Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Departure(Az eltünt 716-os járat)
„Elszánt nyomozás indul az Atlanti-óceán felett eltűnt 716-os járat és annak utasai után.”
A sorozatban minden benne van, ami nekem elég lehet az élvezetes szórakozáshoz. Ugyanis itt egy átívelő szálas, rejtélyközpontú sorozatról van szó, jó néhány csavarral, szó szerint: csavar, csavar hátán, Izgalmas nyomozással, mindössze hat részbe sűrítve a teljes szezont. Ezt húzhatták volna tovább, de így is jó volt! Vagyis simán darálható, könnyen leszalad, mert pörgős, könnyen emészthető, logikusan felépített történet. A színészek is kitesznek magukért, így minden együtt áll egy jó kis szériához. Furcsa volt látni Claire Forlani-t ! A főszerepben: Archie Panjabi jó volt! Christopher Plummer számomra hiteltelen volt!negatív szerepben Nem hiszem, hogy ilyen idősen vezethet valaki egy ilyen fontos nyomozást vagy osztályt! Szerencsére van 2. és 3. évad!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet mert ezt úgy gondolom, hogy „lezárták”!
Szerintem!Részemről nagyon ajánlott sorozat!
-
k-adi
nagyúr
válasz
lezso6 #79521 üzenetére
Kívülállók
Misfits (2009-2013)
season 1-2-3-4-5Jó példa a fenti két dologra pl a Misfits (2009-2013), pedig ez nem is az én műfajom, mégis tudtam élvezni.
Hát én nagyon nem. Szerintem rettentő béna volt már az elejétől kezdve. Az első évad még csak-csak, meg talán a második is, de utána egy nagy nulla ez. Ami szintén döbbenetes volt számomra és még ilyen sose láttam, hogy évad közben
, és a végére már egy totál másik sorozat lesz. Legalábblecserélődnek a színészek . A brit sorozatoknál mindig van egy orosz rulett, azoknál valahogy sokkal könnyebben mellé nyúlok vagy egyszerűen nem passzol a stílus hozzám, most se. Nekem ez most csalódás volt és értetlenül állok a 8/10 imdb pont előttjókra cserélték volna de sajnos nem -
Janaboy
Topikgazda
Különválâs
A reintegrálós doki jól elfelejtődött a sztoriban.. eddig legalábbis.. -
stellaz
veterán
Sakál
Egész jó kis sorozat volt. A főszereplő nagyon jól lett kiválasztva és őszintén tudtam neki drukkolni. Kifejezetten izgalmas volt és szerencsére a vége is jó lett, nem cseszték el.
Érdekes volt a sok "budapesti" és budapesti jelenet, mondjuk a dedikált magyar színészek nagyon gagyik voltak, nem tudtak a mucsi féle stílustól elszakadni, kínos volt hallgatni és látni őket.
A ratyi jeleneteket kissé túltolták. Nem mondom, hogy értelmetlen volt, de majdnem behánytam tőle, kénytelen voltam odébb tekerni,
Bár voltak benne logikai bakik, meg pár gagyi dolog, de azért ezen át lehetett siklani.
Pl. a nő, ahogy meghallotta a veterántól, hogy volt egy nagyon jó mesterlövész, azonnal nem hitte el a haláláról szóló hivatalos jelentést sem és úgy erőltette ezt a szálat, mintha tudta volna tutit. Vagy, hogy a Sakál simán felkészül egy teljesen máshol, más időpontban lévő, komoly előkészületet igénylő merényletre pár nap alatt -
Oldman2
nagyúr
válasz
woodworm #80686 üzenetére
Közben az opensubtitles.org -on találtam rá.
Legközelebb elsőre itt nézem, ha valamit nem találok.
-
Liar Game című sorozatot tudja valaki, hogy melyik streamingen lehet megtekinteni vagy honnan lehet esetleg beszerezni?
-
woodworm
veterán
válasz
Oldman2 #80684 üzenetére
Koreai sorozat feliratához az Ázsia Ékkövei-n érdemes rákeresni. Túl sok pozitív tapasztalatom nincs vele. Nagyon nehéz összehozni az egymáshoz passzoló release+felirat párost. De a sorozat streamingen is elérhető felirazosan a viki.com-on.
-
gyuromoj
veterán
-
k-adi
nagyúr
Tacoma FD (2019-2023)
season 1-2-3-4 finaleMár másodjára akadok rá sorozatra egy random youtube shorts videó által, de nem bánom, pozitívan csalódtam. Nem a "legeslegjobb" sitcom azért azt leszögezném, de a 4 évadot lepörgettem 1 hét alatt simán, szóval elmondhatom, hogy egész szépen eteti magát és jól szórakoztam többnyire.
A cast meglepően remek, elsőre kicsit furának hatnak a karakterek, de ahogy pörögnek az epizódok látható hogy a színészek is egyre jobban érzik a karakterüket. Nyilván a fő duó Kevin Heffernan és Steve Lemme a legjobb, de Marcus Henderson, Eugene Cordero és Gabriel Hogan is remek mellékkarakterek... és akkor ott van Hassie Harrison, a csodanő, aki nemcsak aranyos, és epizódról epizódra szebb valahogy, de ügyesebb is és majdnem ellopja a showt... sőt, ha őszinte akarok lenni, az összes jelenetet dominálja amiben van, és nemcsak azért mert szép (szerencsére nincs túlsminkelve). Szóval nem tudom hol bujkált eddig ez a nő, de több figyelmet érdemelne.
A sorozat amúgy valóban vicces, van jó pár férfi-humor ami lehet nem jön be mindenkinek, de a helyzethez passzolók mind. Az első 2 évad jó, a harmadik gyengül, de a végére a 4. évad megint magára talál és így erőteljesen tud búcsút adni a nézőnek. A meglepetés karakterek jópofák, a humor a helyén van, a díszlet, ruhák, stb. mind jó. Annak meg kifejezetten örültem, hogy az egyetlen női karakter Lucy esetén nem erőltettek semmilyen "szerelmi szálat" feleslegesen, így nem vált kínossá sose a pasik közt, sőt néha ügyesen még rá is játszott a sorozat erre.
Szóval aki szereti a 20 perces sitcom-okat, a tűzoltós vibe-ot és a (viszonylag) jó poénokat, annak bejön majd ez is szerintem.
-
Janaboy
Topikgazda
Ez a Severance nagyon fura sorozat
+1 TV Time appra
-
Bazsi1987
őstag
Van olyan free app amivel tudom gyüjteni mit néztem meg és mit szeretnék később? Lassan nem tudom már követni a sok streaming platformon mi maradt ki
-
gyuromoj
veterán
Squid Game S03 - 06.27.
-
volandy
senior tag
Descendants of the Sun(A nap leszármazottai)
(Fsz.:Song Hye-Kyo)Ju Sidzsin százados és Szo Dejong törzsőrmester katonai különleges egységénél szolgálnak. Kimenőjük alatt megállítanak egy piti tolvajt, aki ellopja Dejong mobiltelefonját, miközben a kórházba viszik. A két katonát a kórházban Kang Mojon doktornő gengszternek nézi. A félreértést sikerül tisztázni, miközben Sidzsin és a doktornő vonzódni kezdnek egymáshoz. Randizni kezdenének, de azonban a férfi miatt soha nem sikerülnek jól: állandóan elhívja őt a kötelesség. Végül megegyeznek, hogy nem találkoznak többé, mert Sidzsin munkája az emberéletek kioltása (még ha a hazája érdekében teszi is), Mojoné viszont az emberéletek megmentése, bárkiről is legyen szó. Sidzsin egységét Urkba, a háborús övezetbe vezénylik, ahol azonban néhány hónappal később ismét találkozik a doktornővel, aki az önkéntes orvos csapattal érkezik.
