- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
"Már azonos gyártó cuccainál sincs meg sajna a teljes kopp átköltözés... Kezdőképernyő elrendezés stbstb."
A Samsung esetén gyanítom, hogy van ilyen funkció és működik is, az Apple esetén biztosan tudom (saját tapasztalat), hogy az egymás mellé tett telefonok közti költözés mindent visz (voltaképpen egy klónozás történik), minden megmarad és pont onnan tudod folytatni az újon, ahol abbahagytad a régin.
"Alapból én sem vagyok híve a második telefonnak"
Ebben pont eltérően gondolkodunk, közel 2 évtizede mindig van másodlagos telefonom, gyártótól és rendszertől függetlenül. Nagyon régen volt olyan szolgáltatás (még a Westel/T-Mobile időkben), hogy kaptál csere telefont a javítás idejére. Amikor ez megszűnt, akkor álltam át a folyamatos második telefonra. Eddig bevált.
-
janeszgol
félisten
A Galaxy Note 3 utolso buildje az 5.0.1-es. Ezen a Play megy. Ha már van beregisztrálva fiok, akkor tedd ki par bapra wifire a telot frissiti magat. Vagy reset es uj belakasbal megadsz emailt is.
A Redmi 4 android 7-en ragadt, ha jol emlekszem. A mai datum szerint a Youtube kliens android 8 vagy felette megy. Ezt megneztem igaz is! Bongeszoben tudod hasznalni meg a YT-t, de ott nincs minden premium funkcio, pl kijelzo lekapcs sincs. -
-
szkaroly
őstag
Én a Poco X3 Pro garis, 1 hónapos javításakor (2022) szenvedtem a Huawei P9 Lite-al (ami még 2017-ben viszonylag fürgének számított). Amikor váltottam az F6-ra akkor a X3 Pro-t megtartottam, azóta is megbízhatóan ketyeg a szekrényben repülő módban, ultratakarékos aksibeállítással. Ha valami gond lenne az F6-al akkor a kistesó még nagyon jól használható.
-
Én be se merek nézni a fiókba

-
Graphics
Jómunkásember
Én már óvatosabb vagyok, most egyik telefonom döglődik és nagyon fontos lenne, hogy egyből minden meglegyen és ne kelljen újrakonfigolnom nulláról egy telefont.
Alapból én sem vagyok híve a második telefonnak, de egy OP után vettem egy Realme-t. Épp megy az átköltözés, kíváncsi leszek mennyire jól megy.
Már azonos gyártó cuccainál sincs meg sajna a teljes kopp átköltözés... Kezdőképernyő elrendezés stbstb.
Ha működik, akkor beszerzem az adott gyártó legolcsóbb cuccát és arra csinálok egy "backupot..."
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem igazán érdekelt mi az oka. A Note4 napi használatban van, a webrádió üzemel rajta naponta 4-16 órát. Múlt héten ráböktem a youtube ikonra, nem indult el. Gondoltam majd frissítem a playből. Az se indult el. Igy kénytelen voltam a polák mulatóst a saját telefonomról szolgáltatni a lengyel garázsépítő duónak.
-
Leteszteltem:
Samsung Note3, playbót nem nyílik, youtube nem megy. Mobilaréna se nyílik meg....nem is próbálkoztam tovább.
Redmi Note 4, dettó
Amik ezeknél újabbak azokat vagy eladtam, vagy elosztogattam.
Nekem nem kell tartalék telefon. Ha bedöglik az amit használok, akkor keresek/veszek egy másikat. Max két napot (vagy csak pár órát) kell túlélnem a mesterséges intelligencia életbentartó funkciói nélkül. -
cs.zs.
veterán
Világszerte egyre több, fiók mélyén fekvő telefonról fog kiderülni hogy nem is olyan rossz az, simán használható..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest