Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Kezdek idegösszeomlást kapni a kontroller beállításától. Ilyen egy kaotikus, minden logikát és egyszerűséget nélkülöző felületet létrehozni...komolyan mondom művészet

Windows alatt szeretném kalibrálni a gombokat és egyedi funkciókat hozzárendelni. Ugyebár Steam, beállítások, játékvezérlő és ott asztali konfiguráció. Na ami itt fogad, az embertelen. Eleve mi az, hogy egyetlen gomb, meg egér. Mi az, hogy műveletkészlet, meg műveletréteg.
Ha default-ot állítom, és mondjuk az egyik hátsó gombra szeretném beállítani a Ctrl+Alt+Del funkciót, eddig felajánlotta, hogy billentyűkombináció megadása (be is állítottam, de hiába, nem reagált rá semmit), de most már nem ajánlja fel és nem emlékszem, hogy hogy csaltam ezt elő.Ez meglett, de még mindig nem reagál rá semmit, hiába adom meg a megfelelő gombokat.Tényleg csomót szenvedtem már vele, a készítőjét gondolatban már válogatott módszerekkel kínoztam, de nem jutok előrébb.
Nem akar valaki leírást összedobni hozzá? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -30% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Új Dobozos HP 17-cp Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem akar valaki leírást összedobni hozzá? 
Cucuska2