Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
Topikgazda
Szerintem ebből a szempontból nem "fair" laptophoz hasonlítani, jóval kisebb, jóval zsúfoltabb a belseje. Telefonhoz képest viszont nem gondolom, hogy nehezebb cserélni.
1080p kijelző: nyilván a magasabb felbontású panelt lejjebb lehet venni kisebb felbontása, ahol nem fog annyira feltűnni, hogy nem natív felbontáson fut, hiszen kicsi a kijelzőméret. Igazából szerintem nem rossz ötlet, indie / 2d játékok jobban fognak kinézni, viszont hogyha csak az érdekli az embert, akkor nem a legjobb ötlet sok extra pénzt fizetni magasabb felbontású kijelzőért.
Meglátjuk, okosabbak leszünk, ha lesz árcédula. Szkeptikus vagyok affelől, hogy ASUS veszteségesen akarná eladni az Allyt, viszont ha nem veszteségesen adja el, akkor szerintem nem lesz piaca, mint ahogy a gaming tabletének sincsen nagy piaca.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Acer Swift 3
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,12-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2