Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Ennek ennyi a fogyasztása, szerintem teljesen rendben van. Dettó ugyanez a verzió van nekem is, még a szín is stimmel.
Én Bp.-Brno-Bp. kört futottam hétvégén (650+ km) egy minimálisan kisebb fogyival, de nem is 140 volt a tempó hanem tempomattal 130-125. Nekem eddig 6,5-re sikerült leglejjebb vinni, de általában dugóban közlekedek vagy éppen pályázom. A fogyasztásnak legideálisabb folyamatos 90-100 keveset fordul elő.
Volt nemrég egy teszt, ahol azember elment Hollandiába meg vissza úgy, hogy tempomatot belőtte 100-rs. (6AT,4WD szintén) Neki sikerült levinnie 4.5-re, de ez már szerintem elég szélsőséges, nem egy mindennapos használat.
Nekem egyébként nagyjából pariban van a fedélzeti meg a tényleges mérés, mindig fullra tankolok. Persze nem mindig ugyanott és ugyanannál a kútfejnél. Ez a fogyasztás teljesen okés, nem izgulok rajta. Az Ignisnél még így is jóval jobb, a komfort/élmény pedig ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged