Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Polemius
senior tag
válasz
SirRasor #46923 üzenetére
Először is, a cserélhető fejű csavarhúzókat felejtsd el.
Csak különálló szerszámban gondolkozz.Ha kimondottan jó minőségű kéziszerszámot akarsz venni, akkor vegyél BETA-t, azzal nagyon nem lehet mellényúlni.
(A BETA esetében a cserélhető fej is elmegy.)
De megértem, ha annyit nem akarsz szerszámra költeni.
Én egyébként sokat dolgoztam Irazola csavarhúzókkal, nagyon jól voltak. Strapabírók, jó fogásuk volt. De szerintem nem sokkal olcsóbbak azok sem.Ha nem szeretnél kínlódni, akkor úgy számolj, hogy egy normális csavarhúzó (- vagy + fejű) olyan 800-1000 Ft. Darabja. Neked kelleni fog 3-5 db mínuszos meg csillagfejű. Azért legalább ennyi (főleg a csillagból) mert ha nem a megfelelő méretűt használod, akkor a csavar fejét darálod le, rosszabb esetben megsérülhetsz.
Fogók kb. 1000-1500 Ft ami használható minőség.
Én személy szerint a Brüsszeli körúton található Csavarkert ajánlom. Normális minőséget árulnak (otthonra meg profi minőséget is), és van választék is. Elmondod mire van szükséged és olyan szerszámot adnak ami megfelel neked.Tudom, sokak szerint felesleges ennyit költeni ilyesmire, jó a piacon árult készlet vagy a barkácsboltok olcsó szerszámai. Én már eleget szívtam vacak szerszámokkal meg dolgoztam jó minőségűvel is. Ezért vagyok úgy vele, az olcsóbb nekem drágább. Idegességben, bosszankodásban, időben meg az egyszer használhatóság miatt.
Sajnos egy alap, otthonra, háztatásba elkélő szerszámkészlet lazán ott van 30-50e forintnál, és még abban semmilyen gép nincs benne.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- RAM topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest