Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Dr.Skype #1135 üzenetére
Ha jól tudom, a caller ID-t kizárólag a skype weboldalára bejelentkezve lehet beállítani, tehát nem kliensszoftver-függő (de írd meg légyszíves, ha ez nem így volna). Én elsősorban amúgy is célhardverről, egy telefonról használom a skype-ot. Namost a weboldalon megjelenő szöveg azt írja, hogy adjak meg egy mobilszámot, amelyet ID-ként szeretnék elküldeni a hívott félnek. A legördülő menüben már benne van a saját mobilszámom, amelyre már korábban aktiváltam a szolgáltatást, de természetesen szabadon meg is adható másik szám. A 21-es körzetbeli online számom nem gördül le, és ha kézzel beírom, akkor az oldal (jogosan) panaszkodik, hogy az nem mobilszám. Tehát te úgy tudod, mégis meg lehet adni a skype-in számot ID-ként? Vagy van olyan online-számmal rendelkező user, akinek ez sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest