Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
TommyY2 #50121 üzenetére
Nem a turbó miatt fog kokszolódni, hanem a közvetlen befecskendezés miatt. Ezért majdnem mindegy, milyen benzint tankolsz, nem éri el a szelepeket, szívócsövet.
Én nem szoktam ajánlani semmilyen olajadalékot, nem tudhatod, hogy az olajban eleve meglévő dolgokkal milyen kémiai reakcióba lép. Lehet, hogy éppen semmi, de lehet, hogy kioltják egymást. Nálam a Honda kifejezetten tiltja pont emiatt az ilyen cuccok használatát.
Hasonló a baj az átmosó folyadékokkal is, azok általában csökkentik az olaj viszkozitását, hogy könnyebben kifolyjon, de mivel mindenképp marad valamennyi a motorban, az új olajtöltet is “szennyeződik” vele.Az előző neked írt hsz-emben leírtam, hogy 30-60 mp bőven elég, utána indulj el.
dnelb: +1
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest