Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
Topikgazda
Akinek van Disney+a, a Doctor who 2x01 fent van már?
Ha igen, szinkronosan? -
Rigormortiis
veterán
Nagyon jó a Pit első évada! Nálam eddig az év sorozata. Vannak hibái, de nagyon lekötött.
-
válasz
radi8tor #81593 üzenetére
Igen, a Vészhelyzetben jól elválasztották a 2 műszakot nappalosok és éjszakások. Illetve, hogy ki az aki túlórázik majd elköszön, mert megy haza. Nem csak a dokik között hanem pl a recepción Jerry és Randi ahogy váltják egymást.
markknight: Lehet még nem ült le minden karakter, mert 15 rész volt és még csak az első évad...ER ezzel ellentétben 20-25 részes évadokkal operált (érted..operált.höhö.höhöhöh).
-
grizlisandor
veterán
Devil May Cry(netflix)
Jól sikerült sorozat,néha a közeli képek elég nagyon le lettek butítva, pedig általánosságban gyönyörű a sorozat. 2013-as DMC Devil May Cry játékot nagyon csíptem és a sorozatban
Nem mintha rossz lehet, de ezt vártam volna.nem ezek a zenék mentek, az kicsit keserű. -
bobalazs
nagyúr
válasz
markknight #81592 üzenetére
Nem baj, elvitte egyedül a hátán az egészet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight #81592 üzenetére
Régen minden jobb volt.
Amúgy szerintem ami régen jó volt, nem feltétlen működne a jelenben. Jó volt ez így, hogy 1 vezér volt az osztályon.
(persze a "vészhelyzet" megoldotta hogy 2 vezér legyen jelen) -
-
myckey
veterán
SAS ROGUE HEROES, S01- 02
Az első évad az újdonság erejével és a hadszíntér választása miatt... a másodikban Paddy alakítása okán ! Összességében emlékezetes, karakterkozpontu es remek szövegkörnyezettel ellatott, jól festo alkotas, ami sztm akar plusz 1-2 reszt is elbirt volna...Elonye, hogy nem esik at a lovon, jol lotte be az egyensulyt az orulet es az abszurditas hataran.
Remelem jon a Harmadik szezon !
REACHER S3
Ezt is ledaraltam egyben !Az elso utan a masodik kevesbe tetszett, de itt sztm visszatertek a kezdeti recepthez, valamennyire. Nem gondoltam volna, hogy Stallone es Arnold utan, lesz meg klasszikus akciohos, izomagy. De udvozlom a karaktert
-
bobalazs
nagyúr
Az egész The Pitt évad cakkumpakk jó volt!
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
markknight #81585 üzenetére
6. évad annyira gáz volt hogy az utso két részt halasztottam.
Mondom most megnezem, mondjuk az utso rész még jó volt..Elkezdtem az új évad első részét, először mondom na ez se túl izgi.
De amikor a csajelkezdett reklámokat mondogatni az kész volt -
markknight
veterán
Határozottan jó volt a mostani Black Mirror évad. Talán annyira soha nem volt még aktuális mint most, nagyon az AI-ra építettek. Egy két bemutatott dolog tényleg évek kérdése kb.
-
Bad Pritt
félisten
Az a biblikus minőségromlás, amit a Daredevil Born Again egy évadon belül bemutatott szvsz példátlan a modern sorozatok történetében. Kár érte.
-
markknight
veterán
Eddig nagyon tetszik a Black Mirror, nagyon aktuális lett. Amúgy a harmadik részben volt egy dallam ami ismerős volt és hát az a Sayonara Wild Hearts játék egy átdolgozása. Releváns infó nincs róla a neten, de 100, hogy innen merítették: https://youtu.be/Mf0fHupqjIM?si=GmY1otXoiDcISyIU&t=165
-
válasz
bobalazs #81580 üzenetére
A könyvben társadalmi téren egyenjogúság van (beleértve, hogy a feministák szerint sem nagyon lehet belekötni). Hatalmi téren van egy enyhe női túlsúly (mert, ugye, nincsenek
), így van egy kis "Amazonkirályfi" beütése is a sztorinak. Amennyire látom, ebből sikerült alkotni egy woke nonszenszt. (Bár magát a sorozatot nem nézem, csak a visszhangok alapján.)férfi ais sedai-ok -
bobalazs
nagyúr
Agatha All Along
Nekem bejön a boszis téma, nem hasonlítgatom a többi Marvel vagy akármilyen sorozathoz, így négy rész után is egészen nézhetőnek (egyszer elmegy) tartom. -
bobalazs
nagyúr
válasz
SunMount3r #81579 üzenetére
Öléggé. Pedig a főszereplő akin a hangsúly van férfi. MÉgis itten nőuralom van kéremszépen!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A Wheel of Time mennyire "feminista" beütésű? Mert van egy szint, amit már nem szeretnék elviselni...
Köszi!
-
Tasunkó
őstag
Már a közepe táján látszott, hogy ez is olyan sorozat, ahol a végére tartogatnak mindent. Ezt a megoldást akkor sem szeretem, ha igazán ütősre sikerül a befejezés, de itt meg kevés levegő volt a lufiban amit a végén túl nagy lyukon engedtek ki. Bár nem ismerem a buddhizmust, az előző szicíliai helyszínnél is nagyon ráérzett a hely szellemiségére, így itt is jól foghatta meg a témát, valami olyat próbált szerintem, mint a buddhista vallásban a három méregre visszavezetni az alap mozgatórugókat, vagy valami hasonlót tárgyalt a szereplők történetszálain. Már ha lehet hinni a wikipédiának hogy a három méreg a nyugati pszihológiában a nárcizmus, vágy és a harag, vagy valami hasonló síkon elmélkedett.
Ami miatt ez lett eddig a leggyengébb White Lotus sorozat, hogy közben, a szituációkat, párbeszédeket elbliccelte, amivel a végéig el kellett volna szórakoztatni, az alig működött. -
Janaboy
Topikgazda
Wheel of time 1x07
Ah, de jó rész volt ez is.
De már csak 1 rész van hátra, hogy fog itt mindben is beleférni?
Olyan hamar elröppent ez az évad. -
k-adi
nagyúr
A Fehér Lótusz
The White Lotus (2021)
SEASON 3Hm, hm.. a táj szép és a hangulat sem rossz de valahogy olyan... megfoghatatlan ez. Látszik, hogy nagyon akartak volna valamit, a gazdagok szenvedéseit bemutatni stb, de valahogy nem jött át. Sokszor lassú és vontatott, ismétlődő és kiszámítható is. A cast sincs mindig a toppon, és a különféle történetek is lehettek volna kicsit izgalmasabbak... értem én, hogy nap végén ők is csak sima hétköznapi emberek sok pénzzel, és nem lehet minden nyaralás izgalmakkal teli, de azért egy sorozattól többet vár a néző... A helyszín pedig pazar lenne, egzotikus táj stb. adott minden, csak a vendégek voltak gyengék... nekem.
-
bobalazs
nagyúr
The Last of Us’ 3. évad berendelve.
-
S e t h
nagyúr
válasz
F.B.I. #81571 üzenetére
Nekem olyan érzésem van mintha itt senki sem lenne színész és/vagy nagyon gyenge a szövegkönyvük.
Minden egyes reakció zéró átélés, hiteltelen minden interakció.
Itt szinte mindenki hozza a Steven Seagal mimikai eszköztárt.Egy pozitív dolgot viszont én is tudok említeni, a második vagy talán harmadik epizód végén felcsendülő zenét, az be is húzott, gondoltam elmentek a búsba, nem szép dolog így manipulálni.
-
F.B.I.
veterán
válasz
S e t h #81557 üzenetére
Abban az idősíkban, még nem tudta Reacher, hogy pszichopata, csak egy áruló “katona” volt. A könyvek jobbak, sokkal jobbak de mentségére legyen írva, hogy ez a főszereplő, sokkal jobban vissza is adja azt a nyers erőt, amit meg kell tudni jeleníteni a vásznon, az olvasottak alapján.
Mondjuk én Rambo, Tango és Cash filmeken nőttem fel. Azt a szintet ez simán hozza sorozatban. -
fecaga21
senior tag
Szerintem újra elkezdem,és befejezem a szintén 8 évados örök klasszikust,az eredeti Dextert,az is hibátlan volt,és a 8. évad pont ki maradt nekem
-
fecaga21
senior tag
válasz
ViZo72 #81567 üzenetére
Igen,én is inkább emiatt tartom annyira szerethetőnek,azért 8 év alatt mindenki változott felnőtt,mindenkinek volt egy külön sztorija,majd aztán egymásba fonódnak,így már egyre kevesebb mellék jelenet van a vége fele,csak a fő sztori,gondolom emiatt sem tetszett egyeseknek a 7.-ik évad se.A 8.-ra kíváncsi vagyok…
-
ViZo72
tag
válasz
fecaga21 #81550 üzenetére
Ha Trónok harca, akkor ott a Sárkányok háza is mint előzménysorozat, bár az Nekem kevésbé jött be...
A Trónok harcában Én a színészeket szerettem, szerintem jó volt a válogatás, szerettem nézni őket..
Poénból ajánlom még ezt a Youtube videót megtekinteni:
https://www.youtube.com/watch?v=zs7xO5P3Az4
(Azt hiszem volt egy olyan terv, hogy lehetne egy Trónok harca musical is, de végül nem engedélyezte talán maga az író.)A Vikings amit páran említettek, nálam is betalált, Én a Trónok harcához mérem. Sok színészt nagyon bírtam benne.
(Bár ott is volt legalább egy nagy pofára esés számomra, de nem spoilerezem el.) -
negyven2
veterán
válasz
Janaboy #81565 üzenetére
Én meg azt remélem, hogy a 3 hónapig 790 Ft-os akció ekkor még élni fog...
btw. my bad, de ha valaki esetleg még nem ismerné, annak ajánlom a szintén az Apple TV+-os futó, Seth Rogen-es sorozatot, a 'The Studio-t'... már ha fimb*zinak tartod magad akkor szinte kötelező! Nem csak a vendégszereplők miatt, hanem a megvalósítása miatt is. Gyönyörűen van fényképezve, szinte mindegyik jelent egysnittes (-nek tűnik), illetve a 2. rész az egy az egyben "vágás nélküli" (valójában van benne, mert eleve 4*90 percben vették fel)! Szerintem nem csak a jelenleg futó, de az utóbbi idők legjobb (filmes meta) komédiája! -
negyven2
veterán
Murderbot - Official Trailer
Május 16 | Apple TV+ -
paatrick
őstag
válasz
S e t h #81557 üzenetére
Igen ezek a 4. részben voltak. De előtte is főhősünk ki-be
mászkál éjjel az ablakon, átfutkározik az 1000 négyzetméteres kerten, persze amúgy fokozott biztonságú erődházban él de kamera az nincs sehol, meg éjjeli őr se, meg senki aki meglátná. Másnap ugyanígy elmegy úszni éjjel, vagy 5 órát távol van, eddig meg random keresték éjjel is most hirtelen nem nyitnak be a szobájába egész éjjel. -
Narxis
nagyúr
The Foundation S01-S02
Nem tudom, hogy az első évadról írtam-e, asszem tavalyi év második felében kezdtem nézni, kicsit elhúzodott pedig nagyon jó sorozat. Ez az a sorozat ahol a látványnak szerintem van értelme mert hangulata van az egésznek, érezni, hogy tényleg egy baromi nagy univerzumról van szó. Olyan sci-fi-osOlvastam, hogy a könyvekkel csak a nevekben egyezik, teljesen mindegy mert szórakoztató, elgondolkodtató, lebilincselő. Nagyon nagy szükség lenne manapság egy Hari Sheldon-ra.
-
S e t h
nagyúr
válasz
paatrick #81554 üzenetére
Mintha vmi Steven Seagal paródia lenne.
Én most ott hagytam abba, hogy
kiküldik az 50 kilós nőt, hogy behozzon egy közismert pszichopatát, akiért minimum egy osztagnak kéne mennie. Ja és még mehet vele valaki, akiről tudható, hogy nem gondolkodik racionálisan, mivel szerelmes a társába. Szóval Reacher éleslátásáról tanúbizonyságot téve azt mondja a kislánynak, menj, hozd be bilincsben, viheted a hasznavehetetlen társadat is. Kis idő múlva: hm, miért nem értek még vissza? -
fecaga21
senior tag
válasz
Pro Koryak #81551 üzenetére
Úgy értettem,hogy elég sok dolog megbotránkoztató,és igazságtalan benne,de vannak benne szereplők kétség kívűl akinek a történeteit elnéztem volna még évadokig. Azért a 7.-ik évadig elég sok szálon fut a történet.
Gondolom erre is értették,hogy a 6.-ik még jó,de utána ahogy sok karakter össze találkozik akiknek előtte mindnek volt egy története,most így már nincs annyi esemény,csak a 2 fő cél. -
paatrick
őstag
Reacher S3 E1-4 szóval az első fele:
Ennél ostobább sorozatot rég nem láttam. Nem tudom hogy a könyv is ilyen gagyi vagy csak átírták de ez már komédia szint amit előadnak. Pedig ennek pont valóságosnak kéne lenni nem?
-
-
fecaga21
senior tag
Kicsit sajnálni fogom a Trónok harcát,még ha a sztoriban vannak is bosszantó,zavaró események,azért a karaktereket és azok történeteit nagyon jól bemutatja a sorozat,és hogy évadokkal később is újra találkoznak mellékesnek gondolt szereplők,a köztük lévő kapcsolat az azért páratlan,bár 8 évad azért elég volt bemutatni mindenkit. Még a 8.-évad első részénél járok de azt látom ez már nem is 7,hanem csak 6 részes,lesz egy űr utána az tuti. Breaking Badet kipörgettem már,szerintem a Better Call Sault is befejezem,de jó lenne egy hasonló ebben a műfajban,amikor még nem pisztolyokkal lövöldöznek. Amin gondolkodom az a Fekete Vitorlák,vagy a Vikingek,de az is lehet hogy elkezdem újra a régi Dextert. Nektek mi az ami hasonló élményt adott mint a Got,és kicsit közel áll hozzá?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
grizlisandor #81546 üzenetére
Nyilván az én hülyeségem miatt, mert PS topikba tettem a demó linket. Ez a jó:
-
válasz
grizlisandor #81544 üzenetére
Nekem nagyon tetszett a vége.
Az első filmben is Johnnynak szurkoltam -
oriic
HÁZIGAZDA
LOVE DEATH + ROBOTS VOLUME 4 | Official Teaser | Netflix
Jaóvan, látom itt is lesz őrület megint
szerk:
Lmao, most látom hogy nekem Volume 3 kimaradt... Szóval megvan holnapi programom.
-
grizlisandor
veterán
Cobra Kai S06
Jó sorozat, nagyon a szívemhez nőttek az évadok alatt a karakterek.
Pozitív végkimenetellel, nyitva hagyott folytatással. Én léptem volna egy keményet és valami szürke végkimenetelre hoztam volna ki a végét. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni egy vélhetően sorozat megtalálásában. Tiktok dobott fel belőle részletet. Egy fiatal srác a bírónak azt mondja hogy börtönbe akar direkt kerülni mert sok ember ott szerzett magának hírnevet. Akkor olyan is volt benne hogy a beszélőn ül a kissrác egy nővel akinek talán a gyerekét meg akarta ölni ez a gyerek.
Nem tudjátok esetleg melyik sori lehet?Köszönöm!
-
fecaga21
senior tag
Van még egy nem kis dolog ami felett elsiklottak a sorozatban a Greyjoy-oknál.
Amikor Euron leszúrja a Vas szigetek uralkodóját,és konfliktus alakul ki Yaráékkal,hogy bizony ő lesz a vas szigetek ura,majd a következő jelenetben az történik,hogy elmennek a nagy flottával,ott hagyják Euronékat,mire ő azt javasolja azoknak akik ott maradtak hogy mindenki menjen haza,faragjon egy fát,az azt követő részektől fogva meg már úgy tartják számon Euront,hogy neki van a legnagyobb tengeri flottája… Még hozzá jó gyorsan -
|AP|
veterán
válasz
Pro Koryak #81538 üzenetére
a Sweatpea-t nemrég toltam le, egyrészt azért, mert szeretem a kicsit elborult dolgokat, plusz Ella Purnellt is bírom.
Nagyon jól indul szerintem, aztán kicsit leül, , de a végén elég jó a cliffhanger, remélem azért lesz következő évadráadásul szépen le is épít minden szimpátiát a főszereplővel -
válasz
fecaga21 #81529 üzenetére
Azért lett kék a lángja, mert vegyestüzelésűről gáztüzelésűre váltott a sárkány. Ilyet nem tudni, wazze.
Ez 100% tudományos, értelemszerűen a kék láng hatékonyabb égést jelent, ezért sokkal többre képes, mint egy hagyományos sárkány. Ráadásul jobbak a kibocsájtási paraméterei, azaz környezetbarátabb is. Ez a korszerűsítő átalakítás egyébként svéd találmány, ott az ilyeneket ún. Thunberg-sárkánynak hívják.
-
fecaga21
senior tag
válasz
paatrick #81528 üzenetére
Én ezt értem, most abba azért ne menjünk már bele ilyen szinten,hogy mi miatt más a színe a tüzének,hogy mi változott a testében,mert itt nyilvánvalóan az az egy oka van mert ez egy szimbólum,
hogy meghalt,és feltámasztotta az éj király ez amit linkeltél nem vitás,hogy így van,de ebben a sorozatban pont nem kell keresni logikát,és tudományt,mert ez nem az a sorozat.te is tudod jól. Én csak azt mondtam,hogy ezt kicsit túlzásnak tartottam. -
fecaga21
senior tag
Trónok harca 7.-ik évadzáró részében történik katyvasz,de csak nekem tűnik viccesnek,hogy
amikor a Mások elkezdik támadni a falat,akkor a sárkánytűznek is kék színe van? Szerintem ennyire azért nem kellett volna nyomatni mindenre ezt a tenger kék színt,csak szérz mert holtak,a tűz az mindig tűz 😂mellesleg azért nem semmi,hogy kiderült ki is Havas John valójában
asszem erre irták,hogy a 7.ik évadtól mèlyrepülés indul. Azért vicces szerintem ez,hogy már a tűz is kék,azt azért meghagyhatták volna. Na mindegy,jelentéktelen amúgy,csak ez volt az első gondolatom ami eszembe jutott erről 🙂
-
arcitec
addikt
1883.1923, Yellowstone
Azért látszik az 1883,1923-at egy író írta, - sőt a Yellowstone-ban is társalkotó -, mert a végkifejlet mindkettőnél hasonlóan drámai. Mondhatni katartikus. De hogy miért öli ez nőket... -
Tasunkó
őstag
válasz
paatrick #81518 üzenetére
A BB ,BCL mesterien eltalálta az egyensúlyt hogy inkább volt szórakoztató mint dráma. Az Adolescence-t is nagyon szórakoztatóva teszi az a kameramegoldás. Alap a jó filmeseknél hogy el akarják kerülni amiről beszélsz, azt a szenvedős nyomorban dagonyázást, amikor csak engedi a cselekmény. De mondjuk nekem is egy plusz értéke volt a GoT-nak hogy fantasy, de a BB-hez meg az adott hozzá hogy nem fantasy.
-
Bazsi1987
őstag
Dexter miat előfizetem a showtime-ra, halo-t láttám már mit érdemes megnézni ami csak ott van?
-
paatrick
őstag
válasz
fecaga21 #81517 üzenetére
Én meg pont fordítva
totál elegem lett abból hogy minden sorozat arról szólt hogy másnak a nyomorulttá vált életét kell nézni, dráma dráma hátán. Se a Breaking Badet se a Better Call Sault nem kezdtem el anno. De az újabbak is leperegnek mint az Eufória meg ez a kamaszos izé.
Sokkal jobban szórakoztat és tényleg kikapcsol egy üsd-vágd akció - Reacher, vagy egy random sci-fi - Star Trek: Strange New Worlds.
-
fecaga21
senior tag
válasz
Pro Koryak #81513 üzenetére
Más műfaj a kettő,ég és föld. Számomra sokkal közelebb áll egy sorozat ami olyan ami akár a valóságban is megtörténhetne,ezek sokkal jobban megfogják az embereket szerintem,mint
sárkányokon röpködő királynők,holtak serege,feltámasztott halott emberek,stb Azért a Breaking Badben is ahogy megmutatják mivé növi ki magát egy átlagember,meg a sztori,hogy a sógora mind végig őt üldözi,vagy a Better Call Saulban ahogy bemutatják a Salamanca Fring párharcot,és Nacho karakterét,halálát… na ilyen megindító sztorikat se nagyon látni,de nem vagyunk egyformák -
radi8tor
MODERÁTOR
1923 évadzáró része majdnem 2 órás.
(most állok neki)
PITT továbbra is nagyon jól összerakott sorozat, várom az évadzárót pár nap múlva.
Remélem lesz folytatás. (sikere megvolt hozzá szóval miért ne lenne)
-
Pro Koryak
addikt
válasz
fecaga21 #81511 üzenetére
Pedig a GoT sokkal komolyabb/összetettebb, mint ama másik kettő, egy igazi monumentális sorozat.
BB vagy a BCS nekem nem jöttek be, mint szuperlatívusz sorozat. Eccccer meg lehet őket nézni, belepörgetve...Dexter bejött, ott meg tudtam kedvelni a karaktereket, történetet.
-
fecaga21
senior tag
válasz
Pro Koryak #81510 üzenetére
Elég szörnyülködő egy sorozat, a zenéje sem illik a sorozat hangulatához. Nem rosszde közel sem annyira jó, mint annó akik a top-on voltak imdb-én, pl a Dexter, vagy a Breaking Bad, Better Call Saul na azok szinte hibátlanok ehez képest, de ez egy más műfaj azt aláírom
-
grizlisandor
veterán
válasz
fecaga21 #81505 üzenetére
Rég volt, de én úgy emlékszem, hogy a Martell fegyver méreggel volt átitatva. Aminek nincs ellenszere, a Nagymesterek talán lemondtak róla, de az egyik Nagymester ismert egy nem általánosan elfogadott módszert a méreg hatástalanítására, ennek hozományaként lett a Hegyből, ami lett. -
fecaga21
senior tag
Trónok harca 4. évad 8.-ik részében amikor a Hegy küzd
Oberyn-nel amikor küzdenek, és Oberyn leszúrja a heyet. At mégis, hogy a fenébe éli túl?Az már leesett, hogy később ő a rejtélyes testőr fura tekintettel,de most tényleg az van, hogy Cerseinek az a segítője, az "kelti életre" úgymond?Úgy értve, hogy amikor cersei kiadja, hogy vérdíj jár Tyrion fejéért, és hoznak neki egy fejet, mondja Cersei ez nem ő vigyétek, majd a segítője mondja, hogy neki szüksége lenne arra. Vagy ez hogy van szerintetek? -
k-adi
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Tales of the Underworld | Official Trailer | Available May 4 on Disney+
Egy hónap múlva debütál az új SW animációs sorozat. Bár se Ventress, se Bane nincs a kedvenceim között távolról sem, de elég látványosnak tűnik, teszek majd vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló