- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
Cucuska2 #3663 üzenetére
Én nem akarok, de a lányom használja azt is, így adódik, hogy előkészítve adom át neki (mindkét rendszert használja amúgy is, nem csak játékra). Rendszerintegrátor vagyok, napi rutin a linux telepítés és hibakeresés, attól nem tartok. Viszont láttam itt jó hozzászólásokat ami a kettős rendszert kényelmesebbé teszi és ha már csinálnom kell, igyekszem jól csinálni. Az éjjel már sikeresen telepítettem az új SSD-n mindkét rendszert, most mentem a logokat, hogy szkriptelhessem. Egy friss install SSD csere esetén vagy ha jön egy update, akkor egy fájlt kell lefuttatni és minden onnan folytatódik ahol az update előtt abbamaradt. Gondolok itt például a desktop mód nyelvi beállításaira is akár (ez mondjuk nem fontos azoknak akik csak a steamui-t használják), de például arra is jó, hogy az esetleges btrfs partíciót update után a helyére csatolja stabilan az fstab-ban (eleve jó, hogy a btrfs röptében és minimális terheléssel tömörít illetve megfelelő konfig esetén a fájlrendszer része lehet egy a világ bármely pontján elhelyezett szintén btrfs fájlrendszer (nevezheted akár felhőnek is, de az ennél kicsivel több). Oda lehet menteni azokat amik nagyon fontosak
) . Most szedegetem a linkekekt is csokorba, hogy a megfelelő szoftverek megfelelő verzióit töltse le minden futtatás után, így nem kell egy újrahúzás után vadászni a megfelelő drivereket sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4289
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4288
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest