Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Nekem privát üzenetben már küldött egy olyan linket, ahonnan egy TXT file-t lehet letölteni. A letöltéshez viszont SMS-t kell küldözgetni, vagy rendelni.
Remélem nem csak beetetés volt ez a pár kód elhintése, hogy utána a nála privát üzenetben jelentkezőket fizetős oldalakra küldözgethesse...
-
polonic
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Nem tudom, mi az a PPD oldal. Leírod részletesebben?
-
€uro
őstag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Előre is köszi!
-
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Le lehet valahogy tiltani ezt az új reklámfelületet az ablak felső részében?
Elnézést, ha már volt.. -
polonic
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ez már felhasználva. Miért nem írja be, aki már felhasználta?!

Mi lenne az a szivesség?
-
Sziasztok!
Itt van még egy Skype premium kód:
SKYPE-JCFV8-7JX7Y-BC6NW-RJ6N6Ez az utolsó amit postolok. Van még egy csomó, ha valakinek szüksége van rá, akkor egy kis szívességért cserébe adok.

-
kanai1960
újonc
Hogyan lehet leválasztani a Facebookot a Skype-ról?
-
válasz
Kezdő Balázs
üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy új fiókot kell csinálni. Csak abban nem voltam biztos, hogy másik e-mail cím is kell-e hozzá, de ezek szerint ugyanazon e-mail címre regisztrálhatod az új fiókot is, amin a régi is volt.
-
válasz
Kezdő Balázs
üzenetére
Új nevet kell csinálni, az biztos.
-
válasz
Kezdő Balázs
üzenetére
Skype nevet nem lehet megváltoztatni, csak a megjelenítettet.
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Skype nevemet szeretném megváltoztatni ,Win8.1-et használok annyi sikerült,hogy megtaláltam jelszómódosítás mellett a szerkesztést,no de amikor újra bejelentkezek akkor újra a régi Skype nevemet kéri,át lehet változtatni,hogy bejelentkezéskor is az új skype nevemet kérje és a partnereim is az új skype nevemen találhassanak rám(apropó már az asztali verziót is letöltöttem és ott is próbálkoztam sikertelenül),légyszíves valaki segítsen.
Előre is köszönöm. -
tonyrulez
őstag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Na végre sikerült, köszi!

Akkor most a vezetékes hívás ingyenes lett ezzel, de melyik országba? Bocs ha hülyeséget kérdezek, de eddig nem volt ilyennel dolgom
Mert ha rendes módon fizetnék elő, akkor ki kell választanom az országot aminek irányába telefonálni szeretnék. Most utólag kiválasztok egyet valahol, vagy már ki van választva Mo? -
SKYPE-8WHW8-U439D-GNW3E-6WJRB
-
1 még lesz valamikor este amikor kedvem lesz kipostolni.

-
polonic
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ma még lesz?

-
M0Dair
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Beváltva.

Köszönöm szépen, hálás vagyok érte!

-
SKYPE-4FW87-KGWEA-KXA3G-PFEYH
-
tonyrulez
őstag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Tökéletes, pont a vonaton amikor csak a megállókon van mobilnet. Reméljük holnap is megmondod majd az idősávot

-
M0Dair
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Akkor addig pihentetem a billentyűt. 
-
-
M0Dair
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Várható még ma friss kódocska?
Már fáj az F5. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
McClane
aktív tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Köszönöm!

-
SKYPE-FB8GG-RPYXG-DKH3R-TTBA3
-
Воланд
titán
válasz
Ron Swanson
üzenetére

-
SKYPE-8P3JG-K9FEA-WWFYD-8HRUG
-
válasz
kraftwerkfan
üzenetére
Csak annyit tudok mondani rá, hogy ugyanott tudod törölni a naplót is (Beállítások -> Szöveges üzenetek -> Részletes beállítások), elvileg utána már nem kéne egyetlen betűnek sem megmaradnia. Hogy miért naplózna mégis, azt kérdezd meg az NSA-től
Bocs, de tényleg nem tudom... valószínűleg programhiba, mert mások is szenvedtek tőle. A legújabb 6.11-et próbáltad már, ugye? -
kraftwerkfan
tag
válasz
kraftwerkfan
üzenetére
?
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Android telefonról a kimenő hívás mindig skyperól megy ki, automatikusan. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Köszi
-
fradi81
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Köszöntem a kódot

-
polonic
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
ezt már valaki felhasználta
kérlek titeket, hogy írjátok már be, ha ez történik -
SKYPE-GKW4F-UFCYV-E8XEM-BHUUY
-
olivera88
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Elkelt. Köszi szépen.
-
SKYPE-RRYWX-TNAW9-TA4Y4-TNXNR
-
pocokmaster
csendes tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Köszi

-
SKYPE-AGAFP-XWJNJ-4Y8X3-FXPV6
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Folyamatos (sztem nem verziófüggő) problémám, hogy hiába van beállítva a "nincs naplózás", ez a skype mindig felhozza a legutóbbinál. De nekem nem kellene nagyon... -
TIT
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ezek mire jók?
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ezt most én kaptam el, köszi

-
SKYPE-F4XJH-N9NPV-KMHN4-TU737
-
olivera88
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Szia.
Tudnál nekem is küldeni egy kódot Skypehoz?Upsz ezt privátba akartam.
-
TiMoN
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Köszönöm az ismerősödnek is!

-
polonic
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Az igen!

Akkor kérnék még kettőt, hogy kitoljam a prémium érvényességét 2 évvel.

-
-
polonic
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
honnan jön ennyi kódod?

már nem lehet igényelni, úgy tudom
-
TiMoN
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Köszönöm!

-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
SKYPE-4XG9U-H6RWF-4WHW9-T4FKA
-
10 perc múlva kirakok még egy premium kódot

-
-
polonic
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Köszönöm!
Felhasználva.
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
SKYPE-A3UH9-VJX3H-RR3X8-VNWUB
https://secure.skype.com/portal/voucher/redeem -
14:30-kor kipostolok ide egy 100$ értékű Skype premium kódot.

-
-
TIT
veterán
Üdv!
Win 8.1-nél a saját skype néha megszakad beszéd közben,lehet,hogy csak a win 8.1-es ilyen szar és az asztali jó.
-
TiMoN
senior tag
Valaki használ WinPhone 8.0 án skype-t? Érdekelne hogy is működik zárolt képernyő esetén stb.
-
olivera88
veterán
Máskor ha küldtem valakinek üzit aki offline volt akkor jelzett egy kis forgó kört az üzi mellet ameddig megnem kapta az üzenetet. De nem oly rég eltünt ez az opción nálam. Kiszedték belőle vagy mi?
-
=Mentor=
őstag
Hali! Csatlakoztam egy Skype csoporthoz, a közös chatben állandóan pontozni kell, mert egy idő után nem jönnek át az ott elhangzó dolgok. Van erre valami megoldás, vagy a Skype alapból ilyen szutyok?
-
Hardtech
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sikerült megcsinálnom. Felraktam egy régebbi verziót (6.9.0.106) ezzel tökéletes

-
Hardtech
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám elindítom a skypot és majd szét esik a gép 50% on pörgeti a procit meg zabálja a memóriát a winyoval is csinál valamit mert zörög zakatol ha megy a skype
valakinek valami ötlet hogy mi lehet a gond ? 
-
-
StaChys
tag
válasz
zolka95
üzenetére
Szia, nekem eddig nem sikerült. Nagyon úgy tűnik, hogy abban a módban futtatott programok amolyan táblagépes módon mennek, tehát nem nagyon lehet variálni. Nagyon hiányoztak a beállítási lehetőségek és a felülettel sem nagyon tudtam kibékülni... Én pont ezért letöröltem a "beépített" Skype-ot, és helyette felraktam a Skype for Desktop-ot (vagy hogy hívják)... Azóta megy minden mint régen.
-
Llew
senior tag
Szüleimnek van egy régi gépe (P4, XP SP3), amin olyan gond van a Skyppal, hogy hang kapcsolatot nem lehet vele teremteni. Valamiért féloldalasan jön csak létre. Tárcsáznak, a másik oldalon lévő szintén asztali gép, illetve gépek részéről létre is jön a kapcsolat, szüleim hallják a másik felet, sőt ha van webkamera akkor mindkét félnek van képe, de szüleimtől a hang nem jut el a másik félhez. Sőt, ők már hallják a másik felet, de náluk még mindig csak a tárcsázó hang szól, aztán a skype lefagyasztja az egész gépet.
A mikrofon működik, a skpyon kívül nézve, és a programon belül a teszthívás esetében is, a program szerint minden rendben van, de amint valakit hívni kell már nem működik. Próbáltam program frissítést, régebbi verziót is, semmi.
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Sürgős segítség kéne. Adott egy asztali számítógép, ahol a legfrissebb skype nem tud bejelentkezni. Elindítom a skypeot, és ahol be kéne írni a felhasználónevet és a jelszót, ott csak egy fehér képernyő fogad, és nem lehet vele semmit sem kezdeni. Csak bezárni. Az operációs rendszer: windows 7 ultimate 32bites. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm. Boldog Újévet! -
AstraCDX
senior tag
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Windows 8 módban futtatott skype-nál meg lehet oldani, hogy beszélgetés közben legyen hang úgy hogy nincs a képernyőn a skype, tehát hogy nem a skype van előtérben? -
n42
tag
Sziasztok, valaki elmondaná nekem, hogy skype segítségével mennyiért lehet sms-t küldeni belföldi mobilra? 628-féleképpen átirányít a díjszabásokhoz, csak egy qrva szó nincs ott sms-ről.
baromi frusztráló... -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
A probléma: adott egy eredeti 64 bites windows, skype 6.11.0.102 verzió, a gép elég erős hozzá Deel 3537. A program induláskor 90Mb memóriát használ ami folyamatosan az indulás pillanatában elindul felfele olyan 300 Mb-nál áll meg. Ez még annyira nem "nagy" baj mivel van memória éppen, csak ne lenne ennyire lassú. Semmit nem csinálok a gépen és csak a skype eszik 25% procit. Egy idő utána a proci használat lemegy, de a memória minek van 288Mb? Vírus tuti nincs, többször is újra lett rakva.
Valami ötlet?
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
B.U.É.K!W7 alatt hogyan tudom rávenni a Skype-ot, hogy a hangot is átvigye HDMI-n, ne csak a képet.
Hdmi Audio driver fenn van, videolejátszásnál átmegy a hang is.
Köszi -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Jelenleg a Skype 4.2.0.155 verzióját használom, és hiányzik az a funkció, hogy mikor egy partner fölé viszem a kurzort, ott helyben kiírja, hogy utoljára mikor volt on-line, ha épp akkor nem az .
Be lehet ezt a funkciót kapcsolni valahol a fenti verziónál ?
Illetve melyik az a legfrissebb, akár korábbi verzió, amelyben ez a funkció megvan, működik ?
Üdv.
Astra
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Van itthon 2 asztali gép, de lett egy laptop is most. Win 7 home van rajta. Telepítettem a Skyp-ot, de nem tudok bejelentkezni! Nem emlékszem már a jelszóra!
Szégyenlem!
Jó pár éve a régi gépeken fut a Skype, nem kellett használnom, most viszont nem tudok bejelentkezni ennek hiányában. A régi gépek valamelyikén megtalálható/kinyerhető e a jelszó? -
Stirbi
addikt
Sziasztok!
Tegnap estélig tökéletesen működött a skype-om.
Ma reggel elindítom a skypot, és csak pörgött pörgött(az ikon a jobb also sarokban-loadingolt a skype), rá tudtam irni ismerősökre meg is kapták, de nem tudtam őket felhívni, és nem jelezte senkinek sem az állapotát.Ujratelepitettem a skype-ot, úgy sem jó, egyáltalán nem bir belépni a fiókomba, iOS-ről is probáltam belépni, ott sem lép be!
Valakinél hasonlo probléma? Mit probáljak még meg? A rejtett roaming mappából is kitöröltem a skype mappát.
-
tomp
félisten
Sziasztok!
Eddig nem használtam a Skype-ot de most szeretném elkezdeni. Azt mondja a weboldal, hogy töltsem ki a profilomat mert csak 40%-os. Oké, kitöltöm. Mentésnél kéri a jelszót amit beírva közli, hogy nem megfelelő. Microsoft fiókkal üzemel a skype profilom. Hiába adom meg a microsoft jelszavamat, nem fogadja el a skype. Akkor hogyan mentsen el az új adatokat?

-
törölt tag
az androidos skype vajon miért nem írja ki a facebook ismerősöket ?: microsoft azonosítóval léptem be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert ha rendes módon fizetnék elő, akkor ki kell választanom az országot aminek irányába telefonálni szeretnék. Most utólag kiválasztok egyet valahol, vagy már ki van választva Mo?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

baromi frusztráló...