- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Have fun mindenkinek!

Resident Evil 2 volt az első, amit el is kezdtem végigjátszani rajta. Végigjátszottam már kétszer is igazából, de a magyar szinkron miatt elkezdtem harmadjára is. A memóriakártya végett most szünetel, addig külső meghajtón nyúzom a Windows-t, Rendeltem egy 3.1-es házat az SSD-nek, annak már jobbnak kéne lennie.
Amiket tegnap próbáltam Windows alatt az a Forza Horizon 5, Forza Motorsport 7 és a Grounded. A FH5 úgy döntött, hogy nem akar együttműködni Velem, Turn10 intro után sötét képernyő fogad, majd ha megjön a gyorsabb HDD ház lehet teszek vele még egy próbát. Forza Motorsport 7 High beállítás mellett konstans 60fps, ultra beállítások mellett 35-40. Biztos lehetne szórakozni a beállítással hogy valahol a kettő között legyen, de őszintén szólva nem hiszem hogy sok értelme lenne 7"-on ezzel szórakozni, szóval jó a High.
Next stop is Grounded. Alapvetően High beállítással is tök jól menne, viszont valamiért néha gondol egyet és sötét képernyővel lezárja a történetet, Medium beállítás mellett nincs gond, bár sok különbséget nem is láttam a kettő között. Biztos van, mert próbálgattam Epic és Medium között és azért az előbbinél röcögött a játék, pontos FPS-t nem tudok mondani, mert nem tettem még fel neki programot. Szóval szerintem 7"-on annyira nem is érdemes emberkedni a max beállítással, mert egyrészt nem erre lett kitalálva a gép (bár impresszív, hogy tudja itt-ott), másrészt 7"-on nem tudom, hogy az ember észrevesz-e bármilyen különbséget mondjuk egy Ultra és egy High beállítás között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amerika kész lemondani a kormányról
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Next stop is Grounded. Alapvetően High beállítással is tök jól menne, viszont valamiért néha gondol egyet és sötét képernyővel lezárja a történetet, Medium beállítás mellett nincs gond, bár sok különbséget nem is láttam a kettő között. Biztos van, mert próbálgattam Epic és Medium között és azért az előbbinél röcögött a játék, pontos FPS-t nem tudok mondani, mert nem tettem még fel neki programot. Szóval szerintem 7"-on annyira nem is érdemes emberkedni a max beállítással, mert egyrészt nem erre lett kitalálva a gép (bár impresszív, hogy tudja itt-ott), másrészt 7"-on nem tudom, hogy az ember észrevesz-e bármilyen különbséget mondjuk egy Ultra és egy High beállítás között.
Cucuska2