- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem inkább az a fura, hogy ahogy most épp tolom a 2. részt pc-n nem értem miért ment annak idején annyira a játék savazása. Nekem tökre szimpatikus Abby karaktere, teljesen függetlenül attól, hogy néz ki. Nem mondom, hogy nem a woke miatt lett olyan amilyen, de legalább nem 2 dimenziós nulla a személyisége. Persze nincs azon a szinten a történet mint az első rész volt, de annyira nem is rossz, amennyire annak idején amikor megjelent lehúzták.Viszont amiket olvasok itt-ott a sorozatról én tuti nem fogom elkezdeni.
Na nem offolok tovább.
-
k-adi
nagyúr
E heti Last of Us megint hozta a szintet.
Megharaptak, de szép a sebem. Én meg terhes vagyok. Akkor dugjunk. A gitáros jelenet is nagyon bénácska volt, nyilván a játékban ez sokkal jobban átjön, itt meg betették "kötelező elemként", jó checklist pipa, mehetünk tovább
-
markknight
veterán
Jópofa volt, viszont félkésznek érződött.
A történet tetszett, bár az Ventressesnek sok értelme nem volt.
És a Bane-es sztori is olyan volt, hogy egy 20-30 perces részben el lehetett volna mesélni az egészet. Hogy ennek így mi értelme volt nem tudom. Legalább lett volna még 3-6 rész Bobáról meg más fejvadászról, azt mondom oké.Ok, hozzáverődik egy srác és? Olyan érzésem van ezzel a sorozattal kapcsolatban, mint mikor a Crunch gabonapelyhet kibontottam gyerekkoromban és volt benne Sub Bass Monster promó CD három számmal. Köszi.
-
stoon
addikt
válasz
grizlisandor #81994 üzenetére
a 66-os parancsot meguszta de ködösek az emlékeim a továbiakat illetően.
-
thomeef
őstag
válasz
grizlisandor #81979 üzenetére
Hát ezzel nagyon egyedül vagy
Akkor ez nem neked való.
-
stoon
addikt
válasz
grizlisandor #81992 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
Star Wars: Tales of the Underworld
Ventress Követem a SW-t, de nem emlékszem rá, amúgy egynek elment.mikor halt meg
Cad Bane story jó volt. -
stoon
addikt
[ez a 6 epizód ] többet ér mint tíz évad andor
-
Tasunkó
őstag
válasz
Janaboy #81986 üzenetére
Épp akartam írni hogy egész jó az Eternaut. Jó tipp volt ez, nagyon bírom az ilyen walking dead-es ember embernek farkasa sztorikat. Még csak a 3. részt fejezem be, de jól alakul, tudnám nézni zsinórban. Igazán odabaszós álleejtős egyelőre nem lett, de azon kívül minden jó. Egész szórakoztatóan tárják fel a részleteit egy ilyen katasztrófának. Látszik hogy argentin, kicsit lazább, hétköznapibb mintha amerikai emberek lennének benne, kicsit mackónadrágosabbak, de egy lakógyűléstől még csak hihetőbbé válik az egész. Játszik benne a méltán híres argentin színész is, aki minden jó argentin film főbb szerepében, vagy inkább főszerepében megjelenik.
-
válasz
grizlisandor #81976 üzenetére
Nemtom mit akartak a 3. évaddal de egy kutyaszar az egész, mondjuk szerintem már a második évad is kezdett lejtőt mutatni.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve #81981 üzenetére
Ja és a vége meg 3 hónap.
-
minek?:S
őstag
Andor S02 E4-6.
Az atmoszféra még mindig zseniális, ahogy a karakterek is. Ez a lassúság, ami a sorozatra jellemző pedig brutálisan jól áll neki. Ezt sem gondoltam volna az első évad eleje után, amikor kb a 2. rész után unalomból abba hagytam(és amikor a 7. rész jött ki, akkor kezdtem újra nézni és be is szippantott). Bár, ha minden igaz, akkor a következő részek itt is felgyorsulnak. Viszont a 6. részben van 2 dolog is, ami nagyon kizökkentett(pedig egyébként ez a 3 óra úgy telt el, mintha 3 perc lett volna). Az egyik:A Saw Gerrerás történések is baromi jók voltak. A másik pedig:nekem úgy alapvetően sem Vel, sem Cinta nem a kedvenc karaktereim, Velnél kicsit izzadságszagúnak érzem a képernyőt, amikor ő van középpontban, a kettejük románca -szexuális beállítottságtól függetlenül- pedig inkább idegesítő, mintsem együttérzést kiváltó, ráadásul már kb az első évad első pillanatában egyértelmű volt valami hasonló balf*szkodás. Főleg utóbbi az, ami nekem sokat ront az összélményen.amikor Mothma megszólal, hogy "Organa szenátor" és a következő pillanatban nem Jimmy Smits jelenik meg, hanem Benjamin Bratt.. na pont ilyen érzés volt: [link]. Nem nyugtat meg a tudat (és így nem is tudom lelkesen várni), hogy a következő részekben több szerephez is jut a karakter. -
grizlisandor
veterán
-
válasz
grizlisandor #81976 üzenetére
Woke lett? Nem ismerem ezt a sorozatot.
-
grizlisandor
veterán
Yellowjackets S03
Itt és most ezt befejeztem ezt a sorozatot. -
válasz
bagyulajuve #81973 üzenetére
Június 9
Kivárok, amit viszont nem tudok, hogy egyben rakják vajon fel, vagy megy majd a minden héten új rész bohóckodás.
Amikor előfizettem egy stream platformra, akkor nem épp erre vártam -
bagyulajuve
addikt
válasz
Tyler Durden #81970 üzenetére
ez jön "magyar" skyshowtime-ra??
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Nagyon jó. Ha meg szereti valaki angliát, az angol kultúrát akkor kötelezően ajánlott.
-
válasz
Brutális, vad, tetszik.
-
-
Mobland 5.
Már kezdtem azt hinni, nem lesz ebben erőszak. Tévedtem. -
válasz
Bad Pritt #81967 üzenetére
Egyetértek, az Andor ezt kiválóan mutatja be. Gyakorlatilag lépésről-lépésre mutatják be a folyamatot ami végül a Rogue One-hoz vezet. Szerintem emiatt kapja a negatív kritikát is, sokan ezt nem tudják kivárni és egy sima akciósorozatot vártak a Lázadókra koncentrálva holott abból nem tudom, hogy lett volna egy 2 évados sorozat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Narxis #81961 üzenetére
Zseniális amúgy, ahogy az Andorban kibontják azt a témát,
hogy mekkora a különbség a felülről és alulról szerveződő ellenállások, felkelések között és utóbbi miért működött ritkábban a történelem során. Luthen próbálja az elégedetlen közemberek egymástól független, szervezetlen gócpontjait kihasználni, de a 2. és 6. rész történései is mutatják, mennyire nem hatékony, amit csinálnak: apró kavicsok csupán a tengerben, amire a Birodalom fel se figyelne, ha nem akarnák felhasználni a saját céljaikra őket. Saw Gerrera ugyanez, rá még annyira sem figyelnek, mint a lutheni hálózatra. A másik oldalról meg nézőként már előre tudjuk, hogy a Mon Mothma vezette politikai ellenállásból hogyan alakul ki a Rogue One során polgárháborús helyzet, aminek a vége a Birodalom bukása. Ez a két Andor évad fantasztikusan mutatja be, hogy Luthen módszere sosem tudna egyszerű harcászati sikereken túl nagyobb célt elérni, mert hiányzik belőle a hadászati és politikai szint. Ezzel szemben Mothma tevékenysége egyenes vonalon halad a politikai pályán a nyílt háborús konfrontáció felé és ennek köszönhetően fognak végül hadászati sikereket elérni (Scarif és Yavin 4).
Tanári, ahogy ezt a különbséget a sorozat egyáltalán nem szájbarágósan, max kicsit végletesen elbagatellizálva mutatja be, láthatóan értették, hogyan kell bemutatni egy felkelés születését. -
Pitterix
őstag
Még nem tudtam eldönteni, hogy tetszik e vagy sem.
Nem egyszerű alkotás, de van, hogy túl egyszerű, vagy éppen idegesítően együgyű .
8 epizód, de simán elég lett volna egy max 2 órás film is.
Vagy, ki tudja?! -
Tasunkó
őstag
válasz
Major Lion #81963 üzenetére
Úgy tudom könyv alapján megy, tehát így alakult a történet, bár panaszkodtak hogy átgondoltabb befejezése van könyvben. A színészek nagyon jók, Serena nagy kedvencem lett, de igazán jók azok az évadok voltak amiben egrecírozták a főszereplőt, azt tarthatott volna tovább.
-
Major Lion
senior tag
válasz
markknight #81943 üzenetére
Amugy nem franciaul beszelnek
-
válasz
TomDeNemm #81960 üzenetére
Az jó kis sorozat, valamiért nem néztem meg még az utolsó pár részt és a filmet. Szerintem besokaltam a "középkoros" kardozós sorozatoktól. Ideje pótolnom.
Más:
Andor S02E06
Nagyon jó rész volt, perszea csaj halála értelmetlennek tünt de szerintem ezzel is csak azt érzékeltetik, hogy mennyire amatőrök és Cassian-nak igaza volt, nincsenek felkészülve. Kontrasztnak egyébként ott van Saw Gerrera, nekik ez kisujjból ment volna. -
TomDeNemm
csendes tag
nálam Az utolsó királyság (Netflix) pörög általában, izgalmas, tartalmas részek meg adja ez a keménykedünk feeling
Uthred fan lettem, 2. évadnál járok
-
Tasunkó
őstag
Közben meg végre elkezdődött a Szolgálólány meséjének 6. befejező évada. Szinkron nélkül egyelőre.
-
Bad Pritt
félisten
Utolértem magam én is Andor témában, hot take következik: franc se gondolta volna 10-20 éve, hogy majd egy számozatlan mellékfilm másodlagos főszereplőjének dedikált sorozata lesz a legjobb Star Wars tartalom, amit ki tudtak izzadni magukból a KotOR II óta. Ilyen az, amikor Lucas-szal ellentétben felnőttek felnőtt aggyal készítenek politikai témákkal átszőtt történetet és külön viccesek ezek az apró áthallások a modern magyar politikával, de ez tuti véletlen, hisz nálunk nincs diktatúra.
Mondjuk pont emiatt jutott eszembe az is, hogy gyerekként mennyire értetlenül álltam a Baljós árnyak sztorija előtt, mik azok a kereskedelmi útvonalak meg adók és a neimoidiai szenátorok miért tagadják a blokádot a teljes galaktikus szenátus előtt, mikor ott vannak a hajóik a Naboo fölött és ez mekkora hülyeség már. Szerencsére két és fél évtizeddel később Trumpnak hála megértettem a film sztoriját és a valóságtartalma is hibátlan. -
grizlisandor
veterán
Andor S02E03-06
Eddig ezt az évadot eddig nem tudom hova tenni, vagy
oltári bukás lesz az évad, vagy az évad második felében a mennybe megyünk. -
Tasunkó
őstag
válasz
RetepNyaraB #81954 üzenetére
Külsőleg ment a játék után, de a játék történetének központi eleme, hogy Joel képes lesz-e túllépnie önmagán, az meg teljesen hiányzott. Látszatra ugyanaz, és lám mégsem. Mondanám hogy más lett, de egyéb ütőkártyája a storynak nem volt, így nem másmilyen lett, hanem semmilyen.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
radi8tor #81950 üzenetére
Kettes egyelőre nincs meg (kicsit tartok is tőle a játék alapvetően molyolós, picsogós "túl a barátságon" hangulatából kiindulva), de a part 1 körül is mekkora hűhó volt, közben meg egész rendesen ment a játék után, pár felesleges, ám lényegtelen változtatáson kívül (a meleg pár sztori teljes átírása engem pont nem zavart, de hát kinek a papné). Mindeközben vizuàlisan nagyon oké, meglepően jó.
Szerk: eltűnt a spoiler gomb a szerkesztőmből, bocs. De már nagy újdonságot talán nem írok.
-
Janaboy
Topikgazda
Andor 2x04 végén a csaj
mit vesz be? vmi drogot?
Amúgy ez a csaj benne van a Rouge Oneban? -
Nem tudom de nekem a 4. és 5. része is tetszett az Andor-nak. Úgy érzem, hogy van egy stílusa ami vagy bejön vagy nem, szerencsére nekem bejön.
Mondjuk az vicces, hogy a 2 nagyon várt sorozat(Andor és Last of Us) kapcsán sok negatív kommentet olvasok magyar fórumokon, híreknél, külföldinél talán nem annyira és közben nekem mindkettő tetszik.
Jó a Last of Us hibáit én is látom de szerencsére számomra nem olyanok ami miatt negatív lenne az élmény.
-
Janaboy
Topikgazda
Netflixen kint az új apokalipszis film Eternauta.
Még nem láttam, de kint az egész évad.
-
grizlisandor
veterán
A Fehér Lótusz (The White Lotus) S03
Zseni színészgárdát tudtak erre az évadra is összerántani, közepes volt számomra az évad.Azért voltak durva dolgok, holdfényben táncolós csávó barátja, aki átvette a thai életérzést, akkor a tricikli, a testvérpárral, hát a jó ízlésen már túl van. -
stoon
addikt
válasz
markknight #81943 üzenetére
pff. talán egyetlen pozitívumként tudnám e 3 epizóból kiemelni :
a felszálló és hiperugrást végrehajtó x-wingeket deez csak pár mp #81944radi8tor: akkor már csak 2 évet kell várnunk
azért azt valaki magyarázza el hogy a "műkincskereskedőnek" miért rövid és hosszú a haja? ez valami álca? akkor akár lehetne egy bajusz is....
-
radi8tor
MODERÁTOR
Andor heti 3 résszel jön ki. És minden 3 rész 1 évvel később játszódik az előző 3 résznél. Érdekes koncepció.
markknight: spoilerezz
-
markknight
veterán
Igazi mélypont ez az Andor negyedik része.
LoLAndor melegszendót csinál klasszik retro sütőben, aztán megjelentek a reneszánsz franciák, korhű ruházatban és franciául is beszélnek. [ Módosította: radi8tor ]
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bad Pritt #81941 üzenetére
Két nap alatt kipörgettem a Rogue Heroes második évadát és sziklaszilárd meggyőződésemmé vált, hogy Paddy Mayne ezen évtized legjobban összerakott karaktere bármilyen sorozatból. Az, ahogy megvan írva, ahogy a környezetével interakcióba lép, a szövegei, de leginkább Jack O'Connell elképesztően magas színvonalú színészi játéka egyszerűen tökéletes esszenciáját adják egy klasszikus fenegyerek karakternek a britek deadpan humorával fűszerezve. Ennek az embernek gyakorlatilag minden szava arany, a második évadban bármely jelenetét elő lehet venni és garantáltan maradandó élmény lesz bármi is hagyja el a száját, teljesen mindegy, hogy kinek és mit mond.
Totálisan egyetértek, valóban remek karakter - remek színész által.
-
Bad Pritt
félisten
Két nap alatt kipörgettem a Rogue Heroes második évadát és sziklaszilárd meggyőződésemmé vált, hogy Paddy Mayne ezen évtized legjobban összerakott karaktere bármilyen sorozatból. Az, ahogy megvan írva, ahogy a környezetével interakcióba lép, a szövegei, de leginkább Jack O'Connell elképesztően magas színvonalú színészi játéka egyszerűen tökéletes esszenciáját adják egy klasszikus fenegyerek karakternek a britek deadpan humorával fűszerezve. Ennek az embernek gyakorlatilag minden szava arany, a második évadban bármely jelenetét elő lehet venni és garantáltan maradandó élmény lesz bármi is hagyja el a száját, teljesen mindegy, hogy kinek és mit mond.
Még ha a sorozat maradék része teljesen gatya lenne az ő egyszerű jelenléte annyit emelne az egész színvonalán, amivel bőven a mai átlag fölé emelnék a minőségét, de szerencsére erről szó sincs. Jelen állás szerint a legdrágább BBC sorozat, amit valaha legyártottak a szigetországban, szóval van pénz lóvéra a királyi adónál és ez erősen látszik is: szinte minden részben van akció, robbanás és nem ilyen kis csenevész pukkantgatások, hanem masszív pirotechnika, ha egy hídnak kell felrobbannia akkor az úgy is néz ki. Külön pluszpont részemről, hogy igyekeztek autentikusan hozzáállni a korhoz, mikor egy Panzer IV Ausf.G-t kell látnia a nézőnek akkor bizony egy Panzer IV Ausf.G-t lát a néző (ez azért is érdemel külön szót, mert az első évadban sikerült egy amerikai, post-WW2 M60 Pattonnal eljátszatni egy német harckocsit, kellett a javítás).
Nagyon kíváncsi leszek a harmadik évadra, top kategória nálam ez a sorozat, remélem tartják a színvonalat. -
Imilenni
addikt
Miután a szövegek sokszor egy az egyben átvételre kerültek, ruházattal és helyszínekkel együtt, erősen kétlem hogy nagy elvárás lett volna az, hogy a fő karakterek hasonlítsanak az "eredetire".
Persze nem találtak olyan hölgyet Ellie szerepére aki hasonlított volna rá, és bedobja magát non binárisnak, meg a többi kr3ténségnek. Csak hogy a haterek ingyen reklámot csináljanak a sorozatnak.
Ez az epizód szépen megmutatta hogy mennyire nem működik az egész. Elég megnézni Bellie beszédét, amit papírrol olvas fel, konkrétan 0 szinészi játékkal.
Remélem sok díjat kap majd a sorozat, főleg Remzi. -
válasz
Juhaszatti #81936 üzenetére
Szerintem vígjátékként is jó, csak ahhoz szeretni kell ezt az elcseszett Seth MacFarlane elcseszett humorát.
-
válasz
Juhaszatti #81936 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom, kiváló sorozat.
-
Juhaszatti
addikt
Seth Macfarlane Star Trek szerű sci-fi sorozata. A készítő munkásságát (Family Guy, Amerikai fater, Ted, stb) ismerve sejthető, hogy humorosra van véve a figura. Főleg hogy nem csak ő írta és rendezte, de ő a főszereplő is, a kapitány a hajón. Elsőre egy szimpla Star Trek paródiának is gondolhatná az ember. A világ, a díszlet, a szereplők, minden nagyon Star Trekesre van véve, csak Macfarlane humorába csomagolva.
Egyébként mint vígjáték, közepes. Viszont mint sci-fi, meglepően jól működik. Ez lejön az értékeléseiből is, IMDB-n 8 ponton áll jelenleg. Szerintem ez jobb "Star Trek", mint bármi az elmúlt évekből, talán a Strange New Worlds-t leszámítva.
Érdekes fajokkal, felfedezéssel, háborúval, szerethető karakterekkel.Egyébként 3 évad van jelenleg, és az első 2 az, amit átjár a Seth Macfarlane féle humor. A 3. évadnál volt egy stúdióváltás, a Foxtól átvette a Hulu, és valószínűleg rájöttek ők is, hogy megáll ez a sorozat a saját lábán is, mint felfedezős sci-fi, a humorizálás nélkül. Maradt a könnyed hangvétel, de jóval komolyabb már a 3. évad. 3 éve jött ki belőle az utolsó rész, és az írósztrájk miatt csúszott a dolog, de elvileg készülőben van a 4.
#ajánló
-
negyven2
veterán
-
ggeleven
őstag
válasz
radi8tor #81929 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy ennyi volt a lényeg a sok
. Persze megértem, hogy ez is kellett. Egy fillernek bőven elment. Csak azért fura a lassabb tempó ebben, mert hetente nézünk egy rész. Egyben darálva csak egy kisebb átvezető lassulásnak tűnne szerintem.érzelmesség mellett -
.LnB
titán
válasz
Imilenni #81777 üzenetére
Minden amit leírsz, az azt feltételezi, hogy te azt várod, hogy másolják a játékot. De a sorozat a játékon alapszik, de nem ugyan az.
Én egyébként nem nézem. Csak pont belefutottam SJ-in a S02xE02 kommenjeiben. Olvastam, hogy most történt meg..
Én "átéltem" ezt az egészet a játékban. Semmi indíttatásom arra, hogy "megnézzem". De jó volt olvasni a reakciókat. A sok "én nem nézem tovább"-at. -
Ryder62
őstag
Nem értem, mégis mit vártatok az új Last of Us résztől?
Az előzőben volt feszültség bőven, most az utóhatásait láthatjuk illetve felkészülést a nagy útra. Amúgy is elérték Seattle-t, előzetesek szerint a köv. rész megint tele lesz akciós gombákkal. Amúgy minimum két évadban lesz elmesélve a 2. játék története. Szóval nem kell sietni sehova.
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #81922 üzenetére
Egyetértek veled, tipikus semmilyen, kitöltő epizód volt, mondjuk ez várható is volt, általában mindig ez van, hogy "csata után pihi, regenerálódás" és elmegy az epizód.... csak az a bökkenő itt mondjuk, hogy kevés részből áll az évad és haladni kéne a történettel, de sebaj.. legalább lesz bőven anyag part 3-ra is... bár nem így kéne elnyújtani szerintem
-
WayneGace
őstag
válasz
markknight #81922 üzenetére
Én még nem láttam ebből az évadból részt, tehát ettől függetlenül mondom, hogy egy frissen kijött sorozatrészhez, akik azonnal mennek szavazni IMBD-re azok szerintem egy nagy szűk keresztmetszete a nézőknek. Még talán az is alacsony százalék, akik egy sorozatra részenként is szavaznak. Sőt maga az IMDB szavazók se hiszem, hogy túl sok néző százalékot jelentene.
-
markknight
veterán
válasz
Narxis #81915 üzenetére
Megnéztem és elég uncsi volt. Sajnos ez a rész elérte, hogy 2x sebességen pörgessem át, utólag már nem is bánom. Kíváncsi vagyok a kövi részek mit hoznak, de most kb 20 percet nyújtottak el nekünk 50-re. Imdb-re gyors felnéztem, hát ott sincs a nép elájulva tőle. Nem biztos, hogy nézem tovább
-
Ne ignoráld, így ösztönzünk a sorozat nézésre. Sőt ha belegondolsz nagyon jó, hogy hajnali 3-4 körül adják Amerikában ezeket a sorozatokat mert akkor munkába menet vagy előtt meg tudod nézni, csak időben fel kell kelni.
Lehetne olyan is, hogy aki a legtöbb sorozatot nézte meg először a topikban és írt róla review-t az kap egy arany trófea ikont a neve mellé ami 1 hétig érvényes, sőt lenne ezüst és bronz trófea ikon is. Na milyen ötlet?
-
Senki nem nézte az új Last of Us részt?
-
Most fejeztem, be rettenet gagyi az egész. Ha nem lenne benne Mr. Szalonna, akkor még ennyit se érne, bár nem mintha hozzá tudott volna tenni bármit is. Arra jó volt, hogy tevékenység közben futott a monitor bal oldalán és úgy néztem. Meglepődnék ha ezt ezek után folytatnák.
-
Ryder62
őstag
válasz
grizlisandor #81889 üzenetére
"inkább mutatták volna be, hogy Cassian-t, hogy juttatták be a fejlesztőközpontba és szervezték le a vadász ellopását"
Abból tényleg lehetett volna egy érdekes történet szálat kihozni.
Ugye minden 3 rész egy sztori ívet ír le és ezek között 1 év fog eltelni. Ezért indult a sorozat azzal hogy Yavin elött vagyuk 4 évvel. Még 3 sztori van hátra és már robban is a Death Star.
De! Ha már nem olyan egybefüggő a sorozat mint az első évad, akkor arra számítottam, hogy a lázadás szempontjából fontos mérföldköveket fogja elmesélni a sorozat.
Ez például, hogy beépülés a birodalomba és egy prototipus hajó elopása és annak tanulmányozása igencsak fontos mérföldköve lehetett volna a lázadásnak illetve magának Andor karakterének.
Ehelyett mitkaptunk? Balf**zkodást a dzungelben.
-
k-adi
nagyúr
Az óvadékügynök
The Bondsman (2025)
season 1 finaleNem volt rossz, de jó se
A démoni animációk jók, a harcok jók, de ezen kívül egy vicc az egész. Egy közepesnek elmegy, szerencséjére csak 30 perces epizódok vannak, úgyhogy kibírható ez a pár részes évad... de én többet vártam, mondjuk nem egészen tudom mit, de ennél, többet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
markknight #81905 üzenetére
-
válasz
markknight #81905 üzenetére
Ez rohadt jó!
Na akkor már Mon Mothma módon táncolok én is.
-
negyven2
veterán
válasz
arcitec #81906 üzenetére
Nem a sorozatra értettem, hanem az FX gondolkodására, és csak azért így írtam le, mert lehet bosszankodni emiatt, de sajnos ebbe nincs beleszólásunk (miként reklámozzák a dolgaikat).
Vagyis csak annyit akartam azzal leírni, hogy hiába bosszankodunk, hogy hol az első igazi előzetes így 1-4 hónapra a kezdéstől, mert még az FX-nek valamiért ez a stratégiája. Amit persze nem kell elfogadni... és én az ilyen döntéseket nem is kérdőjelezzem meg (meg mást se... de igen tudom, talán "agresszíven" lehettet értelmezni ezt a részt). -
markknight
veterán
Star Wars Official csati: 1 óra mon mothma [link]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #81903 üzenetére
Szerintem elég egyértelművé tettem, hogy nem tetszik.
Tudom, hogy így promóznak és nem is feltétlen a gyakorlattal van a probléma, hanem a megvalósítással, értsd: semmitmondó szarokat dobnak ki ehhez a sorozathoz.
Valóban nem ért véget a mai nap, szóval remélem kiizzadnak magukból valami értelmeset is. Noah Hawley-val kapcsolatban egyetértünk. -
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #81897 üzenetére
Egyrészt még nem ért véget a mai nap (jött is azóta még egy hasonló "teaser":
Alien: Earth | Official Teaser - Gestation Complete | FX
Másrészt meg teszik vagy sem, de az FX, annak bevett szokása, hogy a sorozataihoz ilyen "kedvcsinálókat" add ki, mind az első normális teaser/trailer előtt és utána is. Ők elég régóta így marketingelik a tartalmaikat!
Illetve ez bár magán vélemény, de Noah Hawley FX-es sorozataiban eddig még nem csalódtam (Fargo/Legion).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest