Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Köszi sikerált,én is ezt csináltam csak nem léptem ki belőle
-
Dr.Skype
csendes tag
"elobb lepj ki teljesen a Skypebol.
Aztan jobb klikk a Skype ikonra az
asztalon , "Tulajdonsagok" , ott ramesz
a "Kompatibilitas" fulre, es a listaban
kivalasztod hogy vista kompatibilitasban
fusson a program.leOKezod, es elinditod megint a Skypeot
remelem segithettem
"
2 hsz-el lejjebb
-
TIT
veterán
Lekaptam a 4.2őt és win7nél lerakja tálcára de nem a jobb oldalra ill.oda is de középre is sajna,nem lehet eltüntetni,hogy csak jobb oldalon legyen?
-
Dr.Skype
csendes tag
válasz
hackeeeee #1193 üzenetére
igen ez egy ismert bug, hamarosan javitjuk ha minden igaz, de csak a kovetkezo hotfixben lesz benne, az meg meg sztem bo 3-4het.
gondolom win7/et hasznalsz
elobb lepj ki teljesen a Skypebol.
Aztan jobb klikk a Skype ikonra az asztalon , "Tulajdonsagok" , ott ramesz a "Kompatibilitas" fulre, es a listaban kivalasztod hogy vista kompatibilitasban fusson a program.
leOKezod, es elinditod megint a Skypeot
remelem segithettem
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok !
4.2-vel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy azt be lehet állítani valahogy, ha ne legyen mindig ott a superbar-on a partnerlista? Tehát, úgy legyen mint a 4.1, szal hogyha le X-elem a partnerlistát, akkor csak az óránál legyen ikon.
Remélem érthető, hogy mire gondoltam, előre is köszi.
-
gaabi
tag
sziasztok. most telepítettem a skype 4.2-t. egy Genius iLook310-es webcam-mel szeretnék videotelefonálni, de azt írja a skype, hogy nem támogatja a webkamerámat. Egyszer bejött a kép, viszont mikor újra beléptem, nem működött már és azóta sem. esetleg erre tudtok valami megoldást? köszi előre is!
-
Dr.Skype
csendes tag
válasz
csferke #1186 üzenetére
van a Skype mappaban egy ugynevezett "shared.xml" file.
ez ugye installaciotol es OS-tol fuggoen megtalalhato Skype mappaban.ha ezt a kis filet kitorlod miutan teljesen kileptel az osszes Skype alkalmazasbol (Be kell lepned az alkalmazaskezelobe , es ott ki kell lonod az osszes Skype alkalmazast es processt.)
aztan megtalalod es kitorlod a filet.
restart, es belogolsz Skypeba. Most majd ugyanazt a korrekt erteket kell mutatniuk.
de ha valaha ketseged van, akkor logolj be a weboldalon. Ott az info mindig korrekt -
Dr.Skype
csendes tag
válasz
kraftxld #1184 üzenetére
erre mondjuk azt, hogy something weird happened
ez alltalaban egy idoleges gond oka lehet, ami nem a Skypenal, hanem az online fizetesi szolgaltatonal tortent.
ilyenkor csak probald ujra a feltoltesmukodnie kell ha minden rendben, ha nem akkor e-mailt kell kuldeni a billing supportnak
(ha nem juttok egyrol a kettore, akkor nyugodtan privizd nekem a reszleteket, es holnap meglesem neked hogy az adatlapodon volt-e valami rendellenes. bar nem hiszem)
szal lenyeg hogy probald megint, ha nem akkor support, vagy en (aki szinten support, de csak technikai support :p) -
kraftxld
félisten
A következő történt:
Skype unlimited country előfizetésem van, eddig mindig ment szépen a dolog. Nemrég jött a következő mail:
We've had to cancel your payment
Unfortunately, payment for your recent Skype purchase was cancelled.
You haven't been charged and you won't receive the product you tried to buy.A bankszámlán ugyanúgy ott van a 4 EUR zárolva, bőven volt pénz a számlán. Ez mitől lehet?
-
Dr.Skype
csendes tag
válasz
Gézengúz #1178 üzenetére
a Skype előnye a megvásárolható havi csomagokban rejlik. pl európában belülre 5 euróért (ebben már az áfa is benne van) havonta kapsz 10.000 percet az adott országok vezetéked telefonjainak hívására.
ez azért nem olyan rossz, nem?
ennyiért országon belül sem tudsz 10.000 percet dumálni...
-
Dr.Skype
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1175 üzenetére
ha még nem kapta meg az illető az üzenetedet, akkor egy kis köröcske animáció mutatja a timestamp mellett hogy még nem kapta meg az illető, ha rossz a tűzfal beállításod, vagy az ővé , vagy nincs belépve akkor látod ezt.
ha online lesz amikor te is, akkor megkapja az üznetet, mivel az üzneted mentve van a gépen, és ha nem vagy online arról a gépről amiről üznetet küldtél (ami nem lett ugye kézbesítve) akkor olyan lenne mintha nem is küldtél üznetet.
de egyébként ha elküldtél egy üzenetet, amit már nem akarsz hogy az illető megkapjon, akkor még jobb klikkelhetsz az üznetre és törölheted.
szóval ha nem kapja meg azonnal az üzenetet, akkor csak úgy kaphatja meg az illető, ha akkor online, amikor te is arról a gépről amiről a kézbesítetlen üzenetet küldted.
remélem a bonyolult írásom érthető
-
localhost
Közösségépítő
-
Dr. Romano
veterán
Ennél a Skype-nál az üzenetek továbbítása hogyan történik abban az esetben, ha írok annak a félnek aki épp ki van kapcsolva? Az üzenetet egyből megkapja ha bejelentkezik (függetlenül attól hogy én be vagyok jelentkezve vagy nem) vagy ahhoz nekem is bejelentkezve kell hogy legyek?
-
Gézengúz
addikt
Na asszem elkezdem használni...Skypet fizetősben, valaki leírná, konkrétan milyen árakkal megy a dolog? Forintban érdekelne és nem Euróban... Mobilhívás lenne Mo.-n és sms szintén csak belföldön....
Kösz Nektek...
-
oxox
addikt
thx úgy tünik valahogy sikerült deaktiválni
-
oxox
addikt
Ave
Biztosan már jópáran megkérdezték, de nem találtam most hirtelenbe.
Már korábban is telepitettem, és most is, de baromira idegesítő, hogy a weblapokon lévő számokat átkreálja telefonszámmá (hol több kevesebb sikerrel)...ezt akkor is teszi, ha lekapcsolom magát a programot...
Hol a ménykübe lehet kikapcsolni ezt a "szolgáltatását"?
thxanks in advance
oxox -
Patrick
addikt
Nem is tudtam, hogy van 4.2-es béta. Megéri e feltenni?
Msot 4.1 van fent nekem.
-
McClane
aktív tag
Heló!
Lenne egy gondom a skype-al. Amikor megkezdek egy beszélgetést akkor még kiváló a hangminőség de néhány perc elteltével romlik és megint néhány perc múlva megint romlik és így tovább k.b. 3 vagy 4 lépcsőben. 4.1-es van fenn de úgy rémlik a régi verziókkal 4-es előttiekkel nem csinálta.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dr.Skype #1153 üzenetére
"akkor 2MB adatot használsz el havonta" Ezt írtad az előbb. Szóval számoljátok újra mert 8K-t tuti eszik a beszélgetésnél összesen fel le, de szerintem többet is kakor pedig napi 20 perc beszélgetés közel 10 mega. NEM havi 2 mega ez tuti.
Erre: "netem 128/128kbit-re és még így is működik." Válaszoltam a 384/64 és 512/128 as netekkel, olvasd el mire ment a válasz mielőtt kioktatsz.
-
Dr.Skype
csendes tag
válasz
Lacika001 #1152 üzenetére
bocsánat, azt elfelejtettem doaírni, hogy az alábbi infók, nem havi lebontásban hanem napi lebontásban ezek, és csak a Skype Lite használatával reálisak. a többire sajnos még nincs hivatalos mérés, de ha szeretnéd , akkor csinálunk egy pontos mérést
viszont ha vállalkozó kedvű vagy, akkor te is adhatsz egy hozzávetőleges eredményt, egy hozzávetőleges használati leírással
(tehát mennyit használtad, mire stb, és mennyit használt)
sajnos a mobil rész annyira rohamosan fejlődik, hogy nehéz követni, és minden verzióban újítanak valamit a tervezők, ezzel sok adat megváltozhat...
-
Lacika001
aktív tag
válasz
sfdrakex #1150 üzenetére
Az a 3GB csomag lenne, lesz is úgy néz ki, azért is próbáltam a 128/128-as korlátozást.
A videónézést, meg letöltést el lehet felejteni, de netezgetni simán jó.(#1149) Dr.Skype reggel óta nekem megevett 1,43 MB-ot, ebben volt egy kemény 3 perces beszélgetés, meg elindítottam a skype fiókot, de tényleg nem sokat fogyaszt, mert ha lejár a 3GB és korlátozzák a netet még akkor is működni fog.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dr.Skype #1149 üzenetére
2 MB ? azt azért nagyon kevésnek érzem. Ha 8K elég összesen fel le a beszélgetésnél, akkor 8*60 az 480 kilóbájt/perc ha ezt szorzod 20 al az 9600 kilóbájt, az durván 9,5 mega 20 perc beszélgetés, nem hiszem hogy a 2 megabájt befedné a havi forgalmat. továbbá azért a 8K nál többet is eszik fel le összesen a skype egy beszélgetésnél szerintem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Lacika001 #1148 üzenetére
Bőven mennie kell, msn is ment régen is 384/64 es meg 512/128 as neteken is simán, még ha ment mellette letöltés akor is szóval, akár 1 gigás csomag is bőven elég beszélgetésre meg kis netezésre. Mondjuk szerintem most a T mobil csomagja a jó ami 3 gigás de ha átléped nem kell felette fizetni csak lentebb korátoznak.
-
blokad
senior tag
benéztem a topicot
-
Lacika001
aktív tag
Sziasztok, valaki meg tudná mondani hogy a skype kb mekkora adatforgalmat csinál, telefonálás esetén, mondjuk percenként, vagy ahogy meg lehet ezt adni
korlátozott adatforgalmú mobilinternet miatt érdeklene -
Dr.Skype
csendes tag
Innenazt ajánlom, hogy töltsd le a bétát , aztán installálás során menj be az "Opciók" / "Options" menübe, és vedd ki a pipát a skype pluginokból.
Ha már fent van a béta, akkor csak nyisd meg a böngésződet, majd kattints a skype ikonra a jobb felső részén a böngészőnek. Ez majd megnyit egy ablakot, ahol megtalálod az uninstall opciót
-
Doom
aktív tag
Hi!
Mit kell beállítanom, hogy a weblapokon ne alakítson minden számot telefonszámmá / Skype linkké?
Köszi. -
Dr.Skype
csendes tag
Utánanéztem. Tényleg nem tudod magyarorszégról beállítani az online számodat sajnos mint caller ID, csak mobilt.
Ennek az az oka, hogy bejövő hívásra csak néhány országgal van szerződésünk jelenleg, ezek: Chile, Denmark, Észt ország, Hong Kong, Japán, Kórea, Lengyelország, Svádország, USA és Anglia.
Meg lehet ezt kerülni, de csak ha olyan online numbert választatsz, ami a fenti országok egyikében honos
-
And
veterán
válasz
Dr.Skype #1135 üzenetére
Ha jól tudom, a caller ID-t kizárólag a skype weboldalára bejelentkezve lehet beállítani, tehát nem kliensszoftver-függő (de írd meg légyszíves, ha ez nem így volna). Én elsősorban amúgy is célhardverről, egy telefonról használom a skype-ot. Namost a weboldalon megjelenő szöveg azt írja, hogy adjak meg egy mobilszámot, amelyet ID-ként szeretnék elküldeni a hívott félnek. A legördülő menüben már benne van a saját mobilszámom, amelyre már korábban aktiváltam a szolgáltatást, de természetesen szabadon meg is adható másik szám. A 21-es körzetbeli online számom nem gördül le, és ha kézzel beírom, akkor az oldal (jogosan) panaszkodik, hogy az nem mobilszám. Tehát te úgy tudod, mégis meg lehet adni a skype-in számot ID-ként? Vagy van olyan online-számmal rendelkező user, akinek ez sikerült?
-
Dr.Skype
csendes tag
Caller ID-nek bállítható. szóval múködnie kellene
ha mégsem, akkor kicsit több infó kell a problémárol, mert az bizony erősen technikai, vagy user account control lesz.
Próbálj emg updatelni a bétára amit innen tölthetsz le. Sok technikai problémát javítottunk ebben a verzióban. Megoldást jelenthet
-
And
veterán
(Ha valakit felhívsz, aki a saját, honos mobilhálózatán lóg, akkor ő nem fog fizetni egy fogadott hívásért, mindegy, hogy külföldről hívod-e vagy épp skype-ról. Skype-nál különben sem az számít, hogy te hol tartózkodsz, hanem az, hogy akit felhívsz, az épp hol van. Magyarországi mobilt hívni skype-outtal minden helyről ugyanannyiba kerül a hívó félnek, a hívottnak pedig éppen olyan roaming nélküli bejövő hívás, mint a többi.)
Mod. Dr.Skype-nak: azt tudod, hogy miért nem lehetséges hívó caller ID-nek beállítani a felhasználó saját skype-in számát, ha már egyszer van neki? Mert ugye pl. bármilyen mobilszámot beállíthat az ember, ha képes az adott számot visszaigazolni. De ez az ID tényleg csak (hazai) mobilszám lehet, a (06)21-es online szám meg nem. Van valami infó arról, hogy ez a jövőben lehetséges legyen, vagy mindig így marad? (A caller ID szépséghibája, hogy egyébként sem tutira megy el, de ez gondolom nem a skype hibája, amint erre utalnak is.) -
Dr.Skype
csendes tag
A skype percdíjak változnak elég gyakran, külömböző szerződésektől függően. Skype egy p2p alkalmazás, tehát a hívások az adott ország telefonszolgáltatónak szerverét használja telefonhívásokhoz. Az ár a szerződésen múlik, vagy a szerver helyétől. Pl: Romániában nincs szerződés de magyarországon van, tehát magyar szervert fogsz használni a román hívásokhoz, ezért nő a percdíj romániában.
Vannak csomagok, amiket megrendelhetsz, és akkor pl sokkal olcsóbban jössz ki a percdíjakat nézve, pl: Unlimited Country : itt 10.000 percet kapsz az adott országon belül kb 4 euróért 1 hónapig. Részletekért azért nézz fel a skype.com-ramert nem minden ország elérhető ebben az opcióban. Akad még unlimited world, átlagosan 9 euróért, ahol 10.000 percet kapsz 25 országba (ezek is megtalálhatóak a skype oldalán), vagy az Unlimited Europe opciót válaszd, az ugyanez, de csak európán belül, a résztvevő országok listája szintén az oldalon található. (Ha szeretnéd szivesen adok linkeket
Folyamatosan bővül a skype, elég sokrétűen használható, és mindegyik oprendszeren elérhető.
Lényegében a skype, nem csak egy VIOP program, hanem egy szociális eszköz
contactokat importálhatsz sok külső programból, pl outlook, vagy g-mail, esetleg MSN stb, akiket szimplán egy kattintssal felhívhatsz ezután.
Tele van ingyenes funkciókkal, és a fizetős funkciók tárháza is igen színes, pl hangpósta, hívásátirányítás, online szám stb...
Arról nem is beszélve, hogy a support tényleg supportol, és foglalkozik a felhasználókkal.
-
Egorov
aktív tag
Én sokat gondolkoztam azon, hogy miért tud ilyen "olcsó" lenni a skype, illetve az ilyen programok. Az olcsót azért raktam idéző jelbe, mert van egy voipcheap nevű progi, az olcsóbb.
SMS Hungary HUF 28.372 HUF 32.628VoipCheap:
Hungary (Mobile) 35.135HUF 37.838HUF
SMS Hungary 18.919HUF 20.270HUFIlletve van valakinek véleménye, hogy miért jobb skype progit használni, mint a másikat? Eddig én azt találtam, hogy a skype ismertebb, azon vannak barátaim, voipcheap partnerem meg nincs.
-
Dr.Skype
csendes tag
válasz
Krystal_s #1125 üzenetére
Köszönöm hogy nyilvánosságra hoztad ezt az igen álltalános problémát
Skype nagyon bizalmasan kezeli az adataidat. Rajtad kívül senki sem tudhat meg semmit amit nem akarsz a jelszavad nélkül, kivéve a felhasználónevedet, amit nem tudsz megváltoztatni.
Igazábol nincs jelentősége hogy ki használja a regisztrált nevet. Ha valamilyen kétes eredetű pénzzel tölti fel az accountot amit használsz (pl lopott hitelkártya stb) akkor az csak azt érinti aki ezt használta. Ezeket a fizetési adatokat rögzítik több helyen is fizetéskor, és ha ez nem a te számítógépedről történt, akkor abszolút semmi sem terhel téged.
A legrosszabb ami történhet, az hogy letiltják az accountot amit feltöltöttek neked, és többé nem fogod tudni használni.
Téged mint az account használóját ez mint említettem, nem érint.
Minden esetre mi nem vállalunk felelősséget a skypeon megosztott adatokért.
Tehát csak okosan de ha csak arról van szó amit említettél, te semmilyen módon nem lehetsz károsult -
Krystal_s
addikt
válasz
fradi81 #1126 üzenetére
ha a bizalmon múlna ,akkor nem nagyon állnék szóba senkivel...de így nem lehetne élni. és azért néha próbálok esélyt adni, a kivételek miatt
soha nem tudni előre.
főleg ha vki szimpatikus vagy tetszik...
tudom h simán beléphetek, csak az volt a kérdés h mindez mennyire biztonságos olyan esetben, ha nem tudod milyen háttere van az illetőnek.../szélhámos, csaló stb./
azaz hiába vannak ott az ő adatai vagy amit megadott, ha én is használnám, akkor gondolom az is látszana h én is beléptem abba a fiókba és írtam vagy telefonáltam róla...
tudom nem kell mindig rosszra gondolni...ezért én csak rákérdeztem. -
fradi81
veterán
válasz
Krystal_s #1125 üzenetére
mai világban nehéz bárkiben is megbízni
Ha nem bízol benne miért akarsz vele beszélgetni?
A lényeg ha csinál egy fiókot, feltölti pénzzel, és megadja a jelszót akkor csak belépsz és telefonálsz. Nem ismerem a részleteket de személyes adatokat magadról ne adj ki, sosem lehet tudni. -
Krystal_s
addikt
válasz
Dr.Skype #1122 üzenetére
Üdvi
azt szeretném kérdezni, ha a neten megismerek egy srácot (külföldi) és ő szeretne velem mobiltelefonon is beszélni és ezért létrehoz nekem egy új fiókot, amire feltölt egy bizonyos összeget, ( vagy megadja a sajátját ) akkor én azt nyugodtan használhatom és én is telefonálhatok ha ő megengedi ? nem lehet belőle gondom, pl hogy nem ismerem az illetőt igazán és azt sem tudom h honnan vagy miről tölti fel azt az összeget ?
pl szülő kártyája ,aki nem tud róla vagy bárki másé.
(mai világban nehéz bárkiben is megbízni )
ha már megnyitom azt a fiókot ,akkor az olyan mintha az enyém lenne ? nem tudom h a skype mennyire kezeli bizalmasan az adatokat.
köszi -
Dr.Skype
csendes tag
-
csferke
senior tag
válasz
Dr.Skype #1122 üzenetére
Nekem nem kérdésem hanem javaslatom/kérésem lenne.
Meg lehetne-e oldani, hogy amikor a Skype a tálcán az óra mellett csücsül, akkor jobb egérklikkre bővebb legyen a megjelenő menü.
Konkrétabban. Ebben a menüben megjelenjen az elérhető partnerek listája és onnan kiválasztva már indítható is a chat ablak a partnerrel.
Ne kelljen előbb a Skype-ot megnyitni és onnan indítani a beszélgetést.köszönöm
Csonka Ferenc - Ferke
[Rogoznica]
[Foto's] -
Dr.Skype
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom már vannak páran akik tudnak segíteni nektek, talán skype alkalmazottak is.
Én magam is a skypenak dolgozok, és nagyon szívesen válaszolok bármilyen skypeal kapcsolatos kérdésre a lehető legkielégítőbb módonremélem lesz majd akinek hasznos az ittlétem
-
And
veterán
válasz
fradi81 #1119 üzenetére
Igen, de erre a nagyjából bruttó 5,3 Ft/perc díjra még rárakódik a hívásonként 4,5 eurócentnyi (~ 12 Ft) kapcsolási díj is. Így például egyetlen perc hívásköltsége sajnos már nem annyira szép. (Előfizetést használva az ahhoz kapcsolódó hívásokhoz természetesen nem számítanak fel kapcsolási díjat sem.)
-
fradi81
veterán
Hello
Skyperól vezetékes számot 0.024$ért lehet hívni? Itt azt írják [link]. Mi az a VAT ? -
belluska
tag
SFDRAKEX
LOCALHOST Köszönöm tanácsaitokat, megjavult minden a gépen a Skype-vel kapcsolatban. -
And
veterán
A másodikat természetesen nem magamnak vettem
. Szervizeléssel nincs tapasztalat, de az mindig macerás lehet egy eBay-ről / külföldről rendelt cuccnál. Mondjuk a garanciaidőn túli hazai szervizelés sem az a csúcs.
A telefonnak szerintem apró hiányosságai vannak, ami például nekem hiányzik, az a 802.11b/g 11-es wifi csatornán felüli működés (a 12-es és 13-as hiányzik) és a proxy-bejelentkezés (login / pass nem megadható) hiánya. Üzenetküldést és -fogadást nem támogat, ill. a webes bejelentkezésű hotspot-okat sem szereti, de ezek nekem annyira nem lényeges dolgok. Valószínűleg szoftveres úton amúgy is pótolhatók, a firmware pedig ebben a hónapban a gyakorlatban is nyílt lett, az Ipevo letölthetővé tette a GPL forráskódot. De 1-2 havonta amúgy is jön hozzá az aktuális frissítés, szerecsére ezt sem hanyagolják. Én is elég sokat kerestem úgy fél éve ilyen telefont, és meglepve tapasztaltam, hogy nem igazán kapni már a régebbi típusokat, újakat meg végképp. Aztán találtam erre a fajtára, és ezt (a korábbiakkal ellentétben) nem fikázták annyira. A wifi érzékenységét kifejezetten dícsérték, és ezt jó tulajdonságként én is megerősíthetem. Nálam állandóan online, igaz a töltőbölcsőben pihen, ami tartozék (a fülhallgató+mikrofon és az univerzális, itthon is használható mini USB-s táp szintén). Amúgy a papíron megadott 30 órás készenlétet / 4 órás beszélgetést tudja, támogatja az összes mai wifi kulcsolási algoritmust, és a Skype lényegesebb plusz szolgáltatásait: Skype-in/out, hívószám- és egyenlegkijelzés, voicemail, hívástörténet, felhasználók keresése, kontaktlista, stb. Úgyhogy egyelőre nagyon pozitív az összképem erről a kütyüről, és kifejezetten itthoni készüléknek szántam. -
_ak_
addikt
És esetleg a szervizeléssel van tapasztalatod? Csak ezért tartózkodom a ilyen termékek külföldi vásárlásától, legalábbis próbálok inkább magyar forgalmazótól venni.
Mindenesetre köszi a tippet, megnézem a linkelt oldalt.
Bár nyilván meg vagy elégedve a készülékkel, ha már a másodikat rendeled, de azért inkább megkérdezem: Van zavaró hibája vagy hiányossága vagy tényleg teljesen meg vagy elégedve vele?
Eredetileg egy ehhez hasonló megoldást kerestem (csak ugye nem usb kivitelben), de ezek mind drágák voltak.
Az IPEVO S0-20-al lehet huzamosabb ideig online maradni? A hasonló kivitelű SMC, NETGEAR maguktól bontották a kapcsolatot, h nem merüljön annyira az aksijuk (legalábbis egy teszteben ezt olvastam), de nem rémlik, h azokhoz lett volna bölcső.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Krump-Lee #1108 üzenetére
Szerintem megvan a hiba!
Te el vagy tévedve!
Valami kamu vírusirtód van, ami önmagát akarja fizettetni, nem a skype-ot...
valami ilyesmi!Gyanús akkor lettél, amikor azt írtad, állandóan fizettetni akar és már azt sem értettem, és gyanúsnak is találtam, csak magyarázatot nem találtam rá, amikor 1097-ben azt mondtad doc 1095-ös hozzászólásra, hogy a link nem jön be....
Szóval vírusos vagy, én meg ugathatok ...
-
And
veterán
Miért ne lehetne kapni? Nézz csak szét itt: [link]. Most vettem a második wifi-s példányt (SO-20) az eBay-en. Már elsőre is kevesebb volt 30k-nál, a második pedig < 25k-ért jött meg éppen ma. A vezetékes (SO-10) elvileg még ennél is olcsóbb, bár olyat csak a gyártó webshop-jában látok, máshol nem. Európai forgalmazót pedig pár hónapja még nem találtam.
-
Krump-Lee
csendes tag
válasz
sfdrakex #1107 üzenetére
A mikrofon jól mükszik, mert ha a beállitására rámegyek és beszélek, akkor a zöld szaggatott vonal ide-oda jár. A telepitéshez pedig saját cd-jét használtam. Ott nem lehet semmi zür. De ha valakivel tudnék telcsin beszélni, mert szerintem a Skype telepitésénél b..ok el valamit, amit ismételten ujra és újra u.úgy csinálok és ebből nem látom a kiutat.
-
belluska
tag
-
localhost
Közösségépítő
-
belluska
tag
válasz
localhost #1101 üzenetére
Még 1x nekidurálom magamat : a letöltéssel semmi gondom. Feltelepül. Megjeleniik baloldalon a partnerlista. Meghivok valakit, az felveszi, én hallom a hangját és látom a videóban őt. De az én hangom nem megy ki. Hangbeállitás, mikrofonbeállitás oké. Üzenetet tudok küldeni, a saját fotom is mükszik. Próbáltam cserélni a régi Logitech mikrofon-kamera-pillanatfelv-i együttest, nem e a mikrofon halt meg. De nem. Többszöri oldalakon való ugrálás után, mikor a kontaktra klikk, akkor adta fel a kredit hiányát Pirossal irva. Tehát nem a telepitéssel van/volt gondom és van most is, hanem a kontaktussal. A partnerem lát, de az én handom nem megy át. Ha sikerül ebből kibányászni a gondot, akkor én is ugató fakutya leszek.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
belluska #1099 üzenetére
Akkor még mindig nem értem: Olvasd!
Nincs külön fizetős skype és ingyenes skype!
(1) Skype-skype között ingyenes, vezetékes vagy mobilhivások irányába fizetős!
(2) A Skype egyenleg használatával vezetékes és mobiltelefonokat hívhat világszerte remek tarifával. = t.a.r.i.f.á.v.a.l! Ehhez fel kell tölteni a skype egyenleget.
(3) Vagy ha még mindig nem jól értem, hogy mi a gondod, akkor tovább pontosíts! Kérlek engedd, hogy segíthessünk!
------------------------------------ sfdrakex : előzetes ------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Tomb Raider 1-3 Remastered
- Procomm Plus for Windows - Intuitive Data & Fax Communications Software
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest