Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
(#6758) LamerGyuri
és váltottam más gyártó eszközére
- örültem én, mert a másikat bekapcsoltam, hátradőltem, és működött
Melyik gyártó, melyik eszközére? -
csferke
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #5663 üzenetére
az egész Skype-ot újra kéne gondolnia mikróéknak.
Nem kellet volna megvenniük.
Amíg nem piszkáltak bele rendesen működött pc-n és telefonon is. Azóta egyre sz..abb. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Itt egy új, igéretes Skype alternatíva [link]
-
csferke
senior tag
Szia!
Inkább valamelyik Voip-os lehetőséget ajánlanám. Itt tudod összehasonlítani [link]
Vezetékesek sok országba ingyenesek egyesekbe a mobilok is a szolgáltató által jóváhagyott free periódusban. Utána viszont sokkal kedvezőbbek a percdíjak mint a Skype-nál.
Én speciel a Rynga-t használom [link]. 120 nap az ingyenes periódus.
A hangminőség jó. Megadhatod azt a telefonszámot amit szeretnél, hogy a hívott fél lásson. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnél, aki facebook fiókjából regisztrált a Skype-ra(username/password) pár napja amikor elindul a skype akkor elkezdi tölteni az eseményeket a facebook-ról és belekerül egy ördögi hurokba/körbe. 98-100%-ban lefoglalja a skype a processzort és gyakorlatilag használhatatlan a gép.
A Nézet menüben az alapnézet van kiválasztva de nála van egy olyan opció is, hogy Facebook fiók. Na ez is be van pipálva.
Próbálta már, hogy kivárja amíg a Skype és a facebook "letisztázzák" egymás között és akkor kiveszi a pipát a facebook fiók-ról. Sajnos 3 óra múlva sem változott a helyzet. Kikapcsolta a Skype-ot, hogy tudja használni a gépet.Mit lehet tenni, hogy megváltozzon ez az állapot?
köszönettel
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissítene a Skype-om 5.5-ről 5.9-re. Valaki frissített-e már?Kapásból nem merem ráengedni a frissítést mert nemegyszer volt már rá példa, hogy az új verzió nemigazán volt sikeres.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy igen érdekes telefont a net-en VEZETÉK NÉLKÜLI VOIP+DECT TELEFON KŐNIG CMP-VOIP80 [link]Használ-e valaki közületek ilyet vagy valami hasonlót?
Tetszik, hogy egyben kezeli a vezetékest és a Skype-ot.A dilemmám a következő. Nem Skype-ot használok telefonálásra hanem különböző Voip-okat (12voip, Rynga, VoipZoom....).
Ez a készülék használható ezekhez a Voip-okhoz is?Esetleg tud-e valaki ajánlani készüléket amely tudja kezelni ezeket a viop-okat és a sima vonalast is?
köszönettel
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Én is visszaraktam a Skype 5.3-at de sajnos félek, hogy ismét frissíti majd magát 5.5-re amit NAGYON NEM SZERETNÉK.Hol lehet kikapcsolni az automatikus frissítést??
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nemcsak, hogy a Skype elszállt hanem (és ilyet még nem pipáltam) egyszerűen ELTŰNT a gépemről, mintha uninstall-t csináltam volna.
Eltűnt a Start menüből, a Program Files-ban csak az üres mappa díszelgett.
Újra kellet telepítenem és most megint működik, de ki tudja meddig.
üdv
-
csferke
senior tag
Szerintem az új 5.1 verzióval van valami gond. A neten a fórumokon is mindenki szapulja.
Már meg is jelentették az 5.2 betát.Megoldottam a partnerfelvételi problémát, visszatértem a 4.xx verzióra
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Skype 5.1.0.112-ben ha elindítom a "Partner felvétele"-t akkor csak egy üres "felhős" ablak jelenik meg és nem tudok új partnert keresni/felvenni a Partnerlistámba.
Nálatok ez jól működik?
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet-e oldani, hogyan, hogy a Partnerlistán csoportosítsam a kapcsolataimat?
Pl. ország szerint vagy más csoportokat kialakítani?
A csoportokkal nem egyszerre szeretnék beszélgetni. Tehát nem csoportos beszélgetésről lenne szó, hanem csak rendet teremteni valamilyen logika szerint.köszi
-
csferke
senior tag
Megoldódott a probléma. Visszaraktam a Skype 4.1-et.
Tehát a hiba nem a windows7-ben van hanem a Skype 4.2 hibás
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissítettem a Skype-ot 4.1-ről 4.2-re (Win7) és most ha bezárom X-el az ablakát akkor nem vonul vissza az óra mellé hanem csak becsukódik a tálcára. Mikor több program van megnyitva akkor már elég szűkös a hely. A Win7 és a 4.1 normálisan csak az óra mellett volt látható.
Hogyan lehet orvosolni ezt, ha lehet?
köszönettel
-
csferke
senior tag
válasz
Dr.Skype #1122 üzenetére
Nekem nem kérdésem hanem javaslatom/kérésem lenne.
Meg lehetne-e oldani, hogy amikor a Skype a tálcán az óra mellett csücsül, akkor jobb egérklikkre bővebb legyen a megjelenő menü.
Konkrétabban. Ebben a menüben megjelenjen az elérhető partnerek listája és onnan kiválasztva már indítható is a chat ablak a partnerrel.
Ne kelljen előbb a Skype-ot megnyitni és onnan indítani a beszélgetést.köszönöm
Csonka Ferenc - Ferke
[Rogoznica]
[Foto's] -
csferke
senior tag
A kiinduláshoz számítógép kell, hogy legyen előtted. Ha van kredited befizetve akkor beírod a számot amelyről hívni szeretnél és a számot amelyet hívni akarsz. Pillanatokon belül csörög a telefon amelyről a hívást kezdeményezed, amikor felveszed akkor kezd csörögni a hívott készülék.
Így egyiptomi mobilról a hívás magyar mobilra 8,5 €c/perc + 5 €c kapcsolási díj (~23 Ft/perc + ~13 Ft egyszeri kapcsolási díj). -
csferke
senior tag
Sziasztok!
A régebbi Skype-nál látható volt, hogy a partnerlistában szereplő egyének mikor voltak utoljára "OnLine".
Ezt hogyan lehet (ha lehet) beállítani a 4-es Skype-ba? -
csferke
senior tag
Kínába ajánlanám neked valamelyik Voip-ot pl. 12voip [link].
Befizetsz 5eurót és 90 napig ingyen hívhatsz Kínai vezetékest és mobilt (no meg más országokat is). Persze vannak olyan országok amelyek hívásáért fizetni kell, de kevesebbet mintha otthoni vezetékesről hívnád. A 90 nap elteltével az 5 euró nem vész el, tovább hívhatsz de most már fizetős, vagy befizetsz újabb előfizetést. -
csferke
senior tag
válasz
Sk8erPeter #926 üzenetére
Skype / Beállítások / Adatvédelmi beállítások
-
csferke
senior tag
Márpedig így van, csak akkor mennek át az hívások/üzenetek ha mindkét fél online van.
Miért nem lehetne úgy mint a mobiltelefonoknál. Ott ugyebár az üzenet megérkezikamikor bekapcsolom a telót a listán pedig ott vannak a nemfogadott hívások. Ez más normális programoknál (ICQ, MSN...)szintén így működik.Nem is sejtettem, hogy a Skype ennyire GAGYI
-
csferke
senior tag
Kicsit lassú vagyok és már nem tudtam módosítani a kérdésemben a linket.
Itt a helyes link [link] -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Csak én nem tudom beállítani a Skype-ot, vagy nem is lehet.Azt szeretném elérni, hogy amikor nem vagyok bejelentkezve akkor is tudjanak más felhasználók (olyanok is akik nincsenek a partnerlistámon) hívni/üzenetet küldeni. Amikor ismét belépek akkor megjelenjen az érkezett üzenet vagy értesítés az elmulasztott hívásról. Valami hasonló mint az MSN-ben.
www.ferke.net/rogoznica/contact [link] ezen az oldalon található Skype linkeken kellene, hogy elérhető legyek.
köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest