Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Nem támogatott a dual boot.
"A kettős rendszerindítás a SteamOS-szel még nem érhető elA Windows telepítéséhez törölnöd kell a Steam Decked, mivel a kettős rendszerindítás a SteamOS-szel még nem érhető el.
Bár a Steam Deck teljes mértékben képes a kettős rendszerindításra, a SteamOS telepítő, amely biztosítja a kettős rendszerindítási varázslót, még nem áll készen. Ez majd a SteamOS 3-mal együtt lesz kiadva, amint elkészül."Szóval egy szavad nem lehet ha a Steam OS frissítése után megszűnik létezni. Mint ahogy Windows frissítések után is benne van. Én a 2. után adtam fel, hogy így használjam.
Szóval igen meg lehet csinálni csak éppen nem biztos, hogy megéri.Amit még jó tudni, hogy a boot sorrend nem változtatható ebben az esetben (Win2Go -nál megjegyzi, hogy honnan kell bootolnia). A parancsok Linux/Win alatt is lefutnak hiba nélkül de utána újrainduláskor semmi hatásuk.
Szóval újraindítod a Steam OS-t és Windosra bootol.
Rakhatsz bottválasztót is ha meghozod az azzal járó + kompromisszumokat már ha úgy egyáltalán van értelme ...Ráadásul nem minden frissítés "nyírja ki" a boot particiót, szóval lehet, hogy csak megnyugszol, hogy már minden ok mert lement 3 "hiba" nélkül aztán amikor olyan helyzetbe vagy, hogy ott vagy valahol és kéne szembesülsz, hogy nem tudsz a másik rendszerre belépni mert indítani sem tudod és bill egér nélkül meg hegeszteni sem akarod...
Szóval igen fogsz találni leírást, hogy hogy kell de olvasd el a kommenteket ezek alatt, hogy utána ne bánd meg

Én úgy akartam használni és használtam is, hogy belső tárhely 2 particionálva és SD az meg BTRFS -ként elérhető mind a 2 alól.De a Windows-t alig használtam mert nem nagyon kellet viszont a Steam OS frissítés után amikor 2-djára kellet újra rakni a szét hullott bootot ráhagytam és egy 256GB -os SD re raktam egy Wint ami ott van nállam és berakom ha Windows kell valahol (Táphoz nyomtatott tartón van neki hely). Otthon a Dockolón meg ott egy SSD amin szintén van egy Win ha kellene ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- X1 Carbon Gen10 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill ujjolv gar
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Cucuska2