Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
bacsis #20908 üzenetére
Jó azért ne legyünk tényleg elvakultak..
Mint tudod Te is mint itt mindenki más nekem is régi 3 ajtós stiftem van , legfullosabb felszereltségben szép állapotban (volt még össze nem törtem
Most még szebb lesz) , nagyon is szeretem mert ilyen árban kisautók között valóban nincs alternatíva semmire nem cserélném el ezekben a kategóriában mozgó autókra DE! azt bekell látni hogy az mk4 swifthez képest azaz a gömbölyű swifthez képest egy talicska.. Finoman fogalmazva.
Ez is megy ez is pörög főleg a 16v, könnyű, kb gtk ból vissza lehet hozni aprópénzért lásd a példámat lehet szeretni is de nekem is mk4 swift a cél.. Ne költs rá 100ezreket ..
Én is így voltam hogy huhh fullfull optikai tyuningos swiftet csinálok belőle disco felnikkel aztán rájöttem baromság..
Kötelező szervizt megadom neki nem is fos cuccokból tehát minőségit rakok bele, ha van valami baja kb azonnal megcsináltatom de fölösen már nem szabad rá költeni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Motoros topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest