Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebx
aktív tag
up.Tudnátok olyen programot mondani, amivel ingyen lehet hívni amerikai vezetékes számokat? A skypeOut fizetős
A net2phone nem működik nálam -
RedAnt
aktív tag
válasz
rambo4ésfél
üzenetére
C:\Documents and Settings\felhasznalonev\Application Data\Skype\skype nev\config.xml tunik leginkabb annak.
-
rambo4ésfél
senior tag
A skype a telefonkönyvét hova menti?
-
nfsu17
veterán
De jó!
Most találtam meg a topicot!
El sem hiszem, hogy tudnék ingyen telefonálni, tök jó lenne.
Egy kérdés: ha a haverom gépe be van kapcsolva és telepítve van a progi is, akkor ha én hívom, ő azt észreveszi? Vagy előtte csörögjek rá, hogy menjen be a progiba? -
RedAnt
aktív tag
Megjelent a Skype 1.3.0.57. Bővebben: link
-
kapcs-ford
őstag
Nálam tökéletesen megy a szélessávom (dial up) és kábel között .
-
liksoft
nagyúr
Az, hogy szélessáv van nem = a stabil, egyenletes, időben azonos eloszlású csomagok hibamentes és késleltetés nélküli továbbításával. Letöltéskor nem gond, ha pár tizedmásodperces szünetet kapsz. Itt a folyamatos átvitel miatt szaggat, ismétel (dadog), fémesen ''peng'' a hang. Tipikusan akkor jelentkezik, ha többen lógtok a kanócon, vagy a szolgáltató sávszélességet emel, így nála helyenként elfogy a sebesség.
-
válasz
antonovi2
üzenetére
Amire te gondolsz, az a SkypeOut, nem a SkypeIn (ez utobbi arra valo, hogy a Skype-ot lehessen hivni rendes telefonrol, vagyis pont a masik irany).
Az USA meg nem 10 Ft, hanem 2 eurocent, ami kb 5 Ft (az 5 masodpercnel rovidebb hivasok ingyenesek, utana meg perc alapu szamlazas van) -
liksoft
nagyúr
Egyébként a gépterheléssel, összeakadásokkal nekem is volt gondom. A video részét szerintem amig ilyen gondok vannak, életveszélyes próbálgatni. Hiszen az is verziófüggő lesz.
-
antonovi2
csendes tag
Hali
A skype-pal lehet sima telszámot is hívni, bár nem ingyen de jóval olcsobban(USA 10Ft/perc)
www.skype.com/products/skypein -
Dexter68
addikt
Megtaláltam a linket: Bővebben: link
-
Dexter68
addikt
Letöltöttem egy Spontania4skype nevű progit, ami elméletben összehozza a webcamomat a skype-pal. Gyakorlatban viszont nem működik. Valamiért nem látja. Viszont menne a netre, mint állat. Van valakinek tapasztalata ezügyben?
-
RAM
őstag
A szaggatást, hogy lehet esetleg megszűntetni?
-
Ati9500
senior tag
srácok hogy lehet vagy lehet-e egyátalán ingyen sima vezetékes telefont felhívni...???
-
nRu3
addikt
Mostanában sokszor előfordul hogy a skype progi nem kapcsolbe hiába van bekapcsolva a net de nem találja hálozatot , szürke marad a kis ikon a sarokba ,vagy pedig percekig keresi magának a ''vonalat'' , de van amikor gyorsan felmegy a rendszere mint régeben. .semmi drivert nem változtatam és ugyanazt a régi progit használom

-
PrinczA
őstag
Nekem a 1,7es Cel-el szerelt laptopomat alazta foldig egy regebbi kiadas, azota se teszetem fel ra

-
Poctar
senior tag
Végülis igazad van.
Volt egy olyan hír annó, hogy a kazaa egy kémprogi is. Mi van, ha a Skype is az?
Előfordulhat, hisz ugyanazok a gyártó cég.
Legalább a setihome nyílános és hasznos proc i i dőd vesz el a gépemtől. Míg a Skype csak ott van. Azért szerintem ez egy kicsit durva. Hogy képes terjedni a szoftver egy ilyen világban? Prockó szinten nem felel meg a progi az elvárásoknak. -
Poctar
senior tag
Van még bőven.
Biztos nagyon jó progi, de ha ezt nem javítják ki, akkor nem lesz túl nagy jövője.
Kisebb gépet szétszed. Nem hiszem, hogy mindenkinek lenne egy erőműve. Múltkor a haverom meg én nem tudtunk gamolni, mert a skype megette a gépét. Végülis megoldotuk a problémát skype nélkül.
Szerintem elég lenne, ha raknának bele vmi hangminőség állító cumót úgy, mint TeamSpeak-ben. -
Andie
őstag
Mivel énis használom ezt a remek kis proggit, immár kb fél éve, reagálok 1-2 dologra.
Bankkártya : az a bajod, mint nekem az elején, hogy ELECTRON kártyád van. Ez nem alkalmas netes fizetésre, hisz nincs Verification code-ja, azaz az a 3 szám, amit tőled is kért a skype. Bementem az OTP-be, és ott is azt mondták, igényeljek a mostani electronom mellé netes kártyát, amit semmi másra nemtudok használni, bla bla. Remek. Mi van még? Hát lehet normális dombornyomott HITELkártyát, ahogy Grafiqus is mondta, ennek van 3 verif kódja, és egyébkéntis, sok más helyen is elfogadják, ahol emezt nem. Ja, de ez évi 3 rongy. Sebaj. Igényeltem mindjárt kettöt, az egyiket a már meglévő számlámhoz (az electron lejár augusztusban, meg sem újitom), a másikhoz meg nyitottam egy társszámlát. Ez arra jó, hogy a neten MINDIG erről a temp számláról utalgatok, innen mennek ki a pénzek (vodafone feltöltés, skype, haveroknak utalás, stb), és a másik számlám, amin a pénzemet tartom, amire a fizu érkezik abszolute el van szeparálva, sem a számlaszámot, sem a kártyaszámot nem adom ki.
Ha kell a skype-ra utalnom 10 eurót, akkor felmegyek az OTP netbankjára, kártyák közti azonnali átutalás menüpont alatt áttolok egyikröl a másikra 2500 pénzt, ez 2 mp alatt át is ér, aztán a skype-n a temp kártyám számát adom meg, amin csak 2500 ft van, semmi több. Minuszba nem lehet menni rajta, úgyhogy ha valaki ki is nyomozza, lehallgatja a vonalat, akkoris max ezt a 2500 ft-ot tudja lelopni róla. Hát legyen vele boldog.
Félretárcsázás : a skype nem a telefonvonaladat használja. Ez benne a lényeg. VoIP technológiát használ, azaz neten megy mindaddig, amig pl egy vezetékes telefon miatt ki nem kell lépnie a hálózatba. Amig haver hivod a pc-jén, addig neten marad. Nekem kábelnetem van, és ugyanúgy használom, tehát nem kell neki a telefonkapcsolatod, nem fog horribilis tételeket gyártani neked.
Amikor unokabátyámat hivtam Düsseldorfban, a vezetékes telefonján, akkor elment neten a német skype szerverig, ott rákapcsolodótt a Deutche Telekom-ra, és onnan ment tovább telefonhálózaton. Ezért kellett fizetnem.
Vicces egyébként, hogy mig velük, Budapestről -> Düsseldorfba 5 ft/percért beszéltem, addig apámékat Szegeden 8 ft-ért hivtam.
Érdemes megnézni a tarifákat az oldalon.
Procizabálás : ezen énis megdöbbentem. Az év elején küszködtem proci hömérséklet problémákkal a 3000es amd-mmel. Amúgy is 55 fokon járt alapon, de mikor 20 perc skype után megláttam, hogy 65 fokos a proci, komolyan megijedtem. Láttam, hogy úgy terheli a procit, mintha valami komoly számitást inditottam volna el. Gondolom a hangtömöritéssel volt elfoglalva ennyire, de sztem nem nagyon van optimalizálva a dolog, mert a zip vagy a rar is kb ennyire terheli a procimat, és enyhén több adatot tömöritenek adott idöszelet alatt.. Node majd javitják a skype-s srácok eztis. Most jött ám ki valami javitás, tudjátok?
Fantasztikus ez a program egyébként, sőt, maga a technika is, sokat lehet olvasni mostanában, hogy ki fogja szoritani a pénzéhes telszolgáltatókat a piacról. Nemis baj. Kollegám a lányával beszél USÁba minden nap, 4-5ft/percért. Hát nem vicc? VoIPra fel! -
Poctar
senior tag
Én már ismerem egy ideje a progit, de nem sokat használtam.
Azt vettem észre, hogy telefonálás alatt a progi kb 40%-át megeszi a procinak.
Kerestem a beállításnál hangminőség beállítási lehetőségeket, de nem találtam semmit.
Valaki talált valami hasonlót?
-
Batman
őstag
Felhítam a cib ügyfél szolgálatot és ott kaptam egy kis felvilágosítást.
Igaz hogy a kártyámat bárhol használhatom de ahoz, hogy neten tudjak vásárolni külön internet kártya kell amivel semmi mást nem tudok csinalni csak neten vásárolni, van rajt 3 azonosító, nincs rajta mágnes csík.
Mielött neten akarok vásásrolni elötte át kelll utalnom , az inetnet kártya számlájára a pénzt , ugyanis biztonsági okobol külön számlán megy, hogy ne lehessen visszaélni vele.
Megrendeltem 2 hét mulva meg is kapom
-
Grafiqs
őstag
Igen lehet tudod külföldön használni, de ez egy bankkártya ami a közvetlen a bankodtól veszi le a zsét. Neked ahhoz itt fizetni tudj hitelkártyára van szükséged. Az úgy müxik, hogy egy előre meghatározott összegig a VISA (vagy bármely más kártyakibocsátó) fizeti a cehet helyetted és nem vizsgálja van e pénz a számládon. Majd leveri a számlavezető bankodon, a bank meg ugye rajtad.
Bocs az OFF-ért, csak érthető akartam lenni. -
Batman
őstag
használtam már külföldön szal tudok vele fizetni.
Bővebben: link
Ilyen kártyám van és írja ,hogy lehet vele külföldön is fizetni.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Card Verification Code
ez mi a szösz?azt írja a kártya aláírás oldalán lévő 3 vagy 4 jegyü szám;
1 - csak háromjegyü számot enged írni
2 - nekem nincs ott semmilyen szám
Cib bankos visa elektron kártyám van. -
PrinczA
őstag
ez a jo kis magyar berogzodes (hajra Fokusz es tarsai), ha jatral volna USA-ban, tiszta ideg lennel, a bankkartya fizetesi feltetelektol, olyan mint itthon az ''itt egy huszas hozzal vmit'' mindenhol elviszik, lehuzzak, bla bla bla.
HU -ban felnott egyen tuti idegbajt kap.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Nem lehet valami más úton módon fizetni?Pl átutalással , nem szivesen adom ki a kártyám kodját.
-
t-rac
senior tag
Hogyan lehet Skype-os beszélgetést rögzíteni?
-
Male
nagyúr
ADSL-nél ilyen trükköt nem lehet csinálni, szóval ettől ne tartsál. Max ha vezetékest is hívsz a skypepal, akkor esetleg lehet trükközni, de ott meg valami feltöltős rendszer van azthiszem (ezt a részét sose használtam), szóval ahhoz a rendes telefonszolgáltatódnak semmi köze, max a Skypeos egyenlegedet tudják elhasználni valahogy (nem hinném, hogy ilyet csinálna bárki is, hiszen olyan alacsonyak a percdíjak, pénzt meg nem lát belőle, ugyhogy nem éri meg vele szenvedni).
-
Igen valami ilyesmire gondoltam,hogy olyan számot hiv,ami nekem éppen nem kéne
/ADSLem van,nem hiszem,hogy azzal nagyon máshova be tudna tárcsázni/ HAngminősége tényleg jó.. bár nekem kb az első 10-30 sec alatt néha kihagy,aztán rendbejön...De Teccik,főleg mivel nálam nem megy az MSN mikrofonos cucca 
-
Zeck
aktív tag
Nemtudom hogyan lehetne visszaélni ezzel, ha csak simán nettelefonként használod és vonalasat nem hívsz vele (nemtom h nálunk lehet-e már egyáltalán).
Gondolod hogy a szolgáltatód egyszer csak a fix havidíj helyett valami hatalmas számlát küld?
Integra: lehet játékok alatt használni, sokkal jobb a hangminőség, mint ventrillónak, vagy teamspeaknek, viszont én úgytudom, hogy ezzel csak ketten lehet egyidejűleg beszélgetni. -
Male
nagyúr
Mivel ingyen telefonálsz vele, így nem hinném, hogy bárki a te számládra telefonálna vele...
Vagy te a modemes trükkre gondolsz? Ilyesmi nincs benne, és nem is nagyon tudom elképzelni, hogy ezt ezzel csinálnák meg. Amúgy meg úgyis hallani a modem kattanását, ha valami ilyen program bontja a kapcsolatot, és be akar tárcsázni egy emeltdíjas számra. (legalábbis a régi modemem így működött) Ha meg nem modemes neted van, akkor ez a trükk úgyse működik. -
drpele
senior tag
-
Szisztok! Nos én őszintén megmondom,hogy barátnőm apukájától hallottam először erről a skype-os dologról,mert eddig nem érdekelt
.Aztán gondoltam kipróbálom,és azóta ezt használom
inkább,mint az MSNt,vagy ICQ-t... Viszont: Mivel eléggé pesszimistán állok hozzá az új dolgokhoz,ezért felmerült pár kérdés bennem: Nem lehet valahogy visszaélni a skype-val? Gondolok itt arra,hogy rámvernek valami irdatlan nagy számlát,helyettem az én kontómra telefonálnak, stb... ? Tarthatok ettől?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
haliho
skype működik a játékokkal?
mondjuk teamspeak battlefield vagy cs alatt.. -
Dave64
aktív tag
válasz
csimmasz
üzenetére
Érdekes, nálam is csinál néhanapján ilyesmit!
Maga a viszhangzás attól ís lehet ha valami gerjed a másik oldalon, de amaga a késés az tényleg elé sok. Általában 1-2mp szokott lenni!
Melyik verziót használod?
ohh és ha esetleg csatlakoznál a PH-s contact listhez>> akkor egy picit feljebb a link a topicra! -
csimmasz
aktív tag
T nagyérdemü.

Volna egy kis problémám a skype-va,l az utóbbi időben elkezdett nagyon sokat késni a hang.
Beszélgetek és 2-3 mp-et késik a hangom és hallom a hangomat a fulesembe viszhangozni.
Régebben jol ment, igazán nem emlékszem miota csinálja de nem túl rég.
Ha volt már rolla szo bocsi de átfutottam és nem láttam. -
Dave64
aktív tag

A Dumálgatás átirányítva a
Skype-ra fel (avagy ne csak írjunk, dumáljunk is!!!)
>>>>>>>>>>>>> Bővebben: link

-
Dave64
aktív tag
HALI ALL!!!!
Írjon már ide pár ember aki skypezik!!!!
Lehetne dumálni 1 kicsit a sok írás helyett (egyszerre max 5-en)
Szall KONFERENCIÁRA FEL

-
Dave64
aktív tag
válasz
rambo4ésfél
üzenetére

Gondolkozz 1 kicsit! -
Kurcy
tag
hello hello
skacok én használtam sykepot egész jó ! És még nevelő szándéka is van ! Mert nem enged egymás szavába vágni, mert akkor elmosódik minden !

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
mahatma
aktív tag
válasz
White Tiger
üzenetére
Ezt nekem is csinálta, én leszedtem a hangkártyát és újból telepítettem, akkor megoldódott a probléma.....
-
RiFeR
tag
hi ! Mobal Segitsgéedet akarom kérni Teamspeakbe ! amikor felcsatlakoztam a serverre csak akkor lehet beszélni ? vagy ez hogy müxik ?

-
kilokenyér
tag
Véleményem én beszélek valakivel jó 3man beszélünk szarabb ha négyen akkor még jó de a járék már lagol mindegyikünk nek pedig 768/256 a leg .... net köztünk szova enyi de 2 embernek szerintem nagyok király de ha jáccani akkartok többen akkor a ventrilot vagy a ts2 ajánlom

-
RiFeR
tag
Nekem egy 2400+ amd barton 256x2 ddr ram stb stb stb....
és a skype Quake3 zás közben megy

-
PrinczA
őstag
Ilyen: Bővebben: link
-
Dave64
aktív tag
válasz
rambo4ésfél
üzenetére
Hát ja. ezzel én is éppen eleget sz*ptam!
De eszembe sem jutott keresgetni>>> AZ új Wn előtt mindíg backupolok de ez sajnos állandóan kimarad! -
Dave64
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Hát a bétás ATOM bugos'!!!!!!!!
Még kell neki egy is idő! -
rambo4ésfél
senior tag
A telefonkönyvet hova menti el a skype?
Mert amikor újrateszem a wint mindig meg kell keresni a felhasználókat és kicsit már kezdem unni
-
Slayer Valor
őstag
Új hír, megjelent a Skype 1.2-es béta verziója. Pár hónap, vagy pár hét, eseleg pár nap, és lesz normális verzió
skype.com-ról bizti letölthető a béta
HÍR: Bővebben: link -
Slayer Valor
őstag
válasz
ysoltee85
üzenetére
MSN-ben azért jobb az írásos társalgás. A skypeban megőrülök tőle. De skypeban a fájlátvel sokkal jobb, mert olyan gyorasan szedi az illető, ahogy csak tudja. MSN-ben egyébként a mai napig nem jöttem rá, hopgy hogy lehet normálisan, hiba nélkül mikrofonnal csvegni
De minek? Ott a skype!
-
ysoltee85
aktív tag
használjátok a skype-ot, mert jobb mint a trágya MSN!!!

nekem bejött!
[Szerkesztve] -
White Tiger
tag
Eltoltam a képet (bár jobb gombbal megjelenik, de akkor is)
![[kép] [kép]](http://whitetiger42.tar.hu/skype/skype.jpg)
[Szerkesztve] -
White Tiger
tag
Ma ki akartam próbálni a skypeot. Mikor hangot próbáltam, ezt kaptam:
![[kép] [kép]](http://whitetiger42.tar.hu/skype.jpg)
A chat megy. A tázfalon teljes egészében átengedtem.
Havernak ezt írja ki: ''Problem with remote sound device''
Ötlet? -
Dave64
aktív tag
Lehetséges, hogy 1 régebbi verzió tutibb lenne.
Ha lesz egy kis időm én is utánnanézek!! -
PrinczA
őstag
van vkinek egy regebbi kiadasa, hatha az nem olyan prociigenyes?
-
Sanyo
senior tag
Talán a bank valamiért visszavonta a tranzakciót. Nézd meg az egyenleget, volt-e mozgás az adott időszakban (hátha a 10 eurós levonás visszakerült a számlára). Nem hinném, hogy a Skype 10 eurón maszatolna, épp tegnap olvastam, hogy elérték az egymillió SkypeOut előfizetőt.
-
aluser
tag
Semmi plussz hívást, mint amit kezdeményeztünk. Viszont érdekes, hogy a My Recent Purchases alatt
Amount: 10 Euro
Status: Cancelled.
Ezen kívűl: -0.24 Euro remainig SkypeOut Credit van.?
Olyan mintha a 10 Euro-t a telfeonálás után levettékj volna (0.24 Euro-t beszéltünk a Call list alapján)
[Szerkesztve] -
Dave64
aktív tag
Jaja a Skype nagyon nagyon nagy processzoridőt eszik. A másik gépemen(adatlapom)néha 50-56%ot eszik!!!!!!!

Most az újon 0-3%között
-
Dave64
aktív tag
Én Már regóta használgattam Skype-t és a kezdeti problémáktol eltekintve Elég frankó. (a mostani Stabil verzió is jó) A bétás még tiszta bug!!!

-
Sanyo
senior tag
A Skype oldalán belépve mit mond a ''call list'' menüpont?
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Aztán gondoltam kipróbálom,és azóta ezt használom

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)