Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k4rL^
senior tag
Mr. Robot szezonzárót eltolták jövőhétre a Virginiában ma történt lövöldözés miatt.
-
tDr1v3r
veterán
Sense8 - 10/10, ez így ebben a formában kegyetlenül ütött. Watchowskyék inkább sorozatot csináljanak, ha filmet már nem tudnak...
-
törölt tag
A szökés dara sokadjára.
s01 tökély, 9/10.
-
Louro
őstag
Falling skies:
Szerintem annyi lesz, hogy a közeledő sáskahadat ledarálják. Közben meglepik a nézőt 75. alkalommal is, hogy pont Mason-t rabolják el. Esphenik megint oszlophoz kötözik. Majd a lázadó faj, hogy legyen értelme, kiszabadítják. Ekkor még mindig puskaropogás és a Lincoln lábánál találkozik a királynővel, akit vagy a csodakapszulával - kap egy újat pl - vagy esés közben elsütött puskával pont fejbelő és ettől a teljes Espheni faj megzavarodik, ahogy a skitterek tették, miután elmenekültek az Esphenik. Szerintem egy tök sablonos, béna lezárás lesz. Ajándék lenne egy duplarészes, mindenki-összefog az Esphenik ellen (lázadó skitterek), űrhajók űrhajókkal küzdenek. Volm is megjelenik egy nagy sereggel, mint utolsó lehetőség. Végül pedig elfognák a királynőt, akit a Volmnak átadhatnák. Meglepődnék, ha a királynő és a Volm között kapcsolat lenne. -
dokee78
félisten
Szégyen nem szégyen,nekem nagyon bejön a The Strain.
Minden részt tűkön ülve várok!
S03E07
Megjelent nemrég ez a badass lény,neve:Quinlan
Puszta véletlen vagy benéztek valamit a készítők,mert akorábbi részben elpatkolt Strigoli vadász csapat vezetőjét is Quinlannek hívták.
Aki a mexikói fickót beszervezte úgymond. -
Enton
addikt
The Whispers S01E12:
Na a csak kikerekítették egész jóra , várható a folytatás is meg még lesz valami évadzáró jövőhéten. Ez az orion is egész jó ötlet volt így belegondolva, plusz marhalogikus, de valahogy végig úgy szerepelt a Minx hogy szerintem tuti ő az. (#24090) gerii:
Falling Skies:
Most mért, nemmeghalt a "lányuk" megint??? Hova több veszteséget szegény mason családnak? -
gerii
addikt
Last Ship:
A csajt én is nagyon bánom, "tehetséges" volt, főleg az előző, fürdős jelenetnél Falling Skies:
Ez a rész nagyon összekaparós volt, lezártak sebtiben mindent, Pope-nál nem is hittem el hogy ennyivel vége... A Mason famíliából azért még meghalhatna valaki, csak a tisztesség kedvéért, mert végül is Pope-nak igaza volt. Strain:
A robbantás elég gagyi volt, de hozza a színvonalat. A gladiátoros rész is jó volt. Coco=vajna timcsike? -
Enton
addikt
The Last Ship S02E11:
Azért kár volt ez a csajcsere elég menő volt az akcentusával a Ravit. Na meg ha már ennyit mutogatták gondoltam csak tovább lesz szereplő. Falling.Skies.S05E09:
5 évadnyi ellentétet milyen könnyen, 2 perc alatt, le tudtak zárni most hirtelen(popeVSmason), ilyen rész több is akadhatot volna, meg ez a másik faj a Dorniya-iak is csak utolsó tagok ez sem valami nagy sztori. Hátha még az uccsó rész elkapják jól. -
Nordic
Közösségépítő
TD S2 ledarálva... hát messze alúlmúlta a várakozásaimat, meg az első évadot.
Ami tetszett: a Semyon házaspár(nem csak Vince Vaughn, még a feleségét játszó Kelly Reilly is zseniális volt - az évad vége felé, már kicsit jobban is tetszett a karaktere), aztán Rachel McAdams/Colin Farrel sem volt rossz, meg Semyon kocsmájában a gitáros csaj, ami bejöt(szép hangja van, jó dalokat játszott).
Ami nem tetszett: minden más... Összevissza sztori, amiben csak ide-oda kapkodtak a helyszínek/történetszálak/szereplők között. A megoldása is csak olyan összecsapottnak tűnt. Mintha a 6-7. rész környékén jöttek volna rá az írók, hogy mindjárt vége az évadnak, és gyorsan beleírták, hogy egycsapásra rájön mindenki mindenre. Egyáltalán nem volt olyan felépített, mint az első évadban. A motoros rendőr szerepe szerintem tök felesleges volt, sok mindent nem tett hozzá a sztorihoz, inkább csak az időt húzta a magánéleti problémáival. Maga a történetvezetés is nekem sokkalta lassabb volt, mint az első évadban, cseppet sem éreztem pörgősebbnek.
Ezek után elég kétkedve fogom várni a 3. évadot, ha lesz egyáltalán. Hiába a nagy mozis nevek, ha maga a történet egy majdnem értelmetlen katyvasz.
Viszont annyit olvastam a Mr. Robot-ról, hogy asszem az lesz a következő, amit ledarálok, meg a Fargo, mert az eddig még kimaradt.
-
BITBOYS
addikt
válasz
FoxiestFox #24074 üzenetére
Vader nagyúr is széplelkű volt, befelé fordult.
-
.LnB
titán
Engem nem, oké nem volt mindennapi. Meg meglepődtem én is. De inkább legyenek ilyen jelenetek a mozgókép anyagokban, mint a mai divat pg-13-as cenzúrázott képsorok. Feszültséget, szorongást, undort kelthet egy nézőben ez oké. De nem véletlen. Tyrell karakterét muszáj volt erősen bemutatni, ő nagyjából Patrick Bateman (American Psycho) másolata. És ott sem finomkodtak a karakter felvázolásával. Persze ott más eszközökkel operáltak (pl: láncfűrészes jelenet), de a végeredmény ugyan olyan hatásos mindkét esetben.
szerk: És nem a harmadik rész végén volt, hanem korábban kicsit, a végén a
szadomazó jelenet van Joannával. -
vond
MODERÁTOR
Persze, ezeket vágom én is. Elég szomorú, hogy ilyen irányba halad a világ. Mit halad, száguld.
De azt írtam ám, hogy "pár jelenet". Nagyjából azok, amiket leírtál. Ezek közül az 1x3 végi zökkentett ki a legjobban.
dying_star:
(#24078) .LnB: Na jó, az 1x3 utolsó negyedében.
De a végén lévő sem volt sokkal kellemesebb.
-
.LnB
titán
Szerintem ez is azt a célt szolgálta csak, hogy bemutassa a mai szociális értékrendet, hogy mire képesek az emberek a siker (a pénz) érdekében. Az a jelenet is, és az is, hogy
Az, hogy ennyire nyersen lett bemutatva az egy dolog.az E-Corp vezetői embereket öltek meg úgy, hogy tudtak róla, még sem tettek semmit. Mindegyik jelenet egy célt szolgált, de mindenkinek más az ingerküszöbe.Joanna mikor beindítja magának a szülést az sem kevésbé finom jelenet, vagy mikor Tyrell megfojtja Sharon-t. Csak mondjuk a gyilkoláshoz már jobban hozzá vagyunk szokva a tv képernyők előtt. -
-
vond
MODERÁTOR
Volt pár jelenetsor, amikor kicsit eltávolodott tőlem a sorozat. Főleg a harmadik rész végén. Kellett pár nap, hogy elfeledjem az "élményt", de szerencsére a későbbi részekben nem voltak ennyire durva jelenetek sem ebben, sem más témában. Elfogadom, hogy vannak okok, amik miatt valakikről tudnunk kell, hogy milyen beállítottságúak és meddig mennek el a céljuk elérése érdekében. De ilyen direkt módon szerintem teljesen felesleges bemutatni a dolgokat. Nem tesz hozzá semmit a sorozathoz, sőt - számomra - inkább elvesz. Ezt nem tudom megbocsátani a készítőknek, de ezen kívül nagyon-nagyon rendben van a cucc.
Ez egyébként más sorozatokban és filmekben is visszatérő probléma számomra. Az indokolatlan durvaság és obszcenitás felbosszant és egyúttal teljesen kizökkent az élményből.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Froclee #24068 üzenetére
"Plusz a koncepció baromi jó (utolsó ember a földön)."
Bár nem láttam, csak a trailert, a beszámolók alapján a koncepció nem létezik a sorozatban:
Lévén nincs egyedül. Később jött a magyarázat, hogy a címben a Man az férfit jelent, mint utolsó ember a Földön, de aztán ez is bukott. -
aizen92
addikt
válasz
FoxiestFox #24069 üzenetére
True Detective.megelőzőtt.
-
gerii
addikt
válasz
FoxiestFox #24069 üzenetére
True Detective
-
-
Froclee
őstag
Idén mik tetszettek nektek a legjobban? Esetleg az újak közül? Ha Mr. Robotot nem számítjuk.
Nekem még a Last Man on Earth nagyon bejött, én végig szakadtam rajta. Plusz a koncepció baromi jó (utolsó ember a földön).
Sense8-et nagyon vártam, de második résznél nem jutottam tovább. Valahogy a katyvasz nem tetszett.
-
.LnB
titán
vond minden topikba így köszön be, hogy nem tudta, hogy van
Ez ilyen Ctrl+C - Ctrl + V szöveg neki
De elnézzük a Ph legtehetségesebb arcképgyárosának.
(#24063) vond:
Nagyon egyre gondoltunk. Tegnap írtam én is (máshova), hogy minden évnek megvannak a maga kiemelkedő sorozatai. Tavaly TD és Fargo pl. De a Mr.Robot (nálam) mindent vitt.. -
vond
MODERÁTOR
Sz'asztok! Nem írtam még ide. Sőt, nem is tudtam, hogy van ilyen topik. Na jó, tudtam, csak nem sejtettem.
De most muszáj volt bejelentkeznem, hogy megosszam:
Ez a Mr. Robot térdre kényszerített.
Már a pilot megvett kilóra. Utána is nagyon jó volt. De amit az utolsó 2-3 részben műveltek, az egyszerűen fergeteges. Libabőr, térdremegés, állkeresés, és még sorolhatnám.
Apró hibák persze, hogy vannak ebben is, de megkockáztatom, hogy életem legjobb sorozata. TD S1 sem volt gyenge, sőt. De ez is ott van szorosan mellette, ha nem előtte. Kegyetlen profi alkotás.
Most néztem meg kb. huszadszorra az 1x9 zárójelenét, és hallgattam meg kb. harmincadszorra
Hát, ezt akár én is mondhatnám. Minden elismerésem.a Pixies feldolgozást. "Where is my mind?" Na szóval, csak ennyit akartam. Ha nem zavarok, elképzelhető, hogy itt is rontom majd néha a levegőt.
-
Blaise
veterán
Fear of The Walking Dead nézhető úgy, hogy az eredeti Walking Dead sorozatot nem láttam?
-
cyberkind
félisten
A Fear of The Walking Dead is heti egy epizódban fog menni és hétfőnként?
Egész jó kis sorozat lesz ez is, csak nagyon lassan indul be.
-
.LnB
titán
Steve Amell (Green Arrow) @ Summerslam 2015 (WWE): [link] (bocs jobb minőségűt nem találtam. Ez jobb de csak a meccs vége: [link])
Én rég nem néztem pankrációt, és az Arrow-t se néztem már a 3.évadban. De ezt gondoltam azért megnézem. És bár nem mertek belemenni nagyobb suplexekbe, azért Amell-nek semmi szégyenkezni valója nincs. Anno mikor az Arrow beindult néztem róla videókat, hogy edz. Nem kispályás a faszi, és ez azért látszik ezen a meccsen is. Mondjuk amennyire jó kaszkadőr annyira gyengus színész. Bár szerintem ennyit elbír az a sorozat, arra a szerepre jó.
Szóval szerintem teljesen pozitív volt ez a szereplés a WWE-ben, és annak egy rangos eseményén, a közönség is vele volt. -
gboszi
senior tag
válasz
tagagaba53 #24025 üzenetére
A Viasat3 pl büszke is volt a Szex és New York light (lite)-ra
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet agyalni ezen a sorozaton azért.
Eliot monológja a mai napig mocskosul tetszik nekem.
„Mi az, ami ekkora csalódást okoz neked a társadalmunkban?” - kérdezi a pszichológus, a vele szemben ülő hősből pedig csak ömlik a szó:
„Nem is tudom. Talán az, hogy mindnyájan azt gondoljuk, Steve Jobs nagyszerű ember volt, még akkor is, ha milliárdokat keresett gyerekmunkával. Vagy talán mert úgy érzem, az összes hősünk hamisítvány? Mert a világ maga is csak egy nagy hoax? Spammeljük egymást a folyamatos baromságainkkal, közvetlenségnek álcázzuk a közösségi médiában magunkról alkotott hamis képet. Vagy ez az, amire szavaztunk volna? Nem a manipulált választásainkkal, hanem a dolgainkkal, a tulajdonainkkal, a pénzünkkel. Semmi újat nem mondok ezzel. Mindannyian tudjuk, miért csináljuk ezt. Nem azért mert Az Éhezők viadala könyvek boldoggá tesznek minket, hanem mert ki akarjuk ütni magunkat. Mert fájdalmas nem színlelni. Mert gyávánk vagyunk. Fuck society.” -
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #24042 üzenetére
Nade mér nem merik? Mer ócska poén már. Jó hát van frissítés, elfelejtem az apám és testvérem rész tényleg jó. Főleg a testvérével közös jelenteket élmény így visszanézni az elejétől. Nézzétek.
Amikor a tükörbe néz - azokkal a ronda ijesztő gülü szemivel.... - akkor kikockáztam. Van ott mindenki: Darlene, Angela, Tyrell, Mr Robot.... ugye ezeket nem mind haluzza és minden évadban annak kell örülni, hogy most épp melyik derült ki?
(#24043) orichalcos:
Amikor egyedül van mr robot, akkor felölti az identitást, amikor csoportban, akkor haluzza. ennyi. Vissza kell nézni, mr robot sokszor csak úgy sétálgat a háttérben. Mintha ott se lenne. 10-ből 9 jelenetnél ez levágható. A maradék 1 a beetetés. -
gerii
addikt
Robit én is ledarálom egyben, kíváncsi leszek rá úgy is.
Fear TWD: Kicsit lassan indult, a 2. rész már jobb lesz szerintem.
Ja, és Continuum S04E01 kint van
5 sorozatrész egy napon már sok
-
BITBOYS
addikt
válasz
FoxiestFox #24045 üzenetére
Így be fogsz
fosni -
válasz
sayCet #24044 üzenetére
Azzal nem sokra mégy, nekem állítólag furcsa ízlésem van. Reggeltől sorrendben terv: Kávé, tea, tejkaramell, energiaital, popcorn, rántotta, tonic, sós mogyi, töltött káposzta. Remélhetőleg már végzek ekkorra.
BITBOYS: A poén, hogy nem fogok. Sosem lett még hasmenésem, akármit össze tudok (és szoktam is.. ) enni, erős gyomrom van.
-
sayCet
aktív tag
válasz
FoxiestFox #24042 üzenetére
Szerintem nalám is ez lesz. Dara. Adj jó nasi tippeket.
-
-
.LnB
titán
Mr.Robot (9.rész után)
Kezdjük azzal ha örült picsa lennék akkor így reagáltam volna erre a részre. És bár nem vagyok az, nem álltam tőle messze!
Aztán innen minden spoiler:
Kezdjük azzal, hogy én megmondtam! Tudtam, hogy képzeli az apját! [link] Mindezt az 5. rész után. Persze orichalcos és még pár fórumtárs nem osztotta az elméletemet. De sebaj. Terry Colby és Angela beszélgetése nagyon jó volt. Mennyire jól bemutatta a tiszta, száraz, ronda tényeket a mai kapitalista világról. Szenzációs párbeszéd volt. Egyébként azt hiszem ez a sorozat nálam mindent elsöpört. Voltak kedvenceim, lesznek is. De ez a sorozat úgy robogott a "kedvenceim toplistám" élére mint TGV, mit TGV?! egy Maglev!
-
-
Louro
őstag
Falling skies utolsó részétől nagyon tartok. Inkább fillernek éreztem az utolsó előtti részt. Bedobnak valamit, amit gyorsan lezárnak. Ilyenkor nem ezzel kellene tökölni.
-
BITBOYS
addikt
Vótmá?
Ash Vs. Evil Dead
-
törölt tag
-
daczkó
aktív tag
Deadwood S02:
Egyre jobban tetszik a sorozat és egyre kevésbé akarom elkezdeni az utolsó évadot, mert tudom, hogy azzal vége
Mutassák már rendesen a kínai rabszolga szajhákat! -
bucketb0b
őstag
Szevasztok már elég sok helyen kerestem, de sehol sem találtam meg szinkronosan a "futballista feleségek" című sorozat 1-2. évadát. A magon fent van a 3-4-5, de az 1-2 nincs
Valakinek nincs ötlete honnan tudnám beszerezni? -
törölt tag
Rick & Morty 2x05
Még mindig zseniális ez a sorozat. Nem tudom honnan szednek ennyi baromságot, de tuti nem józanok.
-
spammer
veterán
Mr. Robot 3. rész
Lassan nézegetem, nem sietek vele.
Ahhoz képest, hogy a szöszi csaj meg a pasija is Cyberbiztonsági cégnél dolgoznak, eléggé gáz, hogy ilyen könnyen ellopják tőlük az adataikat. Ez a bekapcsolt webkamera, meg az utcáról vett CD-t csak úgy belöki a gépébe stb.
A kicsit retrós betűtípus és nyitóképek (a logóval) tetszenek, pl. ez elég jól néz ki: [link]
-
törölt tag
-
gerii
addikt
válasz
Az Alien 4 felét kivágta az RTL anno...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Family Guynál elég gyakran éltek például ezzel a módszerrel, csomó részt kivágtak.
-
mayday00
őstag
válasz
tagagaba53 #24022 üzenetére
Nem rövidebb, csak nem egyeznek a verziók FrameRate -je.
23.976, illetve 25 fps..ebből adódik a eltérés..De minden verzióban pontosan ugyanazok vannak.
-
BITBOYS
addikt
Nicsak: Visszatérhet a Fekete vipera és meg sincs említve?!
-
tagagaba53
tag
Üdv !
Az FTWD szinkronosa rövidebb két perccel ?
-
Vladi
nagyúr
Milyenek vagytok már.
Z Nation, twd, ftwd jöhet mind. Ki kell vesézni az apokalipszis minden pre és post pillanatát.
In the flesh nem folytatódik? -
-
-
bok92
addikt
Jujj, végre!!
még az idei TWD epizódokat nem is láttam, de valahogy már nem is érdekel, úgy mint régen... Ez meg pláne nem. Inkább október lenne már, akkor jön a homeland, Fargo, the leftovers, how to get away with Murder ( Ez már szeptember végén...), Kingdom, na meg egy tuti jó AHS évad is.
-
-
-
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #24010 üzenetére
"a nem twd rajongókét"
tényleg vannak twd rajongók?
-
Az a baj, hogy kíváncsi vagyok a pilotra, de nem akarom, hogy az történjen, mint az alapsorozattal, hogy tetszett a koncepció, de a sorozat gyengusz, csak hagytam neki pár évadot, hátha lesz valami.. nem lett.. de elment vele sok időm.
Most ha ebbe belekezdek, szinte biztos, hogy ugyanez fog történni... úgyhogy inkább megvárom a reakcióitokat itt (a nem twd rajongókét, mert ők úgyis el lesznek alélva a semmitől is). -
rii
nagyúr
nagyon köszönöm a többi tippet is!!!!
megnézem őket! -
Komplikato
veterán
válasz
dokee78 #24001 üzenetére
Van kint már három féle felirat.Az meg alap, hogy ha valaki feliratos filmet, sorozat, animét néz, akkor felirathoz tölt kiadást és nem fordítva. Rengetegszer volt olyan, hogy mindig csak az első kijövő epizódhoz készített valaki feliratot és az úgy is maradt évekkel később is.
-
-
Vladi
nagyúr
Azt vágjátok, hogy hajnalban ftwd premier?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron