Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
megvan...
-
halpaprikas
csendes tag
Sziasztok
Most szeretnék a matávról váltani skype-ra, a korlátlak országcsomagot befizetésem rendben átment, de, nem tudok előfizetni magyar számra, mert egyszerűen nem ad ilyent. Bármely más országot tudnék választani, de magyart nem tudok. Pedig ahhor, hogy nórmális áron elérhető legyek nagyon kellene. Egyébként a matávot megkérdeztem és ha lehetne ilyen számot szerezni (30 eur/év), akkor azt a hazai vezetékes tarifával lehet hívni.
Valamit elkefélek, vagy tényleg nem működik a rendszer? És van-e valami magyar nyelvű információs szűmuk, amin lehet kérdezni, vagy csak én nem találom ezt sem?
köszönöm -
Winner_hun
félisten
?
-
szimcsi
senior tag
Az mitől lehet, hogy mostanában üzenetküldéskor későn megy el vagy érkezik meg üzenet? Tehát írok valamit, és olyan mintha a másik fél nem reagálna semmit, mert nem jön semmi aztán mondjuk kicsit később megint írok és akkor megjön hirtelen az 1 órával általa írt sor. kösz.
-
ByB
addikt
Skype fiókot lehet törölni, ha igen, hogyan?
-
mozesapo
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy mikor videotelefonálok valakivel, nem látom a webkamerájának a képét. A másik fél látja az enyémet. Mi lehet a probléma?
Köszi a válaszokat.
-
Miv
tag
Csak zárójelben mondom: Régóta keresek wifis, skype-os telefont, ami egyszerű, szülők korosztálya is tudja használni. Próbáltam már Linksys gépet, ami elég bonyolult volt, és most találtam egy Belkin kütyüt. 15e Ft, rém egyszerű, és rém jól működik. Korlátlen Európa csomagom van, egyszerűen szuper. Ajánlom mindenkinek, aki ilyenben gondolkozik.
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.Ezek a Skype havi előfizetős díjcsomagok hogyan működnek az Unlimited Country és Unlimited Europe-ra gondolok?Milyen számokat hívhatok? Mobilt is vagy csak vezetékest?Vagy hogyan érné meg a legjobban ha szeretnék Ausztriából haza telefonálni??
Köszönöm a segítségetek.
-
-
And
veterán
Értem én, de ha egyszer nem telt még le a három nap sem, mikor a levelet kaptad, kár izgulni. Tekintsd úgy, mintha azt írták volna, hogy még nem ért oda a pénzed, mert lassú az átfutás. Ha egy hét múlva is megkapod ugyanezt a levelet, akkor érdemes kérdezősködni náluk. Sőt, "esetenként pedig tovább is tarthat"..
Mod: ma már úgyis 2829 Ft-ot akartak legombolni ezért a feltöltésért.
-
And
veterán
"Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki átutalás feldolgozása és Skype egyenlegének jóváírása hozzávetőlegesen 3 - 7 napot vesz igénybe, esetenként pedig tovább is tarthat. Ha Skype egyenlegében 7 nap után sem történt jóváírás, forduljon az Ügyfélszolgálathoz a http://www.skype.com/help oldalon."
-
Miv
tag
Megkerestem azokat az emaileket, amiket akkor kapok, amikor küldik az átutalások nyugtáját a skype-tól.
Idézek: Ha bármilyen probléma felmerül, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. http://www.skype.com/go/help
Megnéztem, semmi konkrét; minden esetre ha forintban kellett utalnod, és az az azonosító is jó amit kértek tőled, mindenképp írj, akár több helyre is. -
dany27
őstag
nem mert én szabályos banki átutalást választottam és akkor írta hogy utaljak át 2798,63 HUF-ot erre a számlára meg h tegyem bele azt a számsort megjegyzésbe!
Ezt megcsináltam csak annyi különbséggel hogy kerekítettem és én 2800 HUF-ot utaltam!Ez gond lehet?? Kinek és hol szóljak??
-
Miv
tag
válasz
concret_hp #765 üzenetére
Ha ráhúzod az egeret az offline kontaktod nevére?
-
Miv
tag
De miért forintban utaltad? Szerintem ezért nem tudják beazonosítani az utalásod, mindenképpen írj nekik!
Ezt úgy kell, hogy fogod a net bankodat / vagy bemész a bankba, és indítasz egy euro utalást. Megadod a Skype adatait, és azt, hogy 10 EUR-t szeretnél utalni. A bank továbbítja a 10 pénzt, neked meg aznapi HUF/EUR árfolyammal beváltja és terheli a bankszámládat. -
dany27
őstag
máma kaptam egy üzenetet a skypetól hogy még nem utaltam át a kreditek árát holott ezt már megtettem csütörtökön. Nah ilyenkor mi a helyzet??
-
Lacika25
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A neten használt programok, mint a skype is, helyhez nem kötött, bárhol beléphetek. Viszont a rendszer azt érzékeli, ha külföldön lépek be. A kérdésem az lenne, ha külföldről szeretnék Mo-i vonalas telefont hívni, annak ugyanolyan percdíjai vannak, mintha itthonról hívnék külföldi vonalast?
Köszi!
-
dany27
őstag
hi
Egy olyan kérdésem lenne hogy a skype oldalán lévő tarifák azok tök mind1 hogy melyik országból beszélek azok mindíg annyi amennyi oda van írva az ország mellé. Tehát magyar vezetékes akkor is 2cent hogy ha mondjuk afganisztánból beszélek magyarországra vagy Olaszországból??
-
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy inkább oprendszer-specifikus a dolog, de ott nem kaptam választ.
ubuntu 8.04, legfrissebb skype. beszélgetés közben szeretnék zenét is hallgatni ugyan azon gépről. csakhogy most egy az egyben a partner felé is megy a zene, ami nem feltétlen nyerő... van valami lehetőség azt beállítani, hogy csak a mikrofonról vegye a hangot, és ne a mixeren keresztül, a lejátszást is hozzávéve?
-
Miv
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a skype-hoz nem létezik az MSN pluszban lévő elrejtéshez hasonló funkció? Tudjátok, xy billentyű kombináció, és eltűnik minden... amolyan főnök gomb
-
BemAnyó
senior tag
Hi, van egy kis gondon a Skype al, ha elinditom akkor eltünik a hangkártyám, és a windows biztonsági központ is (nem lehet tűzfalat megnyitn)i, csak a restart segít, nagyjábból csak az működik amit a skype elött indítok , pl ha COD + skype olni akarok akkor elösszőr, COD4 alt+tab skype alt+tab, mert külömben cod4 közli hogy nincs hangkártyám, de a többi játék is ezt csinálja, ettöl fügetlenül a skype az működik, próbáltam hátha a spybot rezidens letiltott valamit , de nem , most itt tartok, 5let vlakinek ?
most látom itt mindenki csak kérdez, de senkise válaszol igazán
mindegy, esélyt meg kell adni -
concret_hp
addikt
hallottam iylet, hogy skype-n meg lehet nézni, hoyg mikor volt utoljára bejelentkezve valaki, de én ezt enm találom. ötlet?
-
Edween
őstag
Üdv.
Megtudná nekem mondani valaki,hogy a skype mihez köti a a létre hozott fiókot, email címhez vagy registrált névhez? Mert pl telepítésnél új emailt adnék meg, akkor a korábban használt fiókom használható marad? -
Pheadar
tag
Sziasztok!
Az a problémám akadt a Skype-pal, hogy nem tudom elindítani (:
Szinte minden induláskor lefagy, be se tölt, csak az ablakig jut, de tovább nem. Vistát használok, de szerintem ennek nem kéne gondot okoznia. Épp most telepítettem a legfrissebbet, hátha bejön, de így sem...
Szóval help pls!
Pheadar -
Forest
tag
Sziasztok,
Skype -os interjum lesz, es azt szeretnem megtudakolni, hogy hogyan tudnam rogziteni a beszelgetesunket, amit kesobb vissza tudnek hallgatni?
-
szimcsi
senior tag
MIért nem enged bejelentkezni? Ugyanaz a jelszavam már régóta, de nem tudok vele belépni, azt írja hibás. Módosítani sem tudom a jelszavat, mert be kell írni az email címemet, amire megint hibát ír.
-
Miv
tag
Igen, én is kipróbáltam a PDA-mal. De most apósoméknak szeretnék kicsit kedveskedni, és venni nekik egy kifejezetten skype-os, időseknek is egyszerűen kezelhető telefont. Első körben hoztam egy linksys WIP330-ast (nem ezt akartam, de rábeszéltek
). No EZ a készülék nem az a készülék, amit legszívesebben én, a relatív jó látásommal és ki ujjaimmal nem vágnék földhöz 10 perc használat után.
-
Ki mit hallott erről Skype+Microsoft-os dologról, hogy nyerhetek egy Dell laptopot meg némi készpénzt?
Tudom hoax gyanús, de van valahol valami leírás, ami utána nyomoz, vagy épp a szerencsés nyertesekről híradás? -
Laybee
őstag
Lehet láma kérdést teszek fel, de megtudjátok mondani, hogy a legújabb skype 4.0 hogy lehet állítani a betűtipust nagyságot? Köszi
-
joey7
őstag
hali,
most telepítettem a progit egy laptopra,de nem tudok telefonálni,mert azt mondja,h gond van a lejátszóval... ez mit jelent?
-
Róth
aktív tag
Nem fér a fejembe, hogy miként számol el a skype a vezetékes-szolgáltatókkal, még normális használatot is feltételezve. Fair használattal számolva megvan a havi 2-300 hívásvégződtetés és 1000 perc beszélgetés. Mindez 800 ft-ért.
Na mindegy, maradjon meg a jó szokásuk -
Miv
tag
Szia,
Szerintem egyértelmű: vagy valamelyik korlátlan csomagot veszed meg, és akkor az adott ország/Európa/az egész világ vezetékes számait cserébe ingyen hívod; vagy pedig töltögeted az egyenleged, és akkor a mindenkori tarifatáblázat alapján telefonálsz, és az alapján fogy az egyenleged.
Illetve mivel a korlátlan csomaggal csak vezetékest hívhatsz, ha mobilt is hívni akarsz, akkor is töltened kell: akkor a vezetékesek ingyenesek, a mobilt pedig az egyenlegedből vonja. -
Róth
aktív tag
válasz
Napster01 #731 üzenetére
"jelenleg ~5 Ft a vezetékes és ~53 Ft a mobil, sztem mobilt nem éri meg"
Nem világos számomra a tarifa, mert van ugye a "pay monthly" kategória, amit meg is rendeltem magyar vezetékes relációban 800 ft-ért (rohadtul jól működik és megéri), viszont van forgalmi díjas mobil/vezetékes is, ami vagy 53 ft (ahogy írod), de láttam 5 ft-os verziót is.
-
szimcsi
senior tag
Frissítettem a legújabb verzióra és nem tudok bejelentkezni a profilommal. Az első alkalommal még harmadjára sikerült, de azóta sokadikra sem, mi lehet?
-
k.t.a.
senior tag
Hali!
Segítsetek kicsit. Vista alól használom a Skype legújabb verzióját, és minden nagyon szép és jó, egy dolgot leszámítva. A beállításoknál hiába választom ki a hangszóróimat és mentem el, minden indításnál visszaáll másik kimenetre amin persze nincsen semmi sem. A másik problémám szintén a hanghoz kötődik. Amikor telefonálok vele, vagy hívnak elmegy hang. Igazából csak a lenémít mindent. Ha visszaállítom oké, de akkor is zavaró hogy csörgés után nem hallok semmit sem, amíg vissza nem állítom a hangerőt normálisra. Ha valakinek van megoldása a problémára segítsen. Köszi.
-
Napster01
tag
válasz
passatgt #739 üzenetére
azért emelték ki mert bárkit bármikor hívhatsz bármennyiszer, akár éjjel-nappal beszélhetsz vele, csak azt a havidíjat kell kifizetned és vezetékes telefont 1 hónapig a 20 országban hívhatsz ahányszor csak akarsz (apró betűs résznél 10.000 percet jelent, ami kb. 1 hét lebeszélhetőség, de nem hiszem, hogy van olyan ember aki 1 hétig megállás nélkül beszél...) viszont kizárólag csak vezetékes telefon, a mobil hívásokért a feljebb lévő percdíj alapján kell fizetni
mod: egyébként kedvezményt kapsz ha 3 hónapra előre fizetsz, és euróban kell fizetni (mellesleg most erősödik a forint
)
-
Napster01
tag
válasz
passatgt #737 üzenetére
akkor már megérné az új akciójuk: [link]
Ha jól értelmeztem, akkor éjjel-nappal bármennyiszer hívhatsz vezetékes telefont a felsorolt 20 európai országban, percdíj nélkül + kapsz 1 telefonszámot amit bárki elérhet üzenetrözítővel €3.95 + áfa (kb. 1100HUF) per hónap, sztem ez sem egy rossz akció, így elméletben akár egész hónapban mehetne egy megszakítatlan hívás 1100 ft-ért)
-
passatgt
aktív tag
válasz
Napster01 #731 üzenetére
Köszi, épp ezt kérdeztem
Az invitelnél nálam most 3990 ft a havidíj, mobilra 56,5 ft, nemzetközire meg 80 és 700 ft között van, sms-t meg nem lehet küldeni
szóval nekem simán megéri, ráadásul invitelnél hívás felépítési díj pluszba, vezetékes meg ua kb, skype egy picit olcsóbb
nemzetköziben meg nagyon olcsóbb, németbe sokat telefonálok, eddig 120 körül volt asszem, skypon 5ft?
váltok sztem
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Jelenleg van arra lehetőség, hogy magyar vezetékes és mobil telefonokat lehessen hívni Skype-al?
Ha igen, kb mennyiért?
-
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem abban,hogy hogyan lehetne azt megoldani,hogy a Skype ablaka ne ugorjon elő minden hívásindításkor.A hívást természetesen egy külső eszközről indítom. -
@Pirate@
tag
sziasztok
tudja vki h mik a jelenlegi percdíjak (mobil,vezetékes)???
köszönöm....
üdv -
Zin
őstag
egy partner neve melett ott a webcam pl 10 percig.utanna meg eltunik.az mit jelent?vkivel webcamozott?vagy csak azt, h van camja?de erdekes mert egy ido utan eltunik.segitseget elore is koszi.
-
p_adam
addikt
Következő a kérdésem: hogy lehet a Skype-ban videófelbontást állítani? Lejjebb kéne hogy folyamatosabb legyen a kép a mostaninál. MSN kisebb felbontást használ amivel jobb a kép hangban viszont a Skype lényegesen jobb.
-
ptesza
senior tag
Sziasztok.
Remélem valki tudja a megoldást a problémámra.
Beszélgetés közben mindig elmegy a hangom de végleg, mindent értek amit mondanak ,akár konferencia beszélgetésnél is.
Routeren keresztül osztom a netet , (dl-524) ugyanez szokott történni ha latopon keresztül szeretnék beszélni ,wlan kapcsolattal. Már telepítettem ujjra ,de az sem segített . Ugyhogy kizárásos alapon a routerem beállításai lehetnek rosszak.Vagy a szolgáltatóm szar? Datanet
Köszi a segítséget.
-
-
Bibby
addikt
Feltettem a legújabb verziójú skype-ot, eddig ne kérdezzétek melyik volt, valamivel régebbi. Most ebben teljesen tompa, mély a hangszín, hogyúgymondjam tök szar. Ezt lehet állítani, vagy mi módon lett ilyen?
-
cog777
senior tag
Sziasztok!
Sehol nem találom hogy video telefonáláshoz mi a minimális sebességlimit. Hang tökéletes, de szeretnék venni webkamerát is.
Sebességem: 1Mb/s le 128Kb/s feltöltés. Érdemes vennem?
Köszi..
-
joshua7
veterán
Hogyan tudom megváltoztatni az asszociációs beállításokat? Ha netezek és egy oldalon sok szám van egymás után, a Skype(?) azt telszámnak érzékeli és megváltoztatja. Holott persze egyáltalán nem telefonszámról van szó... Hogyan tudom ezt a funkciót (
) eltüntetni?
-
DigitXT
félisten
válasz
Altbrucke #716 üzenetére
Csak azt felejtetted ki, hogy te látod-e magad a "kontrollablakban"...
Ugyanis, nem az ő webkamera beállításait kéne nézegetni, ha onnan tökéletesen átjön a kép.
Szerk: viszont megfogalmazásodból arra következtetek, hogy más partner esetében nincs ilyen gond: ezesetben szerintem valami router/tűzfal probléma lehet, de ez csak tipp...
-
Altbrucke
tag
nekem olyan problémám van amit nem értek:
saját és más gépekről beszélve 1 bizonyos gépre(apósomé), videóhívásnál én látom és hallom őt, ő viszont hall minket, a kontrolablakba megy a saját képe de minket nem lát.
Megnéztem a beállításokat de nem találtam hibát, eltérést benne.
Max. annyi a különbség hogy mi logitech-t ő meg microsoft webkamcsit használ.
Valami ötlet??
Köszi előre is!
Esetleges megoldásokat privibe is légyszi gyakrabban olvasom azt -
sith7
félisten
válasz
Relevance007 #712 üzenetére
Megmondod a nevét, típusát annak , amit te használsz ?
-
sith7
félisten
válasz
Relevance007 #709 üzenetére
Akkor szerinted egy USB - s fejhallgató , headset a megoldás ?
-
Relevance007
csendes tag
Hangátvitelben a Skype szerintem verhetetlen, nem csak a hangminősége miatt, hanem mert tényleg úgy működik, mint egy telefon, és nem kell várni, hogy létrejöjjön egy hangkapcsolat. Képben pedig egy 640*480-as felbontású webkamerával láttam működni, szerintem a webkamera képességeihez képest kifogástalan volt a kép. Folyamatos volt a képátvitel, elfogadható a képminőség is.
De egyébként meg a képlet nagyon egyszerű: mint nagyon sokmindent, ezt is csak úgy tudod meg ha kipróbálod. Aztán lesz saját véleményed is, és el tudod dönteni, hogy melyik a jó neked. -
student
őstag
sztetek melyik a jobb hang/kép átvitelbe? skype vs msn?
-
sith7
félisten
válasz
Relevance007 #706 üzenetére
mármint a fejhallgató ?
volt három fajta is, az egyik csak az volt, + külön mikrofon, a többi egybeépített, headset jellegű, zöld és rózsaszín dugókkal
de azóta rákötöttem az asztali pc - re is , ott is visszhangzik, igaz nem annyira , mint a laptopon, de ott is lehet hallani -
sith7
félisten
válasz
Relevance007 #704 üzenetére
ne sirass meg, ez már a 3. ....
-
sith7
félisten
válasz
Relevance007 #702 üzenetére
az asztali gépre is rákötöttem , de ott is visszhangzik....
az vezetékkel van a routerre kötve -
Relevance007
csendes tag
USB 1.0? És fájlokat milyen sebességgel képes másolgatni/letölteni a netről?
Egyébként könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy a Wi-Fi zavar be, nem is annyira a sebesség miatt, hanem inkább mert a csomagvesztesége túl nagy, és az már talán sok a Skype-nak. Én mindenképpen megpróbálnám vezettékkel is rákötni a laptopot a routerre, mondjuk legalább egy próba erejéig. -
sith7
félisten
válasz
Relevance007 #700 üzenetére
az internetem az chello, a legkisebb
de igen , usb -s wi - fi - n keresztül csatlakozik a laptop a routerhez (54Mb/s), de csak 1.0 - as az USB - je van a laptopnak...
gondolod az lehet a baj ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest