Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamkaa777
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
valaki ?
-
Beretvás
veterán
Hali..
Olyan problémám volna, hogy vannak kint hannoverben ismerőseim és ha sima vagy video beszélgetést kezdek velük akkor 1-2 perc után iszonyatosan elkezd recsegni meg sustorogni, 1-2 percig aztán megint jó pár percig..de csak velük van ez.. Canadába simán megy, lehet hogy náluk van a gond a géppel, vagy a nettel? mert nővéremék 2 megás nettel is simán bírnak canadába beszélni az ismerősökkel... Gondolom nem a net sebességgel lesz a baj..
-
jbl
senior tag
Skype Me! módot, hogy lehet bekapcsolni?

-
Źşë'
addikt
Sziasztok!
abban szeretnék segítséget kérni, hogy
androidos mobilra hogyan lehet telepíteni a skypot (halvány elképzelésem van ugyan, de jó lenne valami guru tanácsa mivel nem rendelkezek androidos mobillal), egy újabb verzió kellene, mert ismerősömnek valami bugos vacak van, azt letörölném, és az új verziót meg felraknám.
Amit találtam az ez lenne:- Skype - free IM & video calls 3.0.0.6181
- Skype mobile™ on Verizon 1.6.0.31ám jó lenne tudni melyik a legfrissebb, mert ahogy írtam ami ismerősnek van az full bugos
-
McClane
aktív tag
válasz
kriszta1111
üzenetére
Az ismerősödnek mással is előfordul? Mert ha igen, akkor nagy valószínűséggel nála lesz a gond.
-
McClane
aktív tag
válasz
kriszta1111
üzenetére
Csak egy ismerősöddel fordul elő, hogy lassan fogadja az üzeneteket vagy többel is?
-
dzsóbácsi
aktív tag
Helló!!
Volna egy olyan problémám, hogy ha elindítom a Skype-ot, akkor egy bizonyos idő után kifagy a gép..Win7 64bit Ultimate-ez használok, alig pár napos a rendszer... Esetleg más is találkozott már ezzel a jelenséggel?

Köszönöm!..
-
kriszta1111
csendes tag
Kedves Daninet! Nagyonszépen köszönöm a választ! A kapcsolat üzizés közben az renddben van, mert mindketten szélessávú internetet használunk! Gondoltam még arra hogy nem-e esetlek a modemes internet akadozik néha, mert az ismerősömnek az van!
-
jozsi252
veterán
Nektek működik most a skype? Nekem azt írja ki hogy Sajnos valami hiba történt, próbálja meg újra

-
daninet
veterán
válasz
kriszta1111
üzenetére
rakd a skype parancsikont-t az indítópultba. startmenü->programok->indítópult amit ide beraksz indul a windowssal, simán belehúzod
ismerősöddel mikor üzeneteket küldesz milyen a kapcsolat? gyenge mobilnetnél fordulhat elő hasonló, bár ez nem biztos skype-nál. mi az a lassú?
-
kriszta1111
csendes tag
Kedves forumozók! Én új vagyok ezen az oldalon, és segítséget szeretnék kérni!
Szeretnék érdeklődni a skype pal kapcsolatban kettő hibával kapcsolatban! Az eggyik problémám, hogy a bejelentkező oldalon kipipálom a skype indulása a windows indulásakor, és a skype automatikus csatlakozása felíratnál levő két kockát, bejelenkezem, és másnap amikor ujra bekapcsolom a gépet mégsem csatlakozik automatikusan, csak amikor az asztalon rákattintok a skype ikonra! A másik észrevételem a skyp-pel kapcsolatban az hogy lassan fogadja az üzeneteket hogyha ismerősömmel üzizek!! nemtudom hogy valaki tudna-e ebben segíteni hogy milehet a hiba, és ezt hogy lehet megoldani! Előre is köszönömszépen hogyha valaki tudd ebben segíteni nekem!! -
Jozso40
csendes tag
Sziasztok!
Hetek óta vacakol a skype-om!
Saját kútfőből nem sikerült megoldani, hát gondoltam megkérdezek mást, aki jobban ért hozzá!
A következő a probléma: elindítom a videóhívást, két-három percig semmi gond, aztán a partner gépen zúgás kezdődik, de olyan szinten hogy be kell fejeznie a beszélgetést, mert nem hall semmit!
Bármelyik ismerősömet hívom, ugyanez van...
Van, amikor tovább bírja, tíz-tizenöt percig is!
Van, amikor kiírja, hogy probléma van az internetkapcsolattal, de nem mindig...
10 megás netem van, nem hiszem hogy ez okozná a gondot!
Körülnézve más fórumokon, javasolták korábbi skype verziók kipróbálását is.
5.2, 5.6- tal ugyanez a hiba!
Msn, yahoo messenger tökéletesen megy.
Ma megpróbáltam a 4.2-őt is, de azzal meg be sem bírtam jelentkezni.
Win. 7. 64-bitet használok, routeren át kapom a netet (Zte router, a t-home csodálatos adománya).
Ha valaki tudna segíteni, nagyon szépen megköszönném! -
daninet
veterán
Azt mondja már meg valaki, egy 50/5megabites UPC net és egy 50/20 Invitel net között miért egy moslék a képminőség? A skype ki is írja, hogy kapcsoljuk ki a kamerát a javulás érdekében. Torrent nem megy.

-
Visormail
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Óra mellett a windows hangerőikonra jobb gomb, lejátszóeszközök, kommunikáció fül?
-
adamkaa777
senior tag
Hali az skype beállítás hogyha zenét hallgatok és valaki beszél akkor a beszéd alatt lehalkítja , vagy külön progi kell hozzá ?
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
Barátnőm laptopján (thinkpad t43) valamiért nem működik rendesen a Skype! XP-t használ és mostanában jött elő az a probléma hogy hívásnál a partnere hangja hallatszik míg az övé egyáltalán nem. Korábban nem volt ilyen problémája csak az utóbbi egy hónapban

A lenovo system update-et is feltettem neki,de az se segít ezen. -
AkosAkos
aktív tag
?
-
AkosAkos
aktív tag
Skype,tableten(Android):ha csoportban vagyok a többiek nem hallják amit én mondok. Mit kellene csinálni,beállítani?
Előre is kösz a segítséget!
-
jozsi252
veterán
válasz
jhos910
üzenetére
Szia
Ilyesmi gonddal szenvedtem én is. Töröld le a gépről telejsen a Skype-ot. Rendeszerleíró adatbázistól kezdve, Roaming mappa, mindenhonnan. És ezt a telepítőt használd. Ez a telepítő netről szedi le a fileokat hozzá. Nálam ez megoldotta a gondot.
csako Igen szerintem is online telepítő, mert install közbe használta sávszélem.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Miért csinálja a Skype hogy a login ablakig se tudok eljutni? Már újraraktam, mindent megpróbáltam de semmit se javult. Elindítom és a kék ablakba csak megy körbe a kis karika, és megy, és semmi login ablak.

Valakinek volt már ilyen?
-
torogyuri
aktív tag
skype-on hogy tudok msn-es címmel felvenni valakit? plusz még a felkérést se látom amikor msn-ről akarnak felvenni én pedig skypeon vagyok...

-
dubovansky
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy Skype használata közben gyakran akadozik a hang. Ez azért lehet, mert routeren keresztül wifin csak kb. 100-150 kb/s a net sebessége ? (valamiért routeren keresztül lassab nálam a net mint közvetlenül modemhez csatlakozva)
Ez a sebesség kevés a folyamatos hanghoz, vagy valami más probléma lehet ?
Továbbá: arra nincs valamilyen mód a Skype-ban, hogy a hangminőségből visszább csippentve (így annak adatmennyiségét csökkentve) tegyük azt folyamatosabbá ?
-
8th
addikt
kororo & csako. Sikerült, köszönöm a segítségeteket.

-
8th
addikt
Most kerültem ősök gépe elé. Feltelepítettem a 6.0.59.126. verziót. Hol találom ebben a Shared XML fájlt? Nálam a Program files\Skype könyvtárban nincs ilyen, csak ezek:
Program files\Skype\Phone\skype.exe
Program files\Skype\Updater\updater.dll és updater.exe
Program files\Skype\Third-party_attributions.txt
Program files\Skype\destktop.ini (ez rejtett file)Hogyan tovább

-
tigipuf
senior tag
Messengerből frissítettem skype-ra,az a gondom,hogy betűszínt nem lehet változtatni,nem találok ilyen opciót.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni,hogy a ismerősöket nem tudom átnevezni valahogy mint messengerben becenév ?
Köszi. -
Gabesz87
veterán
Na nekem most a köv. a problémám: én is összeengedtem a messengert meg a skypot, eddig jó is volt. Láttam a messengeres partnereimet! Most meg belépek, és a messengerből csak 1 db! embert látok, ill. a többi skyposat. Hogy tudom előcsalogatni a többieket??? Az Összes kontakt meg van jelenítve. Már jártam a hotmail honlapján, a skype honlapján, beléptem, hogy hátha van vmi beállítás, de semmit nem találtam.
Amúgy meg tele van a tököm már ezzel a trenddel, hogy minden mindennel szinkronizál. A facebook az msn-el, a messenger a skype-al, a skype a facebokkal, a facebook az elefánt segglyukával....
-
viraga
tag
Sziasztok!
Szokásos msn-ről skype-ra váltás probléma. Messenger indulás után bejött a skype-ra frissítés lehetőség, gondoltam meglépem amit előbb-utóbb úgyis meg kell, letöltöttem, telepítettem mindent ahogy felkínált. Messengerben letiltott ismerősökre, akiket szeretnék feloldani, azt írja: "xy fiókja le van tiltva így nem tud válaszolni. A letiltást feloldhatja a Messengerben". A messengert automatikusan eltávolította a telepítés után, a parancsikonja nem talál célt. Most ezért telepítsem újra? El fog indulni egyáltalán ezek után? A partnerlistám is érdekes, olyan kontaktok jelentek meg, akiket messengerben már évek óta nem látok, gondolom töröltek vagy letiltottak régebben. És egész friss képek is vannak náluk.
Sőt olyan ember is megjelent, akit bár ismerek, sosem vettük fel egymást msn-en. Hozzá is azt írja: Messenger, vagyis h onnan partnerem.
Ilyen hányaveti munkát a Microsofttól... Persze az egész felület okádék, telenyomva reklámmal, de ezt már a Messengerben is megszokhattuk. Nincs valami letisztult, egyszerű program ami kiváltaná ezt a ****-t? Mirandát próbáltam régebben, de annyira fapad volt, és annyi plugint kellett hozzá feltenni csak az alap funkciókhoz is, hogy nem volt türelmem mindent beállítgatni és kipróbálni. Ráadásul sokszor nem jelentkezett be, szakadt a kapcsolat, stb. -
jozsi252
veterán
Én már nem tudom mit fogok csinálni a Skype-al de eléggé leszerepelt előttem. Próbálok bejelentkezni az MSN-es accountommal de mindig csak másodjára tudok mert azt írja ki hogy
"A megerősítésre adott idő lejárt Próbálja meg újból"
És akkor újra írhatom be az amúgy se kevés karakterből álló jelszavamat.
Miért írja mindig ki ezt, nemtudjátok véltlenül?
-
8th
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
"nem értem mit szenvedtek vele"
Ősök gépén a minap újraraktam az xp-t. Mivel előzőleg is 4.2 volt rajta most is azt akartam visszarakni. Hát nem lehet
. Bejelentkezési adatok megadása után után ~2percig gondolkodik majd :"a skype nem tud kapcsolatot létesíteni"
Próbálja meg a következőt:
1: lépjen kapcsolatba a rendszergazdával
2: indítsa újra a Skype-ot és várjon két percet a kapcsolódásra"bezár"
Net kapcsolattal sosem volt probléma. Semmiképpen nem akarok a 4.2-nél frissebbet rárakni mert 512MB memória van a gépben. Ha tudsz, vagy bárki más tud erre valami megoldást szívesen fogadom.

-
czarpika
csendes tag
Sziasztok
Nekem már másodjára fordul elő, hogy a Skype azt írja ki, hogy ön már be van jelentkezve egy másik számítógépről pedig nem vagyok másik gépről be jelentkezve. Már volt ilyen problémám korábban és a megoldás az volt, hogy a windowst újra raktam. Mi lehet a baj?
Köszi
-
Bal0924
senior tag
Nemsikerül.
Ezt az üzenetet kapom..." Kérjük, lépjen kapcsolatba a Skype ügyfélszolgálatával a fiók kapcsolatának megszüntetéséhez."
És nem tudom mit kéne csinálni, egy angol oldalra küld...
https://support.skype.com/en/faq/FA12209/what-should-i-do-if-i-can-t-unlink-my-skype-and-microsoft-or-facebook-accountsNekem ez, mint a Kínyai!
-
Bal0924
senior tag
Hogy tudom leválasztani a messenger fiókról a Skype fiókot? (mert amit generált maga skype fiók, nem létezik.,)
-
jhos910
senior tag
Heyho!
Lekaptam az új skype-ot, de nem dobja ki a bejelentkező oldalt, csak kék háttéren fehér felhők alol, fent meg skype logo...?
-
Egorov
aktív tag
Hali
Valami nem tiszta nekem. Van Skype fiókom, msn az nincs, viszont van pár ismerősöm, akinek meg fordítva van. Tehát a kérdésem:
Ha ugye ők majd áttérnek a Skype-ra az msn account használatával, akkor engem fel tudnak venni partnernek (vagy én őket) úgy, hogy nekem csak Skype fiókom van, vagy regelnem kell egy ilyen "xyz@outlook.com" címet és nekem is egyesíteni kell a két fiókot? -
Palafi
aktív tag
-
sayid76
csendes tag
sziasztok.
nekem olyan gondom van a skype-al ,hogy 1 ismerősnek nem tudok üzenetet küldeni!
be van jelentkezve,de ha írok valamit csak forog az üzenet küldés..ez megy már 1 hete...le lennék tiltva?
de ha letiltott hogy hogy látom mégis azt mikor lépett be. mikor ki..mert azt látom. 1 haverral megpróbáltunk minden variációt. törölt, letiltott minden tiltási variációt kipróbáltunk. őt nem mutatta akkor offlinet mutatott. de a másik módnál meg a ? volt ott.. szóval ezt nagyon nem értem...vagy van valami újfajta tíltási lehetőség? ami mutatja a partnert.azt is ha bent van vagy kilép? de üzenetet nem enged küldeni?
nagyon fontos volna ezt valahogy megtudnom...mert olyanról van szó akinek küldeném...na ez már magánügy 
-
Csaszi87
tag
Felvettem közben a skype-ra sima skypos ismerőst is. Annál egyből engedi nem csak a törlést hanem a tiltást is meg minden egyebet. Csak az msn-es ismerősökkel nem tud mit kezdeni a Skype. Hát gratulálok nekik, jól megcsinálták.. Azt hiszem lehet csinálni igazi skype-os fiókot ha a későbbiekben takarítani akarunk msn-es ismerősöket

-
Bal0924
senior tag
Hogy tudom a skype fiókot kicserélni egy másikra?
Egy olyan skype fiókot párosított a messengerhez, ami nem létezik.
Egy olyan emal címhez, amihez meg van már skype fiók... -
dokee78
félisten
Skype accountot hogyan tudok törölni?
-
Valaki26
csendes tag
Sziasztok
Nálam is ilyen gond jött elő,hogy a A Skype nem tud kapcsolatot létesíteni...
Köszi ha valaki tud valamit. -
haligábor
tag
Sziasztok!
Valaki segitsen!
Van egy olyan problémám, hogy a skype egyszerüen nem lép be! Azt irja ki, hogy a " A Skype nem tud kapcsolatot létesiteni." !!! Mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszi!
Gábor
-
Bal0924
senior tag
Most látom hogy tényleg hozzá csatolt egy Skype fiókot mikor beléptem a messenger-be.
De az egy nem létező skype, Hogy tudom leválasztani a Skype fiókot és hozzátenni/kicserélni egy másik skype fiókra? -
dokee78
félisten
Skype accountot hogyan tudok törölni?
-
Imy
veterán
Egyesítettem a Skype és az MSN fiókomat. És MSN és Skype partnerek szépen látszottak, és lehetett velük beszélni.
Pár napja pedig a skype partnerek OK, de az MSN partnereke ott vannak a listán, de senki nem aktív, pedig be vannak lépve. Ez mitől lehet? -
buta29030
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Újra fel kellett telepítenem a windows xp-t a gépemre. Ez egy jogtiszta home. Minden felmegy, kivéve a Skype-ot. Ajánlja is, hogy töltsem le a másikat, de azzal sem települ. Mi lehet a megoldás?
-
Csaszi87
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Csak nekem ugye egyenlőre még csak msn-es ismerőseim vannak mert azt használtam, ez a gáz

De majd kialakul na. -
Csaszi87
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Nem tudom, én kamerát nem használok.
Viszont elég gázos ez a mail címes felvevés is, mert egy csomó ismerősömnek már meg sincs az a mail cím vagy nem tud belépni rá olyan rég használta...
amúgy van alap skyp-om is ami nem messenger fiókos, majd azt is kipróbálom, csak azon nincs senki mert sose használtam
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Ez a zúgás lehet attól hogy gyenge a beépített mikrofon a kamerában (logitech c210) és inkább legyen külön?
-
cintula187
addikt
válasz
Csaszi87
üzenetére
Kibaxott nagy kavarás van ekörül úgy látom:
kép nincs. ugyebár skyp on msn loginnal passal lépek be és importálna. Namármost egyik nap sima msn be belépve az ismerőseim 99%-a eltünt az elérhető és nem elérhetőből is. Keresőben megtalálta öket mondván -vegyem fel őket barátként...... Hülye ez. Akinek tdtam az email címét feltudtam venni de a többi gázos.
-
Csaszi87
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Gondoltam, hogy ez lehet a baj, valami importálási probléma amit csak felületesen tud átvenni a skype az msn-ről. Lehet a legtisztább csinálni skypon egy rendes címet, gondolom én...
És fénykép van minden msn-es ismerősödnél? Mert nlam némelyiknél kép sincs, pedig tudom, hogy van neki.
Meg azt is mondták, hogy nálam nem látnak képet, pedig nekem is van
Szóval nagy katyvasz van itt.. -
Csaszi87
tag
Mindenkinek engedi tiltani jobb gombbal a partnereket csak nekem nem?
Vagy a menüben is lehet valahol? -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Pár hete próbálok webkamerázni skypeon. Mi lehet annak az oka, hogy pulzáló eléggé idegesítő búgó/zúgó hangot hallok hívás közben? Illetve egy partnerrel beszélve. Én hallom de ő nem hallja nálam, illetve csak ritkán. Sima hanghíváskor is? Hálózati elektromos zavar lehet az oka? Ha némítva van a mikrofon akkor is , tehát valszeg nem visszhangról van szó.
Előre is köszi
-
Skype és MSN fiók összeszinkronizálásánál először látszódik az összes MSN-es partner, majd következő bejelentkezésénél csak kettő a 60-ból.
Megoldás?
-
Sziasztok!
Nektek nem csinálja azt a skype, hogy összekuszálja az üzenetek sorrendjét?
Egyszercsak megbolondul és feljebb teszi az új üzeneteket. Később az előzményekbe is így rossz sorrendben kerül elmentésre.Nagyon zavaró, naponta egyszer biztosan eljátssza.
(Win7 32 bit + 6.0.0.126) De csinálta az 5.x verziókkal is.Mit lehet ezzel tenni? Az újraindítás megoldja de ez így nem állapot.

Köszi!

-
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Most költözök msn-ről Skype-ra. Az lenne a kérdésem, hogy a partnerlistában, hogy tudok tiltani embereket? Ha jobb gombbal rányomok akkor csak törlés, stb jön elő de a tiltás nem...
6.0.73.126-os verzióm van
Köszönöm a segítségeteket! -
jozsi252
veterán
Azt mondjátok meg hogy mi a franc okoz olyat hogy ismerősöm kijelentkezik, és mégis úgy jelzi ki mintha be lenne jelentkezve? Tuti hogy nem adta meg senkinek sem a jelszavát, meg alapból is jó nehéz lett beállítva. És csak pár napja regeltük be neki. Net vagy Skype szerver hiba lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sőt olyan ember is megjelent, akit bár ismerek, sosem vettük fel egymást msn-en. Hozzá is azt írja: Messenger, vagyis h onnan partnerem.
Ilyen hányaveti munkát a Microsofttól... Persze az egész felület okádék, telenyomva reklámmal, de ezt már a Messengerben is megszokhattuk. Nincs valami letisztult, egyszerű program ami kiváltaná ezt a ****-t? Mirandát próbáltam régebben, de annyira fapad volt, és annyi plugint kellett hozzá feltenni csak az alap funkciókhoz is, hogy nem volt türelmem mindent beállítgatni és kipróbálni. Ráadásul sokszor nem jelentkezett be, szakadt a kapcsolat, stb.
. Bejelentkezési adatok megadása után után ~2percig gondolkodik majd :