Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz Top cat #39440 üzenetére

Az a 2% emelés sok esetben nem a világ vége

De még akkor is lesz ami nagyon megéri
    Ezek biztos
    1Lei nagyjából 80Ft
    [kép]
    -Ezen a képen [kép] lévő kekszek legdrágábbja(vörös áfonyás) 1.39Lei volt ami 111Ft, a többi 0.99Lei vagy alatta
    -Ezen [kép] , 40g ropi 0.99Lei, Lidl-ből Roger nápolyi 0.99Lei, Mars csoki (2x35g verzió) most akcióba 3fizet 4-et vihet, teli ára 5.39Lei 431Ft, akcióba meg kijött 324Ft-ra, de még a teli ára is sokkal olcsóbb mint itthon, és nem pár forinttal Tesco [link] 539Ft, Auchan [link] 609Ft
    -Roshen [kép] nápolyi is jó áron volt 550Ft akciósan
    -Lidl-be akciós volt papír zsepi [kép], azt nem tudom itthon menyiért adja a Lidl, mert én a Tesco-ba szoktam ezt [link] venni 499Ft-ért, vagy szokott rá lenni kupon 100Ft körül engednek 2db-ból.
    Most ez a Román lidl-be 4.49Lei volt ami 360Ft. Vettem 7dobozzal, gépem mellet használom ezt ilyen gyorsba kezet törölni vagy fújni egyet, erre tökéletes. Kb 4hónapig kibír egy doboz, egy időre el vagyok látva.

És akkor ezt megnézve.
    Magyarba mit is lehet venni 100Ft alatt?
    Adnak egyáltalán valamit, talán még egy szem rágót se.
    És még nem is mindenből vettünk ami 1Lei környékén volt, mert volt olyan amit már kóstoltam és nem ízlett

......

Na meg parkolás Nagyváradon. A legdrágább zóna 8Lei óránként, nem sok helyen és pár méterrel arrább már van másik zónás hely
    Pl a várnál is, az utcán parkoló 8Lei, pár méterrel arrébb mélygarázs már 3Lei/óránként, utcakép [link]
    Még jó hogy a mélygarázsba álltam meg, 2órát voltunk bent 6Lei, 480Ft

Új hozzászólás Aktív témák