Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Gaming notebook topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
ggeleven
üzenetére
Ez egy jó kérdés, visszanéztem és valóban nincsenek meg. Az nem lehet indok, hogy
Abby-ék szabadon engedték őket, mert "ők nem tudnak lovagolni akkor minek" alapon, mert Ellie lovát otthagyták neki. (ami amúgy szintén egy nagy taktikai hiba) Ezért a válasz sima kontinuitás baki lesz szerintem.
-
|AP|
veterán
válasz
ggeleven
üzenetére
na, hát ha már a producer is nyíltan vállalja, akkor tényleg nincs több kérdés

"van egy tartalmi terv, hogy hogy épül föl a sorozat. Ezt kellékekkel és felvételi stratégiával meg kell támogatni."
Nálam a két színész is pont ilyen kellék (de továbbra is állítom, hogy nem csak ők ketten beavatottak)
Annyira megnéznék egyszer egy ilyen ötletet úgy, hogy nincs előre megírt forgatókönyv, hanem tényleg hagyják a dolgokat maguktól alakulni. Nyilván nem 20 nap lenne a felvétel, hanem sokkal több, meg lehet, hogy dögunalmas lenne egy nagy része, de ezerszer inkább az, mint hogy folyamatosan azt érezzem, hogy egy éjjel-nappal Budapestet nézek... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ggeleven
üzenetére
Azért az érzékenyítésre van példa "
anyukám közös ebédeknél tolt le nagyon, hogy lehetek ilyen más". Nekem magával nincs bajom, eléggé képes eltünni a semmiben, de (ahogyan te használtad) az érzékenyítés ténye már problémás, hiszen kb. a jelenlegi magyar társadalom 0,001 %-át ha "képviselheti" és nem látom mi másért is került ő kiválasztásra, mint amiatt, mert ő "olyan".Alexandrával/Alex-szal Maga a sorozat egyébként ahogy írtam is, elmegy kategória, engem is érdekel, hogy milyen csavarokra, esetleges balhékra, kihívásokra kell majd számítani.
És arra is utaltam korábban, hogy én sem bírom azokat a realityket, amelyeket megemlítettél, és ez azért - egyelőre - jobbnak tűnik.Magyarósi Csaba tech dolgait én sem szeretem, de az utazós videói szinte etalonnak számítanak. Nagy minőségi cuccot ad ki a kezéből...szerintem.
-
ViZo72
tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Haha.
Stargate golf
Vicces epizód volt de talán még spoilerbe sem kell tenni, nem mond semmit az egész történetről..."nagyon szerethető volt anno".
Így utólag valóban ez lehet a jó kifejezés. :-)
Szimpatikus főszereplők/színészek, bár nagyon nagyot nem kellett alakítaniuk.
Mai szemmel pedig nyilván gyengécske a technikai megvalósítás.A folytatás Stargate Atlantist is szerettem, sőt kimondottan tetszett a több "űrbéli" akció és jó kis csapat állt össze ott is.
(Bár sokáig haragudtam, hogy a komplett SG1 csapat már nem jutott el Atlantisra, pedig megérdemelték volna, hogy ott folytassák.) A Stargate Universe pedig akár jó is lehetett volna, de az már nem nagyon ragadott meg sajnos.
-
Imilenni
addikt
válasz
ggeleven
üzenetére
Itt tudtak volna érdekes dolgokat alkotni egyébként:
Joel
lelő mindenkit. Viszont, készültek volna hangfelvételek, esetleg fényképek Ellie-ről,
és ezt megtalálva Abby-ék összetudták volna rakni a képet. A második évad szólhatott volna
az évad végére megtalálja.Abbyről, amint keresik Ellie-t, Harmadik évad, Ellie + Joel,
a végén pedig Abby megöli Joelt. Utolsó évad meg kidolgozza a Part II utolsó fejezetét.
Bumm. Fanyalgók se fanyalognának hogy kijavították az írási problémákat amik a Part II-ben voltak.
Jacksont is belevonhatnák, esetleg
ott találja meg Ellie-t..Abby
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
Janaboy