- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Hello mindenkinek!

Megint elkezdtem gondolkodni azon, hogy építenék egy AMD-s rendszert, csak nem tudom milyen alaplap legyen benne...
Tudom, hogy ez nem egészen a topik témája, de a kérdés topikjában valószinűleg azt az egszerű választ kapnám, hogy: "Vegyél inkább Intelt"
A rendszer valószinűleg eleinte egy Phenom 9850-ből, Crucial 800-as ramokból és eleinte valami belépőszintű vga-ból állna. Mgejelenésekor csatlakozna egy HD4850, vagy 70 és némileg később (az is megjelenése táján) egy Deneb.A lehetséges lapok ezek volnának:
- ASUS M3A32 Deluxe, ezzel az a problémám, hogy a PH!-s tesztben tuning során nem szerepelt túl fényesen... (mivel nekem nem tetszik a hűtése, ezért ő kapna TR hűtést)
- ASUS Crosshair II Formula, ezzel az egyetlen problémám, hogy nVIDIA termék... és amellett nem örülnék annak sem, hogyha összeakadna a Catalyst-al...
Viszont mivel ROG, ezért leginkább felé húzna a szívem.
- Gigabyte 790FX DQ6, vele az a gondom, hogy Gigabyte és nem tudom, hogy a gigák bios-a mennyivel másabb az ASUS-okénál...
-DFi 790FX M2R, vele is csak az a gondom, hogy félek, nem tudnám kezelni a bios-át...Előre is köszönöm a segítséget!

MOD: leginkább ami gondolkodtatóba ejt, az a DFi és a CIIF... utóbbihoz rohadt sok kiegészítőt adnak és ASUS
, viszont nv... 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Goddess of Victory:Nikke
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Netflix
- Disney+
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, viszont nv...