Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
A Skype hol és miket tárol a vincseszteren?
Újra kell telepítenem a Win7-et és szeretném a beszélgetéseket megmenteni.
Köszi! -
jkruz
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Mini 2, Android 2.3.6 Skype v.3.2.0.6673 Csak Wifi-n használnám.
Kifejezetten a Skype miatt vásároltam, 2 hétig kifogástalanul működött,
2 napja a kifelé menő hangot a beszélgető partnerek nem hallják, a bejövő hang hallható.
A Skype sound test is igazolja a kifelé menő hanghibát, a rámondott szöveg nem hallható.
Többszöri Skype újratelepítés, teló szoftver újratelepítés(szervizben) után a helyzet változatlan.
A szerviz és a samu ügyfélszolgálat szerint, ha lehet vele telefonálni, a készülék jó, Skype alkalmazás hiba!
Csak Wifi-n használom.
Valakinek van valami tippje? -
gabo776
csendes tag
Sziasztok!
valaki tudna nekem segíteni abban, hogy megcsináltam az msn partnereimet a skype-ra és ha valakivel beszélek össze vissza írja az üzeneteket és csak akkor látom, ha feljebb megyek. Valakinek van valami ötlete?

-
Rison77
senior tag
Üdv,
Amikor a skype beszélgetés véget ér, vagy esetleg a másik személy konferenciát csinál, és oda rak be embereket, akkor minden esetben a skype ha valami teljes képernyős program fut, azt szó nélkül leteszi a tálcára. Beállítást nemigazán találtam rá, van esetleg valakinek ötlete, hogyan tudnám ezt kikapcsolni? -
userxy
őstag
Hali!!
Olyan problémám van ha belépek skype-ba nem küldi el az írt üzeneteket.
Megtudnátok mondani mi a baja ? -
VásRló
tag
Üdv
Mitől lehet, hogy csak az egyik gépen tudok bejelentkezni az MSN-ről áthozott fiókomra?
-
chungee
addikt
Napot!
Skype 5.10-ról frissítettem 6-ra. Sajnos a chat beszélegetési előzményeket kitörölte. Mindig csinálok backup-ot, munka miatt fontos. Szóval az 5.10 AppData\Roaming\Skype mappából. Átmásolom, de akkor se jó neki. Így kénytelen vagyok használni az 5.10-et
Ha valaki tudja hogyan lehet átemelni a beszélgetéseket megköszönném. -
A narancssárga ház ikon a skype neved mellett(nem az állapotról van szó) milyen jelentéssel bír?

-
elodman
aktív tag
Üdvözlet.
Skype felhasználói fiók önállósodott és - Trojai pacival tűzdelt csomagolt .exe-s - üzeneteteket kezdett küldözgetni minden partnernek 3x.
Mit lehet tenni?
ave.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám: összekapcsoltam a Skype és a Messenger fiókomat, viszont a Skype-ba nem tudok bejelentkezni a korábbi Messenger azonosítómmal, mert ezt írja ki:
"Sajnos nem sikerült azonosítanunk a bejelentkezési adatait. Ellenőrizze a Skype-nevét és jelszavát, majd próbálja meg újra."
Mi lehet a gond?
-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lehetőségek: Linux+skype, másik windows, másik gép

-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha a géped ennyire nem szereti, miért nem próbálsz mást, gtalk?
-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez az amire neked kell rájönnöd mert te vagy ott te látod

-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Rakd rendbe a géped

-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ilyennel nem találkoztunk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
#2953-ra vki?

-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnél, aki facebook fiókjából regisztrált a Skype-ra
(username/password) pár napja amikor elindul a skype akkor elkezdi tölteni az eseményeket a facebook-ról és belekerül egy ördögi hurokba/körbe. 98-100%-ban lefoglalja a skype a processzort és gyakorlatilag használhatatlan a gép.A Nézet menüben az alapnézet van kiválasztva de nála van egy olyan opció is, hogy Facebook fiók. Na ez is be van pipálva.
Próbálta már, hogy kivárja amíg a Skype és a facebook "letisztázzák" egymás között és akkor kiveszi a pipát a facebook fiók-ról. Sajnos 3 óra múlva sem változott a helyzet. Kikapcsolta a Skype-ot, hogy tudja használni a gépet.Mit lehet tenni, hogy megváltozzon ez az állapot?
köszönettel
-
Üdv!
Lenne egy olyan gondom hogy egy partneremmel akinek nincs webkamerája szeretnék beszélni úgy hogy ő is lásson engem.
A gondom az hogy én látok egy nagy fekete képernyőt belőle, a saját kamerámból pedig egy nagyon picike képet.
Nos az a kérdés hogy nem lehet az arányokat valahogy megfordítani?
Tehát a saját képemet láthassam nagyban, míg a fekete képernyőt kicsiben?
Köszönöm! -
Trencso
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Skype-Windows 7 ultimate x64
Nem hallom a másik felet. Ő kipróbálta mással a beszélgetést, ott jó minden. Nálam nincs kikapcsolva, letiltva semmi audio eszköz. Ő hall engem, de én Őt nem. Több verziót is kipróbáltam (5.3, 6.2)
Mi lehet a baj?
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy egy ismerősömmel beszélek skype-on és a kliens jelzi,hogy a partner éppen ír miközben valójában nem is teszi?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
fradi81
veterán
válasz
szelesjanos
üzenetére
[link]
Elvileg de, aztán a gyakorlat lehet más tészta. -
fradi81
veterán
Azt nem lehet megoldani hogy 1 skype fiók 2 msn fiókkal kapcsolódjon össze?
-
fradi81
veterán
válasz
szelesjanos
üzenetére
A skype magától állítgatja a minőséget, függ a te, a másik fél net sebességétől stb.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Megcsináltam vagy két hete a skype/messenger egyesítést. Egy darabig minden rendben volt, de most eltüntek a messenger ismerősök. Tudtok erről valamit? Mert én nem állítottam el semmit...
Köszi!
Dodo -
szelesjanos
tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani a Skypon, hogy HD 1280x720-ban mennyen a videóhívás???
6.1.0.129 verzió van!Köszönöm a segítséget!!!!
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Az mitől van, hogy ismerős mondja, hogy fent vagyok skype-n éjjel néha, pedig már rég nem ment a gépem? (más gépen sosem léptem be, okostelefonról sem). -
- = Zk = -
félisten
adj Isten
mennyire pereg a topik?

lényegében annyi a bajom, hogy elindul a skype, minden oké... hívást kezdeméynezek... csevegek X órát/percet aztán úgy viselkedik, mintha egy 486-oson futna. fagy/akad... 5-7 másodpercekre megáll az órát jelző ikonja, de a kapcsolat foylamatos. nem szakadozik...
szal ezt nem értem.
-
mazza
tag
-
-
xrvman
őstag
Mondjuk jobban jártál volna egy Logitech HD Webcam C525 tel mert az autófókuszos.
-
TiMoN
senior tag
válasz
szelesjanos
üzenetére
Logitech c270 vagy Logitech c310 is nagyon jó a skype videochathez. Nekem a 310 van. 7-12k egy egy ilyen kamera.
-
vigyori78
őstag
válasz
szelesjanos
üzenetére
Szia.
Ha 20/5 -el nem megy rendesen akkor nem nálad a hiba.
Nekem 5/1 -el tökéletesen megy.
Ajánlom figyelmedbe : LINK Mondjuk kell is neki egy normálisabb gép :
RendszerkövetelményekWindows® 7, Windows Vista®, Windows XP (a 2. vagy újabb szervizcsomaggal (SP2)); VGA-videobeszélgetés: Intel Dual-Core 1,6 GHz vagy gyorsabb, 1 GB RAM; 720p HD-minőségű felvétel: Intel Dual-Core 3,0 GHz vagy gyorsabb, 2 GB RAM
-
szelesjanos
tag
Sziasztok!
Régóta használom a skypot, igaz nem sűrűn...
Olyan kérdésem volna, hogy elég jó a netem 20/5 (nem röhög... itt a "tanyán" ez már jónak számít
)
Létezik a skypnak olyan szolgáltatása, amivel jobbá lehet tenni a képátvitelt és a hangminőséget.
Gondolom ez kamera függő is...
Tudnátok ajánlani faxa webkamerát?Köszönöm!
-
TiMoN
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Csak a vezetékes számokra érvényes az ingyenesség.
Használom elég jó. Nem bont szét csak 2 óránként, de azt még sose értem el.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Up.
Prémium előfizetésnél a kiválasztott ország mobil hálózataiba is ingyenes a hívás?
Részletes tájékoztatót elolvastam, nincs benne kiemelve sem a landline, sem a mobil. -
Switch333
tag
Hello Mindenkinek!
Előre bocsátom nem régen kezdtem el használni a skype-ot, így mint egy laikus kérdezlek benneteket!
A telefonos skype alkalmazásban az IM (gondolom internet messenger) adódhat-e bármilyen plussz költségem a havi mobilnet díja felett. Azért vagyok ennyire óvatos mert egyszer már sikerült 60 ezredest sikeresen össze neteznem, így tanulva ebből most inkább kérdezek. Sajnos a szolgáltatóm ügyfélszolgálata teljesen vakon van ez ügyben , így hozzátok fordulok segítségért.
Tehát a két kérdés: Ha csak a normál skype IM-et használom lehet-e plussz költségem?
Mire figyeljek a telefonos skype használat során a számla végösszegére nézve?
Előre is köszönöm a válasz!
-
simos
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet azt a funkciót beállítani, hogy a skype ne jegyezze meg a felhszanáló neveket.
Próbálkoztam már egy-két dologgal, de megjegyezi. ( CCleaner, stb..)
Minden más elfelejti, de ez megjegyzi.Van rá valami progi? Vagy a skype-ban kellene valamit beállítanom?
A verzió száma : 6.0.0Előre is Köszönöm a segítséget!
-
torcs
csendes tag
-
torcs
csendes tag
Nos véleméynem szerint a legújabb skype nem éppen xp re lett tervezve de elképzelhető hogy csupán egy dll hiányzik
viszont olvastam több helyen hogy sok embernek van ilyen baja és őnekik a videókártya driver volt a hibás
ha tudsz angolul itt ez a link elég sok segítséget tud nyujtani
http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-Problems-Troubleshooting/td-p/52260 -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Felraktam a legújabb a legújabb skype-ot egy SP3-as XP-re, és amikor elindul, akkor a bejelentkező ablak teljesen fehér, csak felül a menüsor van ott. Nem lehet bejelentkezni vele. Ötlet?
-
Iomega
addikt
válasz
biroatis
üzenetére
Próbáld meg ezt telepíteni, hátha utána jó lesz.
-
biroatis
tag
Leszedtem a legújabbat elinditom most kidobott valami kernell.dll hibát, majd feldobott a holnapra h szedjem le a másikat, erre most elkezdte leszedni a skypesetupfull.exe-t :S

ez is ezzel kezd:
Az eljárás belépési pontja (SetDllDirectoryW) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll).
És megin kidob 1603 kóddal
-
biroatis
tag
tudtok segiteni abban h mi lehet a baj, telepitéskor a skype 1603 hibát dob ki!! :S
-
Iomega
addikt
válasz
McClane
üzenetére
Köszi, de én arra szeretnék valami megoldást, hogy lássam, ha online az illető, ugyanakkor Ő nem lát engem, de csakis ez az egy kijelölt személy. A rejtett kapcsolat azért nem igazán jó, mert akkor senki sem látja, hogy csatlakozva vagyok.

Ilyen funkció van a Messengerben, de a Skype-ban nem találom, szerintem így ez nem megoldható. -
Iomega
addikt
Sziasztok!
Skype-nál be lehet állítani azt valahol, hogy egy bizonyos ember ne lássa, hogy kapcsolódtam?
-
bongeszo
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
Mert gondolom ott fülhallgatón hallgatják a zenét, stb-t. Skype-on pedig külső hangszórót, mikrofont használtok!?
-
bongeszo
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
Szerintem az természetes, hogy hallod amit a youtube-on lejátszik. Nem is értem, hogy hogyan lehetne nem hallani amikor a microfon a külső hangokat közvetíti...
-
superecneB
őstag
Ha minden alkalmazás hangja beszűrődik, akkor túl érzékenyre van állítva a mikrofon, vagy van valahol ilyen egyéb beállítás csak nem találom?
Ha video telefonálok valakivel, akkor hallom hogy mit játszik le youtube-on közben, vagy milyen zenét hallgat stb.
-
vigyori78
őstag
Erre valaki?
(#2909) vigyori78
Böngészőből és telefonon meg megy a bejelentkezés telefonon ott vannak az msn-es partnerek is de asztali Skype-on be se lép ?????????????
-
törölt tag
A problémám a következő: a skype legújabb verzióját használom és a facebook nem működik vele rendesen. bejelentkezés után kb 5 másodperc után eltűnnek a bejelentkezett felhasználók. tudja valaki hogy mi lehet a gond?
-
Ha a Messengerrel történő bejelentkezés során nem látod a Skype kapcsolataid, akkor valószínű rosszul lett egyesítve, skype.com-on bejelentkezve ellenőrizheted, majd vehet szét őket, ha tényleg nem jó.
Egyesítés után pedig a Messenger címed használatára vagy "kényszerítve", csak azzal látsz mindenkit. -
Lipton
őstag
Egyesítettem a Skype és a Messenger fiókokat.
Az elején kétféleképpen tudok belépni, vagy Messenger, vagy Skype. Ha Skype-al lépek be, akkor nem látom a Messenger kapcsolataimat, ha Messengerrel, akkor pedig a Skype kapcsolataimat.
Hogy lehet beállítani, hogy Skype alatt is lássam a Messenger kapcsolatokat? -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Tegnap még ment a skype /win7.-en/ ma beakartam jelentkezni a Microsoft fiókommal ahogy eddig és ezt dobja be?
Miért van ez?
Böngészőből és telefonon meg megy!
-
bongeszo
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni!
A feleségem külföldön van és skype-on tartanánk a kapcsolatot, de csak mobil netet tud használni, amin 5giga a korlát. Ebből kéne egy hónapot kihúzni napi egy órás videobeszélgetéssel. Az első alkalom 500 mega adatforgalmat eredményezett.
A kérdésem az lenne, hogy le lehet-e csökkenteni valahogy az adatforgalmat? Én nem találtam ilyen beállítást!? Olyasmire gondolok, hogy képminőség csökkentése vagy valami!?
-
xrvman
őstag
válasz
csampei
üzenetére
Bocsi, kimaradt egy nem az előző hsz-ből.
Nekem bevált ezen felül az is hogy újra küldtem a meghívót még azoknak is akik NEM voltak törölve, vagyis látszottak, de úgymond soha nem voltak elérhetőek.
Tehát menj el a https://people.live.com oldalra újfent és ott, kapcsolatoknál katt a kezelésre és a lenyíló menüben válaszd ki a Meghívás a Messenger szolgáltatásba opciót
A következő oldalon írd be a nevüket vagy emailt.Ha a nevét írod be akkor kiegészíti. -
csampei
senior tag
Köszi,de már próbáltam!Ezt kapom: 0 törölt névjegye van, amit visszaállíthat. A 30 napnál régebben törölt névjegyek nem állíthatók vissza. Ha valaki más törölte az Ön névjegyeit az engedélye nélkül, kövesse ezeket a lépéseket a fiókja biztonsága érdekében.
Nincsenek visszaállítható névjegyek
-
maathe
senior tag
Próbálnék váltani MSN-ről Skype-ra, úgy, hogy a partnerlistám megmaradjon. Kiválasztom, hogy bejelentkezés Microsoft fiókkal, beírom az MSN-en mail címem és jelszavam, majd a következő hibaüzenet fogad: "Sajnos nem sikerült azonosítanunk a bejelentkezési adatait. Ellenőrizze a Skype nevét és jelszavát, majd próbálja meg újra"
Mindent jól írtam be. Mi lehet a gond?
Érdekes, iPhone-ról teljesen jól működik a dolog...
-
csampei
senior tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Igen azzal,de csak a skype kontaktok vannak benne.Ha a webes oldalról lépek be ott is csak a sykpe kontaktok vannak,ha beállítom hogy a MS fiókot mutassa az üres!
(#2899) FehérHolló
Igen!Tegnap!És ezért is vagyok meglepve,hogy minden MSN-es cuccom eltűnt kivétel a profilképem!Azaz az állapotfrissítések,levelezések,nevek,stb.Összevonás után csak a Skype cuccok vannak meg!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Robogó, kismotor
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha valaki tudja hogyan lehet átemelni a beszélgetéseket megköszönném.

Persze, én voltam béna, mert már korábban hozzákapcsoltam egy másik Microsoft fiókhoz, de nem ahhoz kellett volna. Thx!

.... 

...
-.-

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)