek megfelelően nagyon alacsony, 22eFt.Látható képméret 21,6"
Maximális felbontás 1680 x 1050
Fényerő (tipikus, cd/㎡) 300 cd/m²
Kontrasztarány DC 8000:1 (1000:1) (Typ.)
Válaszidő (ms) (átlagos) 5 ms, 2 ms (GTG)
Látószög (H/V) 170˚/160˚ (CR > 10)
Bemeneti csatlakozók 15pin D-SUB, DVI-DJelenlegi is ezt használom, helyszínen kipróbálható megtekinthető működés közben
MOD: most látom csak fullHD a minimum, de nem baj ha tudtok róla
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
bolcsodal
addikt
-
Rick4
félisten
NEC Multisync 3V a pontos típus, a méretére, a paramétereire való tekintettel árat nem írok, mondj rá valamit priviben. Tökéletesen működik, csak hát ez már nem az, amit fixen használ az ember, bár arra is jó lehet....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
csiszy
csendes tag
Köszi, megnéztem amit írtál, de az egész gép ér vagy 25 ezret, így a 6000 Ft egy kicsit túlzás lenne neki.
Most ha jól emlékszem, egy 1700 MHz-es Celeron csigázik benne...
Azon sokat dobna egy P4 is, és az már haláláig elég is lenne neki.Úgyhogy továbbra is keresek max. 3000 Ft-ig, hibátlan P4 2800MHz, 512kb L2 cache, 533FSB, s478 processzort.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem egy monitornak a minősége inkább a beszállító cégek által gyártott (meghajtó panel,táp,kijelzőn) múlik a minősége és az élet tartama.Láttam már pár LCD belsejét de inkább annak kevés az esélye,hogy a belsőségre is az van írva mint a monitor külsejére...
A Samsungot én pl. soha nem szerettem,meg az olyan monitorokat amelyeket már működő gépnél nem lehet csatlakoztatni...Üdv:Attila
-
martonx
veterán
asp.net miért is drága?
Van hozzá ingyenes fejlesztői környezet (igaz nem olyan profi, mint a 200.000Ft-os, de teljesen használható). Az eredeti fizetőset pedig 3 évig ingyenesen megkapod a Microsoft-tól webspark jegyében.
A tárhelyek pedig manapság havi szinten pár száz Ft-tal kerülnek többe, mint a php-mysql-es tárhelyek.
Én egyre inkább hanyagolom a php-t, pont a fentiek miatt.Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
Ti nem webfejlesztő cég vagytok, hanem magatoknak fejlesztetek? Mik vannak?
Az általad leírt esetben sem értem, hogy mivel olcsóbb a Linux-PHP-MySQL struktúra, mint az MS struktúra. Bár a licensz díjakban nem vagyok otthon, de ésszel tervezve nem hiszem hogy több milliós eltérés lenne (százezres nagyságrendű eltérést el tudok képzelni persze), ennek meg akár a többszöröse simán visszajöhet a fejlesztésen. És akkor még nem beszéltünk az MS egyéb előnyeiről, mint pl. Exchange, Sharepoint plusz megspóroljátok pár linux guru eseti díjait is.
Akkor már inkább elgondolkoznék egy Java - Oracle infrastruktúrán (bár olcsóbb ez sem lenne Oracle miatt), ha már linux hívő a cég, vállalati szinten bármi jobb mint a PHP - MySQL szuttyogás.
Nálunk a cégnél .Net - Java harc megy, hogy melyik irányba induljunk (igaz egy nagyságrenddel nagyobb, mint 60-70 dolgozó), költségeit tekintve egyik sem olcsóbb a másiknál, épp ezért ez nem is szempont. MS pedig az Exchange és a Sharepoint miatt még a Linuxok mellett is nélkülözhetetlen nagyvállalati környezetben. Ha meg már van egy MS szerver, azon az IIS, meg egy SQL Express ingyen elszaladgál.
Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
Mivel az érveid a PHP mellett, MS ellen már eljutottak a városi legendák szintjére, gondoltam semmi értelme rávilágítanom arra, hogy minden amiben eddig hittél, amit szeretsz, tudatlanságon alapul. Ezért is írtam, hogy hagyjuk, és nem kezdtem a városi legendákat elkezdeni cáfolni. Részemről a téma lezárva, csak a visszakérdezésedre válaszoltam.
Én kérek elnézést!
-
-
nagyúr
-
SirRasor
addikt
Egyébként én is nagyon ritkán járok, mondhatni sose, kivéve fogdokihoz, de pont ma kellett menni, mert..hosszú. A lényeg, hogy a doki 2 hete adott egy papírt, és mondta, hogy azzal jöjjek vissza ma. Mondom ok, visszajöttem, de sehol senki, ha kopogok, akkor nem nyitja ki senki és nem is válaszolnak. Mondom ok, várok. Kijön a csóka, mondom neki ott vagyok a papírral, erre megkérdezi, hogy hol a karton. Mondom mi? Merthogy karton is kell hozzá, és menjek vissza a váróba a kartonomért. Mondom oké, de olyan sűrűn nem járok orvosnál, hogy ez evidens legyen, ők meg nem mondták..Ja és előtte vártam kb fél órát, ezután meg szintén kb. ennyit. Persze azt is megértem, hogy az idős emberekhez szoktak, akik már 100x-ra járnak ott és tudják a dörgést, de gondolhatnának néha a "kezdőkre" is
Amúgy soha többet, mert szétlézerezték a számat! Komolyan mondom ilyen technikát csak a csillagok háborújában láttam
Make Love not war!
-
Inv1sus
addikt
Hát az biztos, hogy lehetne külön sorszám "nagyon sz@rul vagyok" felirattal...
Akkor talán nem a kisnyugdíjasok tartanának előadást a rendelőbe a "szegények vagyunk" és a "gyerekeink már kiröppentek a fészkünkből" témakörben, hanem a betegeket látnák el elsősorban.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
macilaci78
nagyúr
Telefontöltővel konkrétan nincs, AA akkukat töltöttem vele. Hát, vagy széles ösvényeken mennyé, vagy kerüld az erdőket. Mindig legyen a hátizsák napos oldalára felrakva és az sem baj, ha közben a telód is rá van dugva.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest