Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Én is csatlakoztam a táborhoz egy 512-es deckkel. Pár hete nyüstölöm, eddig 100%-ban meg vagyok vele elégedve :). Konzolos (PS4) voltam eddig, PC-n kb 10 éve nem játszom, de felhúztam magam azon, hogy még mindig nem lehet PS5-öt kapni és mivel egy barátom első nap megrendelte a SD-et és nem kellett neki, lecsaptam rá
. Azóta be sem kapcsoltam a PS-t. Gondoltam, hogy tetszeni fog a deck, de azt nem, hogy ennyire
Van egy switch lite-om is, azon is csak youtube fut azóta a gyerkőcnek. Pedig nem váltotta ki a deck, mert azt simán előkaptam a metrón, ez egy kicsit túl nagy ahhoz, de egyszerűen annyival jobb minőségben lehet rajta játszani, hogy szegény kis switchre egyszerűen nem fanyalodom rá
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ASUS VivoBook Go E1504F OLED Ryzen 5 7520U 16 GB DDR5 15.6 OLED
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Azóta be sem kapcsoltam a PS-t. Gondoltam, hogy tetszeni fog a deck, de azt nem, hogy ennyire
Van egy switch lite-om is, azon is csak youtube fut azóta a gyerkőcnek. Pedig nem váltotta ki a deck, mert azt simán előkaptam a metrón, ez egy kicsit túl nagy ahhoz, de egyszerűen annyival jobb minőségben lehet rajta játszani, hogy szegény kis switchre egyszerűen nem fanyalodom rá
.
Cucuska2