Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Úgy látom akkor nem csak én vagyok az egyetlen, aki a felsorot "probléma" miatt válna meg tőle
Az enyémet mondjuk nehezen fogják vinni, mivel már szét volt szedve azt ugye jaj bukta a garit (ami közben nem igaz, RMA-zni ugyan úgy lehet, csak az eredeti eMMC-vel kell vissza küldeni). Állítani merem, hogy még 200k-ért se kéne senkinek
A tiédet szerintem vinni fogják annyiért, ha nem is rögtön de egyszer biztosan. -
d@vee
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Tedd bele a hirdetésbe is az SSD-t, de ne számold bele az árba, csak írd oda xy SSD xy garival +25 vagy mennyi ezer most egy
Aztán külön is hirdesd meg, így többen látják majd.
Reális árat lőttél be sztem, úgyis meglátod mennyi érdeklődő jön így rá. Ha nem lesz vevőjelölt, max kicsit csökkentesz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az enyémet mondjuk nehezen fogják vinni, mivel már szét volt szedve azt ugye jaj bukta a garit (ami közben nem igaz, RMA-zni ugyan úgy lehet, csak az eredeti eMMC-vel kell vissza küldeni). Állítani merem, hogy még 200k-ért se kéne senkinek
A tiédet szerintem vinni fogják annyiért, ha nem is rögtön de egyszer biztosan.
Cucuska2