Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
A skype hova menti le a csevegéseket?

-
Kezd tele lenni mindenem ezzel a "dologgal". A skype-ról beszélek. Az, hogy nem lehet telepíteni szűz win-re csak msi változatban, az még hagyján, de hogy nem enged belépni msn acc-al az már kezd sok lenni. Persze automatikusan elindul a szentem, még jó, hoyg telepítésnél be lett pipálva, hogy ezt ne tegye meg. Beállítások menü mi a fenének? Majd akkor buzeráld ha beléptél, de nem tudok belépni, mert: "sajnos valami hiba történt. próbálja meg újra"
Mindig is egy tákolatnak tartottam, a messengerrel egyetemben. De, ez kezd kicsit túlzó lenni. Cserébe 30mega a szoftver, feltesz vagy 20-at és utána ha bejelentkezel még egy vagon tárhely.Valaki egyáltalán tud valamit mondani miért ugathat az msn acc-ra. Szerettem volna összevonni egy live accountot egy skype accounttal. Amúgy más livce acc-al is be akartam lépni amivel más gépen be tudok, de arra is ez a kamu szöveg jön.

szerk:
ja igen, sima skype felhasználóval belép... -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
FoxiestFox
félisten
Üdv... hogy lehet Skype-ban msn kapcsolatot felvenni?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne,hogy valamiért nincsen kép a skype-on. Maga a kamera működik de ha beszélgetni akarok akkor csak egy fekete képernyőt lehet látni.
tudom elég felületes a probléma de mi lehet rá a megoldás szerintetek?
Magában a skype-ban van a probléma,vagy esetleg a webcam driverébe?
Miket nézegessek meg? -
Blabcsi
őstag
Üdv.
Kérdés:
Chrome ( 25 ) böngészőhöz hozzá lehet adni valahogy a skype-ot?
Tehát, ha elindítom a böngészőt egy kis bővítmény is induljon vele? Persze bejelentkezik, meg minden.
Van erre megoldás? -
localhost
Közösségépítő
válasz
ricshard444
üzenetére
Be

http://heartbeat.skype.com/ = All working normally.
-
ricshard444
veterán
Sziasztok
Titeket beenged a Skype? Nálam azt írja, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni..., persze elötte 2 percig forog a csík. Nálam van a hiba vagy központi?
-
biroatis
tag
Sziasztok!
52es hiba kód mikor kilépek belőle...
mi lehet baj
-
pimmi
senior tag
csak win 7 nél xp másik gépen ok pedig a skype ugyanaz
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy létrehoztam skypon csoportot, amiből tudtam beirásokat törölni akárki irt bele, de a gépem ujratelepitettem 1 hete és a skypot is, a csoport megjelent a régi beirások nélkül, most ujra irtak be dolgokat de már csak a saját irásamit egedi törölni mintha nem látná a skype hogy én hoztam létre a csoportot, kérlek segitsetek mi a megoldás?
köszi -
Terentius
őstag
Sziasztok!
A barátnőm Németországban van és 20 gb havi korlátos a nete. Szerintetek mekkora adatforgalmat generál napi 2 óra videóhívás?Hol lehet megnézni? -
BullZeye
veterán
Van rá mód, hogy én zölddel írjak, bnőm naranccsal, haverom feketével írjon, esetleg más-más betűtípussal és mérettel?
-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nem, azt valamelyik vírusod használja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ETOM
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Egyébként megnéztem nálam nem 1 magot terhel a skype FX 8120-n.
-
- = Zk = -
félisten
a skype használ JAVA-t?
-
gallzsolt
csendes tag
De nem mondja meeeeg
azt mondja valami progi 
-
ETOM
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem lehet, hogy valami OC probléma?
-
gallzsolt
csendes tag
Sziasztok!
Ezt hogy csinálta az illető???
Kép -
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Valahogy éreztem hogy ez lesz a reakció
Vidd vissza az a biztos 
-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére

Gariztatás előtt kipróbálhatod linuxon

-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Friss, hozzávaló driverek rendben fent vannak?
(Eset) Antivírus nélkül próbáld meg.
Ha friss szűz wint teszel fel akkor még semmit se tegyél fel. Mindenképp a Skype-val kezd, esetleg windows update-t csináld végig, ha nem települne fel a Skype, az összes kötelezőt tedd fel. Nézd meg akadozik e. Ha nem, akkor ezután drivereket egyenként tedd fel és utána nézd meg hogy hogy viselkedik minden egyes driver után.
Feladatkezelőben mi az ami megakasztja? Nézet - frissítés: gyakran állítsd be és CPU legyen fentről lefele, s lesd meg melyik program hajtja meg.
Milyen procid van? -
- = Zk = -
félisten
hát, nem oldódott meg.
megy vissza egy régebbi ESET cumó.... -
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy a Skype ne legyen non-stop a tálcán? Nagyon nem szeretem, hogy ott is kint van, nem vagyok rá kíváncsi, amúgy se férek el mindig.Köszi előre is
Csak végig kellett lapozni a beállításokat, köszi

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A tört vírusirtó eleve a no comment kategória, pláne, hogy tele van a "piac" jobb ingyenesekkel, de az már egy másik topic. Esetleg a tűzfal is bénázhat, ha külön utast használsz.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem hinném, hogy bekavar a NOD32, nem szokása, de 5-ösből a legfrissebb az 5.2.91, de már egy ideje elérhető a a 6-os is. Remélhetőleg nem tört Nodot használsz...
Érdemes próbálgatni. -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nálam a Kaspersky IS 2013 művelte ezt a Skype-pal, mióta váltottam gond egy szál se. Milyen védelem van fent a gépeden, kapott-e esetleg mostanság új buildet?
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem ott valami más van a háttérben, pl egy trójai vagy egy vírus, egy kémprogram vagy egy rosszul megírt program. Esetleg egy kodek-pak is okozhat rendes galibát.
-
- = Zk = -
félisten
hát, részemről ez a skype úgy car ahogy van.... ÉS 2013 van

8 magos gépen 1! magot terhel, azt is 80% felett fixen
... rendszeresen lefagy, de a hang megy a háttérben. nézem az időszámlálót, be be fagyogat X időközönként 3-5mp-ekre. (beszélgetés)..videóhívásnál megáll, mint a kakukkos óra.amit lehetett, már kipróbáltam rajta, vele. legrégebbi, legújabb stb.
max még a gép audio részére gyanakszom.. de ott nem tudom mi lehet...
ötlet?

-
rigo88
aktív tag
üdv
azt szeretném kérdezni, hogy androidon hogy oldhatom meg, hogy ha hivok egy telszamot akkor a 2 sim mellett a skypeot is felajanlja mint "call from"?
vagy ez alapbol megtortenik ha telepitem a skype appot? csak mert nekem azt irta a telepito h nem kolpatibilis a telom. egy ot 991d-rol van szo.
koszi! -
fradi81
veterán
Csak nem azt akarja az MS hogy vegyetek új MS kamerát ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tibby74
csendes tag
köszi a válaszokat!az van hogy próbálkoztam már sok mindennel de semmi eredmény régebbi skype sem megoldás! drivert ok müxik is minden csak a kép nincs illetve a beállításoknál még látom magam,csak híváskor nem!amúgy a webcam helyett a yuv filter drivert látja!
-
fradi81
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Sehogy, ez így működik.
tibby74
Amihez van driver, látja a rendszer, annak működnie kell. Ha mégse, akkor lehet nyomozni miért nem megy. -
tibby74
csendes tag
genius facecam 312 nem müxik skype-on ???vajon mi lehet?
-
A következő esettel találkoztam:
Tegnap összehoztam a Skype és a Windows Live azonosítómat mivel WLM megszűnik. Ha a Skype-os azonosítóval lépek be akkor nem látom a WLM-s partnereket de ha a WLM-s azonosítót adom meg belépéseskor akkor látom mind a WLM és mind a Skype partnereket. A kérdésem hogyan lehetne összehozni, hogy Skype-os azonosítóval is lássam a WLM-s partnereket? -
tknof1871
őstag
Üdv! Mielőtt új OS-t telepítek, szeretném megmenteni az előzményeket, cseteléseket, kikkel vagyok kapcsolatban, stb. XP-n hol van?
-
szimcsi
senior tag
sziasztok
Hangbeállításos problémám volna. (Win7/audigy 2zs). Beszélgetésekkor van ez, hogy 1x tökéletesen hallom a vonal másik végén lévőt, aztán meg zajos lesz, szinte semmit nem hallok, aztán talán megint rendbe jön. Ha meg végre jól hallanám, akkor meg ő kezd nem hallani, pedig előtte meg jól hallott. Mai beszélgetés meg már meg se történt, mert csak egy zajmasszát hallottak ha megszólaltam, ennyire még sose volt rossz, ezt se értem, mitől állítódik el magától...
Aztán most a sound test service felhívásával ugye felvettem a hangom és ennek segítségével belőttem a hangzást és tökéletes lett. Azt kérdezném hogy ez mi miatt állítódhat el automatikusan? Mert én erre gyanakszom, hogy magától átállítódik. Windowsban is a mikrofon beállításoknál kivettem a pipát a Microphone +20db boost-nál, ami vmiért szerintem magától bepipálódik sok esetben.
Valami általános tippje van valakinek?
Skype beállításokban a mikrofon hangerő automatikus beállításánál is kivettem a pipát, meg levettem a +20db-t (windowsban), az echo test alapján most tökéletes lenne, bár szerintem ezt szoktam mindig csinálni, de gyakorlatban meg elállítódik vagy mi a szösz?!
köszönöm -
tibby74
csendes tag
egész pontossan ez a gond:szóval messenger-skype váltást megcsináltam majd használatkor minden ok kivéve hogy nem megy a webcamom(csak nagyon ritkán és akkor is random)próbáltam már sokmindent ami csak eszembe jutott leszed-felrak ,driver frissít régebbi verziók másik usb foglalat stb.a skype-on ezt írja webcam:yuv filter driver
szóval a drivert látja a webcam helyett! passz mi lehet!fateromnál ugyanez hibátlanúl müxik!nos? -
mazza
tag
-
gulac12
tag
Sziasztok v6.0.0.120-ról frissítettem v6.2.32.106-ra. Az újabb Skype a Microsoft LifeCam-VX700-at nem látja. A régebbivel jó. A kamerához nincs külön driver, plug and play.
-
tibby74
csendes tag
skype-on hol megy a webcamom(ritka eset) hol nem!webcam helyett a drivert látja! valami 5let?köszi
-
zka67
őstag
Igen, ezek is rendben vannak. A probléma az, hogy rossz időt kap a skype az msn-es partneremtől. A programot újraindítva néhány percig jó, aztán megint kezdi elcsúsztatni az időket. Olyan, mintha az msn-esnek lassabban járna az órája. Percenként több másodpercet késik az övé, de a valóságban nem.
-
lordjancso
senior tag
válasz
szabacsik
üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék, mert az otthoni gépemen nem jelentkezik ez a hiba, a munkahelyin viszont igen.
Nem sikerült rájönnöm sajnos, hogy mi okozhatja...
Mindkét gépemen usb-s eszközön keresztül csatlakoztatom a mikrofont (otthon webcam, munkahelyen fejhallgató). -
szabacsik
őstag
Legyen kedves valaki megmondani, hogy miért halkít le mindent automatikusan a skype mikor fogadok egy hívást? Semmi nincs automatikusra állítva tudtommal. Úgy van beállítva, hogy a skype az USB-s fejhallgatót használja minden más ugye hangfalon.
-
hodostamas
addikt
üdv,
régen fentvolt a skype, de leszedtem. Most felraktam megint, de amint bejelentkezik, az alkalmazás leállt üzenetet kapok. Letöröltem teljesen, mappáit is, de ugyan úgy csinálja. Mi a rosseb ütött beléje? w7 64bit
-
gabo776
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, hogy a skype-on ha msn partnerrel beszélek hol lehet beállítani, hogy ne írjon össze vissza üzeneteket. Ki van pipálva az üzenetek időpontjának jelzése, de össze vissza küldözgeti az üzeneteket és ha feljebb megyek csak akkor látom, hogy más mit írt nekem. Kérem ha valaki tud segíteni nagyon fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...gyári MS telepitőlemez ÉS KÓD hozzá 
Am ja..