Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
synthmaster #9089 üzenetére
Végre valahol kapható, már csak egy szép ár kell hozzá.
-
band1103
őstag
válasz
belaazallat #9093 üzenetére
Vajon ha ezt ennyiért is meg lehet szerezni akkor mennyibe lesz egy 790GX+SB750 ?
-
belaazallat
addikt
Ezeknek a feteknek a hűtését hogy lehet megoldani, ha gyárilag nincs hűtve? Gondolom itt is az a jobb, ha minél hűvösebb!
Dezz: nem, ment privi.
-
dezz
nagyúr
válasz
belaazallat #9093 üzenetére
Nem lelem (a PH!-s kereső nincs a helyzet magaslatán, de egyenként nézegetve sem láttam). Vagy udira gondolsz, ahol 19.8, és valószínűleg csak előrendelni lehet?
(#9094) Gyuri27: Igen, itt több fázis van a CPU-hoz, de érdekes módon az alaplapi cuccok számára itt is csak kettő van (ha ebben az esetben egy kisebb és egy nagyobb tekercs/induktor tartozik egy fázishoz), miközben a Giga lapokon 3 (hasonlóan párosával számolva).
-
dezz
nagyúr
válasz
Vajon van is, vagy itt is csak lesz? Az Új termékeink május hónapban lapon nem szerepel. Akkor talán csak júniusban lesz.
(#9090) Chaser: A kicsiben a kicsiséget kell megfizetni.
Egyébként észrevettétek, hogy ezeken a Gigabyte lapokon összesen több FET és induktor van, mint a többi 780G lapon (és az induktorok olyan típusúak, mint a CPU tápellátásában lévők, nem ilyen nagy tekercsek)? Szóval úgy tűnik, táposabb a tápja a chipsetnek és talán a ramnak is.
-
dezz
nagyúr
A letölthető kézikönyv jobb, bár a szövegezése elég érdekes. Nem sokat tudott angolul, aki írta. Néha egyes szavak írásmódját sem nézte meg a szótárban.
Ezt is nagyon fontos volt beletenni/bennehagyni ebben(n) custom made BIOS-ba(n):
"Palette Snooping
This item informs the PCI devices that an ISA graphics device is installed in the system so the card will function correctly."A 8 tűs tápcsati teljesen felesleges volt erre a lapra, nem is támogatottak a 125W-os procik. Mint már más is írta, a 4 tűs bedugható a megfelelő helyre (alsó részre).
Ettől függetlenül persze lehet jó a lap.
(#9088) Chaser: Ha megnézed a kiosztást, az a +4 ér itt is 1-1 plusz ér a meglévő tápvezetékekhez (+3.3V, +5V, +12V, GND). Keveset fogyasztó laphoz ez is felesleges.
-
Chaser
legenda
válasz
280ft-tal drágább mint az s2h, nem is rossz
Az e-satat viszont rajta felejthették volna.
-
synthmaster
csendes tag
Gigabyte MA78G-DS3H
http://www.foramax.hu -
Chaser
legenda
Sztem fogod tudni használni szabványtáppal, a 20 vs 24 pin tápcsatis lapok is mennek normálisan, az a +4 pin valami védőáramkör lehet.
Én anno egy biostar lappal jártam úgy, hogy nem volt az NB-n borda, holott a spec oldalon ott virított. Visszavittem a boltba, kibontott a srác egy párat, egyiken se volt borda persze -
AtHoS
nagyúr
válasz
diablo1984 #9086 üzenetére
Közben megnéztem a 8tűs csatlakozónak a kialakítását és rájöttem, hogy 2db 4 tűset a sarkítások kialakítása miatt nem lehet barkács nélkül rátenni.
A 8 tűs kialakítás mindesetre az 1.2-es kézikönyv szerint: felsősor 4db +12V-os ág, alsó sor 4db GND
Ecs vs. JW:
+64MB DDR2 memória a VGA-nak
+NB feszt lehet adni, míg az ECS-ben nem. VGA tuningnál van jelentőségeEgyébként Herr Z írt egy jó kis tesztet a 2 lapról
-
diablo1984
veterán
rádugod a 4-est és megy! mennie kell, nekem szar inteles lapom ment így! 2x4pint rá sem tudod tolni, mert a 4 pines is csak egyféleképpen köthető be, a másik oldalának nem olyan a formája(értsd jól)
tudtommal nincs 8 pines átalakító, ha jól emléxem valami +feszt venne fel onnan a lap, de mennie kell a nélkül is, de a 4 pin az létszükség neki, azt kösd be nyugodtan!
mod: jah, és miértnem az ecs-t vetted? az nekev valahogy nagyobb márka a nonamek között....szerintem, meg olcsóbb is!
