Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Hali
Valami nem tiszta nekem. Van Skype fiókom, msn az nincs, viszont van pár ismerősöm, akinek meg fordítva van. Tehát a kérdésem:
Ha ugye ők majd áttérnek a Skype-ra az msn account használatával, akkor engem fel tudnak venni partnernek (vagy én őket) úgy, hogy nekem csak Skype fiókom van, vagy regelnem kell egy ilyen "xyz@outlook.com" címet és nekem is egyesíteni kell a két fiókot? -
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Néha előfordul, hogy másnap kapom meg azt az üzenetet, amit valaki küld.
Tegnap is beszélgettem és valamiért nem írt egy órája. Gondoltam valami dolga volt, el kellett mennie és nem köszönt el. Erre most bejelentkeztem és látom, hogy abban az egy órában is írt de én nem kaptam meg csak most.Tehát a képről a pl.: haver tegnap 19:46-kor írt utoljára. Vagyis én azt láttam, ezért 20:36-kor elköszöntem. Most meg feljött az ablak, hogy üzenetet küldött, tegnap 20:02-kor.
Egyedi probléma ez, telepítsem újra a skypot? Bár azt hiszem pont tegnap frissítette magát. (5.5.0.117)
-
Egorov
aktív tag
Én sokat gondolkoztam azon, hogy miért tud ilyen "olcsó" lenni a skype, illetve az ilyen programok. Az olcsót azért raktam idéző jelbe, mert van egy voipcheap nevű progi, az olcsóbb.

SMS Hungary HUF 28.372 HUF 32.628VoipCheap:
Hungary (Mobile) 35.135HUF 37.838HUF
SMS Hungary 18.919HUF 20.270HUFIlletve van valakinek véleménye, hogy miért jobb skype progit használni, mint a másikat? Eddig én azt találtam, hogy a skype ismertebb, azon vannak barátaim, voipcheap partnerem meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha külföldről "skypolok" egy hazai mobilra, akkor a hívott félnek kell fizetnie a hívás fogadásáért?