Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...régen egyértelműen finomabb volt, de amikor lerontották a minőséget, egyszerűen (számomra) ehetetlen lett... kb olyan ez, amikor 2000-2005 közt felváltva rontották a magyar sörök minőségét: ittuk a borsodit, majd amikor rossz lett, átálltunk az ászokra, fél év múlva az is rossz lett, mentünk a sopronira... kerestük mindig azt, ami épp a legjobb volt, közben felváltva lett mind rosszabb... a vége az lett, hogy szerencsére bejött a kozel és az fix szintet tudott így lettem az oreo-val: az stabilan tudja azt, amit 10-15 éve... nem tudom, hogy a pilóta épp hogy áll, de nekem soha nem volt szimpatikus, ha egy gyártó így akar spórolni a vásárlókon... (engem elvesztettek és nehéz visszacsábítani)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz AnonymusX #32197 üzenetére
pilóta keksznél szerintem az a probléma, hogy a tölteléket kicserélték arra nugátos f*sadékra, holott előtte szertartása volt az evésének: mindenki úgy ette, hogy ketté vette és kiette belőle először a krémet ...aztán bejött az oreo 97 féle variációban, ami mögött az elcseszett pilóta elbújhat... mostanra meg lehet lapátolni, nehéz visszaszerezni a csalódott vásárlókat (szerintem évek óta nem kóstoltam, elvileg javítottak a minőségen, de inkább biztosra megyek, ha ilyen töltött kekszet ennék)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
AnonymusX
senior tag
válasz erdey_a #32193 üzenetére
Ez olyan mint a MÁV, ha direkt szarul szervezik a menetrendet, akkor naná, hogy nem lesz utas a vonalon és be lehet zárni.
A videóban elhangzott, hogy az évek alatt spórolt a gyártó a sport szeleten is. A vásárlók meg érdekes módon nem vették. Több mint 20 ezer forintba kerül kg-ja ennek a változatnak. Marad a műanyaggal csomagolt változat (hülye indokkal).
A Túró Rudi megszűnése helyett sokkal valószínűbbnek tartom a pilóta keksz eltűnését. Heroin áron megy mióta újra elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz sherlock82 #32194 üzenetére
És nálunk gyárban pultban és automatában képesek 405 forintért árulni.
-
sherlock82
senior tag
Igen, pont az előbb néztem én is.
Bár sose volt a kedvencem. Kőkeménynek éreztem mindig is, kapucíner és társai jobban ízlettek.Kellemes nosztalgia.
Pont pár hete írtam, hogy ki azaz állat h kisebb sport szeletért több pénzt fizet mint ha nagyobbat venne kevesebb árért.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
bul07
nagyúr
Sport szelethet
2. évad, 69. rész: Búcsúzik a klasszikus Sport szelet(videó)
Nagy igazságok vannak a videóba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz mephi666 #32189 üzenetére
Amikkor én ettem ott ketten dolgoztak
És amúgy ez Debrecenben nem kirívóan olcsóEbben a videóban igaz 9hónapos van pár lángosos, és legtöbbje ilyen áron dolgozik, és jókat csinálnak(nem az én videóm)
Megkóstoltam Debrecen Lángosait, Majd Csináltam Egyet Otthon!És ugye azt nézve max a bérekbe és a bérleti díjakba lehet különbség, tehát e két tényező befolyásolhatja az árakat
Na meg a nyereség hajszolás( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mephi666
nagyúr
...na igen, ilyen is van: egyedül viszi a boltot? ...1 éve orfűi strandon 1000 fölött kaptunk olyan cipőtalpat, hogy ha üvegasztalra leejtjük, megreped az üveg én sem szeretem az olajban tocsogót, de szerencsére nem is ettem már régóta olyat... lángossal az a baj, hogy abból itthon nem tudok jót sütni minimális olajhasználattal (évek óta teljesen minimalizáltuk az itthoni olajhasználatot, lángoshoz pedig bő, forró olaj kell... légkeveréses sütőben kb lehetetlen)
-
bul07
nagyúr
válasz mephi666 #32187 üzenetére
Hát igen, de mondjuk az se mindegy merre
Sanya lángos Debrecen árlista kép[link]
Nemrég próbáltam egy simát 600Ft/db, nagyon finom, és semmi bajom se lett tőle
Nagyon érzékeny a gyomrom az olajra, ha nagyon olajos a lángos, vagy ha mondjuk éget/régi az olaj, egyből jön a gyomor égés rossz érzés, olajos büfögés, de Sanyánál nem volt ilyen meg is lepődtem.És nem ilyen mini lángos, mert sajnos már olyat is vettem, jó ár volt aztán kisebb volt a megszokottnál
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mephi666
nagyúr
...legnagyobb kontraszt talán a lángosnál van, ahol az alapanyag filléres, aztán már 1000-1500 körül van átlagban egy sima... az azért durva... ja meg a kürtőskalács: pár éve itt a tesconál volt 500ft/db, 2db=800ft, 3db=1000ft... aztán pár hónapja valahol láttunk 4000ft/db áron... ott kerekedett a szemem... itthon meg sütök kb 1000ft-ból 6db-ot
-
st6969
őstag
Tudom, ízlések és pofonok, de...Magnum vs. klón:
Tavaly szülinapomra egy doboz mandulás pálcikás jégrémet kértem. Úgy voltak vele, hogy ha már szülinap, akkor már legyen márkás, és Magnumot kaptam (elfelejtettem kikötni, hogy sajátmárkás jó lesz). Amikor bejött anno a mandulás Magnum, az volt a kedvencem, megőrültem érte (csak épp nem engedhettem meg magamnak...nyaralás alatt 1db, 'oszt jóvan). Hát sikerült rendesen tönkre tenni. Idén már úgy kértem, hogy Rios legyen a Pennyből. Szerintem veri a Magnumot (szóval "ideje tönkre tenni" ). A Lidl-ös Magnum utánzat is sokat romlott. Bevonó íze van a csokinak rajta -
erdey_a
addikt
ha a gépek, a sokkoló, a hűtők meg az üzlet minden berendezésével együtt ingyen van, és a dolgozók sem kérnek fizetést, és az időjárás is kedvező, és egy extra nagy forgalmú helyről beszélünk, akkor igaz amit írsz. egyébként nem. noch dazu bizonyos fagyik alapanyagára a többszöröse a többiének. a hupikék törpikék ízű fagyik olcsón előállíthatók, a pisztácia pl. nem annyira
Vérboci
-
bul07
nagyúr
válasz mephi666 #32183 üzenetére
Na meg az se mindegy hány gombócra kell leosztani a minden költséget
Csak ez egy ördögi kör, ha nagyon megemeli az árat akkor csökken a forgalom, ha csökken a forgalom akkor kevesebb gömbre kell ráterhelni mindet, így még jobban meg kell emelni az árat, ha megemeli még jobban akkor lehet még kevesebbet ad el.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mephi666
nagyúr
...jó, de bele kell számolni a fagylaltmester szakmai képzettségét, elhivatottságát, önképzésének díját, dolgozók bérét, logisztikát, raktározást és minden egyéb költséget... felugrik gyorsan az eladási ár, hogy meglegyen rajta a haszon... plusz a fagyiból kb májustól szeptemberig lehet jót szakítani, ebben az időszakban kell eladni jó drágán
-
erzol
őstag
-
zsiz
őstag
válasz n@p@lm #32174 üzenetére
Múltkor a Tesco-ban volt akciós (650 Ft/L), én bevásároltam, még mindig van belőle.
- Csoki-vaníliából a csoki egész kellemes, a vanília nekem nem annyira jött be.
- Vanília-puncs, ugyanaz a vanília, a puncs nekem nagyon "mű" ízű volt.
- Csoki-meggy, a csoki itt is kellemes, a meggy nekem túl savanyú volt.
- Madártej-áfonya, nekem egyértelműen a madártej volt a "best of" az egész kínálatból, az nagyon ízlett. Az áfonya is savanykás, na nem annyira, mint a meggy, meg nekem nem illett össze a két íz. De mivel volt itthon minden féle-fajta, ezért tudtam variálni.
Elég alsópolcos, de szezonban ennél olcsóbban nem igazán kaptál jégrémet. Vaníliából ezek a simák nem túl finomak, én inkább Bourbon vaníliát szoktam venni. A csoki meg a madártej kifejezetten jó volt, a gyümölcsösök is ehetőek, bár én alapból nem annyira rajongok a meggyért se, meg az áfonyáért sem.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
alexnagy777
csendes tag
Már nem olyan az íze ennek sem, mint pár éve. Kevésbé édes, nagyon halovány.
Nem hasonlítottam össze egy mostanit egy régebbivel összetétel, gyártás stb. tekintetében, de valami tuti változott ennél is. Csoki-vanília dettó.
Ezt is kinyírta a spórolás, profitmaximalizálás. -
bul07
nagyúr
válasz zoltan6 #32163 üzenetére
Én a Family Frost-tól vettem a Vanilia-oroszkrém-puncs jégkrémet abba is volt mazsola és hasonlított ízre a gyerekoromba fagyisoknál kaphatóra
De megszünt már több mint egy éve
(#32174) n@p@lm
Nagyon gyenge ez a fajta, sőt megkockáztatom hogy vizes is
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
írnak valami 6hónap garanciát is... lehet visszaveszik a szakadt, kilukadt lapokat és küldenek helyette jót
-
cd930
aktív tag
válasz Geo19870322 #32168 üzenetére
80 lap/tekercs, egy lap rövidebb, mint 10cm..
A 11520 lap 8490 Ft, így egy lap 74 fillér.
Ha a 2e Ft-os szállítási díjat is hozzáveszem, akkor már 91 fillér/lap.
Nem jó üzlet.20+ éve a Prohardveren
-
Geo19870322
tag
WC papír szakikhoz lenne egy kérdésem.
Ez milyen ajánlatnak számít? -
-
mephi666
nagyúr
válasz sherlock82 #32165 üzenetére
amúgy fagyinál is vigyázni kell, mert ott is betörtek az albánok és tolják a mindenféle aromákkal ízesített vackot... árban meg nincsenek sokkal a rendes fagylaltok alatt
-
123xyz
aktív tag
válasz sherlock82 #32155 üzenetére
Mihez képest premium ?
Talán a legalja, vizes jégkrémekhez képest. De szerintem is megtévesztő / zavaró ez a megnevezés. -
n@p@lm
őstag
Ha már jégkrém.
Saját márkás puncs jégrémet tudnátok ajánlani?
Én sehol sem találok, vagy egyszerűen elkerüli a figyelmemet. -
mephi666
nagyúr
...nekünk is vannak kedvenceink lidl-ből és penny-ből is pálcás+tölcséres verzióra
-
cd930
aktív tag
válasz sherlock82 #32151 üzenetére
Egy határozott szavazat a Lidl jégkrémekre, nálunk a Gelatelli Double a favorit, akciós is lesz (pontosabban új kiszerelésben is lesz) csütörtöktől
Magnum Double klón, jól eltalálták.[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
raven12
senior tag
válasz mephi666 #32149 üzenetére
Nekem megvannak a kedvenc lidl-ös jégkrémeim (eskü az én ízlésemnek jobban esik némelyik a fagyikínálat 98%-ánál), amikor akciósak (kb. 200ft/db), veszünk nagyobb mennyiséget... Évek óta elképedve nézem, hogy a jobb fagyizók előtt tömött sorok állnak, mikor 1 gombóc árából 2 jégkrémet veszek a boltban.
Nem vagyunk egyformák. -
sherlock82
senior tag
válasz mephi666 #32149 üzenetére
Jól emlékszel, Magnum először csak vanília ízben volt kapható majd jött a mandulás, fehér csokis, dupla csokis, meg mitudménmicsoda...
Ma már lehet kapni az általam csak magnum hamisítványoknak nevezett jégkrémeket pl a lidl - ben. Na az nekem teljesen bestof vétel akcióban főleg.
A cartedor puncs is nagyon finom vagy bármelyik változata.
Fagyihoz képest ezt nyugodt szívvel lehet spórolásnak nevezni.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Beni2360
félisten
válasz sherlock82 #32148 üzenetére
Azért az messze van a prémiumtól.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mephi666
nagyúr
válasz sherlock82 #32148 üzenetére
szépen elszállt a fagyi ára és nem csak itthon... ha elmegyünk 3an fagyizni és 2-2 gombócnál többre nincs igény, akkor 3-4ezer közt áll meg... dúúúrva... és nem csak itthon van ez: olaszoknál volt ahol 2eur/gombóc áron mérték (mondjuk ez valami velencei cukrászda terméke volt és köröket vert az itthoniakra... csak hát 12eur gyorsan elröppent rá ) ...sokkal jobban megéri megvenni a bolti dobozost, vagy feltölteni a fagyasztót pálcikással/tölcséressel régen (25-30 éve) a magnum jégkrém kb álomnak számított, de most ott járunk, hogy 2 gombóc fagyi árából inkább vesz az ember egy olyat
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny szerintem:
[kép]armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Árpi001
senior tag
válasz Donki Hóte #32126 üzenetére
Ez az egyik a kedvenc sonkám, itthon veszem, és szart meg sosem kaptam...
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
lufi7
aktív tag
A szomszédod kb. ezer éve dolgozhatott boltban.
Ne higgy el ilyeneket. A lecsókolbászt szokták egyébként és hasonlókat ecetes vízzel lemosni."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
Beni2360
félisten
válasz TrollBalint #32142 üzenetére
Persze mert liszensz alatt gyártott akármik, finoman kifejezve. A lényeg, hogy a lóvét megkapják.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TrollBalint
addikt
ezt jó, hogy írod, mert annak idején vettünk itthon Tauris felvágottat, mikor először meg láttuk, arra ugyan nem emlékszem, milyen volt az íze, csak arra a határozott döntésre, hogy ilyet soha többet.
Mindig volt (van) bennem egy ilyen érzés, hogy kint jobb minőségűek a dolgok...https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
sherlock82
senior tag
válasz Atomantiii #32138 üzenetére
Én mindig totál száraznak és nagyon keménynek éreztem.
Pár hónapja írtam is itt hogy a pici sokkal drágább egység áron mint a nagyobb más anyagú becsomagolású.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Soulfly842
addikt
-
fogselyem
aktív tag
válasz Atomantiii #32138 üzenetére
#regenmindenjobbvolt
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Beni2360
félisten
válasz Nikaré #32119 üzenetére
Kimondottan büdös. Még 3 hónapja vettem egy négyes packot, de borzalom és kiesik a kezemből pedig nincs is nagy kezem. Az Aldiban kaptam 150 g illatos szappanokat két hete voltam és csak baba szappan volt. Most vadászok 150 g szappanra.
Olvastam a DM verziót.[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #32132 üzenetére
Elég szomorú, hogy nincs otthon alufóliád.
Én felkészült vagyok, az ÖSSZES!!!444!!4444444 baseball sapkám belülről ki van bélelve alufóliával!!44!!4444![ Szerkesztve ]
-
fogselyem
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #32125 üzenetére
Azt tudtad, hogy minden alufóliában ingyen alusisak van?
-
-
mephi666
nagyúr
...tálcás tauris szalámit/kolbászt vettünk már párszor tescoban és nem volt vállalhatatlanul rossz
-
veterán
Pár napja voltunk kint Szlovákiában bevásárolni, gyorsan akartunk enni pár falatot, ezért nem ültünk be étterembe, hanem az egyik boltban lévő Tauris mintaboltban vettünk 20 dkg Zipser sonkát pár zsemlével, nagyon finom volt.
Mivel asszonynak is nagyon ízlett, tegnap láttunk itthon is, gondoltuk, hogy veszünk megint belőle. Hát nem kellett volna, köszönőviszonyban sem volt a Szlovákiában vásárolt sonka minőségével. A kintihez képest az íze olyan volt, mint a fűrészpor, az állaga meg vizenyős volt, nem volt olyan ruganyos, hanem inkább nyúlós volt.
Nem mondom, hogy nálunk minden sz.r lett, de néha az ember meglepődik, hogy nálunk tényleg minden vackot el lehet adni az embereknek
(Szomszéd szerint, aki dolgozott boltban, nem a termékek gyári minőségével van baj, hanem azzal, hogy nálunk a boltokban a felvágott tömböket éjszakára vízbe áztatják, hogy megszívja magát nedvességgel, ami nyilván se az íznek, se az állagnak nem tesz jót )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
alexnagy777
csendes tag
-
AIex
tag
válasz fogselyem #32118 üzenetére
A normalizálódás az volt, hogy fél éves perióduson belül volt némi árcsökkenés, egy azt megelőző 1-1.5 éves folyamatos drágulás után, de igazad van, hivjuk korrekciónak,
A mikor fogjuk megérnire, pedig a válasz az, hogy sosem. Addig amig az emberek megveszik, egy tökéletes a feedback a gyártónak, hogy nyugodtan lehet tovább csökkenteni a termék méretét, megveszik igy is, aztán szépen lassan csökkentik a minőséget, és megérkezünk egy gyártóhoz, aki egykor gyártott jónak mondható terméket, de mára már csak a név maradt (hello Capy) ,de lehet csak azért is csökkentik a termék méretét, mert netto jelen értékben, szeretnék ugyan azt a nyereséget realizálni, mint amikor elindult a márka, az alapanyagok drágábbak lettek, logisztika is, ha pedig ugyan azt a méretűt terméket adnák, akkor már 1200Ft-ért kellene adniuk.
Egyéb iránt, Lidl-ben, Aldi-ban szerintem jó alternativák vannak, Spar saját márkás sem rossz, szóval szerintem kereshetünk alternativát, és tovább léphetünk, vagy kesereghetünk tovább, hogy anno a benzin olcsóbb volt, alacsonyabb etanol tartalommal, volt idő, amikor 2Ft volt a kenyér, és nem volt tele minden szeméttel, na és majdnem megfeletkeztem a mindent, és mindenkit túlélő Hajdu mosógépről, és Minszk, illetve Saratov hűtőszekrényről, amik tökéletesen működnek mind a mai napig, csak a villanyóra hervad le tőle a falról, meg egy 40m2-es lakásban lehet problémás mellette aludni.
-
perempe
veterán
válasz perempe #32105 üzenetére
Tegnap kevesen volak a Blahánál este fél 7-kor, volt görög joghurt. A tojást már nem néztem, mert vettem otthon. (Valaki megírhatná, hogy lerabolják-e néha.) Egy percet se kellett várnom az önkiszolgálónál. A Traviata előtt ugrottam be, pedig késett a vonat.
Sajnos csak később tudtam meg, hogy lesz jegyem, itt kellett volna vásárolni.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
fogselyem
aktív tag
Az a normalizálódás, hogy megszoktuk az árakat, hogy a Baba szappan összement és állítólag a minősége se olyan?
Mikor fogjuk megérni, hogy a Magnum jégkrém akkora lesz, mint anno volt?
Mert lassan ott tartunk, hogy a drága pénzen egy fapálcikát kapunk a csomagolásban.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
Azie
őstag
válasz sherlock82 #32114 üzenetére
OFF: voltam ma aldiban kb 3 hónap elteltével. háát nem tudom ki szerint állt meg az infláció, de k.v.a elszállt felvágott árak vannak. úgyhogy vettem inkább libakacsa terprtőkéremt, almapaprikát meg kenyeret.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
ez nem igazán spórolós, ismerve őket más címkével a 2/3-áért lehet megvenni ugyanazt (dacello, hazánk kincse, tesco premium stb. nem tudom kinek bérgyártanak)
bár ha finomat akar valaki, ez random jött kisüzemi 6e/kg [link]
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
raziel01
veterán
válasz sherlock82 #32107 üzenetére
Pick helyett:
Lidl-ben a nemespenészes szalámi szokott lenni 2000 Ft/500 gramm.
Az szerintem elég minőségi.Többször vettünk már.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Sensitive nállam semibből nem játszik, egyszer öblítőből vettem Sensitive fajtátt, mintha semmit nem használtam volna
Tento méret adatait majd beírhatnád, lap szám és méret
-
Zeki
nagyúr
válasz sherlock82 #32107 üzenetére
Sok helyen van most a szeletelt Pick téliszalámi akcióban, de mindenhol 85xxFt/kg áron.
-
Naibu
csendes tag
Egy ideje ezt használom a WASCHKÖNIG márkából. Nagyon minőségi az árához képest!
Ma reggel is hoztam az automatából. Szerencsére sérülésmentesen volt berakva és a talpára állítva. Plusz rettenetes sok fóliába volt beletekerve a biztonság miatt. Még jó, hogy van külön szelektív a lépcsőház előtt....
Meg ebből a papírból táraztam be. Biztos van olcsóbban, de nekem megfelel.
[link][ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
Penny hétfőtől
A " tálcás " pick téli szalámi 30 % akció, tudom így se olcsó de ennyit még adok érte. Egy személynek elég is.
Az itt kapható camambert is akcioban lesz.Annyi dobozt vissza vittem az autómatába hogy kijön belőle lassan az ára.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
bul07
nagyúr
Alza WASCHKÖNIG Color 5 l (166 mosás)[link] rendelés (amúgy rossz a neve mert DER WASCHKÖNIG), alza+ 3500Ft darabja
3db ebből és egy öblítő rendelés
4csomagba jött
Egyik dobozba valószínűleg rosszul volt bélelve és a kupakja el volt törve, szerencsére ahogy megjött a postás autó mentem is érte nem vártam meg még a másnapot se
Így szerintem 10-20ml ha kifolyt, nem fogok reklamálniDe amúgy nagyon ajánlatos hamar átvenni az ilyeneket mert ki tudja hogy kerül be egy automatába vagy máshova és lehet pont fejjel felfelé lesz egy törött kupakkal
WASCHKÖNIG Color 5 l (166 mosás) adagolása
[kép]KÖNIGLICHE WÄSCHE Color adagolása ebben a hozzászólásban[link] összehasonlíthatóság miatt rakom be
Amúgy ehhez a céghez ezek tartoznak[link]
DER WASCHKÖNIG, HERR KLEE, WASCHE MEISTER, GLANZ MEISTER, WC MEISTER[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Lidl Eger-Rákóczi út:
3 darab 10-es L-es tojást akartam volna venni, de evitték, illetve a maradék már mind folyós volt. 18-as M-es kiszerelésűt vettem, de nem érte meg, abból is vissza kellett vinnem egyet az önkiszolgálótól. Görög joghurtból az utolsó kettőt vettem meg, csak vödrös volt már, ami drágább.* Brahms: 4. szimfónia *
-
Nikaré
őstag
Srácok!
Lidl -ben a parkside porzsák milyen időszakokban kerül polcra?
Újságban, hirdetésben egy ideje nem láttam.
Vagy ez már olyan, hogy nem is hirdetik és egyszer csak van és szerencse, ha épp arra járok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest