Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• karakpecze21

senior tag

válasz McKane #9615 üzenetére

Bakker, hát igy első ránézésre elég csúnyának tűnik a dolog.
    Viszont ha van egy jó hegesztő vagy lakatos ismerősöd akkor az seccperc alatt kihegesztgeti.

Nekem egy Deawoo Nexia autóm volt aminek a küszöbe volt elrohadva és a hátsó ív helyenként.
    Haver hála az égnek tudott hegeszteni é s volt co hegesztője.
    Én kivagdostam a szétrohadt részt, ő szépen bevarrt lemezeket a helyére.A hegesztés 1 nap alatt megvolt.

Ha meg akarod tartani az autót akkor ajánlom, hogy amíg rozsdát látsz vágd ki akár milyen ijesztőnek is tűnik, mert csak így ér valamit.Persze ha rendesen ki is lesz hegesztve, akkor rendes védelems és fedő festést kell adni a javított részeknek, mert pár év alatt megint kirohad, ha elmarad.

Ha csak ideiglenesen tutykolni akarod, akkor egy drótkefével keféld ki a porózus részeket.
    Majd lehet kapni kémiai rozsda átalakítót (jobb mint a sósav) és azzal vastagon kend át.Ez egy darabig megfogja a rozsda terjedését én már használtam egész jó.Mikor megszárad olyan lesz mint egy fekete festék.Természetesen erre is kell festék stb.
    De ez csak ideiglenes tutykolás, nem évekre szól.

A rések kitöltése karosszéria masszával ajánlott és ugye ez is csak tutykolás, de jobb mint ha a résnél befolyna a víz és rohasztana mindent tovább.

Hány éves volt ez az autó?Nem volt ez már törve?Én ennyire megrohadt suzukit még nem láttam.

aphra2: Hát igen, nekem a Deawoom-nál is azt hittem, hogy csak felületi rozsda, azt fogtam a csavarhúzót és lebontottam a fél autót.Elég elkeserítő tud lenni mikorr a csavarhúzóval finoman szurkálod és málik szét minden mint a homok.

Új hozzászólás Aktív témák