Lélegzetelállító képi világ. Csodaszép helyszínek, profi operatőri munka, hatásos díszletek. Viszonylag kevés olyan sorozat van, amelyiknek a teljes zenei anyaga annyira meg tud ragadni, hogy többször végighallgatom. Talán az a legnagyobb erőssége az egész doramának, hogy a négy főszereplőn kívül is felsorakoztat egy marék jellegzetes, kedvelhető figurát, akiknek a kedvéért sokszor a sorozat minden fogyatékosságáról megfeledkezhetünk. -
k-adi
nagyúr
[YOU’RE NOT READY | NEXT ON NETFLIX 2025]
0:12 Stranger Things Season 5
0:31 Squid Game Season 3
0:47 Love Is Blind Season 8
1:03 Black Mirror Season 7
1:11 Wednesday Season 2
1:24 Alice in Borderland Season 3
1:32 Cobra Kai Season 6 Part 3
1:41 Emily in Paris Season 5
1:50 Knives out
1:53 Vini Jr. Documentary
1:59 Troll 2
2:07 Witcher Season 4
2:17 The Electric State
2:23 Happy Gilmore 2 -
volandy
senior tag
The Breakthrough(Az áttörés)
A svéd krimisorozat egy valós eseményeken alapuló gyilkossági történet, ahol a fókusz az emberi tragédiákra és a nyomozásra összpontosul, nem pedig az elkövetőre. A négyrészes drámatörténete egy nyolcéves kisfiú és egy idős nő kettős meggyilkolása, aminek felderítése szinte már lehetetlen feladatnak látszik, amikor 16 év eredménytelenség után bevetik a DNS-en alapuló, családkutató genealógus szaktudását. A nyomozó és a kutató nyomokra bukkan a feljegyzésekben és a családfákban, újra remény mutatkozik az elkövető felkutatására. Végig élvezetes, visszafogott „svéd” stílusban folynak az események, néhol ugyan kissé belassul a történet, de végig érdekes és a négy epizód miatt nem tűnik hosszúnak. Véleményem szerint ez a svéd krimi is jól működik, csalódásmentes.
A hangulat komor, az időjárás hideg, adott egy bűntény, mi kell még? Mivel nagyon szeretem a skandináv filmeket és sorozatokat, nekem alapvetően tetszett. Tudom, hogy megtörtént esetet dolgoz fel, de a végét kicsit összecsapottnak és életszerűtlennek éreztem!
Részemről ajánlott a sorozat!
-
totron
addikt
válasz
abrtom87 #80228 üzenetére
Szubjektív, az összeset meg kell nézni tisztességgel. A 5. évad nagyon adta, de a 2. is tud emlékezetes lenni, mindegyikben lehet találni valami. 1 személynek mind nem fog bejönni értelemszerűen. A 12. évad az eddigi leggyengébb talán, érezhető a készítők - eddig minőségi - kézjegye a megvalósításon, de ebbe tették bele a legkevesebb energiát, biztonsági-, sőt, lustasági játékot űztek. A minden 5. másodpercben való látomással való operálás uncsi és fantáziátlan és egészében sem durran nagyot, az alapsztori is elcsépelt.
-
Dottorei
tag
Megy már a dexi is
[link]
-
volandy
senior tag
Köszi az ajánlást!
Nekem nagyon tetszett.
Párhuzamosok(Parallels)
Négy tizenéves barát története a francia-svájci határon, akiknek az életét felforgatja a világ legnagyobb részecskeütköztetőjének egyik úttörő kísérlete. Szuper volt, amikor az 5. részben a tudós anyuka összefoglalta az idősíkokon történteket. Az időnként fordulatos és izgalmas széria szerintem mindenképp megér egy próbát és nem csak sci-fi rajongóknak!Különböző idősíkokba kerülnek. Egyikük anyja benne van a kísérletben és a gyerekekkel együtt versenyt futnak az idővel, hogy végül megtalálják egymást. A forgatókönyv nekem megfelelt, a színészek is tették a dolgukat, így különösebb kivetnivalót nem találtam a szériában. Látszik a nem túl magas költségvetés, de a sztori engem kárpótolni tudott és végig nézhető színvonalat kaptam. -
trialboj
őstag
A shameless UK sorozatot tudja valaki hol lehetne megnézni? Milyen streaming csatornán, az imd-n hibás a link, az amcsi verzióhoz vezet, de azt már láttam nekem a UK kellene.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
dellfanboy #80664 üzenetére
Lemaradás, most kezdtem csak
-
dellfanboy
őstag
válasz
Rigormortiis #80654 üzenetére
kijött új évad?vagy esetleg a2év lemaradást hozol be?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagyulajuve #80661 üzenetére
Igen, itthon Disney+-ra jön, Alien: Föld címmel.
-
negyven2
veterán
válasz
bagyulajuve #80661 üzenetére
Igen, és elvileg ugyan akkor kapja meg a hazai is.
-
Rigormortiis
veterán
Az az opening valami fergeteges
Meg az egész sorozat nagyon szórakoztató.
El bírom képzelni, mekkora fun lehetett a forgatás
Pont nemrég kezdtem el a Joker 2-t (végig még nem néztem, mert szar), és eszembe jutott, hogy ha már mindenképp el akartak távolodni az első rész megoldásaitól, akkor a zenés-éneklős betéteket elvihették volna ilyen Peacemaker intrós irányba. Rosszabb film nem lett volna tőle...
-
.LnB
titán
válasz
Az az. Két marha jó dolog van benne. Az opening, meg Gunn felesége.
-
válasz
Az amitol nem hogy semmit nem vartam, de meg sem akartam nezni.
Aztan a hire meghozta azt a nem alaptalan, nezd meg ingert. Nagyon nem bantam meg, piszok jol szorakoztam ezen az orult hulyesegen. -
Rigormortiis
veterán
Mekkora egy fszság már ez a Peacemaker
De nagyon tetszik!
-
OgreImre
senior tag
válasz
pècsimunkás #80651 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni,...de a legtöbb vélemény alapján a Kiút 2. évada nem lesz 10/9.
Az első mondatodat olvasva hirtelen azt hittem, hogy rossz évtizedben tartok a topic olvasásában. -
pècsimunkás
addikt
Lost 1 hètre felfüggesztve szabadság miatt, dehát nem maradhattam sorozat nèlkül...
Megnéztem tegnapelőtt ès tegnap a Kiút első èvadját a Max- on.
Nagyon tetszett!
Kb mint a TWD vagy a Lost első èvadja.
Mivel vasárnap reggel vissza megyek Nèmetországba, bele kell húzni, hogy befejezzem a 2.-3. èvadot.Első èvadra egy 10/9- et adnèk.
Remélem így is folytatódik.
Hasonló film volt a Wayward Pines is. Ott az első èvad jó volt nagyon, a 2 katasztrófa lett.
Remélem a Kiút nem így lesz
.
-
arcitec
addikt
Az ügynökség hasonlóan semmi mint A diplomata nem érdekes, nem köt le, nem szippant be, klisék halmaza, semmi katarzis. A diplomatát azért említem, mert akinek az nem tetszett ezt se akarja megnézni. Tanulság a "JÓNAK" minősített ajánlások sem feltétlen mindenkinek relevánsak. Van ami általánosan jónak értékelhető ezek nem azok.
Szemben ezzel ami jónak ígérkezik : Prime Target
Szerintem és ne vedd magadra... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
Ulrich Thomsen (Banshee, The Blacklist, Kingdom Of Heaven) has been cast as Sinestro on HBO's LANTERNS.
-
Egész könnyed kis nosztalgia trip ez a Cobra Kai.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fringe (vagy ahogy itthon futott: A rejtély) újranézés meg is volt
5 szezon, anno hetente néztem mikor jöttek részek, akkor és most is azt mondom hogy ez egy remek sorozat volt még a gyengébb utolsó szezon ellenére is.
szerk: Most visszaolvasva anno a befejezést nem szerettem, de 2020-ban már újráztam egyszer, amire fura mód nem emlékeztem.
-
Éjjeli ügynök (The Night Agent) S1
Engem kb. a feléig tudott beszippantani, utána viszont valahogy érzelmileg "kiestem" belőle: végignéztem, mert kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége, de már nem érdekelt. Hogy ennek az volt-e az oka, hogy egyre valószínűtlenebb lett a sztori, vagy csak a színészek nem tudták ezt már eladni, azt nem tudom, de talán mindkettő. Azért utánaolvastam, és ez is könyvadaptáció, bár a könyvből kb. csak az alapötlet, a főszereplők neve, és cím maradt meg. Bár lehet, hogy utóbbit sem ártott volna megváltoztatni, mert
ez a Peter gyerek inkább antihős: nem tud verekedni, nem túl okos, túlságosan hiszékeny, és kissé érzelgős. Ott van viszont Rose, aki kemény (kissé szadista is), bátor, határozott, nagyon okos, és nem csak zseniális hekker, hanem a 160 centijével méltó ellenfele bármely verőlegénynek. (Ez a felállás általánosan is igaz: a férfiak gonoszak és/vagy ostobák és/vagy hullajelöltek, még szerencse, hogy van egy csomó talpraesett nő...) Én egyelőre nem állok neki a második évadnak... (Már az első rész végén sem értettem, hogy Petert
. Abszolút nem való annak.)egyfajta kémmé(?) léptetik elő -
k-adi
nagyúr
Az ügynökség
The Agency (2025)
season 1 finaleBár voltak hullámvölgyek, de végül Michael Fassbender jó castnak bizonyult. A többszálon futó történet nem zavaros, lehet tudni követni és mindnek értelme is van, ritka az ilyen. Érdekes a történet és a kémes dolgok, egyedül a főszereplő lánya, India Fowler aki Poppy-t alakítja, az ő szála az ami viszont valóban szánalmas, de túl jó lett volna ha nincs benne valami idióta gyerekszál. Jodie Turner-Smith színészi képességeit illetően bizonytalan vagyok, hogy a karakter lett így megírva, vagy ő nem tudta hozni rendesen a szerepet néha. A dráma megvan, az a maréknyi akció ami van az jó.
-
Pitterix
őstag
Az első évadhoz képest nem esett a színvonal. Ebben is van pár dolog, amitől az ember a haját tépi, de egy egész jó évad lett.
Van benn minden, ami kell, árulás, gyilok, összeesküvés, váratlan halál, robbanás, fordulat.
Jöhet a 3. évad. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #80629 üzenetére
Nézd a jó oldalát, legalább nem a transzi szerepe égett be neked.
Mondjuk pont őt nem éreztem olyan erősnek a Sakálban, nem igazán erőltette meg ez a szerep.
-
HUTCHDB
nagyúr
lPRIME TARGET
Jelenleg 2 rész érhető el, de nagyon kecsegtető, nekem nagyon tetszik!
Ajánlom! -
Dottorei
tag
A sakál napja [link] első 3-ig jutottam eddig kurvajó.
-
volandy
senior tag
My Demon(Az elragadó démon).
Köszi, az ajánlást!
Elképesztő jó lett! Elkezdtem nézni és egyszerűen nem tudtam abbahagyni."Egy könyörtelen démon minden hatalmát elveszíti, amikor egyezségre lép egy örökösnővel. Azonban képességei visszanyerésének – és talán szívének – kulcsa is a nő lehet." -
grizlisandor
veterán
FBI Most Wanted S05
Ez most ilyen közepes évad volt, nagyon emlékezetes rész kevés volt.
Silo S02
Újra néztem 2x az első évadot, nem emlékeztem mindenre a fő storyban jól, meg észrevettem apróságokat is, amik eddig nem tűntek fel.
A második évadban a 2 rész ment el eddig, hát elég keményen nyit! -
Janaboy
Topikgazda
What if vége érdekes lett
-
Pitterix
őstag
válasz
Pitterix #80542 üzenetére
No, a második évad valamivel gyengébb és valamivel gagyibb, de összességében nézve egész jó sorozat.
Vannak új képességek, erősebb gonosz szellemek, rengeteg férfi sírás, több jól kivitelezett harc és egy olyan új karakter, aki biztos sok embernél kihúzta a gyufát.
Ahogy ezt megcsinálták, simán mehetett volna egy élőszereplős DBZ sorozat.
Azért várnék egy 3. évadot...... -
k-adi
nagyúr
válasz
radi8tor #80397 üzenetére
Engedetlen hősök
SAS Rogue Heroes (2025)
season 2 finaleAz első évad mintha jobb lett volna, vagy lehet már kevésbé hat újdonságnak az őrültség magas foka, de egy picivel többet vártam ebben az évadban. Ennek ellenére Jack O'Connell még mindig remek cast, nagyjából az egész évadot elviszi a hátán, igazi madman. Connor Swindells által alakított Stirling szál rettentő unalmas volt, nyilván kötöttek voltak a lehetőségek nála - ha így nézem még így is a maximumot hozták ki belőle. Sofia Boutella általi francia kém szál továbbra is nonszensz, feltételezhetően a történet által a harmadik évadban több értelmet nyer.
Ez az évad is 6 részes, nem sok, de talán sokkal több nem is kellett volna, még 1-2 részt azért elnéztem volna, de ha ez az ára, inkább ne legyen rétestészta. Nekem még mindig tetszik a sorozat, megvan a sajátos stílusa, a háború által megőrült katonák közti nonszensz párbeszédek és egymás oltogatása még mindig a helyén van. Ameddig nem tolják túl, jó lesz ez. Jöjjön a harmadik évad... remélem leszAmúgy az első évad végén Paddy Major lesz, de a második évadban
lieutenant
ként hivatkoznak rá. -
bobalazs
nagyúr
Mimi Rogers és Mary Steenburgen nem ugyanaz a személy?
Megesküdtem volna rá!
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Pro Koryak #80617 üzenetére
Azt képzelem el hogy ha nem vágnák be a 5 mp-es snitteket Julesról mennyivel jobb lenne. Vagy sokkal unalmasabb.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Nordic #80609 üzenetére
Ja tényleg a Hell on Wheels-ben is olyan haszontalan volt, de ott főszereplő színészi képtelensége árnyékot vetett rá, mert az annyit tudott reagálni különböző helyzetekre, hogy könyékig beletúrt a hajába. Ráadásul a Silo környezetében valahogy fura volt ez a sértődött afroamerikai Karen akcentusa.
Ja és a leszbi copfos nyanya okoskodó savanyú képe. A Mátrix2 Zionból jöttek ezek a komolykodó világfájdalmas karakterek.Nagyon elégedett voltam, amikor a végén az asszonyt választotta be az AI, hát az ura akkora gyökér is volt, hogy tényleg nagy ballépés lett volna. -
Nordic
Közösségépítő
A leszbi szál már nem is húzott fel, annyira érdektelenek voltak. Martha karaktere érdekes volt az első évadban, de itt már totál nem.
25 évig ki se mozdult, az első évad végén is alig mert felmenni, itt meg összevissza rohangál, mintha el is felejtette volna, mi volt eddig. -
-
Ijk
nagyúr
-
paatrick
őstag
válasz
Nordic #80605 üzenetére
"de azért valami csak kiderülhetett volna, hogy ne csak fingreszelés menjen a 10 rész alatt.
"
Szerintem meg kb minden kiderült az utolsó rész végére, így a harmadik évad nekem nem tűnik érdekesnek, főleg mert időközben volt egy Fallout sorozat is, ami ugyanúgy vitte a múlt-jelen szálat párhuzamosan ahogy eddig sejthetően a 3. évad is fogja.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
-FreaK- #80606 üzenetére
Tök jó utalások voltak benne korábbi dolgokra, meg megvan a misztikum, de az kb az egész évad 20%-a. Az összes többi időhúzásnak tűnt, mire bármi kézzelfogható kiderülne, hopp vágás egy full érdektelen sztorira.
radi8tor: Könyvben lehet izgalmasabb(és valószínűleg pörgősebb is), de ez az évad nekem nagyon semmi volt.
Ijk: pontosan így láttam én is. Solo érdekes volt, de a végére pl. az a maradék 3-4 karakter nem tudom minek kellett oda, még a nevükre se emlékszem. Az a Sims-et játszó színész meg továbbra is mélypont, az a csávó semmit se tud eljátszani, a Hell on Wheels-ben is szörnyű volt. Kicsit olyan mint rendes filmben Anthony Mackie(zéró színészi képesség).
-
Ijk
nagyúr
válasz
Nordic #80605 üzenetére
Sajnos tipikus mai sorozat betegség. Csak azért nézed hogy összerakd a kirakót, mert egyébként teljesen érdektelenek a karakterek és motivációik. És jön az időhúzós módszer, talányokban mondják el, jön valaki aki "megzavarja" a beszélgetést, nem mondja el, elvágják a jelenetet...
Egyedül Solo volt számomra érdekes. -
Nordic
Közösségépítő
Silo 2. évad
Ez az évad totál felb*szott... nesze semmi fogd meg jól, végére egy Cliffhanger szerű befejezéssel. Történt sokminden azért, hogy semmi se derüljön ki. Mindenki mindent elmond annak, akinek kell, de gondosan ügyelve arra, hogy ebből a néző semmit se haljon/értsen. Amennyire tetszett az első évad, annyira nem a 2. Nem vártam el, hogy mindent ellőjenek, de azért valami csak kiderülhetett volna, hogy ne csak fingreszelés menjen a 10 rész alatt. -
negyven2
veterán
válasz
radi8tor #80601 üzenetére
Igazából annyira nem, mert ha odafigyeltél, akkor pár dolgot szinte az arcodba tolt a nyitó rész. Mármint abban az ügyben, hogy nagyon nem az van amit mondanak.
- A futós rész az csak egy évadfelvezetés, és az, hogy mivel Mark S. szemszögéből ez egyből az előző évad folytatása, így rohant, hogy megkeresse a kintije volt feleségét.
- Az újságcikk az egy nagyon átlátszó kamu (a bentiek csoportképe van rátéve egy régi USA elönki konvojos képre)!
- Helly R. az valószínűleg nincs köztük, mert eléggé úgy tűnik, hogy az inkább Helena (vagy csak nem meri elmondani, hogy ő a CEO lánya). Illetve az utolsó jelent alapján elképzelhető, hogy megmutatták, hogy mi is csinálhatnak a Macrodata Refinement-nél... valószínűleg más emberek személyiségét módosítják.De lehet ha utánanéznék, akkor a neten lévő elemzések még mást is felfedeztek már...
ps. Remélhetőleg a második résza kintiek szemszögéből mutatják be a dolgokat... de lehet ott is lesz valami csavar. -
radi8tor
MODERÁTOR
Severance S02E01
Meeh. Értem én, hogy a
jelenetet Tom Cruise-el beszélték meg (totál idegen is volt az a jelenet). De egy fura zagyvaság volt ez a rész.futós
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W