Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
chris0000
üzenetére
Ha ezen gondolkoznod kell akkor ne vegyél. Nekem jó, mint ahogy sokaknak itt a fórumban. De bennem fel sem merült már amikor előrendeltem sem, hogy nem lesz jó nekem.
Nekem is van laptopom olyan is amin lehet játszani, van rendes gépem amin lehet játszani, de pont mint ahogy itt előttem sokan írták teljesen mással játszok a Decken és mással a Gépen még egy laptop is teljesen más mint a Deck nem alternatívája már nálam egyik a másiknak még ha sok mindenben ki is tudja váltani az egyik a másik funkcióját. Egyszerűen amit ahol kényelmesen tudok csinálni és ahol jobban élvezem azt és ott csinálom amikor lehetőségem van rá. Egyszerűen rengeteg dolog jobban szórakoztat Decken így azokkal ott játszok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2