Hirdetés
Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
Ennyi erővel VGA-VGA kábelt is kereshetsz, ott az átalakító...
Teljesen mind1, hogy a kábellel egybe van építve az átalakító, vagy toldani kell, a jelminőségen nem ront. (Főleg, hogy 5m-en keresztül megy az analóg jel...)
DVI-DVI-vel járnál a legjobban, bár árba lehet picit drágább lesz...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
pschio
őstag
nekem lenne egy LG GDR-8162B típusú driveom. IDE. érdekel?
a működését nem tudom szavatolni. de ma este átvehető a mars téren. 1 hét garit adok rá. ha esetleg szar, visszahozod. a szekrényben porosodik már jó ideje.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
pschio
őstag
Első csajod? Mert az elsőnél én is így gondoltam.
Rhinoval értek egyet maximálisan Nem szabad hagyni hogy rád települjön. Annak mindig rossz vége van.
Bár ez nem az én dolgom, ha neked így jó...
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
ErőVarázsló
aktív tag
pedig igen:
a hiták ban ott a mokus kerék azaz folyamatosan tekeregnek
vannak köztük nagyok (3.5") és kicsit (2.5")
és nagyok között is van nagyság 0.5Tb 1TB 2TB
nah befejezem ezt a LÁZas okfejtéstMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest