Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
sziasztok!
feltelepítettem az egyik laptopomra a skypeot.
mcafee security van rajta. hiába engedélyeztem a tűzfalban teljes hozzáférést a skypenak, nem kapcsolódik. ha kikapcsolom a tűzfalat, akkor működik.valami tippetek van esetleg, hogy mit tegyek? nem akarom minden hívás előtt ki-be kapcsolgatni a tűzfalat.
-
Badb0y
addikt
Nos hazaérkeztem és szétb@5z az ideg

Feltöltöttem jumblora ugye a €10-et ami nem 10 hanem 12.5 lett mert persze kártyás fizetésnél marha sok kezelési költség van, és szépen telefonálgattunk haza, tudva, hogy ~36ft percenként a díj. Ma kijött a telefonszámlám, és nézzétek ezt meg:
Mi a fa5z0m ez

-
Sziasztok!
A legújabb linuxos és windows-os skype-ot használja valaki egyidejűleg?
Mennyivel butább a 2-es (most épp 2.1-es) linuxos skype a legújabb windows-osnál?
(Nincs időm linuxot felrakni, és a neten elolvastam a fícsörök listáját is.)
Annyival butább, amennyivel le van maradva a verzió számozás, vagy annyira nem vészes?
Főleg olyan oldalról érdekel, hogy van-e olyan fícsör, ami nem műxik a linuxos változatban, és ez kellemetlenséget okozhat, ha windows-os partnerrel társalgok, aki a legújabb verziót használja.
Kép- és hangminőség hogy áll?Köszi!
ui.: A legújabb windows-os verziót ismerem, és szeretnék teljesen linuxra váltani. Wine-al nem megy a win verzsön.
-
icons
addikt
Storno, lényeg, hogy mégis fasza a Skype, az ismerősöm meg suta!
-
csferke
senior tag
A kiinduláshoz számítógép kell, hogy legyen előtted. Ha van kredited befizetve akkor beírod a számot amelyről hívni szeretnél és a számot amelyet hívni akarsz. Pillanatokon belül csörög a telefon amelyről a hívást kezdeményezed, amikor felveszed akkor kezd csörögni a hívott készülék.
Így egyiptomi mobilról a hívás magyar mobilra 8,5 €c/perc + 5 €c kapcsolási díj (~23 Ft/perc + ~13 Ft egyszeri kapcsolási díj). -
Badb0y
addikt
Segítsetek nekem píz

Leírom mit szeretnék, és hogy mit találtam.
Egyiptomból szeretnék fogadni hívásokat és indítani is. Na most ez pannonnál 680/220 ft.
Nem tudom megoldható-e, hogy saját számról valahogy skype-on keresztül lehessen hívni, bár ezt kétlem, vagy hogy lehetne a legoolcsóbban megúszni. Mobil számok lennének hívva.
Erről beszélek. Mi is ez és hogy működik ?
Valahogy a beszélgetések közé be kéne juttatni skype-ot valami kóddal vagy valami ilyesmi kellene nekem, mert ez a 680/220 irreális

-
katona.t
tag
Helló
Ha az Usába és kanadába szeretnék telefonálni, azt meg tudom oldani skype-al? A másik félnek itthoni Trémobilos előfizetése van.
+ Nem ide tartozik, de hátha: Egy Siemens S65 (telefonguru szerint) háromsávos fog ott működni?Köszi
-
kraftxld
félisten
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Ha elofizetsz unlimited country-ra akkor az adott orszagban (vagy regioban) levo meghatarozott szamokat, Mo-on pl a vezetekest ingyen hivod. De ha csak penzt dobsz az egyenlegedre es ugy hivsz akkor a fenti osszeget vonja le a szamladrol.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A régebbi Skype-nál látható volt, hogy a partnerlistában szereplő egyének mikor voltak utoljára "OnLine".
Ezt hogyan lehet (ha lehet) beállítani a 4-es Skype-ba? -
Gabás
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
ezek nem a havi előfizetés tarifái, hanem a "pay as you go" szolgáltatáséi
-
Freddy TNT
őstag
Hello mindenki !
Valaki világosítson fel legyen szives a fizetős résszel kapcsolatban
"Unlimited calls" nekem azt jelenti, hogy korlátlanul hívhatok bárkit az adott régióban amit megvásároltam.http://www.skype.com/intl/en/prices/callrates/?currency=HUF#listing-H
Itt ezzel szemben az áll, hogy
5,407 Ft (gondolom vezetékes)
56,293 Ft (ez pedig mobil)Szóval akkor mégis csak vannak percdíj vagy hogy van ez ?
-
TiMoN
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Videóval nekem is volt gondom a legújabb skype-al. Tedd vissza a korábbi verziót. 3.8 v 4.0
-
Kraptor
őstag
Sziasztok
Azt, hogy tudom letiltani, hogy weblapokon a számokat a skype ne telefonszámnak érzékelje?
-
Sziasztok!
Nekem a 4.1.0.141-es Skype-verzió fut a gépemen. Az lenne a problémám, hogy amióta a 4-esről a 4.1-esre frissítettem, a videóm indítása után nagyon szaggat a kameraképem(prociterhelés alacsony marad), majd kb. fél perc múlva teljesen, végleg megáll és kamera kikapcsol. Egy Creative Vista! Live Cam 0420-asról van szó. A legújabb driver van telepítve, megnéztem.
Windows Vista Ultimate SP2 az oprendszer desktop gépen, kamera beállításai pedig gyári értékeken vannak.
Mi lehet a gond? -
Sk8erPeter
nagyúr
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha tudja valaki a jelszóm már rám is tud írni? Mindegy, megváltoztattam
-
Hali
A skype-ban, h tudom letiltani a spamereket? Retentő idegesítő, h nap mint nap kapom az üzeneteket és tiltom le a felhasználókat
Mindenhol "csak a partnerlistámon lévő..." van beállítva, akkor miért tud rámírni a spamer? 
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Már nagyon rég jelentkeztem be skype-ra és mindenféle felhasználónevet írtam be amit ugye megjegyzett a skype! Namost ezeket a felhasználóneveket hogy tudom kitörölni (mert ha lenyitom a skype-név-nél ott ez a sok felhasználónév ami zavar)
Köszi!

-
csferke
senior tag
Kínába ajánlanám neked valamelyik Voip-ot pl. 12voip [link].
Befizetsz 5eurót és 90 napig ingyen hívhatsz Kínai vezetékest és mobilt (no meg más országokat is). Persze vannak olyan országok amelyek hívásáért fizetni kell, de kevesebbet mintha otthoni vezetékesről hívnád. A 90 nap elteltével az 5 euró nem vész el, tovább hívhatsz de most már fizetős, vagy befizetsz újabb előfizetést. -
Birth
csendes tag
Sziasztok!
Tesómmal Kínába szoktam skypeolni, és érdekelne, hogy kínai mobil-t mennyiért tudok hívni, iletve, hogy milyen tapasztalatok vannak (ha vannak) "vezetékes" hívásokkal kapcsolatban!
Előre is köszönöm: Birth -
szimcsi
senior tag
Na mindegy visszatettem a 3.8 verziót, hátha vmi változik, mert más kisebb problémáim is voltak az újabbal, ami korábban nem volt.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Mitől lehet az, hogy a skype mostanában pl.üzenetküldés esetén néha nem tudja elküldeni az üzenetet, vagy lassan, beszélgetés közben is megszakad néha, a partnerlistámon lévők ki-be lépkednek stb. Mindeközben persze van net kapcsolat, nem szakad meg. -
macy
addikt
Nektek nem jönnek ismeretlenektől üzenetek? Pedig beállítottam, hogy csak a partnerlistámon lévőktől fogadjon szöveget. Kurvára idegesít már, hogy minden nap le kell tiltanom valami barmot.
-
zölcsi
tag
van valakinek telefonos skypevel tapasztalata? én egy e75-ösön szeretném használni.
Fel is raktam a programot rá, szépen beállítom a user nevet és passot majd a kapcsolodásnál folyamatosan connectal de nem lép be.
-
!wannabe
tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy nem működik Skype alatt a mikrofon. Windows féle hangrögzítőbe gond nélkül.
Skype hangbeállításainál C-Media CM6501Like Sound Device van kiválasztva viszont mást nem is lehet.
Mi lehet a probléma?
-
zotya7895
csendes tag
Helló!
Én nem akarok semmi hackerkedést csinálni. De a jelszót elfelejtettem kértem is új jelszót de a mail meg nem megyen vagy rossz a jelszó vagy már megszűnt nem tudom mi van vele.
Tehát az lenne a kérdésem ha van jelszó file, akkor hol van?
Vagy van-e egyáltalán? És ha nincs akkor mit csináljak?
Válaszotokat előre is kösz! -
sonykor
tag
Skype-nak mekkora sávszélesség kell videó és hangátvitelnél?
-
sequator
senior tag
Hali!
Hogy lehet a skypeban a nevemet megváltoztatni?
Azt tudom, hogy az account nevet nem lehet, de a "valódi" nevemet hogyan?
Ugyanis az adatlapon hiába írom át, rákattintoka frissítésre és néha megváltozik, néha nem.
Amikor néha megváltozik,. akkor is visszaáll egy idő után a korábbi névre.Mitől lehet ez?
Előre is köszönet.
sautia
-
Lamellus
tag
válasz
-KoKeSz-
üzenetére
Igen használ, mindkettő (skype.com - What type of encryption is used?). Nem hiszem, hogy állítani lehetne, miért akarsz állítani rajta?
-
-KoKeSz-
tag
Sziasztok!
A Skype szolgáltatás használ valamilyen titkosítást? Ha igen, a chat része is vagy csak a hanghívás része? (És hol lehet beállítani?)
-
Ferdzsoo
addikt
Nem tartom magamat bénának információ kersésében a neten, de elküldtem az összeget a skype-nak, nem jelent még meg az összeg, és rohadtul nemtalálom hol tudnék valakinek egy e-mailt írni ezügyben, fórumra nem fogom kiírni a személyes adataimat, mint ahogy azt ők akarják.
Ötlet? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Affene, na sebaj, azért köszi a segítséget, és hogy foglalkoztál a dologgal!

Amúgy Skype-ban nem mindig fagy ki totálisan, ha előtte elindítom a webkamera szoftverét (amúgy gagyi Genius Videocam), és ott kiválasztom a bemeneti forrást, majd kilépek, akkor ha nagyon gyors vagyok (!), át tudom állítani Skype-ban is a bemeneti forrást.
De ha ezeket a lépéseket nem teszem meg, akkor a Skype egyszerűen kifagy és kilép a fenébe, abban a pillanatban, ahogy belelépek a videobeállítások menüpontba.
Ezt a kifagyást egyébként már csak azért is furcsállom, mert több helyről hallottam olyat, hogy beszélgetésnél ha valaki megosztja a "kameráját" a másikkal, ami adott esetben épp a TV-Tuner (mert nem állította át), akkor neten keresztül a másik fél a partner TV-műsorát látja...
Dehát nálam ehelyett egyszerűen fagyással kilép, mintha valami kritikus hibát érzékelne.Szerk.: ja igen, egyébként hozzáteszem, hogy még a régi 3.8.0.188-as verzió van fent.
-
Lamellus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Értem már, tehát néha kihúzod a kamerát és azért látja utána a tunert, hiába nem az volt beállítva. Akkor erre lehet tényleg nincs igazi megoldás, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Az egészből ez a lényeg:
"I think I overcame the problem by uninstalling the Web Cam and TV Card and then reinstalling the TV Card and webcam last."
Tehát elsőként a tunerkártya, majd utóbb a webkamera driverét/szoftverét telepítve az egyik hozzászólónak megoldódott a gondja.Csak az a probléma, hogy én pontosan ebben a sorrendben csináltam. És mégis...
A gond ott gyökeredzik, hogy el szoktam távolítani a webkamerát az USB-portból, így nyilván az elsődleges forrásként csak a TV Tunert látja - hozzáteszem, hibásan, mert azért kicsit más a funkciója a kettőnek, attól függetlenül, hogy mindkettő egy képforrást dolgoz fel, ezt valahogy jobban elkülöníthették volna a Windows-ban.
Gondolom a megoldás esetleg az lehetne, hogy sosem húzom ki a webkamerát, de ez nem kivitelezhető... -
Lamellus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kicsit keresgéltem, egy ilyet találtam még.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Igazából abban reménykedtem, hogy van ahhoz hasonló megoldás, mint mondjuk a nyomtatónál, hogy be lehet állítani valamelyiket alapértelmezettnek, és akkor mindig az lesz elsőként kiválasztva, akárhonnan nyomtatsz is.
De nem találtam ilyet.
Vagy reménykedtem, hogy esetleg csak a Skype-hoz van rendelve egy registry-kulcs, ami alapján választ a kameraeszközök közül - és igaz, hogy a tuner nem kamera, mégis annak érzékeli...
Ja, 2003 óta 97 hozzászólás tényleg igazi hsz.-vadászat.

-
Lamellus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, erre gondoltam, hogy utána meg visszakapcsolod. Elfelejti a beállításokat vagy mire gondolsz macera alatt?
Szerk: kvázi-tag lettem 2013 napos regisztrációval, igazi hozzászólás hajhász vagyok nem?

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Mondjuk úgy még nem próbáltam, és végül is nem rossz ötlet, csak macerás ezt mindig megcsinálni, ráadásul akkor ugye értelemszerűen nem használható a tuner (igaz, utána visszakapcsolható) reméltem, hogy esetleg van rá jobb megoldás.
Próbáltam azt is, hogy figyeltem RegMon-nal a registry-eseményeket, de nem sikerült rájönni a titok nyitjára. -
Lamellus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Próbáltad már úgy hogy előtte eszközkezelőben letiltod a kártyát? Hátha úgy be tudod állítani utána. Ez csak tipp, nekem nincs két eszközöm, hogy kipróbáljam.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valaki esetleg meg tudná mondani, melyik registry-kulcs vonatkozik a Skype-ban alapértelmezett kamerára?
Vagy legalább hogy hogyan lehetne átállítani az alapértelmezést még azelőtt, hogy elindítanám a Skype-ot, hogy a Skype is azt lássa default-nak? Mert rendszeresen a PVR3000 tunerkártyámat látja először beállításkor, és ettől rendszeresen olyan mértékben kifagy, hogy utána nem reagál semmire, és egyből ki is lép.
-
sonykor
tag
Szerettem volna megnézni Dél-Korea népességét a wikipédiában. De a táblázat tele van skype telefonszámokkal: [link].
Ezek milyen telefonszámok?
-
Miv
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Úgy emlékszem alapból mindenkitől fogadhat.
Egyébként: Options / Privancy settings / Allow IMs form: anyone vagy people in my contact list only. -
csferke
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Skype / Beállítások / Adatvédelmi beállítások
-
bodom87
tag
Üdv!
Olyan funkciót szeretnék a skype-omba ami kiírja ki mikor jelentkezett be, változtatott állapotot vagy nevet stb..
Vki tud ilyet?
-
Dexter68
addikt
hevesen érdekelne, hogy van-e valami plugin vagy egyéb lehetőség a Skype elrejtésére? kb, mint ahogy a messenger plusnál egy bizonyos bill. kombinációra eltűnik...
-
Miv
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Javítalak.
Lehet (ha be van nála állítva, hogy mindenkitől fogad üzenetet). -
Sk8erPeter
nagyúr
Nem nagyon értem, miért nem kapod meg azokat az üziket, amiket akkor küldenek neked, amikor offline vagy. Én amikor bejelentkezem a Skype-ba, látom is egyből azokat, amik addig függő állapotban voltak.
Esetleg töröld le a Skype-ot, csinálj egy registry-tisztítást (pl. CCleanerrel), majd tedd fel a legújabbat, most hirtelen nincs kedvem átböngészni a Skype-ot, hogy milyen beállítás térhet el nálad
, de ha újratelepíted, akkor valszeg az alapértelmezett beállítások lesznek érvényben nálad is (ha registry-t tisztítasz, akkor a legnagyobb eséllyel).
Azt viszont tudtommal valóban nem lehet megcsinálni, hogy azoktól is kapjál üzeneteket, akik nincsenek a partnerlistádon. De ha mégis, akkor majd valaki kijavít. -
csferke
senior tag
Márpedig így van, csak akkor mennek át az hívások/üzenetek ha mindkét fél online van.
Miért nem lehetne úgy mint a mobiltelefonoknál. Ott ugyebár az üzenet megérkezikamikor bekapcsolom a telót a listán pedig ott vannak a nemfogadott hívások. Ez más normális programoknál (ICQ, MSN...)szintén így működik.Nem is sejtettem, hogy a Skype ennyire GAGYI

-
csferke
senior tag
Kicsit lassú vagyok és már nem tudtam módosítani a kérdésemben a linket.
Itt a helyes link [link] -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Csak én nem tudom beállítani a Skype-ot, vagy nem is lehet.Azt szeretném elérni, hogy amikor nem vagyok bejelentkezve akkor is tudjanak más felhasználók (olyanok is akik nincsenek a partnerlistámon) hívni/üzenetet küldeni. Amikor ismét belépek akkor megjelenjen az érkezett üzenet vagy értesítés az elmulasztott hívásról. Valami hasonló mint az MSN-ben.
www.ferke.net/rogoznica/contact [link] ezen az oldalon található Skype linkeken kellene, hogy elérhető legyek.
köszönettel
-
AMD Power
titán
Látom ,hogy a beszélgetések rögzítve benne maradnak a Skypban. Azt hol tudom beállítani ,hogy ne mentse illetve törölje az eddigi írott szövegetek?
-
Miv
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Sőőőőőr... Szavadon foglak! 
-
Miv
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
A skype beállítások között vedd ki a pipát az automatikusan induljuk a windows-zal sorból, és húzz be egy parancsikont a skype ikonról az indítópultba. Normál ablakban fusson.
Így ugyan a bejelentkező képernyő is megjelenik, de rögtön utána feldobja a kontaktlistát is, és ha jól értem ezt szeretné a hölgy. -
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Rokonnak "fejlesztettem" gépet, és mivel nem nagy guru ezen a téren, talán azért, mert nyugdíjas hölgy, azt szeretném elérni, hogy semmit ne kelljen csinálnia, csak a bekapcsoló gombot megnyomni.
Ez rendben is van, elindul a gép, csatlakozik a netre, indítja a skype-ot, bejelentkezik.
Vagyis fut minden, csakhogy olyan formában, hogy ugye lent van jobb oldalon a tálcán a futó progik között az ikonja, de az asztalon nincs semmi. Így rá kell kattintani. Én viszont úgy szeretném, hogy rögtön ablakban induljon a képernyőn.
Lehet én vagyok a nyomi, mert előszőr használok ilyet, de átnéztem a beállításokat, ami elég egyértelműnek tűnik, hisz mindent beállítottam elsőre, amit szeretem volna, de ezt nem tudom.
Van erre lehetőség? Ha tud valaki segíteni azt megköszönöm!
-
Shia-ko
aktív tag
Újra megpróbálom

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan több protokollt kezelő progi, ami nem kívánja, hogy a háttérben fusson a skype is?
Most pidgint használok, de annak ugye kell és jó lenne a skypeot is kilőni a futó programok közül.KÖszi!
-
kraftxld
félisten
Köszi a tesztet!
Nem 21-est kapnak, mert az a helyhez nem kötött szolgáltatások számmezője.
Abból a számmezőből kap amelyik körzetben van.
De ha nem választassz számhordozást akkor teljesen különböző számot kapsz mint a körzetben lévők.
pl korábban a telefonszám 0662 217 xxx volt, kábeltelefonnál pedig 0662 637 xxx lett -
Miv
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ezeket a kábeltelefonos izéket nem ismerem, de már máskor is azon gondolkoztam, hogy azok milyen körzetszámot kapnak? Nem 21-esek véletlen? Mert szerintem azok is sima voip alapon telefonálgatnak össze-vissza.
Megcsörgettelek sima tmobile-ról, csörgött mint a kis angyal.
-
Miv
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Én eleve a mobilomról szoktam kipróbálni, hogy fel van-e még jelentkezve a telefon, de a sima inviteles vezetékes telefonunkról is próbáltam már. Sőt, külföldről is fel lehet hívni, mert én eredetileg is azért vettem, hogy a kintiek megcsörgetik, ezzel megkapjuk a telefonszámot amiről hívnak, mi pedig ezzel visszahívjuk.
Arra gondoltam még, hogy nem lehet, hogy valami spec. beállítás hiányzik a Te telefon szerződésedből? -
jencispy
csendes tag
Hello mindenkinek!
Gondoltam leírom mert fontos lehet.
Előfizettem Skype Online number-re Magyar 21-es körzet!
Megkaptam az első Vodafone számlát, amin 96 Ft / perc -ért hívtam!!!
Mindkét support-tal felvettem a kapcsolatot, a Skype-osok rendesek, de nem az ő hibájuk.
És valóban a Vodafone ÁSZF-ben benne van külön a 21-es körzet hívása ennyi!!
[link]
43. oldal.
Kíváncsi lennék a többi szolgáltató is diszkriminálja a 21-es körzetet? -
Clarke
csendes tag
Nem tudom, nekem erős a gyanúm, hogy akkor küldi el, ha mindketten online-ba kerülünk, mert ahogy írtam a második accountom üzenete egyszer sem jelent meg az első accountomnál, amikor átjelentkeztem. Persze nem tudom, hogy tényleg mindkettőnek online kell-e lenni, hiszen nem tudok egy gépen a 2 accountommal egyszerre jelen lenni
De ha ez így van, akkor nem sok értelme van az offline üzenetküldésnek. -
Clarke
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem érhető el a partner, de üzenetet írok neki, az miért nem jelenik meg neki a legközelebbi bejelentkezésekor(a'la msn)?
Legalábbis kipróbáltam azt, hogy gyártottam egy második accountot, amivel üzenetet küldtem az első - nyílván kijelentkezett - accountomnak. Kiléptem a másodikkal, majd vissza az elsővel és nem jelent meg üzenet. Nálam volt a hiba, vagy tényleg ennyire gagyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest