Hirdetés
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Skype + Windows7. Nem lehet azt megcsinálni, ha leviszem kis méretbe az ablakot, akkor csak az értesítési területen látszódjon az ikon? A tálcán ne legyen ott?
-
fatal`
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nincs (ha van is, az is sz*r). A skype protokollja teljesen zárt, így nem lehet fejleszteni semmit.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Sokat túrtam a netet a fentebb említett Acer Aspire One fagyás problémáimmal.
Másoknál is előfordult a hiba, sokaknak megoldotta a hibát, hogy frissítették az audio drivert. Na, nekem ez nem segít, az egyébként betonstabil gép kb. 20 perc skype-ozás után úgy elszáll, hogy a win7-en csak a restart segít. Az aerot lelövi, a hálózat nem működik.A webkamera is szokott viccelődni, van, hogy nem látnak a túloldalon.
A kérdésem az, hogy van-e olyan skype kliens, ami nem skype kliens.
Magyarul, van-e valami univerzális kliens, mint pl. a messengerekhez a pidgin? -
Üdv!
Folyamatos összeomlás nálam is mint másoknál. Melyik az utolsó verziószám ami működik még? -
mdk01
addikt
Hali!
Felraktam az 5-ös skypee vmelyik verzióját és gadget-et keresek hozzá win7 alá. Találtam is csak nem működnek sőt még a webcamet is kiiktatta az egyik.
Vki tud segíteni?Nem tudom mivel lenne jobb a gadget csak kipróbálnám.
Köszi
-
iRon74
csendes tag
And, köszi a linket, rá is cuppantam az ÁSZF-re :-)
A percdíj 21-es irányba 8,85Ft, ami barátinak tűnik, viszont nem tudom, hogy az alábbi megjegyzéssel mire utalnak: az Invitelt, vagy a Skype-ot kellene megkérdezni, hogy vajon Inviteltől lehet-e hívni a Skype 21-esét:
"Egyes szolgáltatók által nyújtott 21-es előhívó számok hívása technikailag nem biztosított, az aktuális elérhetőség kapcsán érdeklődjön szolgáltatójánál."
Ötlet, esetleg?
-
iRon74
csendes tag
Sziasztok!
Épp kezdem összerúgni a port az Invitellel, aminek lehet, hogy az lesz a vége, hogy kihagyom a telefont az ADSL mellől. Persze csak akkor, ha a Skype in/out megoldás működőképességéről meggyőződöm (akkor átállok arra).
Eddig arra jutottam, hogy a Skype out OK, havi kb. 1500 forintért korlátlanul hívhatok vezetékes belföldi számokat. A Skype in érdekesebb, mert erről eddig mindössze annyit tudok, hogy 21-es körzetű Online Number-t lehet venni, és azon engem elérnek. Ellenben vannak szolgáltatók, akik nem engedik a 21-es körzet hívását, vagy ha igen, akkor szinte mobilhívás árakon és mindenféle kedvezmény mellőzésével.
Bár kevésbé érdekel, hogy aki engem hív, az mennyit fizet, de azért kitolni sem szerenék senkivel. Van tapasztalatotok Skype-ra bejövő vezetékes hívásokkal? Honnan lehetne több infót szerezni a szolgáltatók hozzáállásáról és a díjakról? Hívjam fel őket egyenként (mármint csak azokat persze, akik felől hívásokat szoktam fogadni)?
Elég forró a helyzet, pár napon belül döntenem kell, ezért minden infóért hálás köszönet előre is.
Üdv,
iRon -
McClane
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Például Advanced uninstaller free. Támogatja a 64 bites rendszereket is.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
A hiba a következő: Skype elindul, hívás vagy fogadás gombra kattintáskor lefagy, Win dob egy kis ablakot, hogy para van. A lényeg itt jön - az uninstall lefut, majd mindenféle beavatkozás nélkül visszafogy a "progresszbár", az asztalra is visszapakolja az ikon és szól, hogy készen van, de a progi nem megy le.
Van valami ami le tudja teljesen pucolni a skype-t?Köszönöm.
-
Jo4e
csendes tag
"Üdv!
Win7 Sp1-en a Skype 5.3 ezt a hibát dobja ki:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Skype.exe
Alkalmazásverzió: 5.3.0.111
Alkalmazás időbélyegzője: 4dac4a84az előző verziók tökéletesen működtek
ez meg nem megy, akármit csinálok vele nem akar elindulni
A válaszokat előre is köszi:
J."
Közben megoldódott, win7 komppal, de így meg tényleg az a probléma merül fel, mint az MSN-nél, ha nem rakod át Vista kompba akkor nem tűnik el az ikon a tálcáról.
-
Jo4e
csendes tag
Üdv!
Win7 Sp1-en a Skype 5.3 ezt a hibát dobja ki:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Skype.exe
Alkalmazásverzió: 5.3.0.111
Alkalmazás időbélyegzője: 4dac4a84az előző verziók tökéletesen működtek
A válaszokat előre is köszi:
J.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Kerítettem egy Acer Aspire One netbookot, és a skype egy érdekes hibajelenséget csinál.
Mikor beszélek valakivel, akkor egy idő után szénnéfagy, de olyan szinten, hogy a win7 kikapcsolja az átlátszó ablakos módot, és eldobja a vezetéknélküli hálózatot is.
Többször eljátszotta azt is, hogy a webkamerám csak akkor adott képet, ha én hívtam, ha engem hívtak, akkor nem....Gondoltam, hogy valami skype bug lehet, visszatettem egy régebbit, amit két másik gépen is gond nélkül használok. Sajna ezen a notin ugyanezt a hibát csinálja. Windows xp alatt nem volt gond, nem a laptop a hibás.
Esetleg a gyári windows driverek kavarnának be? Vagy mi a fene lehet?
-
Pheadar
tag
hát bocsi a kérdésért, biztos én vagyok a láma
én még a bővítménykezelőt sem szoktam engedélyezni, nemhogy eszköztárakat, ezen kívül meg a főprogramban nem tudom milyen módon lehet összetevőt kihagyni
asszem inkább kihagyom ezt a frissítést, megvárom a következőt
köszi a segítséget -
CptMisi
őstag
Helló!
Mióta feltettem az utolsó frissítést, állandóan összeomlott. Most ez megoldódott (gyárilag xp sp2 kompatibilitással akarja futtatni->win7/komp. nélkül), de most olyan, mint az MSN-nel volt, hogy mindig ott van a tálcán az ablak, nem csak a minimalizált ikon. MSN-nél ezt Vista SP2-vel tudtam megoldani, de itt azzal összeomlik a Skype.
Nem tudtok valami megoldást? 
-
-
Pheadar
tag
Sziasztok!
Nem tudom másnak akadt-e ilyen gondja, de ma amikor elindítottam a skype-ot, automatikusan elindult egy frissítés (ami nálam le volt tiltva, tehát erőltethették vagymi...), minek utána nem tudott elindulni, folyamatosan összeomlott betöltés közben.
Uninstall, letölt, újratelepít, indít, összeomlik.
Uninstall, régi verzió előkapar, felrak, működik.Szóval távol álljon tőlem mindenféle flémelés, de most komolyan az történt, hogy a Microsoft megvette, gyorsan kidobott egy frissítést és teljesen használhatatlanná vált?
Vagy ha valakinek van megoldása, akkor örülnék neki, én szeretek frissített programokkal dolgozni.(amúgy win 7 prof, frissített verzió)
Üdv,
Pheadar -
Integra
titán
össze lehet kötni skype-ban accountokat?
teszem azt csináltam egységesítés miatt egy újat, és a régi, de már nem használt accountból átvenni az összes meglévő contactot. -
Kácsa
aktív tag
Nem kell külön kiegészítő hozzá,persze nincs külön beállítás sem a Skype menüjében.Automatikusan felismeri a HD webkamerát,és ha megvan a sávszélességed akkor Hd-ban is fog menni.Én egy FullHD logitech C910-es kamerát használok, 2 Mbps feltöltési sebességet teljesen le tudd foglalni.Ja és 16:9 képarányú,azt is automatikusan kezeli a Skype.
-
Kobe
veterán
skype 5.3.0.111 van a gépemen, illetve HD képes webkamera is van benne (külön skype certified cucc) ellenben videóhívásnál a HD opciót még nem sikerült előcsalnom, a videóbeállítások fül sem mutat semmit a kamera felbontásáról. Ezt hol találom, vagy kell hozzá valami egyéb kiegészítő is ?
-
cvn69
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy tudtok-e olyan progit ajánlani, amivel a .ezlog kiterjesztésű fájlt meg lehetne tekinteni? Ha jól csalódom ide menti a skype a beszélgetéseket. Vagy, ha mégsem ide, akkor hogyan lehet a logolt beszélgetéseket a skype-on kívül megnézni
Előre is köszi!
Üdv, cvn69
-
Vurczi
csendes tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám van, hogy hívás közben nem lehet hallani a hangot. Én hallom amit ő mond de ő nem amit én. Mikrofonnal nincs baj mert a hangrögzitövel tudok hangot felvenni. Win7 az op. rendszer és skype legújabb verziója van fent. Van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani ezt a problémát?
Köszi
-
erikke17
őstag
Most hogy a lófüttybe lesz ez hogy a MS megvette Skype-t? Eljön egy kis időn belül az hogy ami van kliens nem fog menni és le kell tölteni az MS félét? Vagy hogy? Csodálatos lesz ha fognak jönni a kényszeritett frissitések mint MSN-nél -.- ÉS akkor jön az hogy XPn- már nem is lessz skype-ra lehetőség mert MS csak Vist/Win7-re csinálja meg
Mert akkor köszönöm nem kérem, csak hogy hogy fogok igy unokatesómmal beszélgetni aki külföldön lakik?
MS tesz róla hogy megnehezitse a dolgomat? -
Sziasztok,
Az megoldható a legújabb Skype-al, hogy ha új üzenet jön, akkor jelenjen meg a taskbaron és villogjon, ne csak a tray iconján legyen egy felkiáltójel?
Régen így működött, de pár frissítéssel ezelőtt megváltozott és egyre idegesítőbb. -
Soja
aktív tag
Érdekes problémám van, hátha tudtok segíteni. A skype elindítása után telefonhívás indítása után fél másodperccel a skype összeomlik, a windows hibát észlelt, és a program működése leállt, szokásos duma. Ezt eljátszom 4x, mindig ugyanaz, viszont 5. próbálkozásra a skype hívás tökéletesen üzemel, múltkor is 3 órás hívás minden gond nélkül lezajlott rajta. És minden gép újraindítás után ezt el kell játszanom vele.
A skype-ot felfrissítettem, ami fontos lehet még, hogy win7 64bit van, és xonar hangkártya. Hallottatok már ilyenről? -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
kaptam ma egy levelet, mert telepítettem az andriodos verziót a telefonomra. Ebben a levélben az állt, hogy előfordulhat, hogy az adataimat - köztük a logot is - megszerezhette valaki.
Tudtok esetleg valami bővebbet erről? -
tomika0622
csendes tag
Nekem olyan problémám lenne hogy routerröl megy a net (100megás) és 2.09 másodpercnél állandóan megszakad videót nem is tudok próbálni mert rögtön megszakad lassú gép és internetkapcsolatra hivatkozva holott a gépem is jó Xintem meg a netem is.
Észrevétel:Ha csak simán lehúzom a másik gépet a router egyik portjából azaz nem közvetlen kapcsolódok csak lehúzok egyet akkor a hiba megszűnik és nála viszont nincs semmilyen probléma neki XP van fent és órákat beszél.
Viszont nem ide kapcsolódik de Utorrentel is ilyen jellegű problémám van nála megy a feltöltés 3megával nálam 0.39kbit/sec a max..Router beállitás gondok? Router Dlink-615 -
kraftxld
félisten
A Skype business csak angolul van?
-
FNZ
őstag
hali!
vettem egy logitech c270 hd webkamerát. a programját feltelepítve tökéletesen müxik
ha a skype-ot elindítom és bemegyek a video beállításokhoz, akkor ugye megjelenik a kamera képe.
az a bajom, hogy elég soxszor kifagy a kép percekre is. ha a szülőkkel skype-olok, akkor is kifagy a kép és nem látnak, de én látom őket a kamerájukkal.mitől fagyhat ki a kamera képe? pedig csak a beállításokban nézem.
drivere + szoftvere fent van. win7 64 bita nettel nincsen gondom, mert 80/25-ös digi-m van, tehát tudná küldeni a képet.
-
petyus_
senior tag
Hali!
Hogy tudom kikapcsolni, hogy a böngészőben megjelenő számokat telefonszámként érzékelje a Skype?
-
And
veterán
Természetesen működik külön hangszóróval és mikrofonnal is. Valójában (áramköri kivitelében) a headset is ilyen, csak annál közös 'házba' építették az amúgy független hangszórót és a fejhallgatót. Külső hangszórónál egyedül az akusztikus visszacsatolással kell vigyázni, vagyis kerülendő a túlságosan érzékeny mikrofon és hangosra állított hangfal párosítása, mert az könnyen zavaró visszhanghoz (esetleg gerjedéshez) vezethet a túloldalon, ami elég idegesítő.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Most akarom felrakni és használni a Skype-t, és előzetesen lenne egy két kérdésem.
A meglévő pc hangfalak és egy külön csatlakoztatott mikrofon is jó a skype-hez, vagy csak a headset?
Azért kérdezem mert egyrészt nem szeretem headset-et, másrészt ha pl. egy távoli rokonnal van kapcsolat azt szeretném, hogy a családom többi tagja is hallja, ill. beszélni tudjon az illetővel.Előre is köszi a választ.
-
lennon 1
csendes tag
Mi történt, mindenki eltünt a fórumról?
-
lennon 1
csendes tag
A bemenet a hangbeállításoknál is be van állítva, valamint a skype-n belül is a "Mikrofon (Conexant High Definition Audio) van beállítva
Eddig is mindig z volt, de most nem reagál semmire.
Érdekes, hogy feltelepítettem a MSN-t és kipróbálva azzal tökéletesen működik.
Ugyanaz a mikrofon van beállítva ott is.
Visszatelepítettem a 4 verziót, ott is ezt csinálja, utána az 5.1 megint akkor is. Megpróbáltam a 5.2 beta verzió azzal is rossz. Nem értem.
Kipróbáltam a VoipCheap programot, ott is tökéletesen működik.
Csak a Skype alatt nem jó.
De a beállításokat tegnap óta senki nem bántotta. És mégis elment.
Valaki segítsen. Nem vagyok analfabéta a gépekhez, de ezt most nem értem. -
lennon 1
csendes tag
Sziasztok
Képzeljétek el a Skype 5.1 nem ismeri fel a beépített mikrofont.
A hangbeállításoknál (skype beállításainál) látja de a csúszka nem reagál semmire.
Leszedtem az 5.2 de annál is ilyen problémát látok. Az ingyenes próbahívásnál nem hallom vissza a saját hangomat.
A mikrofon biztos jó, mert az MSN felismeri, meg a win7 saját hangfelvevőjével működik.
Van valakinek ilyen gondja? Esetleg valami megoldás -
csferke
senior tag
Szerintem az új 5.1 verzióval van valami gond. A neten a fórumokon is mindenki szapulja.
Már meg is jelentették az 5.2 betát.Megoldottam a partnerfelvételi problémát, visszatértem a 4.xx verzióra

-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Skype 5.1.0.112-ben ha elindítom a "Partner felvétele"-t akkor csak egy üres "felhős" ablak jelenik meg és nem tudok új partnert keresni/felvenni a Partnerlistámba.
Nálatok ez jól működik?
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok.
Meghülyült ez a Skype teljesen?
Le akarom tölteni Windows-ra a programot, de a letöltéshez online regisztrációt kér. Hát rendben, megteszem, erre a regisztrációs procedúra végén hibát dob, de semmi gond, töltse le, próbáljon meg a kliensből regisztrálni... erre a letöltős link visszadob a regisztrációhoz, ami persze a végén errort dob.
Teljesen hülyék ezek, vagy én nem veszek észre valamit? -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősnél amióta felupdatelte a skypeot, fura jelenség állt elő. A Skypeot elindítva automatikusan némul a mikrofon, ezt simán meg lehet oldani azzal, h megszüntetem a némítást viszont amikor hívást kezdeményez, akkor a hátsó mikrofon bemenetről a rendszer átvált automatikusan az előlapi mikrofon bemenetre. Legalábbis ezt írja a c-media vezérlőpanelja, de gyakorlatilag nincs elöl mikrofon bemenet. Ahogy visszaállítom a hátsóra, magától van, h egyből, van h félperc múlva, vagy csak a következő híváskor, de megint átvált.
Amíg nem updatelt, addig nem volt ilyen gond ill. más voip programok gond nélkül működnek, ahogy eddig is.
Nincs vmi tippetek, h ez hogyan hárítható el? Skypeot újra raktam már, de az nem segített.
szerk.: win xp van a gépen.
-
siofok
őstag
sziasztok!Egykis segítséget kérnék,mert már hetek óta nemtudok a skype-ba ismerősöket keresni,sem felvenni.Egyszerüen rákkatintok a partnerlista->partner felvételére,és az előugró ablak egyszerűen üres.
Csak a kék háttér van,és semmi keresési lehetőség,amiknek ott kéne lenni.5.1.0.112 verzió van fent.Próbáltam már ujrarakni,de nem segített.
-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fradi81
üzenetére
hát, nem akarok kötekedni, de az én MSN-emben van olyan, hogy videókép küldése. hangot nem küld, nem kell semmit lenémitanom
(2009-es)ellenben a skype ezt nem tudja
.. már, vagy még nem... az mind1. persze, ha a hangszórót/mikrofont tiltogatom, akkor a hanggal buzerál valamit.alapból fejhallgatón zenét hallgatok. vedóhivást kezdeményezek, erre kikapcsolja a fejhallgatót, és elkezd üvölteni a hangszórón. holott, a menüben amit lehetett, kilőttem ez ügyben..
a másik fele meg az, hogy az MSN nem terheli 100%-ra a cput, ha írogatok. mig a skype nem egész 10-25 perc után felpörgeti szerencsétlent. és akkor a "videóról" nem is beszéltem.... lehet az én gépemben a hiba, de akkor jelen esetben ezzel együtt kell élnem a csere idejéig
-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen ha letiltod a mikrofont és a hangszórót, akkor nem lesz hang, de a régi "webkamerás kép küldése" az már nincs. Csak videóhívás van ami alapból hanggal együtt megy.

-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát a 2009-ben sincsen sima hang nélküli webkamkép.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ahogy elnézem tényleg nincs Skypeban csak képes hívás. Erre megoldás lenne az, hogy mikrofont lenémítod.
-
fradi81
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hang nélkül, csak kép? Olyan már MSN-be sincs, de ha lenémítod a mikrofont nem lesz hang

-
- = Zk = -
félisten
Skype-ban lehet inditani CSAK videóhivást?..mint az MSN-nél, csak ott videókép néven fut... asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Magyarul, van-e valami univerzális kliens, mint pl. a messengerekhez a pidgin?
Nem tudtok valami megoldást?

Mert akkor köszönöm nem kérem, csak hogy hogy fogok igy unokatesómmal beszélgetni aki külföldön lakik?

Internet explorer?az nincs is win7-emen

...