-
AtHoS
nagyúr
HWSW-n találtam egy topicot (igaz 2006-os) aminek az utolsó hozzászólásából azt szűrtem le, hogy a 4 tűs csatit bele lehet tolni. Egy weboldalon meg találtam molex -> 4 tű átalakítót. Talán lehet használni 2db 4tűssel, de az igazi inkább a normális 8 tűs átalakító lenne szvsz.
-
AtHoS
nagyúr
Sikerült beszereznem W-RS780UVD-AM2+ lapot (ez itt a reklám helye) HERR Z fórumtárstól.
A használatba vétel előtti első benyomások: (igaz ezek az ejnye bejnye kategóriába tartoznak)
- beüzemelési prospektus Intel laphoz készültpl. 775-ös foglalatba való proci használatbavétele
- kézikönyvben a kiegészítők felsorolása sem fedi a valóságot pl. floppy kábel helyett IDE kábel van a dobozban ill. SATA adatkábel is van a dobozban, de könyv ilyet nem említ
- a lap vázlatrajzán szerepel egy NB Fan, ennek ellenére a lapon ilyet nem találtam (nem mintha nagy szükségem lenne rá)... és még sorolhatnám.
Kicsit összekapkodottnak találtam a körítést, remélem maga a lap nem ez a kategória.
Ha valaki használ ilyen lapot, megírhatná, hogy a 8 tűs kiegészítő tápcsatira szükség van-e. Sajnos a tápomon csak 4 tűs van (tudom, szar Chieftec) és nem úgy nézem, hogy ezt lehetne használni vele. Délután megpróbálok egy átalakítót szerezni hozzá, bár nem sok reményt fűzök hozzá, hogy kapjak.
-
Chaser
legenda
Elvileg már lehet kapni a 780g-t ds3h változatban, udi nevű kollega árulja itt..rákérdezek mennyi meg télleg van-é.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9080 üzenetére
Ok kösz!
Az ára sem vészes...
Különben az asusnál ha nem találok a driverek között vista 64-es chipset drivert akkor azzal nem is bírom használni vagy rá lehet tenni valami mást? -
B4l!nt
aktív tag
Hello!
X2 4400-as procimhoz (később phenom vagy nagyobb x2) keresek egy olyan lapot ami leheőséget ad egy közepes tuningra :Ezeket néztem ki:
ASUS M2N-E
Gigabyte GA-M52L-S3Mi a véleményetek ezekről? Megéri az asus azt a + 4-5000ft-t?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9074 üzenetére
Ezt kicsit bővebben? Bocs de nem vágom miről beszélsz
-
as_Rock
őstag
Szépen termeltetek a hétvégén
Valami információ van már a 790GX+SB750 várható érkezéséről valamint áráról?
Ja és a 780G csipszet notebook-os verziójával szerelt notikról? -
raul560
tag
Szisztok! Azt szeretném kérdezni hogy A procimnak elég a hűtő!
1152 RPM Simán ÉS AMD ATHLON 5000+-os a proci! Köszi a válaszotok! -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9069 üzenetére
A többi az oké, de az érveid közt volt a jobb hangkari, azt hittem valami bütykölés volt a 889a-val. Mit fog a rendszeren az igp?
-
band1103
őstag
Melyik a jobb? A 780G vagy az nForce 720a? Miért?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9065 üzenetére
A 690G s2h/s2h-n is 889a van, mint a 780G-n nem?
szerk: 690G s2h/s2h*690G s2h/s3h
-
thom111
csendes tag
válasz
Rendben, akkor szerintem 780G lesz, úgyis olcsóbb lesz minden, mire vásárolok, szóval belefér még ez a kis plussz.
Köszönöm. -
Gyuri27
félisten
válasz
igazat szóltál.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
thom111 #9064 üzenetére
A 780G-s S2H tényleg nem biztos, hogy megéri a felárat, de a jobb hangkari és a bekapcsolt állapotban sem bezavaró int. VGA miatt azt venném (a 740G/690G azért picit fogja a gépet akkor is ha van diszkrét VGA), plusz 1-1.5 hónap múlva szerintem 16k alatt lesz, mert jön az MA78GM-DS3H.
-
thom111
csendes tag
Üdv!
A elkövetkezendő 1-1,5 hónapban vennék egy gépet, és ehhez néztem egy alaplapot. 13,5k.
[link]
A konfig ami alá lenne majd:
AMD 5200+ 2,7Ghz
2*1GB PQI
WD 250GB
Pioneer 215D
FSP 350W Green.
Mivel nem akarok sokat költeni, és tuningolni se nagyon úgy gondolom hogy ez így 66kért, jó választás lenne, házat majd keresek valamit. Tudom, hogy a Phenom, sima AM2vel nem éri meg de nem is tervezzek később váltani, szóval ez nem gond. Gondoltam még a 780G-re, de az ilyen árszinten nekem nem érné meg azt a 4-5 ezret, főleg hogy később majd ha 20k-hoz közel lesz a HD 3850, szeretnék venni egyet majd, ezt kivárom(most 25-26k) ezért is választanám az 5200+ CPU-t. Tudom egy kicsit limites lesz a dolog, de úgyse default beállításokkal játszom majd. Szóval lényeg integrál VGAs lappal gép olyan 75k alatt házzal már, aztán ez után majd később egy HD 3850. Szóval fentieket figyelembe véve nem tudom érdemes-e más lapban gondolkodnom.
Tanácsokat szívesen fogadok.
Ja, és elnézést a kicsi off miatt, de a milyen gépet topicba nem akartam nagyon írni, mivel úgyis azt javasolják majd tuning meg intel meg Nvidia:S
Persze tisztelet a kivételnek.Köszönöm a segítséget.
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9062 üzenetére
THX!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9060 üzenetére
Frisitettem a hangot meg a VGA-t de ugyanugy csinálja! De nem tudom miért! Mit javasolnál?
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9057 üzenetére
okés megvan! Mind a kettőt leszedjem? CSak elbaltáztam először!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9057 üzenetére
Köszönöm a linket! THX!
De valami nem tuti! Ezt irja ki és semmit nem csinál:
var _hbEC=0,_hbE=new Array;function _hbEvent(a,b){b=_hbE[_hbEC++]=new Object();b._N=a;b._C=0;return b;} var hbx=_hbEvent("pv");hbx.vpc="HBX0200u";hbx.gn="a.amd.com"; //BEGIN EDITABLE SECTION //CONFIGURATION VARIABLES hbx.acct="DM570504DOZC28EN3;DM570227ELEN28EN3;";//ACCOUNT NUMBER(S) hbx.pn=unescape(location.pathname.substring(location.pathname.lastIndexOf('/')+1,location.pathname.length)+location.search);//PAGE NAME (WITH DYNAMIC ARGS & UNESCAPED) hbx.mlc=unescape("/game.amd.com"+location.pathname.substring(0,location.pathname.lastIndexOf('/')));//MULTI-LEVEL CONTENT CATEGORY (UNESCAPED) hbx.pndef="default.aspx";//DEFAULT PAGE NAME hbx.ctdef="full";//DEFAULT CONTENT CATEGORY //OPTIONAL PAGE VARIABLES //ACTION SETTINGS hbx.fv="";//FORM VALIDATION MINIMUM ELEMENTS OR SUBMIT FUNCTIOEz mi?
-
raul560
tag
Sziasztok! Nem találok a VGA-hoz drivert!
ATI RADEON HD 3200
A gyártó oldalán is néztem de ott sincs csak 3400! Valaki tudna segiteni? Előre is köszi! -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9054 üzenetére
Meg a + felárért
De mégis volt némi különbség. Ennyi akart lenni a mondandóm lényege. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9052 üzenetére
Azért egy kicsit talán mégis. Ez látszott a 2x512 vs 2x1 viszonyán is.
-
band1103
őstag
Nem találok aktív sima AMD topikot ezért itt is felteszem a kérdést:
Miért van az hogy az AMD cpuinak sokszor a fele vagy a negyedakkora a gyorsítótárja mint az Intel cpuinak? Nem gyorsítana a cpun ha több lenne?
-
ABnormal
őstag
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9048 üzenetére
Köszi! Remélem be fog vállni!
-
raul560
tag
Értem és köszi a válaszod!
De pontosan meik Drivereket érted ez alatt? Gondolom VGA,Audio és még mire gondoltál? Ami ezt érintheti?
-
leviske
veterán
válasz
Oliverda #9041 üzenetére
Mondjuk, ha elküldenek a francba, akkor fogom magam és nem vásárolok ott... nem tom ki jár rosszabbul.
(#9040) raul560: Feltételezem, hogy Vistád van.. a Vistának pedig ez egy aranyos ficsörje, hogy a internethasználat esetén lecsökkenti a többi program prioritását...tehát míg vistád van, addig nagyon nem érdemes zenehallgatás közben msn-ezni.
Ha viszont nem vistád van, akkor nem tom.
-
raul560
tag
Sziasztok! Az mitől lehet ha játszok vagy msn közben zenét hallgatok akkor a hang ugy csinál néha mint ha le akarna fagyni? Beakadozik! Ez mitől lehet? valaki tud segiteni? HELP!!
-
leviske
veterán
Na, hogy kicsit vissza kanyarodjunk... mennyire valószinű, hogy egy bolt tud nekem egy "0810APMW"-t szerezni?
És honnan tudom pl: kibontás nélkül, hogy amit kaptam, az az?
Tudom, hogy elég láma kérdések, de eddig intel fronton ilyenre nem kellet annyira figyelni ezért ebben nem nagyon vagyok tapasztalt.
MOD: és vajon elküld-e a francba a boltos, miután mondtam neki, hogy nekem csak ilyet adjon?
-
band1103
őstag
-
nesa
veterán
válasz
Gyuri27 #9031 üzenetére
Olyan kiskerbe nemis veszek procit ahol rendelni kell, pécsen kapasbol 3 boltot is tudok ahol szinte mindig van raktaron ,ahol en vettem ott a csavo 1 egyesz talca procit rakott elem amin a semprontol x2 ig minden volt es mondta hogy van megegy talca +a dobozos cuccok ,ahol rendelni kell minden szart azokat komolytalan boltoknak tartom....
-
band1103
őstag
válasz
TomBoy1986 #9025 üzenetére
TomBoy1986:És sokan sírnak is emiatt
-
leviske
veterán
válasz
TomBoy1986 #9022 üzenetére
Végül CIIF mellett döntöttem, mert legalább míg várok a HD4-esekre, nem kell vga-t vennem, mert ha jól tudom, akkor a 780a tartalmaz int.vga-t.
(#9021) dezz:
de közel jártam...
(#9027) Oliverda : és kb mennyi az esélye annak, hogy pont egy "0810APMW"-t kapok?
-
Oliverda
titán
válasz
Tudom, én csak arra próbáltam utalni hogy ezek a lapok nem annyira rosszak.
Bár ha pont egy 0810APMW-t kap a kezei közé akkor még van esélye.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Még középkategóriás sincs.
-
band1103
őstag
válasz
Az öcsémnek már volt 2 ASUS lapja is (neki mindig volt pénze a fejlesztésre) de nem bírták a gyürődést pedig semmi tuning nem volt. 2-4 hónap után instabilak lettek, kontakt hibásak stb. Csak szívott veluk. Konkrét tipust most nem tudok de egyik fél éve volt a másik elötte 1 évvel. Valahogy mindig premium szintű ABIT-nál kötött ki. Jobban bírják hosszútávon mostoha körülmények között a gyürődést és adott tudásszinten olcsóbbak egy kicsit.
(őszerinte) Jobb alapanyaggal dolgoznak vagy jobb a tervezése? Jobb a gyártástechnológiája? Jobb beszálítói vannak?. -
Oliverda
titán
válasz
Eddig 3 lapról olvastam hogy el tudták vele érni a 3.5GHz-et. DQ6, DFI 790FX-M2R és a Crosshair II Formula. Az utóbbival ugye 3570-et egészen pontosan.
-
TomBoy1986
veterán
-
dezz
nagyúr
válasz
Oliverda #9003 üzenetére
(Én inkább úgy mondanám, az IMC az integrált NB része, de mindegy.)
Ezek a Gigabyte 780G-s lapjai.
Most megnéztem a 790X és FX-es lapjait is, és ott hiányzik ez, miközben többféle feszt lehet állítani. Érdekes, valahogy megfeledkeztek róla. Talán a frissebb BIOS-okban már benne van, bár ezt nem emelik ki külön.
Az is elég érdekes, hogy a "CPU NB VID Control"-t is csak a DS3H-n lehet állítani, pedig ez is elég fontos... De talán hasonlóan újabb BIOS-okba (majd) belekerül(t) a nagyoknál is.
A SouthBridge fesz mennyit számít? (Ez is csak DS3H-tól van.)
Btw, S2H-n az F4-es BIOS-ban már 2 GHz-ig állítható a IGP.
(#9014) leviske: Nem natív, hanem effektív.
DDR = Double Data Rate = az órajel 2x-esével küldi az adatokat.
-
leviske
veterán
válasz
raul560 #9015 üzenetére
Az, hogy eltérő hőfokot mutatnak, az lehetséges, mert nincs mind a kettő ugyan annyira használva... viszont, hogy 4C-os legyen....
Maximum akkor tartanám elképzelhetőnek, ha oroszországban laknál ás a szobában, ahol a géped van ~0° lenne.
A 70C hihetőbb...Bár lehet, hogy hülyeséget mondok és az a magonkénti 4-10C az más akarna lenni... Intelnél ugy van, hogy a rendes hőmérsékletét jelenti a magnak... ebből következtetem, hogy itt is ezt akarná jelenteni...
-
ABnormal
őstag
halihoooo!
a jelenlegi gépem :
JW-RS780UVD-AM2+
5000+ Black Edition (downclock:13*200 ->1.175volt, 5*200 -> 0.775volt)
1066 Kingmax 2*1Gigahasznál még valaki ilyen lapot?
eddigi tapasztalataim jók a lappal kapcsolatban,de azért jó lenne valakivel kivesézni a dolgokat... -
Oliverda
titán
válasz
leviske #9010 üzenetére
Hello!
Én ha most vennék lapot kipróbálnám a Crosshair II Formula-t. A DFI (BIOS?) még mindig nem tökéletes (tapasztalat), az M3A32-ról nem nagyon tudok mondani semmit, a Giga (bár a PH! tesztben jól megy) lapra pedig Alvin panaszkodott a napokban.
Jelenleg én úgy vagyok vele hogy megvárom a 790GX+SB750 párossal szerelt lapokat, és ha lesz köztük értelmes darab és a chipset is fel tud mutatni valami érdekeset akkor megnézek egy olyat. Ellenkező esetben kipróbálom a Formula-t.
Amúgy megnyugtatlak. Olyan hogy nV chip-es lapban nem megy ATi kártya nem nagyon fordul elő, de fordítva sem. Én pl. majdnem 1 évig használtam egy X1600XT-t egy 590 SLI chipes abit AN9 Fatal1ty lapban és sosem volt semmi gond vele.
-
raul560
tag
Sziasztok nekem 2*1 gb DDR 2-es ramom van és ezt irja ki a program amivel megnéztem mennyivel fut.
DRAM Frequency:373,2 MHz Pdig 800 MHz-esek a RAM-ok -
leviske
veterán
Hello mindenkinek!
Megint elkezdtem gondolkodni azon, hogy építenék egy AMD-s rendszert, csak nem tudom milyen alaplap legyen benne...
Tudom, hogy ez nem egészen a topik témája, de a kérdés topikjában valószinűleg azt az egszerű választ kapnám, hogy: "Vegyél inkább Intelt"
A rendszer valószinűleg eleinte egy Phenom 9850-ből, Crucial 800-as ramokból és eleinte valami belépőszintű vga-ból állna. Mgejelenésekor csatlakozna egy HD4850, vagy 70 és némileg később (az is megjelenése táján) egy Deneb.A lehetséges lapok ezek volnának:
- ASUS M3A32 Deluxe, ezzel az a problémám, hogy a PH!-s tesztben tuning során nem szerepelt túl fényesen... (mivel nekem nem tetszik a hűtése, ezért ő kapna TR hűtést)
- ASUS Crosshair II Formula, ezzel az egyetlen problémám, hogy nVIDIA termék... és amellett nem örülnék annak sem, hogyha összeakadna a Catalyst-al...Viszont mivel ROG, ezért leginkább felé húzna a szívem.
- Gigabyte 790FX DQ6, vele az a gondom, hogy Gigabyte és nem tudom, hogy a gigák bios-a mennyivel másabb az ASUS-okénál...
-DFi 790FX M2R, vele is csak az a gondom, hogy félek, nem tudnám kezelni a bios-át...Előre is köszönöm a segítséget!
MOD: leginkább ami gondolkodtatóba ejt, az a DFi és a CIIF... utóbbihoz rohadt sok kiegészítőt adnak és ASUS
, viszont nv...
-
band1103
őstag
Vajon lesz a 790GX.-en IGP?
-
band1103
őstag
Ugy érzem nem kéne minden hülye apró kérdéssel titeket nyaggatni, ezért keltem utra és próbállok informálódni hivatalos oldalakon. CSak aza probléma hogy én nem tudok angolul. De nam baj, gondoltam. Majd használok szótár-fordító oldalakat. ctrl+c-zni én is tudok! Beírtam hogy:
Native PCI-E cores on one chip means fast GPU to GPU communications by eliminating the latency and possible bandwidth issues of multiple PCIE chip designs. Double pumped with Xpress Route for fast Core to Core transfers.
Erre ezt a fordítást kaptam:
"Bennszülött, akit PCI-E egy chipen magoz ki, GPU kommunikációkra jelenti a gyors GPU-t azáltal, hogy kiküszöböli a lappangási időt és lehetséges sávszélességet, többszörös PCIE kérdései vágnak apróra terveket. A kétszeres Core átvitelekbe szivattyúzott Xpress Route-tal gyors Core-nak."
Nem könnyü a magyar élete na hem szpik inglis.
(forrás: AMD 780 Chipset Reviews) -
band1103
őstag
Nézegettem az AMD oldalait. "Discrete Chipsets" alatt a AMD 790FX, 790X, 770 -eket találltam. Viszont volt még egy olyan hogy "Integrated Chipsets ". Ez alatt a 780, 780V és kisebbeket találltam. külön voltak a Notebookosok.
Azt nem értem miért veszi külön a 790FX, 790X, 770-et és mit jelent a "Discrete Chipsets" kifejezés. -
dezz
nagyúr
válasz
Oliverda #8971 üzenetére
Phenomnál az integrált NB és az IMC frekije nem ugyanaz, mármint nem közös a szorzójuk? Mert ha igen, akkor az MA78GM-S2H-n és MA78G-DS3H-n is állítható (a többit nem néztem), "Memory Controller Freq." címke alatt.
band1103: Tényleg nem érzed, hogy most már épp ideje lenne befejezned az ezen való offolást, és nem azért, mert újonc vagy, hanem mert egyszerűen értelmetlen. Kizárólag a te viselkedésen látszott itt fronthatás, vagy talán valami késdobálóhoz vagy szokva, ahol bármi kiigazítás beszólásnak számít, és már áll is a kés a hátban. Itt nem ez a pálya. Ebből a szempontból mindegy, hogy ki milyen tag, ebbéli megjegyzésem arra vonatkozott, hogy ezt a stílust talán itt ne erőltesd.
-
band1103
őstag
válasz
Oliverda #8999 üzenetére
Nagyon köszi Oliverda a tippeket. Te pontosan tudod mi a dörgés!
Ez igazan mutatós lap . Akinek 780G-re van szüksége annak van annyi pénze hogy 2x jobb VGA-t tegyen bele. Annak ez az int.vga már kevés lenne. Aki meg válltani szeretne Socket A-ról AM+ -ra annak jól jön hogy nem kell +pénzt adnia 1 közepes PCI-E -os vga-ra, mert már a lapon van. De ez csak egy vélemény.
(Egy szaros ujjon véleménye aki levegőt is csak egyes őstagok engedélyével vehet, mert ha nem, akkor ők teleszemetelik a topikot a gyerekes "lealázlak mert nagy vagyok te meg egy béna ujjonc" hszekkel)
(mert ők már őstagként kezdték mert annyira nagyok, sose voltak ujjoncok azok minden balfékségeivel eggyütt) (elöző napokban frontátvonulás volt és ez látszódott a viselkedésemen de nem csak az enyémen hanem VaniliásRönkén meg dezz-én meg daa-raa-én is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest