- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
-
-
-
-
Alex123
senior tag
-
SirRasor
addikt
Jöttél volna velünk!
Direkt felkészültem lelkileg arra, hogy hajnalig fent leszek és úgy megyek be pénteken dolgozni, de akkor is megnézzük a hulló csillagokat! Kezdtünk a töltésen, ami a sárgánál van, onnan meg a töltésen gyalogoltunk kifelé a városból, de a 73-as buszforduló magasságában, ahol a beton szakasz kezdődik a töltésen, megálltunk, és néztük picit az eget a vihar miatt.
10-20 perc után meg inkább visszafordultunk nehogy elázzunk, de láttam 2-t is addig. Azért nagyon kár, hogy pont ezen a napon volt ilyen az ég, de hát ezzel nem igazán lehet tenni semmit se.Viszont érdekes volt látni, hogy minél messzebb mentünk a város fényétől, annál jobban lehetett látni a kisebb villámlásokat is, majd olyan szintre emelkedett a dolog, hogy másodpercenként 2-3 villámlást számoltam. Persze a vihar is közeledett, de visszafelé már lementünk az utcára, és ott már a piciket egyáltalán nem lehetett észrevenni.
edit: egyébként picit félelmetes kettesben sétálni a tök sötétben. Össze kéne beszélni máskor, mert ha innen más is jönne nézni, akkor kevesebb eszközt vinnék magammal személyes védelem gyanánt
Ti hova mentetek volna ki nézelődni?
-
partymaci
aktív tag
-
boba6
senior tag
-
-
-
-
"szegeden vajon hol lehet relatív olcsón kerékpárra szerelhető tatyókat kapni? 1 kéne a csomagtartóra, 1 meg a kormányra, lesz egy balcsi tourom, hervisbe néztem, de no nothing..."
Ha találsz olcsón engem is érdekelne. Jó pénzért sok van. Nekem valami fix kellene hátra, amit lezáráskor is fent hagyhatok és nem tudják ellopni. Mint a postás cucc, csak kisebb.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged