Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz mexicanraven #33999 üzenetére
Ez csak Bp és agglomerációban szállít. A kolléga pedig nem írta, hol lakik.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bugizozi
őstag
válasz AnonymusX #33994 üzenetére
Köszi, kerestem, de ezt nem találtam meg
"A megrendelhető termék eladási áraként a terméknek a megrendeléskor a ROKSH weboldalon feltüntetett eladási árát, cseretermék vagy utólagosan megrendelt termék esetén pedig a Személyes Bevásárló által közölt eladási árát kell megfizetned, függetlenül attól, hogy – akár a megrendelés, akár a kiszállítás napján – miként alakul a terméknek az ALDI üzletekben, illetve szórólapokon feltüntetett eladási, illetve akciós ára."
Magyarul pénteken megkapom ezen az áron a most akciós budipapírt
Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Timeola
aktív tag
válasz f4lcon #33991 üzenetére
Békéscsaba Szarvasi úti, Debrecen Széchenyi utcai üzletek: Regionális akciók
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz teszt345 #33990 üzenetére
Ha kell folt ellen mi ezt használjuk
Vanish szappan( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem az Aldiból, péntek délelőtt fogják kihozni.
Ha beleraktam olyan terméket ami most szerdáig akciós, azt vajon milyen áron kapom meg? Teli, mert pénteken már nem lesz akciós? A profilomnál nyilván most a kedvezményeset látom a megrendeléseknél, de gondolom ez nem jelent semmit.Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
teszt345
tag
Hatékony (és persze nem túl drága) folttisztítót tud valaki? Olyat, ami azért nem kizárólag fehér ruhákhoz jó.
-
-
lorcsi
veterán
Mazsolat hol lehet jo aron kapni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
8
senior tag
penny
segafredo intermezzo 4199Ft (augusztus végi gyártást láttam)
elég jó ár érte52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
pietrrr
aktív tag
válasz joe979 #33976 üzenetére
"Az első két (néha 3) számjegy – melyet „zászlónak” („flag”) is hívnak – megmutatja, hogy az árut mely országban látták el vonalkóddal. Így tehát a „zászló” nem árulja el, hogy maga a termék mely országból származik."
Továbbá, ha megnézed a dobozon, a magyart és románt leszámítva minden nyelven feltüntették, hogy gyártva Csehországban. -
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
8
senior tag
ja jó tipp, de az ioncserélt vizet is annyiért veszem meg, mint a készre kevert nyári ablakmosót a tesco szezonvégi kárusításban, csapvizet meg nem teszek a tartályba
egyébként szoktam egy kis koncentrátumot is tenni a készrekeverthez, nyáron is télen is, lidlben egyszer 2-3 éve kifogtam egy piros címkés koncentrátum kiárusítást, valami 100Ft volt a 250ml 1:100 hígítású, be is vásároltam, még vagy 10 évig lég lesz, furcsamód nagyon jól oldja a rovarokat is
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
mephi666
nagyúr
...az élet nagy kérdései...
...és a medvesajtot miért hívják kockasajtnak, amikor háromszög alakú és kördobozban van?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bul07
nagyúr
Mióta lehet kapni ezeket a koncentrátumokat már az se olyan jó biznisz
600Ft magasságából indulnak és 25litert lehet csinálni belőlük (pl egy helyen [link] )
Lidl-be is sokszor vanÉs van olyan jó mint az alsó polcos nyári folyadékok
És kicsi helyen elfér, nem kell sok nagy kannát tárolniPersze ebből is van nevesebb jobb és az biztos tudásba is jobb
Tavaszi téli már igen arra érdemes rácsapni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
8
senior tag
tescoban elkezdődött már a nyári szélvédőmosók kiárusítása?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
joe979
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #33966 üzenetére
argus-okból is akadnak jók, de asszem van ezekből is kukoricás... meg olyan is van, ami szét van komlózva első dolog, amit nézek, az a büdös kukorica... nagy sörivók azt mondják, hogy mostanra néhányan megtanultak úgy főzni, hogy elnyomják és már nem olyan bántó, mint 15 éve, de nekem akkor se kell bele... az a tuti, amiben 1 csepp sincs penny = arany korsó 4%, lidl = deep 4% ...de asszem tesco-ban is találtam valami ótvarabb márkából viszonylag olcsón ihatót, ami kukoricamentes talán a 4-es rastinger?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
pietrrr
aktív tag
válasz mephi666 #33963 üzenetére
Azzal én is egyetértek, hogy masszív sörözéshez nekem is "tömény" a pilsner.
És ezekben a "noname" csodákban tényleg nincs kukorica?
Akkor lehet én is teszek vele valamikor egy próbát.
Lidlisek közül ez például kifejezetten bejön, és ahogy néztem, ez ténylegesen cseh gyártás:
Argus Maestic -
j.bravo
addikt
válasz Wasp91 #33961 üzenetére
+1, ha az ember tudatosan választ "önazonos" parfüm illatot, akkor ne legyen lutri hogy mit ad ki az öblítő/mosószer illatával keveredve
(oké, lehet hogy túlgondolom, az öblítő/mosószerillat a a ruhát a szekrényből kivéve és felvéve félóra múlva elillan, a parfüm pedig elvileg nem; de ez akkor igaz ha az öblítő nincs túltolva. Szvsz könnyű túltolni.)
Beni2360 #33964: jaja, dobozból kif. nem esik jól, annál eggyel jobb az üvegpalackból, de a legjobb pohárból/korsóból. Ízérzet, higiénia, és komfortérzet szempontjából is.[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Beni2360
félisten
válasz Donki Hóte #33949 üzenetére
Nagyon érezni az üveget. Míg a vékony falú szépen lehül a sőr hőfokára és nem is érzem az üveg poharat. A dobozból meg ha van elérhető pohár abból iszom, utálom a fém ízét. . Meg ugye a pohárból székes területen jön a számba és nem egy lyukon keresztűl és ebből adódóan az üvegbőli ivás sem az én műfajom. Ritkán iszok sört de akkor igyekszek pohárból.
UI: utálom az amcsi filmekben az üvegből való kis kortyolásokat, fogmosáshoz kortyolok ennyit.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #33962 üzenetére
4-es arany korsó vagy a lidlis deep-ből is vettem többször, ha ivósör kellett... a pilsner nekem egy ideje valamiért tömény: 1-2 dobozzal jól esik, de ha délutáni sörözés van, akkor jobban esik valami hígabb...
ui: a normális nálam = kukoricamentes
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz joe979 #33959 üzenetére
ja, hogy ez mézhez volt anno? mamámnál 35+ éve ilyenből ittuk a szörpöt... ezt nem tudtam, hogy ezeknek mézes korsóként indult a pályafutása, majd transzformálódtak ivópohárrá mindenkinél... mint ahogy a cartedor-os dobozok is kiürülés után mindenkinél töltöttkáposztát és pacalt tartanak a fagyasztóban
-
Azie
őstag
ha már korsó design, én 4v6 db kronenbourg blanc korsót szeretnék, amúgy meg kb mindent is a sima ikeás nagy pohárból iszok, kivéve whisky/pálinka/rövidek tisztán és bor/pezsgő
az akcióra visszatérve, tálcával vásárolva a kronenbourg 380 volt az utóbbi időben metroban, az ilyen random korsó pohár stb-től herótom van, nincs neki hely úgysem. ne sallangokat adjanak, adják olcsóbban, vagy többet"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
mephi666
nagyúr
válasz betyarr #33952 üzenetére
...ja, 10500ft-ért, ami nálam már nem a spórolós szint, ha "ivósört" veszek tálca mennyiségben inkább feléért valami normálisabb lager... nekem...
-
joe979
aktív tag
válasz Donki Hóte #33949 üzenetére
Én sem értem mi a baj vele , ez a Pilsneres amúgy is , egy nagyon masszív, vastagfalu , öblös szájú , hamar tölthető , és nem mellesleg könnyű elmosni, és nem végleg mint a papír vékony jól kinéző poharakat . De aki szagolgatni szereti meg öblögetni a sörrel annak nyilván jó a vékonyka izécske is, aki meg nyelni annak jó lesz a korsó. De látni, kevés itt a sörös alkesz , mert senkinek sem szúrt szemet, hogy tálcánál lehet pattintani 3DB-ot.
Szissz
-
mephi666
nagyúr
válasz Beni2360 #33947 üzenetére
...nekünk van literes sopronis korsónk van önmagában vagy 2-3kg... vázának szoktuk leginkább használni, mert ezt nem borítja fel nagyobb csokor sem... egyszer poénból beletöltöttem egy doboz ilyet és kiittam... végére picit kezdtem is érezni magam
ui: otthon sört kizárólag üvegből/dobozból iszok...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz 123xyz #33945 üzenetére
Engem ki tudnának zavarni a világból ilyen korsókkak. Sőrt csak hosszú vékony falú pohárból szabad inni. Talán a 70-s évek elején ittam utoljára korsóbol sört Németországban a krimóban.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
PuffyDog
tag
Köszönöm. Engem meggyőzött a negatív irányú változás.
Ez után kérdés, hogy átvegyem e vagy mit rendeljek helyette.
Gallus, Wasche Meister, Herr Klee Gel, Waschlöwe
Ezekkel kapcsolatos tapasztalatok vannak?[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
123xyz
aktív tag
Sörökhöz annyira nem értek, de ez egész kedvező árnak tűnik a netes keresések alapján, ajándék korsóval 10.17 csütörtöktől lesz a Tescoban
-
bul07
nagyúr
válasz PuffyDog #33932 üzenetére
Megvolt a teszt törölköző mosás
Hát rosszabb lett , mosás után ha a régi verzió illat intenzitást vesszük 100-na akkor a új verzió olyan 20-30pontott kapna.
Nagyon de nagyon kicsit érződik a mosószer illata
Ha rangsorolni kellene
Régi KÖNIGLICHE WÄSCHE 100
Új KÖNIGLICHE WÄSCHE 20-30
(Der) WASCHKÖNIG Color([link]) 3-5
(Ez az én szaglásom alapján, a mi mosógépünk esetén)Lehet holnap azért szóvá teszem náluk hogy semmi jelzés hogy változás van, és nem is a csomagolás változás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #33936 üzenetére
Köszönöm, Ilyen zárható nápolyis vödrök vannak.
Ma már sütöttem belőle és van 2 db üres lisztes zacsi és már nincs is gond.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
raziel01
veterán
Tescoban F&F cuccokból lejön 30% clubcarddal 6500 Ft felett.
Én vettem egy farmert 7 ezerért meg egy bőr övet 3500-ért.
Szerintem nem rossz minőségűek. -
8
senior tag
próbáld ki, hogy teszel a mosáshoz egy púpozott evőkanál szódabikarbónát
bármelyik mosószer hirtelen olyan hatékony lesz, mint még soha
-
bul07
nagyúr
válasz PuffyDog #33932 üzenetére
Már elraktam
De lehet egy törölköző mosásnyi adagot hozok majd be, ugye törölközőnél csak mosószer kell így rendes kép jön róla hogy milyen a régihez képestMondjuk legyen bármilyen úgyis el kell használjam, mint ahogy a csalódást keltő DER WASCHKÖNIG mosószert [link], na ilyet biztos nem veszek soha többet
Van itthon
egy teli régi KÖNIGLICHE WÄSCHE Color
Egy teli és egy nemrég megkezdett DER WASCHKÖNIG
És most kettő teli új csomagolású KÖNIGLICHE WÄSCHE Color
Ez összesen olyan 24.5liter mosószer[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Top cat #33913 üzenetére
Semmi akciót nem rakok be már ide.
Alza
KÖNIGLICHE WÄSCHE Color 5 l [link]
Galamurba rendeltem 2555Ft-értMa meg is jött, viszont
Változott a csomagolása, ez még nem is olyan nagy valami, viszont biztos hogy változott a összetétele
Sokkal gyengébb az illata és más is.
Mosás közben még nem próbáltam.
Lejárata elég hosszú 3év gyártástól [kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz Mr.Csizmás #33929 üzenetére
Értek én mindent de mert most 1x vásároltam 5kg lisztet nem ruháznák be nagyon.
-
Beni2360
félisten
válasz raziel01 #33927 üzenetére
Pedig most ugrott be, hogy van egy kb 5-6 literes zárható nagy műanyag tálam. Akkor angyalok mibe tegyem a kis 5kg zsákot.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Aidan85
aktív tag
válasz Beni2360 #33917 üzenetére
én a 25 kg-os pizzalisztet dobtam szét 5 kg-onként az ikea-s 6L-es zacskókba, amit meg épp aktuálisan használok az ebbe: az ételtárolóba átmerem
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Mr.Csizmás #33919 üzenetére
Van otthon 2,5 és 5 literesek.
Gondoltam rá csak nehéz és törékeny.
Én balga meg dobáltam ki az 1kg zacsikat.[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
Örökzöld téma: WC papír
Most akciós az Aldiban a Kokett 3 rétegű wc papír, ráadásul új kiszerelésben, 220 lapos 1149 Ft, tehát egy lap csak 52 fillér.Kié az összefoglalóban a wc papíros kalkuláció?
Betehetné az infókat:
Lapméret 127x96 mm.
Hardcore infó: egy tekercs tömege 131, (gurigával együtt, de egy random gurigát lemértem, az 6g, tehát legyen 125g a 220 lap)
Gyártó: Drenik Hungary Kft (Google barátom azt mondja, hogy ők a gyártói a Perfexnek és a CBA pirosnak is)20+ éve a Prohardveren
-
mephi666
nagyúr
válasz Top cat #33920 üzenetére
5kg lisztre saccra kéne egy 7literes üveg ...vagy beszórni egy fiókba az egészet
-
Top cat
addikt
válasz Mr.Csizmás #33919 üzenetére
Gondolod ebbe belefér 5 kg liszt?
-
mephi666
nagyúr
válasz Beni2360 #33916 üzenetére
thx, azt hittem hogy ti készítettétek a kókusztekercset és megvan a szigorúan titkos recept ...akkor úgy tűnik jó az irány és mi meg voltunk elégedve az állaggal: hűtőben tartva nem lett túl kemény, lehetett szeletelni és 25fok környékén még nem olvadt...
-
Beni2360
félisten
válasz Mr.Csizmás #33912 üzenetére
Hát én onnan rendeltem mert ingyen volt a szállítás.
Nem volt olcsóbb. Még nem jöttem rá, hogy az 5kg ki zsák lisztet miben tároljam kinyitása után?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz mephi666 #33894 üzenetére
Most át olvastam a leírt receptet, valami hasonló módon készült. A Zuglóban több volt a vaj mivel a 27 C fok árnyékban is olvadt, hidegben, fagyban meg szinte nem lehetett szeletelni.
-
Beni2360
félisten
IGEN CSAK ÁRULTAM.
Ha odafigyelve olvasod látod, hogy írtam egy zuglói készítő más fajta kókuszárol és, hogy drágább volt. Már ebből lehet következtetni, hogy én kereskedő voltam.
mephi666,: nincs receptem csak láttam hogyan csinálják nagy vonalakban elmondták.[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Teljes kiörlésű liszt beszerzésére ( búza, rozs, tönköly, graham ) mi most a BB forrás?
Amit én találtam, búza-400, rozs-350, tönköly-540, graham-470
-
mephi666
nagyúr
...na meg nem lehet egyszerre beolvasni ugyanabból több terméket pl viszel egy 10es csomag élesztőt, bonthatod ki és pittyegheted egyesével... évek óta nem fejlesztették a rendszert... ja utolsó lépésben is ugat valamit a supershop miatt, lassított hangon, amin mindig röhögünk ...vagy erre gondoltál? (sima supershop kártyánál 2x kellett mindig használni: egyszer a termékek beolvasása előtt, hogy bevegye a kedvezményt, egyszer meg fizetéskor, hogy felírja a pontokat)
...miközben a decathlonban pl hozzá se kell nyúlni nagyon a géphez: bedobálod a cuccokat a csomagolórekeszbe és behúz automaikusan mindent
-
teszt345
tag
A magyar "drágaszág"-hoz, csak egy érdekesség, valahol a facén olvastam, de azért lehet benne valami:
"Összefutottam a kedvenc zöldségesemmel. Valódi egyszerűsített közgazdaságtant adott elő:
- Hogy megy a biznisz?
- Soha jobban!
- Na!
- Az életben nem volt még ekkora profitrátám, mint mostanában. Soha.
- Hogyhogy?
- A láncok a zöldségre meg a gyümölcsre rárakják a kisker különadót, attól olyan drága a krumpli, a káposzta az alma meg a körte, az avokádó meg minden, és én is rárakom a beszerzési árra ezt az extrát, de nekem nem kell befizetni, az tiszta haszon.
- Nem mész alájuk?
- Nem, minek. Még krumplit is árulok, amit soha korábban, azon is akkora a haszon. Megnézem a különadós árat a Lidlben, annyiért adom, és kaszálok! Csókoltatom a különadót!" -
8
senior tag
válasz mephi666 #33906 üzenetére
sőt, ha supershopot akarsz behúzni, akkor azt a kuponok előtt kell
+ hiába húztad be a supershopot, az önkiszolgáló kassza mindenképp rádordít, hogy "LEOLVASTA SUPERSHOP KÁRTYÁJÁT?????"
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...sparban meg instant fejlövés a digitális kuponozás: tegnap tettem fel az appot, mert a tököm televan vele, hogy minden üzletnek már külön appja van... eddig a pénztárcában volt 6 kártya, most a telefonon van ugyanennyi app és jártam már úgy, hogy a boltban a szalagnál kezdett frissíteni
...szóval sparban van 75 kupon, amit egyesével kellett végiglapozni, elpörgettem a végére, ahol a 2 termékem volt és hívtam önkiszolgálónál a nőt hogy "itt mi a rendszer? fizetéskor kell kuponozni, mint pl a tescoban?" ...nem, a kuponos termékek lehúzása után közvetlenül na király, szépen sztornózta a 2 termékem és utána lehúz-kupon-lehúz-kupon... csoda hogy üzletvezetőt nem kellett hívnia
-
bul07
nagyúr
Penny esetén megváltozott a kuponozás
A kupon lista végén van egy vonalkód azt kell leolvastatni, és az az egy vonalkód érvényes az összes kuponos lehetőségre( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest