Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Nem támogatott a dual boot.
"A kettős rendszerindítás a SteamOS-szel még nem érhető elA Windows telepítéséhez törölnöd kell a Steam Decked, mivel a kettős rendszerindítás a SteamOS-szel még nem érhető el.
Bár a Steam Deck teljes mértékben képes a kettős rendszerindításra, a SteamOS telepítő, amely biztosítja a kettős rendszerindítási varázslót, még nem áll készen. Ez majd a SteamOS 3-mal együtt lesz kiadva, amint elkészül."Szóval egy szavad nem lehet ha a Steam OS frissítése után megszűnik létezni. Mint ahogy Windows frissítések után is benne van. Én a 2. után adtam fel, hogy így használjam.
Szóval igen meg lehet csinálni csak éppen nem biztos, hogy megéri.Amit még jó tudni, hogy a boot sorrend nem változtatható ebben az esetben (Win2Go -nál megjegyzi, hogy honnan kell bootolnia). A parancsok Linux/Win alatt is lefutnak hiba nélkül de utána újrainduláskor semmi hatásuk.
Szóval újraindítod a Steam OS-t és Windosra bootol.
Rakhatsz bottválasztót is ha meghozod az azzal járó + kompromisszumokat már ha úgy egyáltalán van értelme ...Ráadásul nem minden frissítés "nyírja ki" a boot particiót, szóval lehet, hogy csak megnyugszol, hogy már minden ok mert lement 3 "hiba" nélkül aztán amikor olyan helyzetbe vagy, hogy ott vagy valahol és kéne szembesülsz, hogy nem tudsz a másik rendszerre belépni mert indítani sem tudod és bill egér nélkül meg hegeszteni sem akarod...
Szóval igen fogsz találni leírást, hogy hogy kell de olvasd el a kommenteket ezek alatt, hogy utána ne bánd meg

Én úgy akartam használni és használtam is, hogy belső tárhely 2 particionálva és SD az meg BTRFS -ként elérhető mind a 2 alól.De a Windows-t alig használtam mert nem nagyon kellet viszont a Steam OS frissítés után amikor 2-djára kellet újra rakni a szét hullott bootot ráhagytam és egy 256GB -os SD re raktam egy Wint ami ott van nállam és berakom ha Windows kell valahol (Táphoz nyomtatott tartón van neki hely). Otthon a Dockolón meg ott egy SSD amin szintén van egy Win ha kellene ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- HP 250 G7 Notebook, 15,6" HD, Celeron N4020 CPU, 4GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo V110 Notebook, 15,6" HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 500GB HDD, W11, Számla, 1 év garancia ( olv
- MacBook Pro 15 Retina - 2.5GHz i7, 16GB, 500GB SSD, GT 750M - ÚJ AKKU!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ulefone RugKing
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Cucuska2