Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Igazi mélypont ez az Andor negyedik része.
LoLAndor melegszendót csinál klasszik retro sütőben, aztán megjelentek a reneszánsz franciák, korhű ruházatban és franciául is beszélnek. [ Módosította: radi8tor ]
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bad Pritt #81941 üzenetére
Két nap alatt kipörgettem a Rogue Heroes második évadát és sziklaszilárd meggyőződésemmé vált, hogy Paddy Mayne ezen évtized legjobban összerakott karaktere bármilyen sorozatból. Az, ahogy megvan írva, ahogy a környezetével interakcióba lép, a szövegei, de leginkább Jack O'Connell elképesztően magas színvonalú színészi játéka egyszerűen tökéletes esszenciáját adják egy klasszikus fenegyerek karakternek a britek deadpan humorával fűszerezve. Ennek az embernek gyakorlatilag minden szava arany, a második évadban bármely jelenetét elő lehet venni és garantáltan maradandó élmény lesz bármi is hagyja el a száját, teljesen mindegy, hogy kinek és mit mond.
Totálisan egyetértek, valóban remek karakter - remek színész által.
-
Bad Pritt
félisten
Két nap alatt kipörgettem a Rogue Heroes második évadát és sziklaszilárd meggyőződésemmé vált, hogy Paddy Mayne ezen évtized legjobban összerakott karaktere bármilyen sorozatból. Az, ahogy megvan írva, ahogy a környezetével interakcióba lép, a szövegei, de leginkább Jack O'Connell elképesztően magas színvonalú színészi játéka egyszerűen tökéletes esszenciáját adják egy klasszikus fenegyerek karakternek a britek deadpan humorával fűszerezve. Ennek az embernek gyakorlatilag minden szava arany, a második évadban bármely jelenetét elő lehet venni és garantáltan maradandó élmény lesz bármi is hagyja el a száját, teljesen mindegy, hogy kinek és mit mond.
Még ha a sorozat maradék része teljesen gatya lenne az ő egyszerű jelenléte annyit emelne az egész színvonalán, amivel bőven a mai átlag fölé emelnék a minőségét, de szerencsére erről szó sincs. Jelen állás szerint a legdrágább BBC sorozat, amit valaha legyártottak a szigetországban, szóval van pénz lóvéra a királyi adónál és ez erősen látszik is: szinte minden részben van akció, robbanás és nem ilyen kis csenevész pukkantgatások, hanem masszív pirotechnika, ha egy hídnak kell felrobbannia akkor az úgy is néz ki. Külön pluszpont részemről, hogy igyekeztek autentikusan hozzáállni a korhoz, mikor egy Panzer IV Ausf.G-t kell látnia a nézőnek akkor bizony egy Panzer IV Ausf.G-t lát a néző (ez azért is érdemel külön szót, mert az első évadban sikerült egy amerikai, post-WW2 M60 Pattonnal eljátszatni egy német harckocsit, kellett a javítás).
Nagyon kíváncsi leszek a harmadik évadra, top kategória nálam ez a sorozat, remélem tartják a színvonalat. -
Imilenni
addikt
Miután a szövegek sokszor egy az egyben átvételre kerültek, ruházattal és helyszínekkel együtt, erősen kétlem hogy nagy elvárás lett volna az, hogy a fő karakterek hasonlítsanak az "eredetire".
Persze nem találtak olyan hölgyet Ellie szerepére aki hasonlított volna rá, és bedobja magát non binárisnak, meg a többi kr3ténségnek. Csak hogy a haterek ingyen reklámot csináljanak a sorozatnak.
Ez az epizód szépen megmutatta hogy mennyire nem működik az egész. Elég megnézni Bellie beszédét, amit papírrol olvas fel, konkrétan 0 szinészi játékkal.
Remélem sok díjat kap majd a sorozat, főleg Remzi. -
válasz
Juhaszatti #81936 üzenetére
Szerintem vígjátékként is jó, csak ahhoz szeretni kell ezt az elcseszett Seth MacFarlane elcseszett humorát.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Juhaszatti #81936 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom, kiváló sorozat.
-
Juhaszatti
addikt
Seth Macfarlane Star Trek szerű sci-fi sorozata. A készítő munkásságát (Family Guy, Amerikai fater, Ted, stb) ismerve sejthető, hogy humorosra van véve a figura. Főleg hogy nem csak ő írta és rendezte, de ő a főszereplő is, a kapitány a hajón. Elsőre egy szimpla Star Trek paródiának is gondolhatná az ember. A világ, a díszlet, a szereplők, minden nagyon Star Trekesre van véve, csak Macfarlane humorába csomagolva.
Egyébként mint vígjáték, közepes. Viszont mint sci-fi, meglepően jól működik. Ez lejön az értékeléseiből is, IMDB-n 8 ponton áll jelenleg. Szerintem ez jobb "Star Trek", mint bármi az elmúlt évekből, talán a Strange New Worlds-t leszámítva.
Érdekes fajokkal, felfedezéssel, háborúval, szerethető karakterekkel.Egyébként 3 évad van jelenleg, és az első 2 az, amit átjár a Seth Macfarlane féle humor. A 3. évadnál volt egy stúdióváltás, a Foxtól átvette a Hulu, és valószínűleg rájöttek ők is, hogy megáll ez a sorozat a saját lábán is, mint felfedezős sci-fi, a humorizálás nélkül. Maradt a könnyed hangvétel, de jóval komolyabb már a 3. évad. 3 éve jött ki belőle az utolsó rész, és az írósztrájk miatt csúszott a dolog, de elvileg készülőben van a 4.
#ajánló
-
negyven2
veterán
-
ggeleven
őstag
válasz
radi8tor #81929 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy ennyi volt a lényeg a sok
. Persze megértem, hogy ez is kellett. Egy fillernek bőven elment. Csak azért fura a lassabb tempó ebben, mert hetente nézünk egy rész. Egyben darálva csak egy kisebb átvezető lassulásnak tűnne szerintem.érzelmesség mellett -
.LnB
titán
válasz
Imilenni #81777 üzenetére
Minden amit leírsz, az azt feltételezi, hogy te azt várod, hogy másolják a játékot. De a sorozat a játékon alapszik, de nem ugyan az.
Én egyébként nem nézem. Csak pont belefutottam SJ-in a S02xE02 kommenjeiben. Olvastam, hogy most történt meg..
Én "átéltem" ezt az egészet a játékban. Semmi indíttatásom arra, hogy "megnézzem". De jó volt olvasni a reakciókat. A sok "én nem nézem tovább"-at. -
Ryder62
őstag
Nem értem, mégis mit vártatok az új Last of Us résztől?
Az előzőben volt feszültség bőven, most az utóhatásait láthatjuk illetve felkészülést a nagy útra. Amúgy is elérték Seattle-t, előzetesek szerint a köv. rész megint tele lesz akciós gombákkal. Amúgy minimum két évadban lesz elmesélve a 2. játék története. Szóval nem kell sietni sehova.
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #81922 üzenetére
Egyetértek veled, tipikus semmilyen, kitöltő epizód volt, mondjuk ez várható is volt, általában mindig ez van, hogy "csata után pihi, regenerálódás" és elmegy az epizód.... csak az a bökkenő itt mondjuk, hogy kevés részből áll az évad és haladni kéne a történettel, de sebaj.. legalább lesz bőven anyag part 3-ra is... bár nem így kéne elnyújtani szerintem
-
WayneGace
őstag
válasz
markknight #81922 üzenetére
Én még nem láttam ebből az évadból részt, tehát ettől függetlenül mondom, hogy egy frissen kijött sorozatrészhez, akik azonnal mennek szavazni IMBD-re azok szerintem egy nagy szűk keresztmetszete a nézőknek. Még talán az is alacsony százalék, akik egy sorozatra részenként is szavaznak. Sőt maga az IMDB szavazók se hiszem, hogy túl sok néző százalékot jelentene.
-
markknight
veterán
válasz
Narxis #81915 üzenetére
Megnéztem és elég uncsi volt. Sajnos ez a rész elérte, hogy 2x sebességen pörgessem át, utólag már nem is bánom. Kíváncsi vagyok a kövi részek mit hoznak, de most kb 20 percet nyújtottak el nekünk 50-re. Imdb-re gyors felnéztem, hát ott sincs a nép elájulva tőle. Nem biztos, hogy nézem tovább
-
Narxis
nagyúr
Ne ignoráld, így ösztönzünk a sorozat nézésre. Sőt ha belegondolsz nagyon jó, hogy hajnali 3-4 körül adják Amerikában ezeket a sorozatokat mert akkor munkába menet vagy előtt meg tudod nézni, csak időben fel kell kelni.
Lehetne olyan is, hogy aki a legtöbb sorozatot nézte meg először a topikban és írt róla review-t az kap egy arany trófea ikont a neve mellé ami 1 hétig érvényes, sőt lenne ezüst és bronz trófea ikon is. Na milyen ötlet?
-
Narxis
nagyúr
Senki nem nézte az új Last of Us részt?
-
KISDUCK
addikt
Most fejeztem, be rettenet gagyi az egész. Ha nem lenne benne Mr. Szalonna, akkor még ennyit se érne, bár nem mintha hozzá tudott volna tenni bármit is. Arra jó volt, hogy tevékenység közben futott a monitor bal oldalán és úgy néztem. Meglepődnék ha ezt ezek után folytatnák.
-
Ryder62
őstag
válasz
grizlisandor #81889 üzenetére
"inkább mutatták volna be, hogy Cassian-t, hogy juttatták be a fejlesztőközpontba és szervezték le a vadász ellopását"
Abból tényleg lehetett volna egy érdekes történet szálat kihozni.
Ugye minden 3 rész egy sztori ívet ír le és ezek között 1 év fog eltelni. Ezért indult a sorozat azzal hogy Yavin elött vagyuk 4 évvel. Még 3 sztori van hátra és már robban is a Death Star.
De! Ha már nem olyan egybefüggő a sorozat mint az első évad, akkor arra számítottam, hogy a lázadás szempontjából fontos mérföldköveket fogja elmesélni a sorozat.
Ez például, hogy beépülés a birodalomba és egy prototipus hajó elopása és annak tanulmányozása igencsak fontos mérföldköve lehetett volna a lázadásnak illetve magának Andor karakterének.
Ehelyett mitkaptunk? Balf**zkodást a dzungelben.
-
k-adi
nagyúr
Az óvadékügynök
The Bondsman (2025)
season 1 finaleNem volt rossz, de jó se
A démoni animációk jók, a harcok jók, de ezen kívül egy vicc az egész. Egy közepesnek elmegy, szerencséjére csak 30 perces epizódok vannak, úgyhogy kibírható ez a pár részes évad... de én többet vártam, mondjuk nem egészen tudom mit, de ennél, többet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
markknight #81905 üzenetére
-
Narxis
nagyúr
válasz
markknight #81905 üzenetére
Ez rohadt jó!
Na akkor már Mon Mothma módon táncolok én is.
-
negyven2
veterán
válasz
arcitec #81906 üzenetére
Nem a sorozatra értettem, hanem az FX gondolkodására, és csak azért így írtam le, mert lehet bosszankodni emiatt, de sajnos ebbe nincs beleszólásunk (miként reklámozzák a dolgaikat).
Vagyis csak annyit akartam azzal leírni, hogy hiába bosszankodunk, hogy hol az első igazi előzetes így 1-4 hónapra a kezdéstől, mert még az FX-nek valamiért ez a stratégiája. Amit persze nem kell elfogadni... és én az ilyen döntéseket nem is kérdőjelezzem meg (meg mást se... de igen tudom, talán "agresszíven" lehettet értelmezni ezt a részt). -
markknight
veterán
Star Wars Official csati: 1 óra mon mothma [link]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #81903 üzenetére
Szerintem elég egyértelművé tettem, hogy nem tetszik.
Tudom, hogy így promóznak és nem is feltétlen a gyakorlattal van a probléma, hanem a megvalósítással, értsd: semmitmondó szarokat dobnak ki ehhez a sorozathoz.
Valóban nem ért véget a mai nap, szóval remélem kiizzadnak magukból valami értelmeset is. Noah Hawley-val kapcsolatban egyetértünk. -
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #81897 üzenetére
Egyrészt még nem ért véget a mai nap (jött is azóta még egy hasonló "teaser":
Alien: Earth | Official Teaser - Gestation Complete | FX
Másrészt meg teszik vagy sem, de az FX, annak bevett szokása, hogy a sorozataihoz ilyen "kedvcsinálókat" add ki, mind az első normális teaser/trailer előtt és utána is. Ők elég régóta így marketingelik a tartalmaikat!
Illetve ez bár magán vélemény, de Noah Hawley FX-es sorozataiban eddig még nem csalódtam (Fargo/Legion).
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Motoros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest