- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
Ave Guruk,
hol tudom kikapcsolni, hogy az interneten, vagy éppen programokban lévő számokat NE telefonszámnak lássa a rendszer a skype miatt? pl. belépek egy programba van egy hosszú szám, ráklikkelek, és ahelyett, hogy megnyitná, a skype fel akarja hívni....megoldva....skype click to call uninstall
thx
oxox -
oxox
addikt
thx úgy tünik valahogy sikerült deaktiválni
-
oxox
addikt
Ave
Biztosan már jópáran megkérdezték, de nem találtam most hirtelenbe.
Már korábban is telepitettem, és most is, de baromira idegesítő, hogy a weblapokon lévő számokat átkreálja telefonszámmá (hol több kevesebb sikerrel)...ezt akkor is teszi, ha lekapcsolom magát a programot...
Hol a ménykübe lehet kikapcsolni ezt a "szolgáltatását"?
thxanks in advance
oxox
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged