Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Ez nekem valamiért kimaradt. Talán most értem meg rá.
Rég láttam nekem ennyire tetsző sorozatot. Elkezdtem, s nem bírtam abbahagyni.
Fura volt, hogy van szinte minden gép, de nincs lőfegyver, s repülő alkalmatosság. Aztán a ...végén a pisztoly..
A világ, a szereplők, az akciók, a brutalitás, mind szinte tökéletes elegyet alkotott.De!
-az, hogy ennyire hamar gyógyulnak a sima emberek
-a 3. évadra sok volt a megnemütömderepülazellen verekedés
-a sok közeli magas sarkú, aztán távolin sima talpú cipő
-a naivitás pár karaktertől
-az egyik pillanatban van 1000 emberünk, aztán utána csak pár szem
-az erőviszonyok, hogy simán lever vagy 20 embert, aztán meg ketten elverik
S volt még pár...
Újra egy de, ennek ellenére nagyon ott van.
Kár, hogy nincs folytatás...... -
arcitec
addikt
-
WayneGace
őstag
Reacher s3.
Szerintem a "lazy writing" tipikus esete. Értem ez alatt, hogy a Nem lepődnék meg, ha a készítőknek ez mind eszébe is jutott volna, csak jól van az úgy is mentalitás érvényesült. Ami végülis helytálló, mert én is nézem. De ez így már a nem túl magas lécet sem ugorja meg. Az első évad ettől sokkal jobb volt az eddigiek alapján.rendőr lelövés eljátszásnál szépen elmondják nekünk mit, miért és kész. Tényleg azok a rossz fiúk, akik perceken belül leveszik az ujjlenyomatot a pohárról és lekérik az ahhoz tartozó infókat, nem néznek rá a netre, kapcsolják be a tv-t, hogy mit írnak, mondanak a rendőrgyilkosságról? Ha nincs semmi, akkor az jelent valamit. Nem teszik, mert nem írák meg. A háziőrizetszerű nagy házból Reacher kimászik, bemászik. Tényleg ennyi a biztonság, őrzés? Vagy a próba teherszállítás. Nem tudtak volna a rosszfiúk egy nyomkövetőt valahol elrejteni, vagy drón vagy egyéb vizuális megfigyelés? Áhh, nem kell az. -
TomDeNemm
csendes tag
valaki nézi Alice in Borderland-et? mióta van Netflix itthon neki kezdtem, 7. résznél tartok ,nem rossz
olyan Tesco gazdaságos squid game hangulata van
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #80980 üzenetére
Valóságban klónozott Dolly bárányból. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #80975 üzenetére
Valóban dühítő kicsit.
Vajon Gemmaklón?
Vhol azt olvastam hogy így próbálják összerakni a memóriájât. Ráadásul a bárányok is simán utalhatnak erre.Amúgy mekkora plot twist lenne ha Mark kintije is csak egy szétválasztott személyiség, amit ők akartak.. -
Bad Pritt
félisten
First look at Kyle Chandler as Hal Jordan and Aaron Pierre as John Stewart in Lanterns.
-
MikeWazowski
veterán
Severance - S2ep7 -
most komolyan...meddig szórakoznak még velünk? Totál semmit nem tudunk meg, de nyilván az utolsó részbe történik valami nagy bumm, de azzal se leszünk előrébb. Komolyan, szivatva érzem magam már, hogy semmi nem derül ki, csak további értetlen dolgok jönnek. Mindenki hatásszünettel, kódolva beszél.... vicc. -
Laraxior
titán
Félve merem megkérdezni, de megfordult valaha valakinek a fejében a Walking deadben, hogy
esetlegesen felmásszanak a fára? Most fejeztem be az 5. évadot, de én még embert nem láttam
járnak...felmenni, pedig erdőről erdőre
Csak úgy megfordult a fejemben. -
Janaboy
Topikgazda
Most olvasom hogy meghalt Gene Hackmann.
Érdekes, az ilyen halálokat hamarabb meg jobban szokták hozni a hírportálok. -
_drk
addikt
válasz
Nordic #80967 üzenetére
Igen, de utána volt 10 elég kérdéses minőségű évad és ennek ellenére ott van rengeteg listán.
Én a 10.nél abba is hagytam, tavaly pótoltam be, illetve néztem meg a fontosabb részeket onnantól, hogy merre ment és mi lett a vége. Nem igazán tetszett már.
A vicces, hogy ezzel egy időben elkezdte nézni asszony az első évadot és valami eszméletlen kontraszt volt minősegben az első évad javára. Tervbe is van egy újranézés. -
k-adi
nagyúr
válasz
wolf88 #73321 üzenetére
Rabbit Hole (2023)
Nem is baj, hogy elkaszálták ezt, mert ebben ennyi volt. Sőt, még így túl volt nyújtva, felesleges flashback-es visszaemlékezős jelenetekkel, rengeteg plot armorral, és társai.
Kiefer Sutherland pedig egy hatalmas legenda, hogy le tudott nyomni egy egész filmes karriert úgy, hogy csak motyogni tud a színész, artikuláció 0, sem most sem régen nem ment neki, felirat nélkül a felét nem is érteném amit mond a pasi.
-
Bad Pritt
félisten
Sanszosnak érzem, hogy Jared Padalecki mellett Misha Collins is csatlakozik a The Boys stábjához, legalábbis a pár órával ezelőtti Jensen Ackles-szel közös insta videójuk alapján.
-
válasz
radi8tor #80953 üzenetére
Én is megnéztem tegnap, hát durva volt, hogy miként jutottak ide a
barlangba. Az is durva, hogy vannak a kiválasztottak a többieknek meg sok sikert! Hja és nekem a best jelenet az volt mikor a csaj mondja, hogy nem para a hullám, mert egy toronyház tetején van, aztán jön a cunami és viszlát.. -
Bad Pritt
félisten
39 évesen meghalt Michelle Trachtenberg. Bár manapság már nem volt annyira szem előtt, de a 2000-es évek elején-közepén felnövő generáció számára ismerős lehetett legfőképp a Buffyból, Eurotripből és a Gossip Girlből.
-
k-adi
nagyúr
Nézi innen valaki a "The Hunting Party" sorozatot? Ezt [https://www.imdb.com/title/tt21906554/]
-
Janaboy
Topikgazda
Paradise 1x07
Na jó ez a rész nagyon izgi volt.
Nagyon reméltem, hogyfejbe lövi azt a picsát -
radi8tor
MODERÁTOR
Paradicsom 7. felvonás
Szuper a . És jövő héten szezonzáró epizód. Ide a bökőt, hogy hatalmas cliffhangerrel fog zárulni az évad.visszatekintés, de azért haladhatott volna a szál a jelenben is -
vond
MODERÁTOR
Adolescence / Kamaszok
Stephen Graham, wow... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tyler Durden #80948 üzenetére
Jaja Andor nem undor.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden #80948 üzenetére
Igen. Modern Star Warsból csak erre érdemes.
-
-
-
Bad Pritt
félisten
-
k-adi
nagyúr
Balhé
Beef (2023)
season 1 finaleEgyetértek, ez valóban jó volt. Azaz szórakoztató és élménydús. Végre valami új, valami friss megvalósítás. A cast remek, Steven Yeun és Ali Wong páros remekül alakít, végre látni igazi színészkedést... van itt öröm, bosszankodás, sírás, nevetés, minden és jól lehozzák. Mindketten.
Nagyon jól elkapták az egymás hátán felkapaszkodó kultúrát is, a sok megjátszott fake barátságot, kapcsolatot, stb... és a részek is "csak" 30 percesek, nincsenek túlnyújtva, amikor már unná a néző, pont véget ér a rész.
Az egyetlen dolog, amit negatívumként tudnék felhozni az lezárás, a végén olyan érzés van, mintha nem tudták volna hova vinni az addig amúgy szépen, jól felépített évadot - így egy random húzást húztak elő a kalapból ami szerintem se volt jó döntés, a vége nem méltó az évad addigi minőségéhez... de ezt leszámítva tetszett végig.
-
arcitec
addikt
Mitől lett volna a történet nagy durranás? Mert azért számos film feldolgozta már a hasonló ötleteléseket. Lásd Die Hard 4.0 stb ....... Továbbra is azt mondom ez nagyon gyenge volt. Csak 1 példa a volt öregecske(nem kicsit csámpás
) elnök lecsillapítja a dühöngő tömeget egy átlagos dumával,amire senki más nem képes. Teljesen hiteltelenül. És még lehetne sorolni. De persze szerintem ..
-
Ijk
nagyúr
Normal People
Teljesen véletlen akadtam rá, YT algoritmus feldobott valamiért egy jelenetet és elraktam talomba hogy ha kifogytam aktuális sorozatokból majd jó lesz elütni az időt. Annyira jó lett hogy a sajnos már ritka érzés fogott el hogy nem tartalmat fogyasztok hanem ténylegesen erősen képes hatni a lelki világomra. Remek rendezés, operatőri munka, a két főszereplő játéka zseniális. Ajánlani nehéz, mert van akinek nagyon fog tetszeni, van aki kapásból dobja, beállítottságtól függően. Nekem minőségi felüdülés volt a jelenlegi felhozatalban, biztosan újranézős lesz egyszer, márpedig nálam nem sok sorozat képes erre. -
-
k-adi
nagyúr
válasz
bobalazs #80932 üzenetére
Nulladik nap
Zero Day (2025)Az IGN pedig azt írta: a minisorozatot végignézni nagyjából annyira élvezetes, mint egy való életbeli kibertámadás áldozatának lenni.
Bár nem csípem az IGN-t, mert sokszor mellélőnek, itt most nagyon eltalálták és külön értékelem a kibertámadásos példát hozzá
Valóban olyan: az elején érdekes, meglepő a sorozat, mert tényleg jó a téma és történnek benne jópofa dolgok és érdekes megvalósítások (pl. a ZDC alakulása és nem a HS/FBI-ra nyomják rá, hogy "oldjak meg 1 ügynök/nyomozó") aztán még behoznak egy totál jó csavart, ami annyira jól elsülhetett volna (
Who killed Bambi?
) de nem vitték tovább a szálat amerre "kellett volna", így az hatalmas kihagyott ziccer lett.Az évad felétől meg lejtmenet. Ami nagy teljesítmény, mert össz-vissz 6 részes. Mint valóságban amikor megvan a malware és deployolod rá az antivirust vagy sandboxba rakod. Utána már csak annak érdekes, aki szakember vagy már annak se. Azaz, az utolsó 3 részt már csak becsületből kell megnézni, mert a kifutás az rettentő csalódás és a szokásos patrióta happyend.
Aztán vannak benne olyan bakik mint amikor egyedül futkotászik az exelnök az erdőben vagy napi szakszolgálati jelentést olvas exelnökként, vagy amikor a konvoj megáll a tömeg előtt, stb... na szóval biztonsági tanácsadót nem látott a sorozat az is biztos. Kiberbiztonságit se nagyon, a végén vicces a magyarázat is. (ezt csak így zárójelbe)
-
-
Janaboy
Topikgazda
Reacher s03
Hát nem vagyok elhasalva a kezdéstől, bár legalább a 3. részben volt egy kis csavar. -
bobalazs
nagyúr
A nézők és a kritikusok is gyűlölik Robert de Niro új netflixes sorozatát
Úgy tűnik, alaposan félrenyúlt Robert de Niro a Netflixen debütáló politikai thrillersorozatával, a Zero Day-jelAz IGN pedig azt írta: a minisorozatot végignézni nagyjából annyira élvezetes, mint egy való életbeli kibertámadás áldozatának lenni.
Ettől függően pont ezért lehet érdekes, ezért belenézek.
-
Jo Nesbo’s Detective Hole | It's officially a wrap! | Netflix
2 hónapos vidi, valamiért lemaradtam róla, IMDB-n is "post production" állapotba váltott :')
-
Tasunkó
őstag
válasz
MikeWazowski #80925 üzenetére
Egyébként Bernard szimbolizálja a magasan funkcionáló mai politikust és elitet a 20 éves whiskijeivel amit nyakaltak ott a górék. Az etológusok szerint a ma embere, elhanyagolható hajszálnyit fejlődött a római kori embertől gondolkodásban. Ezen alapszik a Silo hogy egy óvodás csoport vagyunk ami ugyanazt csinálja körbekörbe a történelemben, emiatt kiszámítható, ami igaz ugyan csak unalmas, ezért a költő beleír valami történelmet, mintha járatlan utakat taposna néhol a szabadságSzerintem az MI semmivel nem azt mondja, amit értenek belőle, mindent azért mond, hogy manipuláljon arra hogy működőképes maradjon a társadalma, mint egy gépezet része. Bernard amiben hitt, és tudott, az csak egy kiterjesztett valósága volt a Silo lakóinak, de korántsem az a szint ahol az MI operál. Ő úgy tudta hogy ez következik, de a csillagász indus szerintem már rangban lekörözte Bernardot. szelleme, hát várjuk mire fog jutni.(Juliette) -
k-adi
nagyúr
válasz
Miklós315 #71683 üzenetére
Mrs. Davis (2023)
season 1 finaleJól összefoglaltad, így nem is írnék róla sokat. Számomra nem adott annyit, mint amennyit vártam tőle, ez a
sci-fi humorosan de mégis komoly belső dilemmák
téma nem jött át most. Bár az látható, hogy Betty Gilpin tényleg igyekszik, meg úgy általánosságba véve a többiek is (vannak kifejezetten jók, pl. Katja Herbers és Mathilde Ollivier páros vagy amennyit van Chris Diamantopoulos, stb), de valahogy ez az egész egy nagy massza volt de nem lett belőle ebéd pedig volt ittapácától kezdve mesterséges intelligencián át egészen a bűvész mutatványokig
minden. -
MikeWazowski
veterán
válasz
paatrick #80924 üzenetére
Tekintve, hogy Sims-nek is azt mondta h nyugodtan lője le az anyjával együtt, biztos, hogy azt monda neki lent az MI, hogy ennyi volt az a silo. Egyébként az valami borzasztó rész volt, mikor kiderült h lent 50 centis a víz... meg h azt az alagutat senki nem vette észre... komolytalan egy rész volt szerintem.
Mindegy, köszönöm Mindenkinek, jó volt beszélni a filmről, összességében tetszett a második évad is. Most jöhet a severance, meg az éjjeli ügynök s2. -
paatrick
őstag
válasz
MikeWazowski #80922 üzenetére
Valószínű hogy csak annyi hogy
Bernard csak a szabályokat követi és betartatja, de nincs meg benne a változás vagy kíváncsiság, ezért nem akar alatta dolgozni. A kódot is egyedül fejtette meg Kyle, meg egyedül ment le, és lehet beavatta valamibe az MI amit csak azok tudhatnak akik méltóak stb. -
paatrick
őstag
válasz
MikeWazowski #80917 üzenetére
Elvileg akkor villogott amikor a silo biztonsága veszélybe került. Sims felesége lehet az új IT főnök, mivel addigra Bernard már lemondott róla. Vissza kéne nézni időrendben a végét, de talán ez már azután volt hogy Juliette visszaért és mutatta a bentieknek hogy ne jöjjenek ki. Így talán van értelme új IT főnököt kinevezni Sims felesége személyében, aki mint láttuk egyszerre játszott az alsók és a felsők érdekében is. -
Tasunkó
őstag
válasz
MikeWazowski #80915 üzenetére
Mert egy fecske nem csinál nyarat
, azért nem nyírják ki Juliette-t. Ez inkább mint rendszer van szemléltetve, tehát nem valakik nézik, hanem egy AI. vagy valami tanulni tudó automata rendszer, ami a társadalomra reagál nem az egyénre. Valószínű a lázadás úgy van kiértékelve, hogy kiiktatták a generátort, lekapcsolják az áramot, satöbbi, olyan események összessége, ami technikával mérhető. A döglött Silo miatt a Juliette ottani kolbászolásáról nem tudnak, viszont ha megjelenik a működő Silo kameráiban, mikrofonjaiban, az egy olyan esemény, amit más eseményekkel együtt, a rendszer kiértékelhet úgy, hogy kampec mindenkinek. Természetesen a kiiktatás az utolsó dolog, még a bennfentesek is csak találgatják az ok-okozati összefüggéseket, mert őket úgy választják meg, hogy a rendszer manipulálni tudja őket. Azért választották Sim feleségét, mert Sim ostoba volt és kretén, nem használható arra, amire pl. Bernard, az intellektusán és az egóján keresztül. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
Szerintem ennyire nincs full kontroll.
Nem látnak mindent. -
MikeWazowski
veterán
-
paatrick
őstag
válasz
Nincsenek külsős emberek akik ki-be járkálnak, csak a silókon belül van élet. Alul valószínű egy mesterséges intelligencia van, ami csak végső esetben avatkozik be a gázzal. Mást az eddigiek alapján nem csinál, csak megfigyel, adatokat gyűjt. Juliettenek meg kellett volna halnia kint, vagyis a takarítás lényege az lenne hogy kiküldik direkt rossz ruhában, letörli a kamerát és ha még mindig mérgező a levegő akkor meghal/ha nem mérgező akkor minden happy. Tehát a "fejesek" (bírónő+ az IT főnök) megtudják hogy ki lehet-e menni vagy nem. De ugye nem a direkt rossz szigetelőszalagot kapta ezért túlélte. -
MikeWazowski
veterán
válasz
paatrick #80914 üzenetére
Ok. Köszönöm a választ Neked is és Janaboy-nak is!
Ám nekem még az nem világos, hogy
ha azt akarják, h ne bóklásszon kint senki, nehogy zavart okozzon más siloknál, akkor miért hagyják h Juliette kint mászkáljon? Azt nem látják? Nem is nézik, mert úgyis elvileg kint meghal mindenki? Nekem ez maradt így ezek után már csak fura... tehát látni, hogy a gáz meg a levegő nem öli meg, akkor odaküldök valakit h lője le vagy valami, mert így akkor bemehet bármelyik silo-ba, vagy akár az összesbe, stb.... vagy erre nem gondoltak volna a silo készítői? -
paatrick
őstag
válasz
MikeWazowski #80912 üzenetére
Korábban már végigszaladtunk ezeken a kérdéseken bővebben is de akkor kivonatolva:
1. A silós részek a jövőben játszódnak kb 300 év múlva, az utolsó részben feltűnő 2 tag, a kormánytag meg az újságíró pedig kb a mi jelenünkben beszélget. Mivel a 3. évadban visszatér mindkét szereplő így esélyes hogy a siló építése körüli részt mutatják majd be. Nagy rizikót nem vállalok ha azt mondom ők össze fognak jönni és együtt mennek majd le a Silóba ahova a csaj viszi a pez adagolót mint "első randis emléket".
2. A pez adagolót George adja az első részben Juliette-nek. Utána George-ot megölik és indul Juliette nyomozós szála. Utána csak szimbolikus jelentése van, amivel pár dolgot be lehet indítani, de különösebb jelentősége nincs, csak egy relikvia mint a többi.
3. A levegő kint mérgező. A benti gázos megölés arra kell hogy a kijutni akaró emberek el se tudjanak érni másik Silókig. Mint láttuk több is van egy helyen. Így inkább megölik az adott fellázadt siló lakosságát minthogy a többit is veszélyeztessék. Solo silójából azért tudtak kimenni mert Solo szülei kiiktatták a gázt.
4. Bernard egyértelműen arra készült hogy meg lesznek ölve a gázzal ezért ő még egyszer ki akart menni megnézni a kinti világot, mint ahogy a bírónő is szerette volna. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #80912 üzenetére
szerintem az a múlt..a pez meg gondolom ott van a Siloban.
Hogy a levegő mérgező-e az zavaros simán lehet hogy direkt mérgezik kilépéskor
Igen, szerintem azt mondta el a srác, hogy a lázadás miatt kinyirnak mindenkit, gondolom már megy a visszaszámlálás.. -
MikeWazowski
veterán
Befejeztem a silo s2-őt. Pár kérdés...
Most akkor a jövőben játszódik gondolom, mert a mai jelenbe az utolsó részben lévő két karakter beszélget. Mivel az ajándék már a silo-ban jelenik meg, gondolom akkor 2100 után játszódhat? Nekem annyi maradt meg a pez figurából, hogy Sims gyerekének bejött és nála van. Lehet tudni többet arról a figuráról? Nem emlékszem. Továbbá nekem az jött le h a levegő nem mérgező, csak ha valaki kimegy akkor az vagy nagyon kíváncsi vagy vmit elcseszett és a gázzal megölik, mert érte nem kár úgyse. Vagy a levegő is mérgező lenne? És mit mondhatott a kisgyerek Bernard-nak? Hogy itt a vége, megölnek mindenkit h ne mehessenek ki, mert már nincs rend? -
volandy
senior tag
Gyeongseong Creature. (A sötétség teremtménye) 2. évad.
2024-ben Szöulban örök rejtélyek bontakoznak ki!
Ugyanazzal a lendülettel folytatódik, a modern környezet csak jobban felpezsdíti a történetet, szerintem méltó folytatása lett az első évadnak!Az első évad részemről szerethetőbb volt, itt sokkal több a szörny és a szupererős valami.
Ja és rengeteg a bunyó! -
Redneck
nagyúr
Tegnap két egész jó netflixes minisorozatot sikerült megnéznünk: Cassandra, Apple Cider Vinegar
Mindkettőt bátran ajánlom, egész jól sikerültek.Ezen kívül a Peaky Blinders utolsó évadja pörög még, ami a végére kicsit megfáradt, de azért még tetszik.
-
bobalazs
nagyúr
The Last of Us' Season 2 Premieres April 13 on MAX
-
dethroner
veterán
válasz
Pro Koryak #80907 üzenetére
Amikor olvastam az volt az érzésem hogy a szerző vagy kitalált egy olyan karaktert, ami nagyon szeretett volna ő maga lenni, vagy egy álompasit magának
-
dethroner
veterán
Hello!
Beleolvastam a hozzászólásokba a Reacher sorozat kapcsán, és lehet én és a csajom vagyunk nagyon furán bekötve, de az első rész meggyőzött arról, hogy vérgagyi az egész és hagyom a fenébe. Az alaptörténet jó ezzel a pénzmosásos dologgal, a könyvnek is tetszett ez a része, de főhős még nem volt soha számomra ennyire irritáló, mint Jack. Könyvben is utáltam a csávót, de így megszemélyesítve még könnyebb nem szeretni -
volandy
senior tag
válasz
Pro Koryak #80901 üzenetére
Gyeongseong Creature 2.évadát nézem.
-
volandy
senior tag
válasz
Pro Koryak #80901 üzenetére
Okkés!
Köszi! -
válasz
lezso6 #80867 üzenetére
Ok, Vito Russo tesztet is megnyerte a sorozat, duplán. Legalábbis eddig...
De nem volt vele semmi gond, nem úgy mint a nagyseggűvel, aki már elkezdett engem is idegesíteni. Pedig karakterként nem olyan rossz, vagy legalábbis lehetne sokkal rosszabb is.
Viszont a magyar nyelvű jelenetek meg valami zseniálisak. Az itthoniak rendesen beletették amit kell, nagyon meglepődtem, mintha egy másik sorozatot láttam volna, két kategóriát ugrott a színvonal arra a pár tíz perce.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
volandy #80898 üzenetére
Mivel bírod a koreait:
Little Women
A szokásos keserédes sors, a szokásos aranyos, szerethető karakterek + egy kis rejtély.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel