Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #32795 üzenetére
Az Aldi Old Gouda 450 grammos, nekem az jobban ízlett, az volt korábban igen jó áron akciósan 1200 Ft (tehát ~2700Ft/kg árra jött ki).
Várom, hogy valamikor akciózzák, hogy be tudjak tankolni belőle. -
st6969
őstag
válasz
TrollBalint #32790 üzenetére
Ugyanígy jártam, nem tudtam utólag leolvastatni, alig ad rá időt, így előre szoktam. De úgy is szívtam már meg, utaltatni akartam, és mégis blokk lett belőle. Nem tudtam kideríteni mi is történt pontosan: vagy az, hogy a beazonosítás után túl sok idő telt el, mire beraktam az első palackot (nem szoktam tökölni, valószínűleg az lehetett, hogy volt a ~20 palack között 3-4 olyan, ami nem is visszaváltható, erre nem figyeltem, és azokkal kezdtem, de közben time outolt ez a remek rendszer), vagy az lehetett, hogy azt gondoltam beazonosított, de mégsem (nálam valamiért mindig valami hibaüzenettel kezd, de utána mégis néven szólít).
Mindenesetre, 2 dolog biztos tud segíteni: ne alkalmazza a sötét módot a telefon erre az appra (ezt nem sikerült intelligensen megírni, inverz QR kódot nem olvas be), illetve legyen csutkán a fényerő. -
xTech
tag
[link] ezt csak úgy itt hagyom
-
Laca1212
őstag
válasz
INGJOKE #32783 üzenetére
"elsőre fel is ismeri a qr kódot, de 2.-ra legrosszabb esetben 3.-ra megy neki."
Aaaa...nekem tegnap vagy 5x írta ki egymás után, hogy nem létező azonosító.
Gondoltam adok neki időt...bementem venni ezt azt. Kb 5 perc múlva elsőre megette qr-t, azonosított és mehetett az automata etetése. -
válasz
Sungoo #32781 üzenetére
Én jártam úgy elsőre, hogy utána akartam lecsappantani és mivel nem olvasta be elsőre és a 13pm nem is könnyen fért oda, így kinyomta a papírt. Azóta mindig azzal kezdek van amikor elsőre fel is ismeri a qr kódot, de 2.-ra legrosszabb esetben 3.-ra megy neki. Nagyon jó a rendszer. Az app értékelése is igen jó ios-en. (1,1*)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
BB9000 #32769 üzenetére
ezt a purdéval bohóckodást de gyűlölöm
ismerőst tavaly karácsony előtt sz*patta meg foxpost kontextusban egy ilyen momzilla, 1 db nagyobb itemet akart feladni, közeli foxpost nem jó, átbuszozott másikhoz, odaáll az automata elé két lépéssel, telón keresi a kódot, berombol az evolúció "gyerekkel vagyok" felkiáltással egy marék vintedes csomaggal, a gyerek is be akart rakni egyet, természetesen az utolsó szabad nagyobb rekeszbe kellett a kb. egy darab pólónak kinéző csomagot tennie
-
Sungoo
addikt
válasz
TrollBalint #32775 üzenetére
Ezt tudom, használom is. De nem kell előre beolvasni. Igyazából ugyan annyi idő, ha előre, vagy utólag csippantom le.
-
Laca1212
őstag
válasz
INGJOKE #32778 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert ha app-ban akarok bejelentkezni, akkor átdob egy webes felületre, amit nem Chrome vagy Safariban nyit meg, hanem az app-on belül. Ilyenkor sem a kulcskarika se a Chrome jelszó mentési lehetőséget nem dobja fel.
Közben megoldottam...manuálisan vittem be Chrome jelszómentőjébe.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
TrollBalint #32775 üzenetére
Vagy más számlájára. Vagy sehova :)
-
mephi666
nagyúr
válasz
BB9000 #32769 üzenetére
elő lehet készülni a vonalkóddal/qr-kóddal minden üzletben telefonon, így szoktam... ami nehezítés volt, az nyáron a penny-s gólrúgós játék: oké hogy aktiváltam a játékban a 15 percig érvényes kódot, de először be kellett olvasni a penny-s kódomat, utána pedig megnyitni a játékot és abban kikeresni és ez akár 10 másodpercet is igénybe vett
-
válasz
BB9000 #32769 üzenetére
Sajnos az IOS app egy kiló fos lett és sokszor kiléptet és újra be kell jelentkezni, ha nincs elmentve még a kulcskarikába az email cím és a jelszó, akkor be kell pötyögnöd. Én is egyszer már jártam így, de azóta el van mentve és készülök is rá, hogy tuti kilépett az app. Nem csak a logisztika nem megy a MOHU-nak, de aki az appot fejleszti az is egy szinten van velük.
-
st6969
őstag
Mi a francnak kell egyáltalán behúzogatni a kuponokat? Bármelyik láncnál...azonosítod magad a vonalkóddal, onnan a rendszer miért nem tudja, hogy milyen kupon kedvezményekre vagy jogosult?! Felesleges egyesével aktiválgatni a kuponokat. Ismerje fel, ha vettél releváns terméket, és vonja le a kedvezményt.
Ja, hogy így sokan nem molyolnak vele, és így nem kell kedvezményt adni -
BB9000
senior tag
Palackvisszaváltós tapasztalat.
Eddig mindig sikerült végül megszabadulni a palackoktól, de sose volt egyszerű. Bármelyik nap bármelyik időszakában mentem, minden alkalommal sorállás volt a visszaváltó gép előtt. Az Aldiban egy gép van, a Lidliben kettő. Ahol kettő van, ott az az általános, hogy ha leáll az egyik, akkor nem ugranak azonnal hogy újra működésre bírják, mert úgyis ott a másik. Amikor mindkettő leáll, akkor jön a "legrátermettebb" dolgozó és megpróbálja őket meggyógyítani. Előremegy, hátramegy, újraindítja, kiüríti, megint újraindítja, káromkodik, bosszankodik, értetlenkedik, majd feladja. Közben eltelik 10-15 perc. Kivárom, mert hát a palackokat nem akarom hazavinni. Ahogy végre az egyik gép működik, akkor jön az "ügyetlenkedés" a sorban előttem álló apukától. Legalább 12 perce ott áll, de csak akkor veszi elő a mobilját, amikor az automata már végre üzemkész állapotba került. Mókol a mobilon kb 2 hosszú percig. Nem tudom mit lehet ilyenkor 2 percig mókolni, de ahogy a másodpercek pörögnek, a sorban a feszültség nő. Végre megjelenik a mobilon a QR kód! Az olvastatással is meggyűlik a baja, de az viszonylag hamar összejön. Akkor elkezdi az adagolást. 8 üveg beadagolása 4 percig tart neki! A 4 éves kislánya és az 5 éves kisfia is szeretné kivenni a részét a géppel ismerkedésből. Apukának fel kell emelni őket, hogy elérjék az adagoló nyílást. Néhány üveget, fém italosdobozt vissza-visszadob, négyszer, örször, majd mégegyszer, aztán apuka feladja és megpróbálja a gép mellett elhelyezett kukának használt bevásárlókocsiba helyezni, de abban már hely nincs, így végül a földre kerül.
Normál tempóban 30 üveg "beetetése" nem lenne több 2 percnél. És ahol két gép van, ott soroknak se kellene kialakulni. De mindig sorok vannak! És mindez Budapesten!
Vidéki tapasztalat: bicajjal a Balaton körül: Az automata nem működik, kisbolt nem veszi vissza, a legközelebbi visszaváltóhely 50 kilóméterre!! Mennek az üvegek a kommunális hulladékgyűjtőbe. -
válasz
zoltan6 #32764 üzenetére
Csak önkiszolgálót használ és sok kupont a tescoba, szökőévente kell hogy valaki segítsen, akkor is csak azért mert valami spécibb kupon van. Egyszer egy Apenta+ -os kupont nem vitt, de az információs pultnál mindig visszaadták az árát. Kb egy hónapig élt a kupon és kb 20x felhasználtam így.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
zoltan6 #32764 üzenetére
Felteszem, a dunaújvárosiban voltál: én az önkiszolgálónál nem futottam még bele ilyenbe. Amelyik kuponnak megfelelő termékem volt a mérlegen, arra elsőre vitte a kupont probléma nélkül. Mondjuk én a telefonról minden kupont a kézi leolvasóval ("pisztollyal") szoktam beolvasni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Atomantiii #32755 üzenetére
A Tesco-ssal mi megszenvedtünk anno... jó egyébként telefonról, de nem olyan straightforward, mint a Spar-os (meg régen a Lidl-ös)
Elmented bevásárláshoz (vagy hogy írja), mikor lehúztál mindent, utána rányomsz a fizetésre, akkor kiválasztod ott a kupont és behúzod szépen az összes aktivált kuponod. Ha esetleg olyat húzol be, amit nem vásároltál, arra hibát dob, de tovább enged. Majd ha végeztél, akkor rányomsz, hogy más fizetési mód és kiválasztod a KP/kártyát. -
zoltan6
addikt
válasz
Sungoo #32763 üzenetére
Nagyon sokszor jártam már igy. Ott a kupon a telón.pld tubusos mustár glóbus 60ft kedvezmény. A szkenner semmit nem reagál rá. Odajön a dolgozó,neki sem sikerül,pedig látja hogy valóban ott a kedvezmény. Vakargatja a fejét,5 percig matat a terminálom a 8 ezredik almenüben,aztán végre sikerül aktiválnia a kupont.Nem egyszer volt már ilyenben tapasztalatom.
-
tisn
addikt
válasz
Atomantiii #32760 üzenetére
kicsit hulye a rendszer, beolvasod a cuccokat es a vegen kerdezi, hogy van e kupon es akkor kell beolvasni. valahogy igy megy, eleg reg voltam tescoban... (nekem logikusabb lett volna, hogy lehuzod a kuponokat, aztan lehuzod a termekeket...)
-
tisn
addikt
válasz
nekem eddig ismerte telefonrol is. mast nem is erdemes a tescoban venni es kuponozva is kb. csak a normal arszintet hozza
-
mephi666
nagyúr
válasz
Atomantiii #32757 üzenetére
itt kecskeméten az eladók elég jól boldogulnak az online kuponokkal: van csomó, amit beszkennelek és elfogad a gép, de időnként néhány jóváhagyást kér a személyzettől (kb akkora nehézséget okoz nekik, mint jóváhagyni hogy elmúltam már 18 éves
)
-
zoltan6
addikt
válasz
Felismeri a telefonról,csak ne online kasszához menj,mert az még az ottlevő dolgozónak is feladja a leckét ha be kell aktiválni. kb.-8-10 menüpontba belép a terminálon mire elfogadja a kupont.
-
Atomantiii
addikt
Tesco clubcardos appban lévő kuponokat és utalványokat csak akkor tudom érvényesíteni, ha kinyomtatom? Vagy ismernie kellene a telefonról bemutatva is? Vagy aktiválni kell valahol, bár nem találtam olyan lehetőséget.
-
B@szt@k ezek felkészülni, olyan már bocsánat, igazi magyarosan, semmi előre gondolom tervezés, majd lesz valahogy, hát itt az eredménye.
És nap mint nap ezt látom nálunk is, állami cég, akkora f@szsâgokkal hogy jujj, nem a hatékony, legyen már jó elsőre a lényeg, hanem a legyen valami, azt legalább lehet mutogatni hogy na, ez se volt még, most már van ez is, az más kérdés hogy egy kalap kaki, de itt nem az a lényeg... -
tisn
addikt
válasz
Donki Hóte #32748 üzenetére
nyugalom. nagy rendszerek docogve indulnak.
mar kb. 5 boltban valtottam vissza varakozas nelkul palackot, nem volt gondom. -
JóGéza
aktív tag
válasz
Donki Hóte #32748 üzenetére
50 Ft-ot keresnek minden nem visszaváltott palackon. Vajon mennyire fognak kapkodni?
-
-
tisn
addikt
válasz
Donki Hóte #32741 üzenetére
Tényleg jobb volt eddig, hogy a palackok jelentős része a kommunalisban varta a világ végét hogy elbomoljon...
-
JóGéza
aktív tag
válasz
Donki Hóte #32741 üzenetére
Ha piaci alapon működik, akkor nem kell kötelezni a boltokat az üzemeltetésre, ugye?
-
válasz
agroman #32740 üzenetére
Megértelek
De ti is értsétek meg azokat, akik pl. nálunk a faluban három nap alatt háromszor cipelik le az (egyre nagyobb) táskájukat az automatához, majd konstatálják, hogy ismét nem működik az automata.
Bent a boltban a pénztár akkor is felszámolja palackonként az 50 ft-ot, ha éppen 3 napja nem lehet visszaváltani egyet sem
Ráadásul úgy tudom, hogy boltok a MOHU-tól pénzt kapnak az automaták működtetéséért, tehát bizony "társtettesek" vagytok
-
agroman
aktív tag
válasz
Donki Hóte #32725 üzenetére
az egyik hyperben dolgozom, ahol 2 db ilyen szar megy. a szemelyzet felorankent uriti ezeket az egysegeket. az udvaron halmokban allnak a torott uveges kontenerek es a pet-es zsakok.. a mohu egyre nagyobb lemaradasban az elvitelben. ne azokat szidd akik dolgoznak ezzen a szarsagon. aki kitalalta ezt a faszsagot azt szidd...
-
válasz
(ex)Cat #32738 üzenetére
Az hogy maltitot tesznek bármilyen cukormentes dologba alapból kizáró ok. Sajnos most nem néztük meg előre, ki gondolta volna, hogy egy ilyen drága sütibe amit az egy csepp vér alapítvány ajánl ennyire gyenge minőségű alapanyagok kerülnek.
Kolléga szegedi mikor arra jártam ajánlotta a "híres" cukrászdátokat. Egy fura retró/modern átmenet. Az eladó nem tudta megmondani milyen mesterséges ízesítő van a sütibe amit árul, a két kv-ért még 2x kellett szólni hogy kiérkezzen. Szuper hely, be is írtam a goggle értékelésembe.,
-
válasz
vilmose33 #32729 üzenetére
Az elmúlt években sokkal finomabb volt a cukormentes, de idén a rózsa miatt ilyen "zöld" íze volt. És csak otthon néztünk utána maltit van benne, amit jelzett is a gyomrom. Szerintem az idei cukormentes messze a leggyengébb amit valaha ettem eddig. Az meg hogy leülni sem lehetett bent ahol árulták ki kellett menni vele a tűző napra külön kabaré.
-
123xyz
aktív tag
válasz
Atomantiii #32720 üzenetére
Nem mondom, hogy nem történhet meg a dolog, de nekem tényleg nem volt még olyan gond, hogy avas lett volna a gyárilag darált mák.
Mindegy, legközelebb majd nem írom be ide, ha ennyire elutasító a hozzáállás. -
mephi666
nagyúr
válasz
AnonymusX #32730 üzenetére
...ami igazán spórolós és nálunk közönségkedvenc, az a házilag készített gyümölcstorta
fiunk születésnapja március elején van, amikor általában drága a szamóca/áfonya/málna trió: kb 2ezerért lehet kapni egy ilyen válogatást, de 1 tortát jól le lehet vele fedni... (szezonban sokkal olcsóbban kihozható)
lényegében házilag készített gyümölcstorta lap megvan fél óra alatt sütéssel (cukor, liszt, tojás, olaj...), de boltban is készen megvehető... erre jön egy réteg házilag főzött krém (liszt, cukor, tojás, tej), majd ízlés szerint gyümölcsök... karikázni szoktam egy réteg banánt, amit belenyomkodok a krémbe, rá a díszítés a többi gyümölcsből, majd 3.5-4dl gyümölcskocsonya... kb 1.5óra alatt megvan nagyon kényelmesen
volt, hogy meg volt hívva a fél család, sütöttünk egy ilyen tortát meg vettünk 3x ennyiért valami belgacsokis csodát, hogy biztos elég legyen a mennyiség... az lett, hogy a gyümölcs elfogyott azonnal, a belgacsokis fele meg ránk maradt
-
AnonymusX
őstag
válasz
vilmose33 #32729 üzenetére
Nagy mákimádó vagyok, de nekem is a cukormentes, zöld málnának nevezett torta ízlett jobban.
Viszont mindkettőt kenterbe verik a feleannyiért kapható, helyi hasonló sütik. Úgy érzem kezdenek belefáradni ebbe és nem igazán próbálkoznak maradandót vagy kiugrót alkotni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Donki Hóte #32725 üzenetére
én ilyet még nem láttam, hogy usernek mutatta volna
...lehet bug... vagy feature?
-
-
bul07
nagyúr
Megvolt az első zsákos frodó hadművelett.
[kép] Minden gond nélkül.
De kárdésem is van
Hogy kell ezt értelmezni? Melyik "vonal" vonatkozik mire? -
mephi666
nagyúr
válasz
Atomantiii #32722 üzenetére
mákról jut eszembe, hogy pénteken megálltunk az 54-es út mellett egy cukrászdában, ahol már 30 éve is mindig megálltunk iskolával kirándulások közben (ha arra vitt az utunk), mert rettentő finomak voltak a süteményeik és fagylaltjaik... kértünk az idei ország tortájából (mákvirág), egy korábbiból (őrség aranya) meg valami kekszes csodát... 6db kisujj méretű sajtos rolót is kértünk mellé elvitelre: 4500ft
tortából 950-1250 közt mozgott 1-1 szelet...
a mák ebben tényleg finom és friss volt (egész szemekben) és mintha karamellizálták és pirították volna... de más pozitívumot nem tudnék elmondani: az őrség aranya hozta a megszokott szintet, de a mákvirágban a tészta szikkadt volt, a zselé gumiállagú, a kekszesben a krém hányatóan csömör és nem friss... tésztája száraz, fojtós... 3an ettük és kóstolgattuk egymásét, felénél már kezdtem besokallni... eszegettük még, de nem esett jól egyikünknek sem... mondtam is asszonynak, hogy kiba' drága volt, de hagyjuk ott kritikának, ha nem esik jól... ne hányjuk ki a kocsiban...
kb top cukrászda volt évtizedekig, de most mintha tanuló cukrászok készítették volna augusztus20-ra ezeket a tortákat, amiket 3 nappal később megkaptunk...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Atomantiii #32720 üzenetére
...ha avas, jól meg kell cukrozni... mint az édesítős üdítőket
-
123xyz
aktív tag
Kis kiegészítés
Lidl
Cs - Sze : fagy. karfiolrizs 500g 649 ft, darált mák 200g 3* 463 ft (LIDL+)
Cs - V : répa 299 ft/kg, prágai sonka felvágott 389 ft, többféle készétel 330g 689 ft (LIDL+), Pilos túró rudi 5-ös 299 ft
H - Sze : magszegény piros szőlő 500g 599 ft, lecsópaprika 449 ft/kg, hagyma 189 ft/kg (LIDL+), krémtúró 90g 139 ft (LIDL+)Aldi
Cs - Sze : kékszőlő 799 ft/kg
Cs - Szo : gmo-mentes egész csirke 1199 ft/kg, kockázott bacon 500g 899 ft, saját márkás dobozos "vitamin ital" üdítő 250ml 139 + 50 ft, bodzás energiaital 139 + 50 ft
V - Sze : hűtött nokedli 500g 549 ft, reggeli keksz 6-os 300g 649 ftPenny
Cs - Sze : banán 379 ft/kg, grill sajt 200g 599 ft, fagy. leveles tészta 4*125g 399 ft, szuperédes kukorica konzerv 299 ft, watt energiaital 149 + 50 ft, Penny ostyaszelet 2* 109 ft, reggeli keksz 50g 99 ft
Cs - V : répa 289 ft/kg, kígyóuborka 219 ft, cékla 279 ft/kg, snack kolbász 100g 429 ft, krémfehér sajt 200g 369 ft
H - Sze : 7days max kakaós-vaníliás croissant 229 ft, omlós keksz 250g 279 ft, tejberizs 200g 179 ftInterspar, Spar
Cs - Sze : magszegény szőlő 500g 499 ft, Kubu play 2* 199 + 50 ft, fagy. rántott gouda sajt 500g 999 ft, banán 399 ft/kgAuchan
Cs - Sze : banán 397 ft/kg, édesburgonya 498 ft/kg, ÁSZ készétel 899 ft
2 héten át : Iglo fagy. paraj 450g 2* 299 ftTesco
Cs - Sze : zabrudi 3* 96 ft, szőlő 669 ft/kg, kígyóuborka 215 ft, lilahagyma 389 ft/kg -
mephi666
nagyúr
válasz
nggabi #32713 üzenetére
...szombat reggel, spar, 1 szatyor flakon nálunk, 1 automata harcra készen a húspult mellett...
...pittyentem a qr-t, gondolkozik a gép, invalid... 'nyád... pittyentem újra, elfogadja... 1 70 körüli banya tobzódik már mögöttünk...
adagolom a gépnek a flakonokat, kb 3. után error... megszakad a folyamat, elutalta a gép a pénzt, qr újra, elfogadja, majd "error, keressem a személyzetet" ...+2-3 ember a nő mögött vár... a banya hőbörög, hogy "mit szórakozunk telefonnal? miért nem jó a kupon? ezért nem jó a gép"
...elindulok a sorok közé, hogy keresek egy eladót... megyek körbe, sehol senki... már majdnem a kasszákig mentem, mire találtam egyet: mondom a bajunkat, hogy kellene valaki az automatához... "ő oda nem jöhet, szóljak a húspultnál"
...vissza a pultokhoz, ahonnan látom hogy nem lett kisebb a sor meg a banya feje is nőtt 2 számot
asszony ott vár fiunkkal... húspultnál vagy 5 vásárló, 1el odébb csak 1 és egy 25 körüli normális srác a kiszolgáló... ott megvártam a sorom, mondtam neki a bajt, beszólt a raktárba majd mondta hogy fullon lett a konténer, ürítik és újraindítják a gépet... mindjárt megoldódik
...banyát felvilágosítottuk, hogy nem a telefon rontotta el a gépet, hanem csak megtelt... majdnem meghaladta ez az információ a képességeit
asszony mondta, hogy míg mentem körbe, végig pofázott meg hőbörgött
...inkább kocsiba gyűjtjük a visszaváltható cuccot és a tescohoz hordjuk továbbra is, ahol 3 automata van egymás mellett, amiből minimum 1-2 mindig működött
-
edk-
őstag
válasz
Donki Hóte #32707 üzenetére
Nem, csak igényes a nyelvhasználatra. Sajnos egyre kevesebben vagyunk ilyenek.
-
válasz
Tesztelo.hu #32706 üzenetére
Jól levetted a kiírt üzenet lényegét
MOHU dolgozó tetszik lenni
-
bul07
nagyúr
válasz
AnonymusX #32699 üzenetére
Burkolt áremelés
Mint most is a buszokon a 300Ft-os helyjegy bevezetéseAmúgy mi elhozzuk, ha olyan
Egy kortyot kell hagyni az üvegben és akkor még ok is van elhozni
Amúgy is engem az italok ára sokkol legtöbbször, egy fél literes kóláért elkérni 600-700Ft-ot na a nem gyenge
Persze nem tartanak 2literest hogy ha család vagy nagyobb csoport tér be azt rendelve meg tudják inni
Vagy kancsóba vizet nem hoznakMondjuk jártunk már úgy jó pár éve itt[link] (RétesCsárda Panzió)
Hogy nyáron nagy melegbe betértünk láttuk hogy van a hűtőbe 2literek kóla, jött a pincér felvette a rendelést kaja miegymás és kértünk mindenkinek egy 2literes üdítőt, jól eset volna ennyi folyadék
Pincér elment, majd kisvártatva visszajött hogy a 2literes üdítőt csak elvitelre szolgálják ki
És még a kaja is gyenge volt -
Lmh
őstag
Valami jó WC-papír akció nincs most a környéken? Nagybevásárolnánk a napokban...
-
fcbarca
őstag
válasz
Digitalpimp #32700 üzenetére
A lidl-ös állaga ugyanolyan, mint az alzás König
-
tahepa
senior tag
[kép]
Borbaro.hu
Ha felhasználtad a kupont akkor legyél ember és hozzâszólâsban jelezd.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest