Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok! Gondolkozok azon, hogy beszerzek én is Steam Decket a családnak. Mivel nincs tapasztalatom a témában ezért szeretnék kérdezni. Ha az alap modellt veszem és veszek bele egy SD kártyát ahogy nézem, árban elég jól kilehet úgy hozni. Árban ott lenne mint a 256GB-os Deck de ugye így 512 GB-os lenne már. Az SD kártya van olyan gyors szerintetek mint a beépített SSD? Mert valahogy a 256GB-os decket nézegetem inkább, ahhoz van táska is ugye bár azt kintről is tudnék rendelni. Olvastam valahol, hogy már a szállítási idő valóban 1-2 hét? Mert emlékszem annó, hogy vagy fél vagy több volt, mire valakinek küldték az emailt. Kijelzővédő fólia vagy hasonló gondolom nincs hozzá alapból? Ja és nem teszek rá Wint alapból sem, mert tudom azok eszik az SD kártyát vagy hasonlót olvastam, de nem is szeretnék azt rá. Nekem játék letölt Steamről és játszani, kb. ennyire használnám
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Iqos cigaretta
- Villanyszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Acer Swift 3
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2