- Nagy teljesítményű Thermaltake hűtőpad combos laptopokhoz
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
- Az ASUS mobilis OLED kijelzője rendesen megnöveli az effektív képátlónkat
- Profildömpinggel jelentkezik az új GeForce driver
- Játékosoknak szánt, 4K@240 Hz-es monitor a GameMax értelmezésében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Profildömpinggel jelentkezik az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezárult a cobra kai. Ilyen faxa filmes/sorozatos múltidézésben még nem volt részem.
Go Gunners!
-
Ez a Severance is kezdi a Silo licenszben adagolni a tempót. Ez a spirituális holliwoody tempó, amikor nagyon misztikusan beszélnek, ez valami termékcsomagja lehet a vágó és egyéb asszisztensrészlegnek, és bizonyos emberekre olyan hatással van hogy mikroalvásokat generál szerintem. Remélem az 5-ben helyrebillentik úgy a tempót, mint a wtf sületlenségből visszaevickélnek, mert egyébként jó az ötlet, csak már a rejtélyt ha nem bogozzák ki, a sok elalvással megtűzdelt 10 percekből, egyre nehezebben áll össze miafaszról szól ez a második évad, szinte szalmaszálakba kapaszkodok.
Amúgy jó ez a vállalati pszihózist nagyon adja csak lehetnének konkrétumok is, amit a valóságban el lehet helyezni. A Mr. Milchick az
egyetlen stabil ember, már csak köré tudok építkezni, a multi cégekben mind ilyen gyagyás légkör van, azt nagyon jól látják, pedig nem hiszem hogy Ben Stiller dolgozott ilyen közegben. [ Szerkesztve ]
A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Pro Koryak #80825 üzenetére
Nálam a sorozat a trailernél elásta magát, amikor megláttam ki játssza az ellenfelét a sakálnak. A Captain Marvelben is szar volt, mint színész, sejtettem, hogy itt se jobb.
-
Nézd meg a filmet, az sokkal mélyebb, valódibb drámája van. A sorozat habár több helyen részletesebb, ennek ellenére mégse olyan jó, egy kommersz valami. S nagyon-nagyon össze lett csapva a lezárása, mintha gyártás során hirtelen elfogyott volna a pénz. Szóval sokkal több van benne, lásd film.
Egyébként időutazásilag pontosan ugyanaz a szabályrendszer, mint a Tenet esetében is: gyakorlatilag nincs szabad akarat, csak az illúziója.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Pro Koryak #80825 üzenetére
Meg mondjuk Eddie Redmayne ellenfeléül betehettek volna egy igazi színészt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Sziasztok sorozatguruk!
Remélem jó helyen járok.
Egy dokumentumsorozatot keresnék, pár éve sztem a spektrumon ment.
Egy maszkos gyerek, vagy talán többen is, minden részben más objektumokba jutottak be, de nem a portán keresztül.
Kerítéseken át, pincében, padláson, tetőkön, alagutakban, miközben melósok, őrök kószáltak a területen.
Még Csernobilba is eljutottak.A segítséget előre is nagyon köszönöm
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Tyler Durden #80821 üzenetére
Esetleg a kettő sorozatot együtt nézni. Hetente 1 rész az újból, mire jön az köv. rész lemegy 1-2 évad a Dexter-ből.
Húúú, ez a Sakál sorozat, jó is lehetne, de ez a niggá csaj...
+ krva nagy időhúzás, felesleges majomkodás volt a családját ennyire kirakatba tenni...még pisztolya sincs, de persze terepen ő a szuperkommandós [ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Beast-bajnokság
Beast Games (2025)
season 1 finaleMr. Beast nagyot ment. Szó szerint. Ennyi pénz, te jó ég. Talán ez az első olyan reality show, amit van is értelme megnézni. Vannak csavarok, érdekes pszichológiai kísérlet az egész amúgy, és persze pénz. Rengeteg pénz.
A show maga nagy költségvetésű, nagy felbontású kamerákkal, stb. tehát egyáltalán nem érződik gyengébbnek vagy bénácskábbnak, csak azért mert "youtuber" show ez, bár már Prime video. Vagyishát már nem is tudom mi ez, mert Mr. Beast önmaga egy külön kategória lassan. A helyszínek szépek, 1000 versenyző rengeteg és jól fel vannak építve az epizódok, mindig cliffhanger a vége persze de ez egy ilyen formátum. Annak örültem, hogy a végén az nyert akinek jobban drukkoltam.
de az imdb-n ne nézzétek meg a cast listát, mert abból kiderül kik jutottak a döntőbe.
Viszont az évad vége felé, beleesik abba a csapdába az évad, amibe oly sok reality... Elkezdenek lelkizni, jobban bemutatni az egyes játékosokat, amikor már kevesen vannak... de ez senkit nem érdekel, hiszen mindenkinek van egy drámai, szomorú története és mindenki azért ment oda, hogy pénzt nyerjen, totál feleslegesek a nyálas dumák mellé... csak időhúzásra vannak.
Szóval, röviden: a show jó volt, biztos sokat tanultak belőle Beast-ék, hogyan csinálják a következő évadot. És a végén azért említést tesznek, hogy 50 Guiness rekordot döntöttek és persze azért minden játékosnak fizettek egy kicsit
-
k-adi
nagyúr
válasz
Phoen|x #80816 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést
igen, a zenéről még írhattam volna, az is dicséretet érdemel, legtöbbször jó zene választás volt a jelenetekhez és a kamera, fényképezés is rendben volt, és a vége felé már egyre több távolabbi, menőbb kamera nézetek is voltak. (gondolom eleinte budget miatt nem)
-
válasz
Pro Koryak #80820 üzenetére
Pl Brian akiről kvázi az első évad szól, őt hova helyezi el? Rosszul fogalmaztam nem utalás, de a régi ismeretében teljesebb az élmény, legalábbis szerintem. "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
gyuromoj
veterán
The Wheel of Time Season 3 - Official Trailer | Prime Video
[RÖVIDEN] Az HBO munkatársa elárulta, hány évadot terveznek a The Last of Us filmsorozathoz[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
dokee78
félisten
Dexter: Eredendő bűn-höz kell az eredeti Dexter ismerete?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
k-adi
nagyúr
Cobra Kai (2018-2025)
season 1-2-3-4-5-6 part 3 finaleNa ez jó volt. Összességében véve kellemes sorozat, van benne kellő mennyiségű humor, harc és egy kis romantika - ami néha már túl sok (pl. Carmen szála akit Vanessa Rubio alakít), talán ez lehetne az egyetlen negatívum amit fel lehet sorolni a sorozat ellen. A cast remek, a 2 fő sensei, Ralph Macchio és William Zabka kifogyhatatlan humorforrás, a végére Courtney Henggeler karaktere is felzárkózik és van pár csípős egymondatosa. A főgyerekek, srácok tekintetében Xolo Maridueña és Tanner Buchanan megállták a helyüket, a melléksrácok többsége, pl. Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo szintén. Lányok esetén eleinte Mary Mouser karaktere virágszál volt, de Peyton List általi karakter behozásával megkeményítették Samantha-t is.
A sorozat jól használja az újítás receptjét. Minden évadban tényleg valami új történik, mégha napvégén mindig az a vége, hogy le kell karatézni egymást. Nagyon jól átível a sorozat a kezdő gyerekek egymás közötti bandaháborús, gyerekcsíny szintről a nagymenő dojo-k közti rivalizálásba.
Eleinte ugye csak a Cobra Kai dojo van és az ottani belső konfliktusok, majd bejön a képbe a második, eredeti Mijagi dojo és ezzel együtt egy teljesen új történet szál és sensei (Martin Kove és Yuji Okumoto), majd ezt a vonalat bővítve, újabb dojo kerül a képbe, újabb, ősi rivális senseivel (Thomas Ian Griffith, Alicia Hannah-Kim) így ahogy haladnak az évadok, mindig egyre nagyobb a tét, egyre erősebb rivális jön (Lewis Tan) újabb gondokkal.
Azt sajnáltam, hogy a végén
.... és talán ez a legnagyobb gond a sorozat végefelé, hogy kiszámíthatóvá válik annak ellenére, hogy azért próbáltak többször is váratlan csavarokat bedobni, amelyek többé-kevésbé még működtek is.a női bajnokságon nem Zara nyert, akit Rayna Vallandingham alakít, mert egyértelműen ő volt a jobb, csakhát úgy nem lett volna happy end A sorozat legnagyobb előnye viszont, hogy remekül egyensúlyoz a humor és karate közt, és nemcsak a 2 fő sensei közt, hanem gyerekek is legalább annyira jó humorforrások. A karate jelenetek jól megvannak csinálva, szépen körbetáncolják egymást ahogy kell, megvan a fake ütés, stb.
Írhatnék még de minek, legyen annyi elég, hogy ajánlott megnézésre. Jó a hangulat, vicces, jó karakterek vannak és a harcok is látványosak, főleg egyre jobban ahogy halad előre a sorozat. Belegondolva, hogy ez alapból egy Youtube sorozatként indult ha jól tudom, majd látva a sikerét átvette a Netflix, szép pályafutást futott be a sorozat. Talán ennyi évad nem kellett volna, a végén Silver karakterének a túlzott alvilági, kicsinyes bosszú témája már talán túlzás volt.
-
paatrick
őstag
Bár nem láttam ezt a szexoktatást, emlékeimben felsejlett a magyar gyártású Egynyári kaland. Kopp ugyanez volt a helyzet. Az első évad jópofa ifjúsági akármi a régi nagyobb hatású könyvek receptjén, Tüskevár, Pál utcai fiúk stb. megbolondítva a romantikus csajozós-fiúzós történetekkel. Semmi világmegváltó de szerethető sztori, kedves esetlen karakterek, morális leckékkel amiből meríthet egy fiatalabb fiú/lány.
2. évadtól azt hiszem egy nő vette át az írás/rendezést és a 4. évadra olyan lejtmenet jött hogy már kín volt nézni. Onnantól indult az alkoholista, megcsalós, minden férfi köcsög stb talán még drogos szál is volt (?). Katasztrófa. Legrémisztőbb az volt benne hogy a facebook oldalán akkoriban ilyen 10-14 év körüli lányok kommenteltek hogy mikor jön a következő rész[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
markknight #80809 üzenetére
eddig amúgy jöttek szinkronosan is a részek, most vajon miért nem?
Janaboy
-
markknight
veterán
A mostani Invincible is elég jó volt, viszont már a rész közepébe dobják be az ending creditst. Nem vicces, nem is jópofa.
[ Szerkesztve ]
-
, de nagyon jó sorozat. Csinálhatnának még ilyet, másokkal, a 4 évad pont tökéletes volt ezekkel a szereplőkkel. Meg ez a skandináv közeg, hogy ott minden működik, meg mindenki normális, ez jobban kikapcsolt mint a dunatévén az Erdész tanyája, nagyon üdítő.Nekem a szerencsétlenség volt kicsit túl zúzós meg sok már benne A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
válasz
Nordic #80806 üzenetére
Hát, legalábbis ilyesmi. Nem igazán van olyan, hogy tipikus aspergeres személyiség, inkább csak van egy csokor jellemző vonás, amikből egy-egy emberben nem mind van jelen. Saga kicsit idealizált ebből a szempontból, de nincs ezzel semmi gond.
Egyénként én is nagyon bírom, és szívesen is dolgoznék vele - simán bevállalnám az összes problémát, amit magával hoz, cserébe a totális elkötelezettségéért és az éleslátásáért"Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
-
Szerintem 3 évadig szórakoztató volt a sorozat, mi feleségemmel nagyon éltük. A 4. évad totál bukta, aki azt kitalálta többet nem engedném film/sorozat készítés közelébe..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bad Pritt #73819 üzenetére
Szexoktatás
Sex Education (2019-2023)
season 1-2-3-4 finalea Netflix már-már karikatúra szinten tolja. A Sex Education utolsó két évad vagy a House of Usher például olyan szinten nevetségesek, hogy nem tudom elhinni, ezt valaki komolyan gondolta.
Valamelyest én is így gondolom, itt van példának ez is. Jól indul, érdekes is a téma, és van humor is. Aztán kifacsarják az egészet, 3. évad se volt az igazi már, a 4. évad pedig egyenesen kész vicc már. Az elején jó cast volt Asa Butterfield aki Otis-t alakítja, de aztán ahogy telik az idő lebutítják és legyengül. Ncuti Gatwa aki Eric-et alakítja végig szórakoztató marad, bár azért kell hozzá elég sok tolerancia, Emma Mackey aki Meave-t alakítja az egyetlen színész(nő), aki tényleg színészkedik is és a karaktere is érdekes marad végig. Adam karaktere akit Connor Swindells alakít, is időközben elhal, Aimee (Aimee Lou Wood) és Ruby (Mimi Keene) is jellegtelen marad végig ahogyan Michael (Alistair Petrie) karakter is csak szenved balról jobbra.
Hogy mi volt a célja ezzel a sorozattal a Netflixnek azt nem egészen tudom, de az első 2 évad egész jó figyelemfelhívó, tanító jellegű üzenet is lehetne akár a szexualitás kapcsán. Ahogyan a címe is mutatná: oktatás - vicces köntösben. Aztán átmegy bohózatba az egész, az utolsó évad már kabaré szinten.
-
válasz
Tyler Durden #80799 üzenetére
Úgy lesz, de én nem vagyok a láncnézés híve - 1 évadot lezavarok 1-2 hét alatt, de aztán tartok szünetet, hogy újra friss legyen az élmény.
"Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest