- Lézervágás, gravírozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Aktív témák
-
Polemius
senior tag
válasz SirRasor #46923 üzenetére
Először is, a cserélhető fejű csavarhúzókat felejtsd el.
Csak különálló szerszámban gondolkozz.Ha kimondottan jó minőségű kéziszerszámot akarsz venni, akkor vegyél BETA-t, azzal nagyon nem lehet mellényúlni. (A BETA esetében a cserélhető fej is elmegy.)
De megértem, ha annyit nem akarsz szerszámra költeni.
Én egyébként sokat dolgoztam Irazola csavarhúzókkal, nagyon jól voltak. Strapabírók, jó fogásuk volt. De szerintem nem sokkal olcsóbbak azok sem.Ha nem szeretnél kínlódni, akkor úgy számolj, hogy egy normális csavarhúzó (- vagy + fejű) olyan 800-1000 Ft. Darabja. Neked kelleni fog 3-5 db mínuszos meg csillagfejű. Azért legalább ennyi (főleg a csillagból) mert ha nem a megfelelő méretűt használod, akkor a csavar fejét darálod le, rosszabb esetben megsérülhetsz.
Fogók kb. 1000-1500 Ft ami használható minőség.
Én személy szerint a Brüsszeli körúton található Csavarkert ajánlom. Normális minőséget árulnak (otthonra meg profi minőséget is), és van választék is. Elmondod mire van szükséged és olyan szerszámot adnak ami megfelel neked.Tudom, sokak szerint felesleges ennyit költeni ilyesmire, jó a piacon árult készlet vagy a barkácsboltok olcsó szerszámai. Én már eleget szívtam vacak szerszámokkal meg dolgoztam jó minőségűvel is. Ezért vagyok úgy vele, az olcsóbb nekem drágább. Idegességben, bosszankodásban, időben meg az egyszer használhatóság miatt.
Sajnos egy alap, otthonra, háztatásba elkélő szerszámkészlet lazán ott van 30-50e forintnál, és még abban semmilyen gép nincs benne.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Lézervágás, gravírozás
- Facebook és Messenger
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest