Hirdetés
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- ASUS notebook topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Have fun mindenkinek!

Resident Evil 2 volt az első, amit el is kezdtem végigjátszani rajta. Végigjátszottam már kétszer is igazából, de a magyar szinkron miatt elkezdtem harmadjára is. A memóriakártya végett most szünetel, addig külső meghajtón nyúzom a Windows-t, Rendeltem egy 3.1-es házat az SSD-nek, annak már jobbnak kéne lennie.
Amiket tegnap próbáltam Windows alatt az a Forza Horizon 5, Forza Motorsport 7 és a Grounded. A FH5 úgy döntött, hogy nem akar együttműködni Velem, Turn10 intro után sötét képernyő fogad, majd ha megjön a gyorsabb HDD ház lehet teszek vele még egy próbát. Forza Motorsport 7 High beállítás mellett konstans 60fps, ultra beállítások mellett 35-40. Biztos lehetne szórakozni a beállítással hogy valahol a kettő között legyen, de őszintén szólva nem hiszem hogy sok értelme lenne 7"-on ezzel szórakozni, szóval jó a High.
Next stop is Grounded. Alapvetően High beállítással is tök jól menne, viszont valamiért néha gondol egyet és sötét képernyővel lezárja a történetet, Medium beállítás mellett nincs gond, bár sok különbséget nem is láttam a kettő között. Biztos van, mert próbálgattam Epic és Medium között és azért az előbbinél röcögött a játék, pontos FPS-t nem tudok mondani, mert nem tettem még fel neki programot. Szóval szerintem 7"-on annyira nem is érdemes emberkedni a max beállítással, mert egyrészt nem erre lett kitalálva a gép (bár impresszív, hogy tudja itt-ott), másrészt 7"-on nem tudom, hogy az ember észrevesz-e bármilyen különbséget mondjuk egy Ultra és egy High beállítás között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- HP Elitebook FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X3,9Ghz)12-32GB RAM,SSD,Magyar világító.billentyűzet
- LENOVO LOQ 15AHP10 - RYZEN 220 - 16GB DDR5 - RTX 5050 - 1TB SSD - 3ÉV GARANCIA
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Next stop is Grounded. Alapvetően High beállítással is tök jól menne, viszont valamiért néha gondol egyet és sötét képernyővel lezárja a történetet, Medium beállítás mellett nincs gond, bár sok különbséget nem is láttam a kettő között. Biztos van, mert próbálgattam Epic és Medium között és azért az előbbinél röcögött a játék, pontos FPS-t nem tudok mondani, mert nem tettem még fel neki programot. Szóval szerintem 7"-on annyira nem is érdemes emberkedni a max beállítással, mert egyrészt nem erre lett kitalálva a gép (bár impresszív, hogy tudja itt-ott), másrészt 7"-on nem tudom, hogy az ember észrevesz-e bármilyen különbséget mondjuk egy Ultra és egy High beállítás között.
Cucuska2