-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Mennyi most a reális eladási ár egy gyárilag is 256 gigás Steam Decknek? Nem kell hogy aznap áron alul elmenjen, de hónapokig sem akarok várni. Nézegetem, hogy talán 190, de lehet mivel nem házibarkács cserélt ssd így 200 is lehet?
Augusztusban jött meg, kipróbálgattam pár játékot, tetszik, de nem az én világom.
PC-nek nagyon korlátozott, ha mindig dokkolva használom az árából jóval erősebb pc, laptop vagy konzol is kijön, hordozni nem nagyon tudom, kocsiban akartam használni utaskánt, de hányingerem van ha folyton lefele nézek miközben megy az autó és így nekem nem megy a játék egyáltalán. Hetek óta be sem kapcsoltam.
Illetve még akkor vettem hozzá egy 512 ssd-t, de nem akartam inkább hozzányúlni. Azt inkább külön kéne meghirdetni nem? Nem berakni a Deck mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro 15" (2017) i7/16GB/512GB Szakszervizben frissített belsővel
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2