Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Bakker, hát igy első ránézésre elég csúnyának tűnik a dolog.
Viszont ha van egy jó hegesztő vagy lakatos ismerősöd akkor az seccperc alatt kihegesztgeti.Nekem egy Deawoo Nexia autóm volt aminek a küszöbe volt elrohadva és a hátsó ív helyenként.
Haver hála az égnek tudott hegeszteni é s volt co hegesztője.
Én kivagdostam a szétrohadt részt, ő szépen bevarrt lemezeket a helyére.A hegesztés 1 nap alatt megvolt.Ha meg akarod tartani az autót akkor ajánlom, hogy amíg rozsdát látsz vágd ki akár milyen ijesztőnek is tűnik, mert csak így ér valamit.Persze ha rendesen ki is lesz hegesztve, akkor rendes védelems és fedő festést kell adni a javított részeknek, mert pár év alatt megint kirohad, ha elmarad.
Ha csak ideiglenesen tutykolni akarod, akkor egy drótkefével keféld ki a porózus részeket.
Majd lehet kapni kémiai rozsda átalakítót (jobb mint a sósav) és azzal vastagon kend át.Ez egy darabig megfogja a rozsda terjedését én már használtam egész jó.Mikor megszárad olyan lesz mint egy fekete festék.Természetesen erre is kell festék stb.
De ez csak ideiglenes tutykolás, nem évekre szól.A rések kitöltése karosszéria masszával ajánlott és ugye ez is csak tutykolás, de jobb mint ha a résnél befolyna a víz és rohasztana mindent tovább.
Hány éves volt ez az autó?Nem volt ez már törve?Én ennyire megrohadt suzukit még nem láttam.
aphra2: Hát igen, nekem a Deawoom-nál is azt hittem, hogy csak felületi rozsda, azt fogtam a csavarhúzót és lebontottam a fél autót.Elég elkeserítő tud lenni mikorr a csavarhúzóval finoman szurkálod és málik szét minden mint a homok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest