Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz San398 #33779 üzenetére
Csak törölt találatot találtam.
Mind1, közben vettem egy Blikk Nőket 1190 Ft-ért.
Rossmannos Sensodyne, és Nivea kuponokat haszmáltam fel, a boltban ki is vágatták az újságból.Csokiból nem tudom mi lenne jobb a Lindt-nél. A többi táblás a közelébe nem ér
Ez a Lindt Lindor Dunkel Táblás Töltött Étcsokoládé nagyon finom. Milka/Boci/Tibi közelébe nem ér.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
pietrrr
aktív tag
Ez igaz, a lidlis mogyorós/mandulás étcsoki szerintem is remek ár/érték arányban. Ha akciós, akkor nagybevásárlást szoktam belőle tartani.
Csak a kolléga köti az ebet a karóhoz, és milka tejcsokit hasonlít a 85%-oshoz, ami szerintem még egy spórolós topikban is nonszensz...
#33798cd930
Lidl-eseket én is jó szívvel ajánlom, ha akcióban vannak, akkor még az áruk is egész elfogadható. -
cd930
aktív tag
válasz mephi666 #33795 üzenetére
Sajnos mindenhol erősen emelkedtek az árak.
Sajátmárkás étcsokit tartottunk otthon zsákszámra sütik-torták tetejére, bőven 300 Ft alatt lehetett kapni.
Most keresek újra beszerzési forrást, mert mindenhol felugrott 450 Ft környékére.
Cashmap szerint a sparos budget étcsoki 299, de sem sparban sem intersparban nem találok, csak a hűlt helye van, vagy még az sem..
Ha budapesti sparokban lát valaki, dobjom rám egy pü-t pls, elzarándokolok érte, ha nem esik nagyon ki a közlekedési útvonalamból.Más beszerzési forrás is érdekel ehető étcsokira (lehetőleg legalább 50% kakaótartalommal) ~3000 Ft-os kilós ár körül.
20+ éve a Prohardveren
-
bul07
nagyúr
válasz mephi666 #33795 üzenetére
Én valahogy mindig a gyerekoromba sokat evet Piros mogyorós(tej)(1990környéki verzió) ízvilágot keresem, nem kirívóan drágán
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #33794 üzenetére
jó, akkor a legolcsóbb 10dekás lindt 700-800 körül van... linket azért nem rakok, mert szerintem penny/lidl/tesco/spar polcain 300-400 közt mennek a legolcsóbb normális tejcsokik... ma lidlibe megyek, majd ránézek és veszek 1-2 táblával a dupla ár engem bőven eltántorít a drágábbtól... ahhoz már nem sokat kell tenni és ott a 30dekás mogyorós-karamellás milka, ami akciósan 1000ft körül szokott futni... amúgy 1200-1300
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #33791 üzenetére
persze, de az étcsokit sokan nem szeretik, hiába a magas kakaótartalom én megeszem az ét tortabevonót is, ha nincs más, csak a nugátos vackok a halálom... akármelyik üzletben a legolcsóbb normál tejcsoki is szerintem már vállalható és ezek 300-400ft-nál megállnak... míg a lindt simán +1000ft nem ad nekem annyival többet, mint amennyivel drágább... kb mint pezsgőben: kóstoltunk dom perignon-t is, amiből kb 10perc alatt megittunk 3-an egy üveggel (nem mi fizettük, hanem kaptuk ), de az volt a kollektív véleményünk, hogy párezres kommersz pezsgőktől nem jobb annyival, amennyivel drágább
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
pietrrr
aktív tag
válasz mephi666 #33785 üzenetére
Akkor hogy egy másik totálisan érdektelen és szubjektív vélemény is idekerüljön:
ami rendes tejcsoki
, az már alapból nem lehet jó, tekintve, hogy nem étcsoki.
Egyébként ha konkrétan linkelnéd a töredékárba kerülő, 85%-os lindttel versenyző csokit, én őszintén nagyon hálás lennék. -
mephi666
nagyúr
nem gond, nekem bejön a sugar
most jut eszembe, hogy fiunk kapott csomószor óvodai mikuláscsomagba meg húsvétra olyan borzalmasan rossz termékeket, amitől majdnem hánytam... édesítőszeres "csokit" vásároltak bele, aminek az ízétől tényleg hányingerem lett
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
válasz PuffyDog #33784 üzenetére
OKé, nekem mindegy.
A múltkor én is vettem párat akcióban az aldiban, épp ma voltam 719 Ft az is.
Na jó mondjuk nem is "akciós", mint akkor... Mondjuk annyi sem lesz többet szerintem.ennyiért 3 tábla ilyen milka és 1-2 hétig jó vagyok
Azért kicsit más a cukor/kakaó arány.[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
mephi666
nagyúr
ennyiért 3 tábla ilyen milka és 1-2 hétig jó vagyok
-
bul07
nagyúr
Ne is mond
Kaptam egy ilyen táblát [link]
Nem voltam tőle elájulva valahogy nem jött be, nem volt meg az igazi tejcsoki íz vagy mi
Aztán elkezdtem osztogatni, hát többség szintén úgy volt vele hogy jó jó de, mikkor mondtam az árát mindenki elszörnyed hogy ennyiért ilyen[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mephi666
nagyúr
ja, igazából ami rendes tejcsoki, nem pedig az a nugátos moslék, az már nem lehet annyira rossz covid alatt tesco-ban vettünk tucatszám mindenféle fehér-/tej-/karamellás-/mogyorós-/mentolos csokit a mentolos kb olyan, mint az after8, de töredékébe kerül
...a lindt az egyik legjobban túlárazott csoki, ami majdnem mindenhol kapható
-
PuffyDog
tag
Biztos velem van a baj, de annyira nem értem ennek a csokinak az istenítését. Annyi meg annyi jó minőségű csokit kapni, ezeknek az akciós árához képest is a feléért.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
jimpo
senior tag
#akció
Lindt EXCELLENCE Mild 85% Kakaótartalmú Étcsokoládé, 100g 699 Ft1 399 Ft
RÖVID LEJÁRAT 11/24
Én már rendeltem, már meg is jött.
Még van belőle 100+ darab, ez nem pontos. Azóta csak adtam le még egy rendelést...
Csokizzatok ti is.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
gvereb1
csendes tag
Polcz -20% mindenre,
csak ma (október 8.)
https://polczfood.hu/[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz Donki Hóte #33775 üzenetére
Egy "tollvonással" a rendeletben szvsz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
PuffyDog
tag
válasz Donki Hóte #33775 üzenetére
Úgy hogy haver ő is.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #33771 üzenetére
Hát abban a boltban nem ilyen volt, de volt hogy bementem a boltba és nem volt áram
Olyan is hogy étterembe pont akkor volt áramszünet mikkor ment a fizetés jóváhagyása a terminálon, aztán nézte vissza a csaj hogy akkor most levonta vagy nem, fizessek újra vagy nem, míg nézegette újabb áramkimaradás, elment vele vagy 10-12perc
Hát nem voltam nyugodt míg itthon nem csekkoltam hogy tényleg nem kétszer háromszor vonta le a kártyáról.
Kp esetén nincs ilyen[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ezta kutyakajás is eljátszotta 1x velem és mondtam nincs kp és vegy csak elö a terminált. Még az nap senki nem használta. Bekapcsolta nagy nehezen beütötte kódot és láss csodát működött.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Savageboy #33762 üzenetére
Milyen bolt?
Ezt egy központi szervezet kezeli. Semmi köze a bolthoz. Nyugodj bele illeték mentesek ezek az utalások.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
Alaposan megdrágult az Aldi-s cukros szörp.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #33759 üzenetére
Meg milyen jó is az ha nem mennek a kártyás terminálok és csak kp lehet vásárolni(igen volt hogy ezzel fogadott a boltos mikkor beléptem hogy csak kp)
kp-t az mindenhol elfogadják igazi univerzális fizető eszköz( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz Donki Hóte #33753 üzenetére
Nálunk úgy van megosztva, hogy az én nyugdíjam bankba jön, a páromé meg kp. És a piacon nálunk ritka a kártyás fizető hely.
-
Beni2360
félisten
Nem kell lobogtatni csak meg kell várni a gönököt aki a kodjával engedélyezi a vissza árut. Mert ez vissza árulnak számít és akkor veheti ki a kp a kasszából.
-
Beni2360
félisten
Banki átutalás 20.000 ft-ig ingyenes / alkalom.
Nem valószinü, hogy 20 e Ft felett visz valaki vissza egy ütemben.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
őstag
Auchan-ban minden 440ml-es poharas Magnum jégkrém 1700 Ft. Akciós újságban én nem látom. Jellemzően 1999-ért szokták adni akciók során, így ez az 1700 szerintem korrekt (persze nyilván távol van a tavalyi Spar-os 374 Ft-tól).
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
veterán
válasz f4lcon #33751 üzenetére
A nagy kiadással járó építkezésnek legkésőbb jövő márciuban vége lesz
Onnantól se lesz persze teljesen készpénzmentes az életünk, de akkor már nem kell arra figyelni, hogy minden lehetséges módon készpénzhez jussunk
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
addikt
válasz Donki Hóte #33749 üzenetére
nyilván eltérő élethelyzeteink vannak, meg én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy anno sikerült Raiffeisen Premium Gold-ot kötnöm (nem a mostani 2.0-t, hanem még az eredetit) és így mondjuk a kp felvét ingyen van Rafi automatából bármennyi, szóval ha kellene, meg tudnám oldani.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
veterán
válasz f4lcon #33744 üzenetére
Nálunk utópia a készpénzmentes élet
Mi falun lakunk, kell a kp (piac, háznál történő vásárlás, stb), illetve építkezünk (egy csomó építőanyag olcsóbb kp-re, teherautófuvar, segédmunkás pedig kizárólag kp-re van ).
Havi 150 eft (magyar bankkártyáról) + 75 eft (revolut kártyáról) ingyen felvehető kp a hónapok többségében kevés is
-
w.miki
veterán
Glamour kupon most melyik olcsó újságban van?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
addikt
válasz Donki Hóte #33736 üzenetére
bár meg lettem szólítva, #33739 SzGee már leírta: minek menjek BE a boltba, várjam ki a sorom, ha kint bedobálom az üvegeket és húzhatok dolgomra? meg minek legyen nálam csörgős vaspénz, ha mindent kártyáról vásárolok? én néha hetekig elvagyok kp nélkül, és kifejezetten kerülöm azokat a helyeket, ahol nem tudok kártyával fizetni
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
warcat
veterán
Sensodyne Repair & Protect Whitening fogkrém csomag
4219 Ft2 953 Ft mert bár nincs kiírva, rámegy a 30% os Glamour kupon: 2525000052548984Ft /db
Elvileg erre még rámegy a vásárlásvégi 10% kupon akinek van Rossman tagságija (arany, stb. anyámtyúkja, nekem nincs)
20k felett a szállítás ingyenenes, kupont innen kukázhatsz ha valamit melléraknál [link]
Ne vásároljátok fel míg a rendelésem feldolgozzák, köszi
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
PROHARDVER!
Engedjétek el a szóda témát, van topikja, be is lett linkelve.
-
PuffyDog
tag
Mi évek óta nem használunk kp-t. A Gránit egyetlen befizetésre is alkalmas fiókja pedig legalább 15-18 km innen. Szóval nekünk sokkal jobb hogy számlára megy. Egyrészt itt 5km-en belül egyetlenegy MoHu automata van. Ha sorba állnék, hogy fizessék ki kpban legalább 15-20 perc plusz, mert mindig rengetegen vannak. Másrészt ahogy írtam mi nem kpzunk régóta. Ez már régebben a Covid előtt kialakult. Tőlem(nő, 162 cm, 48 kg) éjszaka egy nagyobb adásvétel után több millió forintot loptak el. Kiraboltak, amíg a taxira vártam. A mai napig nem történt semmi a tettesekkel. Engem pedig volt, hogy bevitt a rendőrség, mert este 11kor értem haza és muszáj voltam kimosni a ruhákat. Reggelre kellettek, szárazon. Szóval ennyit róluk is.
Igaz, ez a kp mentes dolog néha rossz, amikor évente 1-2 alkalommal fizetős WCre kellene menni és nem lehet kártyázni. A futár/postás, aki felénk jár is utalásban kap borravalót.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
SzGee
aktív tag
Tehát akkor egyszerűbb kivárni a sorodat a pénztárnál, veszekedni a pénztárossal és lobogtatni a kormány rendeletet... értem...
If you leave me, can I come, too?
-
Degeczi
nagyúr
Naptárra néztél mostanában, 2024 végefelé járunk... fene se akar KP-val vacakolni, ha nem muszáj.
-
bul07
nagyúr
Qr kód esetén kevesebb lesz a haszna , mert uttalás pénzbe kerül.
Kellene olyat csinláni oraszágosan egyszerre hogy egy darabonkánt bedobálni, hogy sok 10-20db 50Ft-os kifizetést keljen megtenniük.
-
veterán
válasz f4lcon #33726 üzenetére
Nem tudom, hogy miért jó ez a QR kódos hercehurca a bankszámlára való utalással. Akár vásárolni akarsz a kapott pénzböl, akár pénzt szeretnél, akkor a palackok beadogatása után kérd a bolti utalványt.
Ha vásárolni akarsz, akkor egyszerűbb a dolgod, levásárolod a boltban és kész.
Ha pénzhez akarsz jutni, akkor kicsit nehezebb a dolgod, mert meg kell küzdeni a pénztárossal, aki első körben élből el fogja utasítani a kérésedet arra, hogy adja vissza pénzt kp-ben.
Ilyenkor jó, ha nálad van kinyomtatva a 450/2023. (X. 4.) Korm. rendelet (ún. DRS rendelet) 12.§-a, ami így szól:
12. § A kötelezően visszaváltási díjas termék visszaváltásakor – ha az automata visszaváltó berendezéssel nem kerül sor a visszaváltási díj közvetlen visszatérítésére – a forgalmazó a terméket, illetve hulladékát visszaváltó részére visszafizeti a visszaváltási díj összegét, vagy a fogyasztó kérésére újabb termékvásárlás esetén azt a vételárba utalvány formájában beszámítja.
Az utalvány érvényességi ideje 6 hónap. A forgalmazó az utalvány érvényességi idejét az utalványon feltünteti.Vagyis magyarra fordítva a kormányrendelet szerint a palackok visszaváltása után a boltnak a visszaváltási díj összegét elsősorban kp-ben kell a fogyasztó részére visszaadni, csak a második lehetőség az, hogy a fogyasztó kérésére (!) az utalvány boltban történő levásárolhatóságát biztosítsa
Szóval szerintem felesleges a bankszámlát a folyamatba iktatni, ha kp-hez is lehet jutni a folyamat végén.
-
balojazz
aktív tag
válasz TrollBalint #33734 üzenetére
A szakállas trükköt is bevetetted? Kijelző fényerő maxon?
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
TrollBalint
addikt
Eddig két helyen probáltam meg visszaváltani, hogy beolvastassam vele a kódomat. Sparos automatánál simán ment, a Tesconál 3-ból 3x nem. Probáltam 3 centire, fél méterre, és az összes köztes távolságra, de semmi...
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
balojazz
aktív tag
válasz Stylewars_kp #33731 üzenetére
Bubisvízmániások vagyunk. Ha iszunk vizet vagy szörpöt, az majdnem 100%-ban szódavíz.
-
addikt
mi tegnap kb 30-40 palackkal mentünk meg 3 gyerekkel, zárás előtt egy órával a helyi Lidl-be, mindkettőt sikerült megtölteni a gyerekeknek, így még kb 10 palackkal át kellett menni a szomszédos Aldiba.
bosszantó: csak az Aldikban álló "bedugós" automata hajlandó elsőre olvasni a QR kódot, a Lidl-ökbe telepített kifelé néző kamerás gépeken még nem volt alkalom, hogy 1 perc kínlódás után ne adtam volna fel, és kérek bolti utalványt...
támogatandó: a Lidl az összes boltjában engedi felhasználni az utalványokat, ellentétben minden más áruházlánccal“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
mephi666
nagyúr
válasz erdey_a #33723 üzenetére
ja, kinek mekkora szerencséje van automatákkal nálunk a közelben 1 van a spar-ban, ahova gyalog tudjuk vinni... csak ezzel az a szívás, hogy üzlettérben van és múltkor is 15 percet kellett rá várni, hogy ürítsék és használni lehessen... ha úgy viszek oda egy kazal palackot (mert 3-an nyári időben simán megittunk 3-4 1.5literes vizet), hogy bevásárlok, de cipeljem magammal a zsákot, az nem túl kellemes (főleg ha nem menne az automata)
...így most fent a lakásban gyűjtjük az üres dobozokat (1.5literesek híján főleg szörpös, sörös, kicsi üdítősök) és párhetente bedobom a kocsiba, hogy tesco/lidl-be menet ott leadom... nem fáradtság, de csak azért, mert nem szaporodnak tucatszám a 1.5 literes, összenyomhatatlan flakonok
-
tisn
addikt
válasz erdey_a #33723 üzenetére
a multkor kezdtem orulni, hogy vegre a sok hoborges utan en is talalok egy nem mukodo automatat
a 4 palackot bevittem magam a lidlbe, mondom a penztarosnak vissza tudja e valtani, mert nem muxik a gep. kimegy, mondja hogy teljesen jo, es tenyleg. a 10p alatt amig bevasaroltam valoszinuleg uritettek. szoval meg SOHA nem sikerult nem visszavaltanom a mohus automatanal az uvegeketnekem popecul muxik, jellemzoen 0 ember all elottem.
-
erdey_a
addikt
válasz mephi666 #33721 üzenetére
a palackot (bár nem sok van, heti 8-10 fél literes pet vagy alu) én akkor viszem vissza amikor boltba is megyek, tehát erre extra fuvarköltséget vetíteni önbecsapás lenne.
az automatába behelyezni 10 palackot meg pont 10 másodperc.
nyilván aki kupacol, meg extra sokat fogyaszt, annak tovább tart. pláne ha olyan helyre jár, ahová sokan és sokat rossz a gép. nekem van titkos automatám, ahova extra kevesen járnak.Vérboci
-
mephi666
nagyúr
válasz erdey_a #33720 üzenetére
nem annyival, de most már azt is hozzá kell számolni, hogy heti szinten vinni kell automatába az üres palackokat ha kocsival kell ezt megtenni, akkor időveszteség mellé a benzint is be kell írni... mi emiatt a kényelem miatt szeretjük a szódagépet: havonta 1 palack, havi 1 laica szűrőbetét, nincs szívás az üres flakonokkal
-
erdey_a
addikt
válasz balojazz #33719 üzenetére
"akár húsz forint per 2 literes áron"
közönséges szódagéppel? az aldis gáz talán 2300 (?) forint és 60 litert ígér, tehát 38 Ft literenként (de így nem is lesz igazán erős) és akkor még ott a szódagép beruházás költsége.
olcsóbb a házi szóda, de nem annyival...Vérboci
-
balojazz
aktív tag
válasz Beni2360 #33710 üzenetére
Ennyire idegölő. Azelőtt heti többször vettünk 6-os pakk zsugorvizet, akkor a palacktaposást a gyerekekkel csináltuk, mert rengeteg volt. De ez a visszaváltósdi heti 18-24 db 2 literes palackkal már a lehetetlent súrolná. Plusz szódagéppel sokkal erősebbet csinálhatsz akár húsz forint per 2 literes áron, a legszarabb ásványvíz pedig 2 literre 140 HUF (plusz visszaváltási macera). Végeredmény: hetedeled a költséget, ötszörözöd az élvezeti értéket, és megúszod a MOHU automatát. Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
Itt is rákérdezek Ariel mosószernél mi számít jó árnak? asszony kérte , hogy vadásszak próbáltunk nagyon sok egyéb mosószert de nem jött be annyira...előre is köszönöm a tippeket!
-
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz fogselyem #33697 üzenetére
de e-italból mi most ott a szint? "mi az e-italok rolls royce-a?" ...vagy a sznobok házi laborban, kristályibrikekben keverik ki maguknak a gondosan beállított koffein+taurintartalmú nedűt?
-
Beni2360
félisten
válasz zsoltip #33707 üzenetére
Ennyire idegölö a palack visszaváltás?
Én vettem kb 25 e Ft két tartalék palackkal karácsony táján, de betegek lettünk tőle mivel gyomorsav túltengésben vagyunk és ez aktív szénsavval dolgozik nem úgy mint az ásvány vizek. El is adtam 3 nap után. Ezek már Audi kategória, nem a spórolós topikban való. Szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
rushty
őstag
válasz Donki Hóte #33698 üzenetére
A wc papirossal nem lenne ilyen gond, be se indult.
Revolut meghívó pü-ben
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Víz szénsavasítóm ún. SodaStream készüléket keresek.
Ami néztem: E-terra Black
Ok: egy gombnyomásra erősen(, vagy éppen enyhén szénsavas vizet kaphatok).
Esetelg megéri az ún. Enso, mechanikus készülék irnyába elmozdulni?Van esetleg pro/kontra érv?
Köszönettel,
zsoltip[ Szerkesztve ]
-
Timeola
aktív tag
Ha már kávé téma, Sparban a Costa Coffee -30% újságos kuponnal, kilós szemes jó áras így .
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
pont ma küldték, ennyiért van kilója a kézműves léleksimogatónak is, nem egy tucatközép olaszos nevű
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DrBubo77
veterán
Ja, az amatőr koffeinisták topikból is más lett, mint amilyen céllal indult.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
balojazz
aktív tag
"Hát igen, a moderátorok, topikgazdák, poweruserek előszeretettel küldik az egyszerű topiklakókat a "szaktopikokba". Csakhogy ott tényleg annyira magas az elvárás a topik témakörébe tartozó termékkel kapcsolatban, hogy a spórolós topikból oda tévedő usereknek tátva marad a szája "
Úgy van. És lehet, hogy a másik topik is leginkább a spórolásról szól, vagyis kiderül, hogy mégis a spórolós topikba való lenne. A szaktopikoztatás odáig is fajulhat, hogy új topikot kell nyitni, pedig az adott téma nem elég gazdag az önálló topik ranghoz. Így járt pl a szódás topik: ott a gépekről szóló diskurzus simán a háztartási gépek témája, az olcsóbb CO2 meg a spórolós topikba való. Mert még e 2 résztéma együtt is kevés a dedikált topikhoz: a szódagép, szódázás nem olyan összetett és szerteágazó, nem olyan pörgős téma, mint pl a házimozi vagy a tévé. De még a sokkal cizelláltabb és többek által használt gépeknél is megvan a helyes szétválasztás: a mosógép a háztartási gép témája, az olcsó mosószer meg elfér a spórolós topikban, és nincs igazán szükség önálló mosógép vagy mosás topikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest