Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Mekkora ÁLLAT rész volt és a promot elnézve lesz még két ilyen rész is a Sons Of Anarchyhoz
.
All Time Best Tv Shows :
Breaking Bad , Dexter , Sons Of Anarchy -
(Bundás)
addikt
Ez a Sanctuary mekkora csalódás... Megnéztem két évadot a sok pozitív vélemény miatt, de a második évad végére csak nevettem az egészen. Minden rész tele van szakszavakból túlspilázott hablattyal, tele erőltetett és át nem gondolt részletekkel.
Valahogy érezni, hogy a Csillagkapun nevelkedett Amanda az ott látottakat + saját fantáziáját összekutyulta volna. Olyan lányos Sci-fi / fantazy keverék, mint a bűbájos boszorkák. -
janihunk
senior tag
válasz
Fortissimus #2097 üzenetére
Hát azóta már én is megcsináltam a 720P-set szinkronosan.
-
janihunk
senior tag
Sziasztok jobb helyet nem találtam a kérdésemnek. Nincs valami oldal a neten ahonnan a szinkronokat le lehet tölteni? Konkrétan a vámpírnaplók S2E21 érdekelne.
-
Vladi
nagyúr
Homelandot néz valaki?
spoiler:
Milyen marhaság már, hogy a néger pasas előkerül?
Szépen fel volt építve a Brody a terrorista szál. most meg előkerül emez. De az is lehet, hogy tudatosan küldték vissza, hogy elterelje a figyelmet. Vagy ők ketten összedolgoznak. Rémlik is, hogy mutatták, ahogy megöli és eltemeti.
-
andy83
aktív tag
Társas játék, új magyar sorozat. Nézitek?
Én még csak az első részt láttam, de szerintem nem rossz... -
Jhonny06
veterán
A Fringe-et asszem offolom, 2X06-nál járok és kezd kicsit CSI feeling lenni.. minden rész elején valami történés, amúgy teljesen egysíkú. Eléggé ellaposodott.
-
-
andy83
aktív tag
HIMYM S07E08-hoz van magyar felirat, nem tudjátok véletlenül?
-
Vladi
nagyúr
Jelentem Misfits 3. évaddal nálam lapátra került.
Ez az új szereplő, Ruby, hát elég gáz. Csapnivaló ripacs. Vele együtt szürkült el a többi szereplő is, sajnos.
Walking Dead se egy egetrengető valami. Vártam, hogy most végre lesz izgalom, meg akció, de mintha megszűnt volna horrornak lenni.
-
Jadro
veterán
Magyar sorozatajánló rovat:
Hacktion: Youtube-on fentvannak a részek 720p felbontásban. Olvastam róla hogy egész jó úgyhogy egyszer az ágyban fekve gondoltam belenézek telefonon. Végig néztem az első részt.
Aztán a másodikat is. Próbáljátok ki, elég jól összehozták, bár azért vannak benne viccesnek ható dolgok is.
Társasjáték: Ez pedig a Hobón megy. Nem annyira ismert színészekkel operál és az első két rész után ennél is a folytatás mellett döntöttem.
-
Jhonny06
veterán
SPOILER!!
Még csak most jutottam oda, hogy elkezdjem a House 8. évadját, az első két rész után kicsit csalódott vagyok, ez nem az a sorozat, amit anno hétről-hétre vártam. Ma megnézem még az eddig megjelent két részt, meg holnap is lesz új. Beletekertem, úgyhogy nem írom le végleg (azért annyira nem vészes), de pl. nem is esett le, hogy Lisa Edelstein kilépett. Nagyon nagy hiba.
-
x_o_n
veterán
spy
aki szereti az angol humort annak bejön majd
érdekes családi szitu majd mégérdekesebb munkavállalás persze tévedésbölaz egyszerü adatrögzitő munka helyett egy mi5 titkosügynök válogatáson köt ki a főhőseddig 3.rész
8/10 -
bok92
addikt
American Horror Story-t valaki nézi?
Ú, gyerekek az a sorozat, valami nagyon jó!
Azért, este ,egyedül nem valami ajánlatos nézni, de hát úgy az izgalmasabb... -
x_o_n
veterán
grimm
nagyon jónak tűnik ,kiváncsi vagyok merre bontják a szálakat
és mikor jön már az e02.
9/10 -
Jhonny06
veterán
A Good Wife-ot nézi valaki? Brutál volt a mostani rész vége, nem kicsit meglepődtem. Nem számítottam fordulatra, mert amúgy elég lapos sorozat.
-
Csiga85
tag
Meg tetszik egy Dokinénis is, de annak a címét nemtudom, azt is pasim nézte...
-
Csiga85
tag
Nekem marad a House örök kedvenc, meg most tetszik a Terra Nova is, bár ennél inkább alárendelődtem pasim sorozatnézésének...
-
Jadro
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
Fringe 3. évad befejezve. durva.
asszem' jöhet a 4. ha jol látom már van 4 rész
-
bAtt001
addikt
death valley az utolsó két rész óta az egyik kedvenc sorozatom, azon belül pedig john-john, hát az akkora karakter nem lehet überelni semmivel. az egyik olyan sorozat aminek a főcímét SOHA nem tekerem el mivel annyira hangulatos az egész... mindig félek egy kicsit aztán rájövök h a főszereplőkkel úgysem történik semmi mert ők kellenek a soriba és ezután megnyugszom és élvezem a rossz poénokat végig....
-
x_o_n
veterán
ahh jó is az
este készülök a 6-7-8viszont aktuális van már american horror story e.04
-
x_o_n
veterán
na igen
viszont a death valley szintén nagyon jó lett.
rendőrkülönitmény zombik,vámpirok és farkasemberek ellen
fekete humorral... -
x_o_n
veterán
egy hiánypotló horror sorozat
American Horror Story ez idáig 3 epizód.. és ez viszont 10/10
néha a frász kitört..nem ajánlott hajnalban -
doc
nagyúr
Grimm pilot
tok veletlenul lattam meg a 'kolcsonzoben', de erdemes volt, egesz jo kis sorozatnak igerkezik, amolyan Supernatural/Angel keverek, felvettem a listamra -
doc
nagyúr
The Walking Dead, 2x02
mit mondjak... nem nyugoztek le. kicsit koran van igy a szezon legelejen a toltelekreszekhez
bar a vege tetszett
viszont remelem Lori torkat hamar atharapja egy zombi, brutalisan irritalo ahogy a kidulledo szemeivel bugyutan bamul a semmibe, mintha maris felig halott lenne... -
Jadro
veterán
Nos a Two and a half men 5 rész után nekem még mindig tetszik. a röhögés adagot simán hozza Charlie nélkül is és kezdenek ráerősíteni a jó csajok vonalra is.
Megyek, meg is nézem hogy alakul a nézettsége.
-
darál0w
Jómunkásember
nem volt kedvem filmezni, így belekezdtem vége a Fringe 3. évadjába. elég jonak ígérkezik.
-
bozont
veterán
Az Alphas-t végig nézte valaki? Én a 6. rész óta pihentetem, nem nagyon jött be. Valahogy olyan semmilyen az egész, többnyire a karakterek sem szimpatikusan, vagy teljesen közömbösek. Persze ha történik valami izgalmas az első évad második felében akkor adok neki még egy esélyt, de ha nincs változás akkor nem erőltetem inkább.
-
Jhonny06
veterán
Sokak ajánlására elkezdtem nézni a Fringe-et, az első rész olyan volt, mintha egy filmet néztem volna.
Első blikkre tetszik, aztán majd meglátjuk.
-
Gyusz
őstag
Van ott még bőven eyecandy, én őt nem azért kedvelem (a LUX-ban például kifejezetten utáltam). Egyszerűen az általa játszott Kenzi feldobja az egész sorozatot, az ő poénjai ülnek leginkább, pedig próbálkoznak mások is. Megtalálták a megfelelő embert a megfelelő szerepre, egyébként tényleg nem kiemelkedő a Lost Girl.
-
doc
nagyúr
epp most neztem meg a legujabb 'magyar narancsot', a Hacktion c. sorozat eddigi ket reszet
kovezzetek meg, de nekem bejon
persze nyilvan televan baromsagokkal (mint valamennyire szakmabelinek, azert ez eleg fajdalmas tud lenni), de nem jobban mint barmelyik felkapott amerikai produkcio
nehany borzalmasan rossz szineszt azert ki lehetne dobni a p*csaba, de szerencsere a fo karaktereket eljatszo szineszek jok -
Jadro
veterán
A Terra Nova 4. rész is rendben volt nálam. Tetszik az egész, leköt. Az Outcast tök hasonló sztori, de valahogy az félbemaradt nálam.
-
bozont
veterán
Egy 2010-es sorozat, egy rendőrtiszt kapitányi állást kap egy fallal körülvett, jól védett "békés" kis lakóközösségben valamelyik város szélén. Mikor még családjával odaköltözik nem tudják, hogy valójában vámpírok, farkasemberek, boszorkányok és más különleges lények alkotják az ott lakók nagy részét. Először úgy tűnik békésen, de persze nem minden fenékig tejfel. [link]
Szeretem az ilyen és ehhez hasonló témát, nekem nagyon tetszett ez az egy évad amit megélt. -
-
-
gaborba81
tag
Szomszédok,Egy rém rendes család.
-
doc
nagyúr
jo brit sorozat tobb is van, itt a topicban eleg sokat emlegettunk
nagyon jo pl. a Misfits, bar a 'hetkoznapi arcok' az nagyon nem illik ra, a normalis brit angol meg... a szereplok nagy reszenel megvan, de pl. Kelly meg mindig ram hozza a sikitofraszt
nekem nagyon bejott pl. a Hex, szinten brit sorozat, bar az sem hetkoznapi emberekrol szol -
doc
nagyúr
nem rossz ez a Terra Nova, bar nem egy orult nagy durranas, azert a tobbi mellett elfer
-
Jadro
veterán
A legújabbat még nem néztem, de nekem igazából nincs bajom vele mint színésszel. A szerepével jobban. Idegesít ez a balfasz szerep. Túl van erőltetve. Na mindegy, meglátjuk még. Kíváncsi leszek az eheti nézettségre.
Nemsokára jövök a Terra Nova 4. rész utáni véleménnyel.
-
lorcsi
veterán
two and a half men
elképesztő, hogy a kucser gyerek szerepet kapott ebben a filmben..hányinger -
-
Jadro
veterán
Túl vagyok a Terra Nova második epizódján is és ez is nagyon jó volt. Soha rosszabb ne legyen!
Megvolt a House első része is, az is teljesen rendben volt. Kezd beindulni a szezon.
-
RexpecT
addikt
Kíváncsi leszek a Dexter új évadára, mert a Breaking Bad nagyon ütős, egyértelműen ez a két legjobb most futó sorozat számomra(az eddigi évadokat nézve).
-
Jadro
veterán
Na kinek hogy jött be a Terra Nova? Még előtte vagyok, szóval csak spoiler nélkül!
-
RexpecT
addikt
Amúgy már annyi sorozatot nézek(filmek is becsúsznak szép számmal), hogy sokszor még egy-két sorozat körvonalaira is elég visszaemlékeznem.Remélem nem csak én vagyok ezzel így
.
-
Jhonny06
veterán
Dexter S06E01 megvolt. Évadnyitó lévén kicsit több izgalmat vártam, de nem volt rossz.
-
ch003067
addikt
Még egy hónap és jön a The Walking Dead 2. évada ami 13 részes lesz !
Nagyon várós
-
deicide
veterán
A Hawaii Five-O-t nézi valaki? A második évad nyitánya ütősre sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS